Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Santiago Gimenez gaat in op transfergerucht: ‘Dat zou fantastisch zijn’

Laatste update:

Santiago Gimenez hoopt ooit voor Real Madrid te spelen. Dat onthult de spits van Feyenoord tegenover het Spaanse televisieprogramma La Sexta. De Mexicaans international is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Rotterdammers en kan ook deze jaargang uitstekende cijfers overleggen.

Gimenez werd onlangs door transfermarktexpert Ekrem Konur in verband gebracht met Real Madrid. De doelpuntenmachine van Feyenoord laat in gesprek met een Spaans televisieprogramma weten enthousiast te zijn over een toekomstige transfer naar de Koninklijke.

"Ik zou het geweldig vinden om voor Real Madrid te spelen. Natuurlijk. Het is een enorm grote club. Het zou fantastisch zijn”, aldus Gimenez, die sterk aan het nieuwe seizoen is begonnen. In de eerste zeven Eredivisie-duels wist hij het net maar liefst tien keer te vinden.

Slot werd voorafgaand aan het Champions League-treffen tussen Feyenoord en Atlético Madrid ook gevraagd naar het gerucht over Gimenez en Real. “Daar kan ik onmogelijk op antwoorden", zei de trainer.

“Het is een heel goede spits die heel veel goals maakt. Daarnaast vind ik vooral zijn persoonlijkheid indrukwekkend, omdat hij zich nooit laat afleiden wanneer hij een kans heeft gemist. Voor zijn leeftijd is hij qua persoonlijkheid al heel ver.”

Slot kon woensdagavond tegen Atlético geen beroep doen op Gimenez, daar de aanvalsleider zijn laatste wedstrijd schorsing in de Champions League uitzat. De linkspoot is 25 oktober weer speelgerechtigd, wanneer Feyenoord het in het miljardenbal opneemt tegen Lazio.

Zonder Gimenez leden de Rotterdammers in het Cívitas Metropolitano een 3-2 nederlaag tegen Atlético Madrid. Feyenoord kwam voor rust tot twee keer toe op voorsprong via een eigen doelpunt van Mario Hermoso en een goal van Dávid Hancko. Madrileense treffers van Álvaro Morata (2x) en Antoine Griezmann bezorgden de ploeg van trainer Diego Simeone echter de zege.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo benieuwd naar hem in de CL. In de eredivisie is gebleken dat veel spitsen hier excelleren. Daarna werd vaak geconstateerd dat ze voor de top tekort kwamen. Bij hem heb ik het gevoel dat hij de top wel aan kan, maar dat moet maar blijken

5 oktober 2023 om 11:48

Zelf ook benieuwd naar Santi in de CL. Die zal zichzelf nog vaak voor de kop hebben geslagen de afgelopen weken voor die rode kaart tegen Lazio, want ik weet zeker dat hij tegen zowel Celtic als Atletico één of twee doelpunten had gemaakt.

Aan de andere kant geluk bij een ongeluk voor ons als supporters, want anders had Feyenoord misschien nooit zoveel geld uitgegeven aan Ueda.

5 oktober 2023 om 12:07

Helemaal zeker weten doen we het (nog) niet natuurlijjk. Maar heb toch een sterk vermoeden dat we met Santi gisteren gewoon hadden gewonnen ja. Voetballen voorin toch wat mnakkelijker met hem in de spits en hij is meer een killer.

Ot:
Santi zou het mooi vinden om ooit voor Real Madrid te spelen.
Dit vind ik toch wel een gewaagde uitspraak hoor. Benieuwd welk percentage (prof) voetballers ongeveer hetzelfde zou reageren als ze de vraag voorgeaschoteld zouden krijgen of ze het mooi loijkt om voor Real uit te komen...

5 oktober 2023 om 13:16

Lazio? AS bedoel je?

5 oktober 2023 om 14:11

Oh ja. 😅

Ik vind hem een type Benzema, een spits die alles heeft, zal zeker niet misstaan bij real

4 oktober 2023 om 23:40

Nou, denk dat Real nog wel te vroeg komt.
Vorig jaar tegen Roma kreeg hij geen voet aan de grond, deels ook door buitenspelers, dus afwachten wat hij nu kan in de CL.
En een jonge Benzema had nog wel wat meer talent dan Santi, dat was echt een geweldenaar

4 oktober 2023 om 23:51

Benzema bij Lyon was al een klasbak. Team met Cris, Juninho en Ben Arfa. Nog steeds zonde van die laatste, vond Ben Arfa spectaculairder dan Benz.

5 oktober 2023 om 00:11

Net nog even een compilatie gekeken van Benzema bij Lyon. Zo snel en zoveel techniek. Geweldig talent

5 oktober 2023 om 03:31

Idd. Wat waren die 2 toch dodelijk bij Lyon toen...Had idd ook meer verwacht van Ben Arfa.

4 oktober 2023 om 23:42

laten we niet overdrijven, en kijken hoe hij het doet in de CL.

4 oktober 2023 om 23:58

Ik vind hem absoluut geen type Benzema. Benzema kan echt enorm goed meevoetballen, en Gimenez is meer een echte goaltjesdief. Voetballend vind ik het bij Gimenez allemaal niet enorm bijzonder.

5 oktober 2023 om 05:10

Het is idd geen type benzema, maar het is ook geen type inzaghi/huntelaar ofzo. Zit er mooi tussenin, hoewel ik wel denk dat real nog iets te vroeg komt. Persoonlijk denk ik dat de Spaanse of Duitse subtop perfect voor hem is. Ben alleen bang voor hem dat die clubs zijn transferbedrag niet kunnen ophoesten. Dus het zal wel newcastle of tottenham worden. En ik denk toch dat hij op dit moment in de PL minder tot zn recht komt

5 oktober 2023 om 03:32

Ik vind hem juist meer een type Vieri. Benzema heb ik altijd een soort van mix gevonden tussen Ronaldo9 en Zidane. Al waren die twee natuurlijk wel een leveltje hoger.

5 oktober 2023 om 12:01

Vind hem meer een type Suarez

5 oktober 2023 om 12:18

Benzema, was op de leeftijd van gimenez. Echt een klasbak van andere niveau. Gimenez komt echt niet in de buurt qua talent.

Ik vind het ook een mooie transfer. Voor een miljoentje of 80

5 oktober 2023 om 05:38

Natuurlijk is dat mooi, maar ik zou als supporter altijd hopen dat zo iemand voor jou club blijft spelen.
De kans dat supporters wat op de bankrekening zien van die miljoenen is nihil.
Ik zit in het stadion om mooi voetbal te zien gespeeld door de beste spelers, niet om voor een zak geld te klappen.

5 oktober 2023 om 16:18

Natuurlijk hoop je dat zo’n speler behouden blijft, maar als de absolute top komt, ben je als Nederlandse club kansloos als er mega bedragen worden geboden. Dan maar goed cashen en hopelijk weer een nieuw pareltje vinden

5 oktober 2023 om 15:14

Haha, ja lekker. Al denk ik dat tussen Feyenoord en Real nog wel een tussenstation zit. Het is nog een jonge kerel dus wat dat betreft tijd zat om richting Real te ontwikkelen.

Ik hoop voor Feyenoord dat hij niet in de winterstop zal vertrekken. Ik verwacht dit ook niet, maar je weet nooit als er een mooie club hem per se wil hebben.

4 oktober 2023 om 23:41

Nee, Kokcu lieten ze vorige winter ook niet gaan. Santi nu ook niet

5 oktober 2023 om 15:39

Zal er ook wel om hangen toch. Als Ueda zich ineens ontwikkeld en je bent Europees uitgeschakeld, dan kan je het je misschien nog veroorloven bij een bespottelijk bod. Doe je nog overal mee en is Ueda geen fatsoenlijke concurrent, dan ziet het er al heel anders uit.

5 oktober 2023 om 16:20

Dat ze Santi niet laten gaan is maar de vraag. Als het bod hoog genoeg is, buigt Feyenoord ook. Maar voor pak m beet 40 miljoen zullen ze hem in de winter niet laten gaan, ondanks een transferrecord



Eerst presteren in de CL en zo doorgaan in de Eredivisie topper.

Er is geen voetballer die niet graag voor Madrid voetbalt, de grootste club ter wereld, tekent zijn ambitie en is alleen maar goed!

5 oktober 2023 om 03:35

Idd. Denk dat Real Madrid gewoon het hoogst haalbare is wat betreft clubvoetbal. Het is in mijn ogen gewoon de grootste club van de wereld.

5 oktober 2023 om 09:36

@fanaticus,

Ik denk Lionel Messi.

5 oktober 2023 om 15:43

Denk dat Puyol er ook weinig trek in had.

Hoe kan je dat nou zeggen! Real Madrid😉😉💯💯💯

Beste Santi, je bent een aardige spits maar Real is veel te hoog gegrepen.

5 oktober 2023 om 09:24

Nu nog wel, maar wie weet hoe goed ie ooit wordt. Van Nistelrooy ging op de leeftijd van Gimenez van Den Bosch naar Heerenveen.

5 oktober 2023 om 09:38

Of hoe ver hij nog gaat afglijden.

Royston Drenthe ging op zijn leeftijd al naar Real Madrid.

We kunnen vanalles roepen, maar eigenlijk niets nuttigs.

5 oktober 2023 om 09:44

Forum opdoeken dan maar? Want volgens mij is dat wat hier voor het grootste gedeelte gebeurt, speculeren.

Mocht Real komen en Santi doet het goed heb je wel meteen een naam als Feyenoord zijnde in Europa. Santi is een spits die zijn eigen kansen creëert, dat heb je wel nodig met Vini en Rodrygo naast je.

5 oktober 2023 om 10:55

Ja, das de strekking van m'n reactie, je weet niet of ie goed genoeg wordt voor Real

5 oktober 2023 om 15:33

Haha, gewoon nooit dromen. Persoonlijke groei bestaat niet. Dit is het en je zal nooit meer verbeteren :D. Je zou die mentaliteit maar hebben, kunnen alle zelfbenoemde (personal) coaches ook hun praktijk wel opdoeken

5 oktober 2023 om 16:25

Er word aan hem gevraagd naar de interesse van Real. Denk je dan dat hij zegt: daar heb ik geen zin in hoor.
Elke voetballer zegt dan toch dat hij daar graag zou willen spelen. Ik heb het zelf ook tot een paar jaar geleden gehoopt maar inmiddels is het het veteranenteam geworden 😃

Alsjeblieft niet, jovic 2.0

Mbappe/haaland of niemand anders!

5 oktober 2023 om 15:35

Want:
1) Gimenez heeft het over nu meteen?
2) Mbappe/ Haaland zijn nu beschikbaar?

Je mag toch best een stip hebben op de horizon waar je naartoe wil werken? Iedereen die bij ons wordt aangenomen geeft ook aan ooit manager te willen worden. Mooi streven, maar de kans dat Iedereen manager wordt is natuurlijk ook 0. Daar is helemaal geen ruimte voor. Maar toch verdomd prettig dat iedereen zich dusdanig wil ontwikkelen om het hoogsthaalbare na te streven. Shoot for the moon, end with the stars.

Nog 2 jaar ontwikkelen bij een club onder het niveau RM. Misschien is hij er dan klaar voor, misschien niet. Wel in potentie 1 van de beste spitsen die Feyenoord ooit gehad heeft.
Al is het moeilijk vergelijken gezien de razendsnelle ontwikkelingen in het voetbal, daarmee bedoel ik: Het spel voetbal is zoveel veranderd tov 30 jaar geleden.

5 oktober 2023 om 15:37

Je moet hem ook niet 1 op 1 vergelijken met voetballers van 30 jaar geleden, maar meer met de impact van een speler op het spel tov een speler van 30 jaar geleden. Ik denk inderdaad dat zijn impact vergelijkbaar is met een Pele of Larsson. Dan moet je nog maar zien hoe dat verder gaat, maar zondermeer eindelijk weer eens een goeie spits.

Ze hadden hem moeten vragen of hij een transfer naar PSV ziet zitten, dát is pas een mooie club . Ik vind het lastig om in te schatten wat het plafond van Giménez is, hij doet het uitstekend bij Feyenoord maar tijdens de wedstrijden die ik heb gezien was ik niet dusdanig onder de indruk dat ik hem ooit terecht zie komen bij een club als Madrid. Naar mijn idee mist hij een beetje snelheid en hoewel hij technisch echt wel goed is, is hij qua techniek denk ik niet van Europees topniveau. Zou wel mooi zijn voor Feyenoord als hij in ieder geval een dikke transfersom oplevert en bij clubs net onder de absolute top als Dortmund, Spurs, Arsenal of Atletico zou hij zomaar eens kunnen verrassen.

5 oktober 2023 om 15:42

Poh ik ben wel erg benieuwd naar de clash PSV - Feyenoord dit seizoen. De Jong vs Gimenez. Bosz vs Slot.

5 oktober 2023 om 16:59

Dat wordt inderdaad een heel belangrijke en interessante wedstrijd, ik denk dat de verschillen minimaal zijn en dat het echt in de details gaat zitten. PSV speelt aanvallend denk ik sterker dan Feyenoord maar Feyenoord is verdedigend echt een klasse beter dan PSV.

5 oktober 2023 om 17:28

Slot kan zich best aanpassen aan de tegenstander en bosz speelt altijd hetzelfde. Dus op tactisch gebied zal psv nog moeten oppassen. Hoop alleen wel dat beide ploegen vol fit en in vorm zijn bij een treffen. Dan kan je een mooie pot zien

Gimenez is een wereldtopper, als Feyenoord hem maar niet verkoopt voor een te laag transferbedrag. Bij Gimenez mag Feyenoord boven de 70 miljoen vragen

Kan mij herinneren hoe iedereen in Nederland aan het lachen was toen Suarez zei dat Barca zijn droomclub was en hij er ooit voor wilde spelen. Hij zat toen nog pas bij Groningen of Ajax en zei dat al. Hij kreeg ook veel kritiek van analisten toen hij naar Liverpool ging. Ze zeiden hoe hij een grabbelaar was en het het tempo echt niet bij zou kunnen houden. Volgens Gijp zou iedereen hem raar gaan aankijken als hij bij Barca in de spits stond. En toen werd hij 1 van de beste spitsen ooit en een legende bij Barca in het MSN trio.

6 oktober 2023 om 11:58

Bij Suarez zag je bij groningen al dat hij wat extra's had. Dat heeft Gimenez gewoon niet. Of dat erg is? Nee hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren