Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sébastien Haller ontbreekt bij Ajax vanwege positieve coronatest

Laatste update:

De opstelling van Ajax voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag is bekend. De Amsterdammers treden aan zonder Sébastien Haller, die positief is getest op het coronavirus. Omdat ook Antony vanwege een blessure niet beschikbaar is, start Brian Brobbey vanuit de basis. Ook Jurriën Timber en Noussair Mazraoui zijn er nog altijd niet bij. Ajax kan het gat met achtervolger PSV vergroten tot elf punten. De wedstrijd begint om 20.00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Edson Álvarez start net zoals afgelopen donderdag tegen Young Boys (2-0) centraal in de achterhoede naast Lisandro Martínez. Daley Blind verschijnt opnieuw in de basis, nadat hij drie dagen geleden zijn rentree maakte na een knieblessure. Doordat Antony niet in actie kan komen lijkt Neres vanaf rechts te starten en Tadic vanaf links. De twee buitenspelers zullen Brobbey moeten bedienen. De talentvolle spits start voor het eerst dit kalenderjaar vanuit de basis.

Volgens het Algemeen Dagblad kreeg Timber eerder al een positieve coronatest. Hij moest de duels met PEC Zwolle en Young Boys daardoor aan zich voorbij laten gaan. Zaterdag heeft hij individueel de training hervat, maar de wedstrijd tegen ADO Den Haag komt voor hem te vroeg. Bij een overwinning slaat Ajax een gat van elf punten met nummer twee PSV en nummer drie AZ, die allebei 55 punten verzamelden tot dusver. De Eindhovenaren gingen zondagmiddag met 2-0 onderuit op bezoek in Alkmaar. Ajax heeft bovendien nog een wedstrijd te goed tegen FC Utrecht.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Álvarez, Martínez, Tagliafico; Blind, Gravenberch, Klaassen, Blind; Neres, Brobbey, Tadic.

Opstelling ADO Den Haag: Fraisl; Del Fabro, Pinas, Van Ewijk, Familia-Castillo; El Khayati, Gomelt, De Boer; Kishna, Adekanye, Besuijen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaan we Kudus nog ooit in de basis zien? Snap niet dat er niet meer gerouleerd wordt, kampioen zijn we toch wel. En tegen ADO speel je toch liever met Kudus ipv Alvarez en Alvarez ipv Schuurs. Dat Schuurs überhaupt nog minuten krijgt is waanzinnig

21 maart 2021 om 18:57

Rustig brengen. Geen onnodige risico's nemen.

21 maart 2021 om 19:16

Ik mag idd hopen dat dat de reden is. Kudus is gewoon een basisspeler. Voor wie maakt me niet uit.

21 maart 2021 om 19:33

Kudus is geen type alvarez. Kudus hoort op 10. Dat is geen stofzuiger. Onbegrijpelijk dat je hem op die positie wil zien.

21 maart 2021 om 19:35

Blablablabla, Kudus heeft z’n beste wedstrijden als 6 gespeeld. Onbegrijpelijk dat jij dit niet ziet

Jammer, dit was wellicht een wedstrijd om terug in vorm te kunnen komen als Haller zijnde.

ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje lastig te verkroppen dat nu wordt geinvesteerd in een jonge die aan het einde van het seizoen Ajax gaat verlaten. Je investeert nu in lucht. het heeft voor nu geen enkele toegevoegde waarde om hem te blijven opstellen. Erin laten komen als het niet loopt is prima, een basisplek geven is nu een beetje mosterd na de maaltijd.

21 maart 2021 om 19:01

Nee ook niet meer laten invallen.

21 maart 2021 om 19:03

Inderdaad, laat dan Traore starten. Die is niet veel minder dat Brobbey.

21 maart 2021 om 19:07

Traore is veel minder dan Brobbey in alle opzichten.

21 maart 2021 om 19:07

Het is al vaker gezegd, Traore houden ze achter de hand voor ultieme nood.

Als hij nog een keer speelt voor Ajax 1, mag hij nietmeer voor jong Ajax uitkomen

21 maart 2021 om 19:08

Brobbey is zeer zeker wel een stuk beter dan Traoré. Laatstgenoemde wist in zijn recente potten bij Jong ook geen potten te breken. Nu zou het me tegen ADO weinig uitmaken verder hoor, maar een aardig niveauverschil is er wel degelijk.

21 maart 2021 om 19:12

Daar staat ie ook met pure middelmaat op het veld Sander. Ik denk dat het tegen Ado niet veel uitmaakt of je met Brobbey of Traore in de punt speelt. In EL wedstrijden kun je inderdaad wel beter Brobbey brengen wanneer je iets moet forceren.

21 maart 2021 om 19:51

Traore heeft in het begin van het seizoen gewoon laten zien dat hij veel balvaster is dan Brobbey. Gebruikt zijn lichaam zoveel slimmer dan hem. Ook vind ik Traore toch echt sterker met de bal aan de voet en maakt hij betere loopacties.

21 maart 2021 om 22:13

Nou ajax1812, je bent wel erg positief over Traore. Als hij echt zo goed was als jij nu beschrijft had Ten Hag hem nu wel opgesteld. Brobbey is echt in alles beter.

21 maart 2021 om 19:03

Het is juist goed als je kiest voor het beste elftal en Brobbey doet het de laatste tijd goed. Dat hij een andere keuze maakt, wil niet zeggen dat hij nu niet van waarde kan zijn.

21 maart 2021 om 19:07

Als Tadic een keer geblesseerd raakt of geschorst is zal je blij zijn dat je Brobbey op kan stellen in de EL. Daarnaast is het gewoon een uitstekende speler voor de laatste 15 minuten gebleken als er iets geforceerd moet worden. Gewoon verstandig om hem fit en scherp te houden.

21 maart 2021 om 19:08

Ik zou hem principieel ook lekker uit de selectie houden, maar als je de keuze maakt om hem erbij te houden moet je hem toch opstellen als dat de beste keuze is? Alsof Brobbey nog veel motivatie heeft als hij alleen mag opdraven als het penibel wordt.

21 maart 2021 om 19:15

Dat heeft er ook mee te maken dat Ajax niet echt in Traore geloofd en ze waarschijnlijk ook niet met hem door willen. Voor de rest zijn er ook geen alternatieven en Brobbey kan nog zeker het verschil maken in de Europa League.

21 maart 2021 om 19:28

Er is geen vertouwen in Traore, je moet het zien als Idrissi. Die maakt ook zijn minuten en keert weer terug naar Spanje. Ajax gaat er volwassen mee om en er telt 1 ding en dat is prijzen pakken en de beste spelen. Dat hoort zo te zijn en doen ze netjes. Als Brobbey straks de winnende in de EL (finale) maakt staat iedereen te dansen. Laat die jongen lekker zijn gang gaan. Spelen of niet spelen, zijn salaris word toch betaald. Laat ie er dan wat voor doen.

21 maart 2021 om 19:29

Er wordt niet geïnvesteerd in brobbey...er wordt gewoon een elftal opgesteld waarvan de trainer denkt dat het het best elftal is dat hij op kan stellen. Zoals het hoort zeg maar. Al dat gedoe omdat iemand niet een club blijft vind ik eigenlijk een beetje sneu eerlijk gezegd. Vaak heeft het ook met speler en positie op de ranglijst te maken. Als het om tadic of blind zou gaan zou niemand er iets van zeggen. Idem als ajax gelijk zou staan met psv, Feyenoord of az.

21 maart 2021 om 19:36

@dr.duck....ik ook hoor. Belachelijk dat mensen hem eruit willen. Die jongen is nu in korte tijd belangrijk geworden voor ajax. Ook in Europa. Die kan je beter gebruiken dan traore die gewoon niks laat zien na zn blessure. De beste speelt. punt.
Frenkie was ook al bekend dat hij weg zou gaan naar Barca en niemand zeurde over hem. Nu omdat iemand gratis weg gaat meteen gezeur. Ja hij zal misschien een foute keuze maken maar zal nog altijd alles voor ajax geven,

21 maart 2021 om 19:34

Deze jongen scoort gewoon in Europa. Die doelpunten kunnen we goed gebruiken . Traore is geen schim meer van wat hij begin dit seizoen was. Ten hag laat de beste spelen. En terecht. Hij doet zn stinkende best voor ajax en dan mag hij minuten maken ook. Dan moet traore eerst maar aantonen dat hij beter is dan Brobbey.

Toch weer wat coronagevalletjes, dus iets gaat er niet goed met de Ajaxbubbel. Antony ook afwezig, terwijl hij er anders altijd is. Kan ook zo maar corona zijn. Nu is de selectie breed genoeg om veel op te vangen, maar wel vervelend als het zich door gaat zetten. EL is toch een mooi toernooi met kansen. Die landstitel haal je inmiddels zelfs met een B-elftal binnen als het moet.

Als je zelf al niet meer hoeft te winnen om kampioen te worden (concurrentie moord elkaar uit) vind ik het erg raar dat je Brobbey basis zet!

Deze speler gaat je verlaten via de achterdeur
Zet tegen ADO dan Traore in de punt of Labyad
Eventueel Tadic nog en Idriddi op de flank...

Raar besluit

Zelfs met Scherpen in de spits win je van ADO

21 maart 2021 om 19:11

Ik denk dat Scherpen dat nog weet te verkloten.

21 maart 2021 om 19:20

In principe helemaal met je eens, echter wanneer Traore nu nog een of twee wedstrijden bij het eerste mee doet, mag hij niet meer bij jong Ajax mee doen. Daar heeft hij meer aan.

21 maart 2021 om 20:25

Oei, die had ik niet berekend!
Nou ja dan maar gewoon Labyad wat minuten gunnen..
Kan hij volgend jaar een mooie club zoeken waar hij wel aan minuten komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren