Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Salah: ‘Ze zijn niet altijd superieur geweest, ook al roept iedereen dat’

Laatste update:

Mohamed Salah wanhoopt niet na de loting voor de kwartfinale van de Champions League. Liverpool werd deze week gekoppeld aan Manchester City, dat in de Premier League op eenzame hoogte staat. Salah gelooft echter in de kwaliteiten van Liverpool en denkt dat the Citizens niet zo sterk zijn als vaak wordt beweerd.

"Ik vind niet dat City dit seizoen altijd superieur is geweest aan andere clubs, ook al roept iedereen dat", stelt Salah in gesprek met de Daily Mirror. Hij verwijst naar de 4-3 zege van Liverpool op Manchester City in januari. "Wij hebben ze verslagen. In de Champions League ben je altijd afhankelijk van de loting, maar wij zijn voor niemand bang. We staan in de kwartfinale en we hebben dezelfde kans om de Champions League te winnen als alle andere zeven ploegen."

"Er zijn nog veel grote clubs in het toernooi, maar je moet beseffen dat Liverpool ook een grote club in Europa is. In deze knock-outwedstrijden kan alles gebeuren", concludeert de Egyptenaar, die zaterdag een voetbalshow gaf tijdens de 5-0 zege op Watford. Salah was goed voor vier doelpunten en vijzelde zijn seizoenstotaal op naar 28 competitiedoelpunten. In alle officiële wedstrijden staat de teller op 36 treffers. Geen enkele speler maakte ooit zoveel doelpunten in een debuutseizoen voor Liverpool.

Wie bekert door in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"we hebben dezelfde kans om de Champions League te winnen als alle andere zeven ploegen."

Wel als je alle wedstrijden laat beslissen door een coin-flip, maar dat is niet zo. Er zijn niet voor niets verschillende betting-odds voor de verschillende clubs.

City heeft in dit tweeluik de beste papieren, maar uiteraard is Liverpool niet kansloos. Ze wonnen in eigen huis en ook in de uitwedstrijd waren ze tot de rode kaart zeker niet de mindere van City.

18 maart 2018 om 11:20

Ik vond het ook aantonen hoe zwak liverpool is mentaal en defensief . City kon uiteindelijk 4-3 maken , liverpool panikeerde en uiteindelijk kopte aguero de bal tegen de paal aan . Had zomaar 4-4 kunnen zijn wat natuurlijk schandalig was geweest . Ben benieuwd word een leuke tweeluik

18 maart 2018 om 11:31

Klopt, maar het gaf ook aan dat Liverpool in staat is om City te bestrijden. Ik schat de kans ook groter in dat City door gaat, maar Liverpool is de ploeg in Engeland die het dit seizoen City aardig lastig heeft gemaakt. En Klopp is wel een geschikte coach voor knock-out toernooien.

Belooft zeker een boeiende strijd te worden.

18 maart 2018 om 13:33

Liverpool heeft in haar allerbeste wedstrijd met 4-3 van City kunnen winnen wat nog niet eens een heel goede uitgangspositie is. De wedstrijd in Etihad werd dit seizoen trouwens 5-0 voor City. Liverpool moet hopen op een wonder.

18 maart 2018 om 15:23

dit is wel heel kort door de bocht. Liverpool staat de laatste weken al een stuk beter defensief, nu Van Dijk ingespeeld is en Karius duidelijk het vertrouwen terug betaald

en er is geen Manchester-city supporter te vinden die het niet met mij eens is dat die 5-0 geflatteerd was. Ja city had waarschijnlijk wel gewonnen, maar zonder die rode kaart was het misschien 2-1 of 3-1 geweest en geen 5-0

En bij een van de betting-kantoren is het 1:14 voor Liverpool en 2:9 voor City, dat lijkt me duidelijk dat die kantoren (en die verdienen hun geld ermee) inschatten dat Liverpool niet dezelfde kans heeft als de andere 7 ploegen.

18 maart 2018 om 11:10

En wat gaven diezelfde betting kantoren voor united door naar volgende ronde? Het zijn twee wedstrijden, daarin is een favoriet ja, maar de kans dat liverpool doorgaat is net zo groot als dat city doorgaat.

18 maart 2018 om 11:19

Dat is niet hoe kansrekenen werkt. Zoals ronaldpj al aangaf, die kans is niet even groot, dat is enkel zo wanneer we gaan tossen

18 maart 2018 om 11:21

Is dan de kans dat bij een wedstrijd tussen Barcelona en Telstar de kans dat Telstar wint ook 50%?

Lijkt me niet. Er zijn twee uitkomsten mogelijk, dat is waar, maar dat is niet de enige factor die een rol speelt bij de kans van een bepaalde uitkomst op het voetbalveld.

18 maart 2018 om 13:36

@jdg: het ie zeker ook 50-50 of je morgen nog leeft? Omdat ansje gister is overleden wat niet de verwachting was?

18 maart 2018 om 13:39

Nee idd, daar heb je helemaal gelijk in. Als aguero nog geblesseerd is en de bruyne door zijn enkel gaat na 1 minuut, wat dan. Wie zal dan een grotere kans hebben. Wat als de liverpool net as vorige keer er in twee counters ineens 2 maakt? Natuurlijk is city favoriet. Maar een beter team is ook niet de enige factor die een rol speelt. Pech is ook een factor, een keeper die ineens briljant speelt ook. Een scheids, een bepaalde speler wel of niet fit.. op dit moment is er een favoriet, maar dat heeft niks met kansberekening te maken. Als het zo simpel was, dan waren we allemaal miljonair geweest nu.
Je kan op dit moment gewoon niet zeggen dat de ene meer kans heeft om door te gaan dan de andere. Er is geen minuut gespeeld, de spelers zijn nog niet bekend, het weer, de scheids, de vorm.. alles moet je meenemen. Een favoriet, jazeker. Maar een grotere kans om door te gaan kan je niks over zeggen. Kansberekening werkt als je alle factoren meeweegt. En op dit moment kan je nog veel te weinig zeggen over de factoren die dan gaan spelen.

Dit is liverpool's enige hoop voor een prijs te pakken dus ze moeten wel winnen . Is ondertussen al 12 jaar geleden dat ze een grote prijs gepakt hebben . 6 jaar geleden sinds de league cup ... zo een grote club moet echt weer prijzen beginnen pakken . Zelf spurs moeten een prijs pakken en dat is een kleiner club vergeleken met liverpool

18 maart 2018 om 15:27

Liverpool heeft de laatste 10 jaar enorm veel last gehad van wanbeleid op nagenoeg alle fronten. pas toen Rodgers eruit gewiept werd en Klopp kwam is er weer een stijgende lijn ingezet

maar de jaren daarvoor... dat was echt treurig, laatste jaar Benitez, en onder Roy Hodgson en king Kenny. was allemaal niet veel soeps

rodgers had 1 goed seizoen, maar dat was meer te danken aan SAS dan aan Rodgers (101x gescoord maar wel 50! tegen)

18 maart 2018 om 16:13

Bij tottenham is het eeuwen geleden sinds we spelen zoals onder poch dus ik snap jou wel als tottenham fan . Maar jou club en mijn club staan onder media druk . We moeten een prijs pakken ... bij tottenham heeft poch denk ik nog meer adem ruimte als klopp nee ?

18 maart 2018 om 16:32

klopp heeft behoorlijk veel krediet, maar ik denk wel dat hij volgend seizoen een echte prijs moet gaan pakken.

(dit seizoen de CL winnen kan natuurlijk nog, maar is dat realistisch?)

dus volgend seizoen de CL, EL, PL, of FA cup. anders wordt de druk wel erg groot

Ik geef Liverpool hier zeker kans, mits ze overeind blijven in de uitwedstrijd en geen domme verdedigende fouten maken. City speelt natuurlijk altijd erg aanvallend en is op de counter gewoon kwetsbaar, dat blijkt wel vaker ondanks het fantastische spel. Liverpool functioneert het beste als men op de counter speelt. Ik denk ook dat dit misschien wel de lastigste tegenstander is die City had kunnen treffen op Barca na. Ben heel benieuwd naar deze tweeluik, maakt mij niet uit wie er wint als het maar spectaculaire duels oplevert.

Dat is allemaal leuk en aardig dat Salah dat zegt, maar Liverpool heeft echt geen kans tegen City. Ze zijn op alle vlakken beter. Tactisch technisch fysiek. Als City zijn normale niveau haalt dan kan het voor liverpool een lastige avond worden. Ook al speelt salah de sterren van de hemel. Dan doen kvb ,silva, sane jesus en anderen ook.

19 maart 2018 om 07:46

Tactisch anders maar niet minder, fysiek beter, druk zetten beter en eigenlijk alleen de individuele kwaliteiten op papier zijn beter van city. Je praat puur vanuit je mening, want kijk naar de laatste wedstrijden. Denk je nou echt dat de spelers van city er voor kiezen om slecht te passen of komt dit door de druk van Liverpool?

Ik zie Liverpool City er wel uitknikkeren. City had het erg lastig tegen ze in de competitie en het spel van City is prima voor Liverpool. Lekker op de counter gevaarlijk en snel eruit komen. Dit gaat nog wat worden hoor en hopelijk kan Salah ook in deze tweeluik lekker vlammen.

18 maart 2018 om 12:13

Haha k denk zelf dat t heel snel beslist word! Voetballend doet Liverpool t heel goed zeker met Salah in vorm, maar k acht city stukken slimmer, handicap wedstrijden worden t city door!

18 maart 2018 om 13:38

City heeft maar 1 comp waar ze zich op hoeven te focussen. Dat scheelt

18 maart 2018 om 13:39

City heeft maar 1 comp waar ze zich op hoeven te focussen. Dat scheelt

Liverpool klopt ManCity thuis en uit.

18 maart 2018 om 12:29

Bedankt, nu hoef ik niet meer te kijken.. geef Liverpool thuis wel een kans maar uit zal het zwaar worden. Thuis moet Liverpool echt de 0 zien vast te houden.

Welke club is dan een hele voetbaljaar superieur? Zelf de Barcelona van Guardiola was dat niet. City is favoriet en er is meer druk op hun maar ik denk dat Klopp tacktisch Guardiola kan kloppen.

Liverpool heeft City in de competitieduel alle hoeken van her veld laten zien tot ieders verbazing, hopen dat het ze nu weer flikt in de CL.

18 maart 2018 om 14:07

City heeft thuis 5-0 gewonnen.

18 maart 2018 om 15:28

Nogmaals, geflatteerd! ze verdiende opzich wel te winnen maar zonder de rode kaart van mane was het lang lang niet zo'n uitslag geweest

19 maart 2018 om 12:36

Beste Sammy, kijk naar de meest recente ontmoeting en niet in de zomer van 2017 😉
Liverpool won 4-3 waarbij ze zwaar domineerde, het is dat City nog 2 goals voor tijd maakte.

19 maart 2018 om 12:47

En dat hadden er zomaar 4 kunnen zijn waardoor het een gelijkspel werd. Dus nee, dat domineren viel ook wel mee want ze gaven het bijna weg.

Daarnaast heeft het weinig nut om deze wedstrijden als maatstaf te nemen, want op de dag zelf kan het weer heel anders zijn. Ik zie niet echt een favoriet in ieder geval, maar ik zie dat jij ervan uit gaat dat Liverpool makkelijk doorgaat, Serge.

Ik denk dat het vooral vermakelijk zal zijn om Liverpool tegen City te zien spelen. Ik gok dat City op Anfield op controle zal gaan spelen en het tempo laag probeert te houden, zodat Liverpool niet snel in de hoogste versnelling kan gaan spelen. Als je de schade beperkt houdt op Anfield, dan is City de grote favoriet om het in Manchester af te maken.

18 maart 2018 om 15:30

ik denk at als City dat doet dat ze juist in het mes lopen

je moet niet denken dat je in het Etihad wel veilig aanvallend kan spelen tegen Liverpool, dan knallen ze er juist overheen op de counter

City zal beide wedstrijden 100% moeten geven, anders kan het zomaar voorbij zijn

Leuk die waan van de dag, kijkende naar de Poll resultaat denkt men nadat Liverpool Watford oprolde dat ManCity ook maar even Opgerold gaat worden.

Dacht het dus niet!
De Achterhoede van Liverpool + Keeper blijft de grootste Achilleshiel! v Dijk is een Topper, maar aan 1 Topper heb je niet genoeg in je achterhoede.

Ben trouwens wel benieuwd hoe Salah zich staande houdt tegen de Defensie van City, nu Kompany er weer bij zit en een Enorme stabiele indruk maakt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren