Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke 04 heeft eerste aanwinst voor seizoen 2015/16 al binnen

Laatste update:

Matija Nastasic speelt ook volgend seizoen bij Schalke 04. De Duitse club laat woensdag via de officiële kanalen weten dat het de optie tot koop in Nastasic’ huurcontract licht. De Servische vleugelverdediger is in de smaak gevallen in Gelsenkirchen en dus neemt Schalke 04 hem straks permanent over van zijn eigenlijke broodheer, Manchester City.

/

Half januari maakte Schalke 04 de tijdelijke komst van Nastasic bekend. Daarmee troefde men naar verluidt verschillende clubs af: ook AC Milan, Internazionale, Arsenal en Liverpool zouden Nastasic met belangstelling hebben gevolgd. Het waren echter die Königsblauen die met de back aan de haal gingen. Er werd meteen een optie tot koop afgesproken met Manchester City en die optie is vast geactiveerd.

Hoeveel geld Schalke 04 betaalt voor Nastasic, is niet bekend. Wel deelt men mee dat de Servische achterhoedespeler vanaf de zomer voor vier jaar onder contract zal staan. Na zijn start bij Partizan Belgrado trok Nastasic in de zomer van 2011 naar Fiorentina: een jaar later al pikte Manchester City hem op de allerlaatste transferdag op voor vijftien miljoen euro.

Matija Nastasic is een uitstekende aankoop van Schalke 04

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele goede aankoop van Schalke. Nastasic was zijn eerste jaar bij City van een hoog niveau, jammer dat hij zijn plaats kwijtraakte aan Demichelis.

11 maart 2015 om 12:44

Precies nastasic was zeker veel belovend had gehoopt dat hij meer minuten kreeg.

11 maart 2015 om 13:22

Is nog steeds veelbelovend. Ik hoopte eigenlijk dat hij nog een kans zou krijgen want aan demichelis heb je binnekort ook niks meer. Ben benieuwd hoe mangala het doet in manchester?

11 maart 2015 om 13:44

Helaas ook nog heel matig. Staat als hij speelt te stuntelen achterin. Het is niet voor niets dat de matige Demichellis zo vaak speelt

Jammer. Ik had dit nog steeds een leuke speler voor Arsenal gevonden. Snap ook niet echt dat City hem weg deed.

Nastasic is toch gewoon een centrale verdediger? VZ rept steeds over vleugelverdediger en back.. Goede aankoop voor Schalke in ieder geval!

11 maart 2015 om 12:13

Idd, ze slaan hier de plank echt mis. Hij is een geweldig goede centrale verdediger!

11 maart 2015 om 12:24

Een centrale verdediger wordt ook wel een centre-back genoemd.

11 maart 2015 om 12:28

Ja maar hem eerst een vleugelverdediger noemen (en dan verderop in de tekst 'back' is heel iets anders.. Schalke kan echt stappen gaan zetten volgend jaar, Nastasic-Matip achterin is gewoon een heel goed centrum, leuk team!

11 maart 2015 om 13:45

Denk je dat hij Hodeweges uit de basis gaat spelen?

11 maart 2015 om 14:12

Howedes kan ook RB spelen

Dit is een hele goeie versterking voor Schalke. Ze hebben nu aardig wat jonge spelers die leuk kunnen voetballen. Nastasic, Meyer, Draxler, Sané en volgens mij is die Goretzka ook wel een goeie speler, als ze deze spelers kunnen houden hebben ze een goed team voor de toekomst.

11 maart 2015 om 11:51

Kaan Ayhan ook nog, enorm groot talent in de verdediging. Gaat met Natasic zeker het duo vormen over 1-2 jaar.

11 maart 2015 om 12:35

Papadopoulos is toch ook gewoon nog van Schalke? Weet niet hoe hij het nu doet bij Leverkusen maar hij stond vroeger ook bekend als groot talent.

11 maart 2015 om 12:49

Ja Papadopoulos is ook gewoon nog van Schalke. Doet het volgens mij wel aardig de laatste tijd bij leverkusen, vaak in de basis.

11 maart 2015 om 15:53

Is op verzoek van Keller verhuurd, nu Di Matteo er is weet ik niet wat er met hem gaat gebeuren.

City gaat hier nog spijt van krijgen. Nastasic heeft veel potentie. Demichelis is niet meer de jongste en Mangala vind zeer onzeker ogen..

11 maart 2015 om 12:17

Deze mag je aanrekenen bij pelligrini. Hij heeft hem ineens gepasseerd.

Schalke is echt op de weg terug naar boven en de Bundesliga is voor mij de mooiste competitie ter wereld, en dat vind ik al sinds kleins af aan. Gezellig om 18.00 de nabeschouwingen kijken op ARD , pooohh wat een tijden. Bundesliga heeft met Leverkusen, Dortmund, Bayern, Wolfsburg, Schalke 04, Gladbach prachtige ploegen natuurlijk en zoals gezegd de beste competitiie! Schalke krijgt echt een goed team, maar Boateng zie ik vertrekken.

Fahrmann
Howedes
Matip
Nastasic
Fuchs
Meyer
Khedira
Neustadter
Draxler
Huntelaar
Choupo-Motin
11 maart 2015 om 12:14

De Spaanse en engelse competitie zijn echt wel wat sterken hoor. De beleving en het algemene spel-idee maken de bundesliga imo geweldig.

11 maart 2015 om 12:16

Ja dat bedoel ik dus, de spelbeleving in Duitsland vind je nergens anders ter wereld.

11 maart 2015 om 12:27

Dan sluit ik me helemaal bij je aan, zelfs bij een relatief kleine club als augsburg is het genieten..

11 maart 2015 om 12:32

Spaanse cometitie beter ?? Waar basseer jij dat op ?? Real of Barca en nu atletico m . verder valencia villareal vins ik geen toppers mee. Bundesliga heeft over het algemeen meer kwalitativere teams.

11 maart 2015 om 12:48

Begrijp me niet verkeerd, ik ben een echte Bundesliga fan! Ik neem als voorbeeld even Borussia Mönchengladbach, die doen het goed in de bulli, maar liggen er tegen een vergelijkbaar spaans team wel uit, 2X verloren. Het verschil is nihil, maar is er wel degelijk. De teams onderin de bundesliga schat ik hoger in dan in spanje. Echter, zijn de teams onderin Engeland ook erg stevig. Neem de brede top van de Engelsen, het oneindige geld, en de rest kan je zelf invullen. Maar, voor mij is de bundesliga de mooiste!

Vleugel verdediger?? Hij is toch gewoon centrale verdediger?

On; super goede aankoop van Schalke, jonge talentvolle verdediger waar ze nog veel plezier aan gaan beleven.

Prima aankoop voor S04. Ik vind hem een hele degelijke verdediger met een bepaalde rust in z'n spel en een goede pass naar voren toe. Verder heeft hij een prima snelheid en staat vaak goed gepositioneerd. Bovendien is hij pas 21 jaar jong en als dat bedrag van 9,5 miljoen klopt is hij tegenwoordig echt een 'koopje' in mijn ogen.

Vleugelverdediger? Ik zie hem constant centraal spelen...

Netjes gedaan van 04!
Leuke voetballer.

Verdediging voor volgend jaar ziet er al erg sterk uit. Misschien nog een extra rechter verdediger omdat ik totaal geen fan ben van Uchida

Khedira proberen los te weken met het budget dat vrijkomt van de verkoop van Boateng en eventueel nog een aanvaller want Kjh wordt wel oud.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren