Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: ‘Zo ben ik nu eenmaal, ik ben soms een klootzak’

Laatste update:
/

Cristiano Ronaldo kroonde zich woensdag tot topscorer aller tijden van Real Madrid en staat volgens voorzitter Florentino Pérez nu op 324 doelpunten in dienst van de Madrilenen. Hij werd bij een ceremonie in het Santiago Bernabéu speciaal in het zonnetje gezet en bedankte vrijwel iedereen: van zijn medespelers tot zijn familie en van clubiconen tot de media.

“Ik bedank ook de pers, want ik weet dat ik soms een klootzak kan zijn, maar zo ben ik nu eenmaal. Het spijt me als ik sommigen ben vergeten te bedanken, want ik vergeet niemand om wie ik geef”, zei de Portugees. Toen een verslaggever wilde weten wat Ronaldo van de uitspraken van Gerard Piqué vond, antwoordde CR7 vilein.

/

“Je wil weten waarom ik niet meer met de media praat? Ben je slim of niet? Om jouw werk uit te voeren, moet je slim zijn. Ik spreek vaak niet met de media omdat de vragen niet goed zijn. Die vraag heeft niets te maken met deze ceremonie”, aldus Ronaldo. Piqué zei onlangs dat hij altijd hoopt dat Real verliest en de verdediger van Barcelona sprak eerder over ‘die eikels uit Madrid’.

Ronaldo maakte sinds zijn komst in 2009 veertig procent van de doelpunten van Real. Desondanks vindt oud-doelman Francisco Paco Buyo niet dat het team van Rafael Benítez afhankelijk is van de recordtopscorer: “Ze hebben Barcelona in de Copa del Rey verslagen toen Ronaldo niet meedeed. Nul afhankelijkheid, dus. En datzelfde geldt voor Lionel Messi bij Barcelona”, aldus Buyo in gesprek met Goal.

James Rodríguez
Real gaat zondagavond op bezoek bij Atlético Madrid en kan dan mogelijk niet beschikken over James Rodríguez, die met dijbeenklachten kampt. De aanvallende middenvelder moet volgens Caracol Radio waarschijnlijk ook de interlands tegen Peru (8 oktober) en Uruguay (13) oktober aan zich voorbij laten gaan. Carlos Ulloa, de dokter van de nationale ploeg van Colombia, is naar Spanje afgereisd om een diagnose vast te kunnen stellen.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een man met echte cojones. een man met een woord, eer, trots. Hij zei en wou dat hij de allerbeste zou worden en hij flikte het ook. Zijn drang naar succes is zo groot dat het een motivatie is voor iedereen.

3 oktober 2015 om 11:43

Klopt, daar kun je alleen maar respect voor hebben.

We zijn allemaal soms wel klootzakken. Mooi dat hij dat ook zo accepteert en zegt. Wat telt is zijn prestaties op het veld. Ik hoop dat hij zijn oude vorm terugwint.

Alle topvoetballers hebben een beetje een klootzak in zich, dat hoort erbij en dat is wat geweldig is aan ze. Niemand zit te wachten op ja-knikkers of ideale schoonzonen, die zijn saai.

Kan zijn irritatie wel begrijpen in dit geval. Een ceremonie dat gaat over zijn prestatie als clubtopscoorder en iemand vraagt naar zijn mening over de opmerkingen van Pique. Wat een stomme vraag om te stellen op zo een gala.

Soms zijn die journalisten ook niet echt snugger

Klopt, Ronaldo en Messi zijn eigenlijk gewoon een soort versterking in het team van Barcelona en Real Madrid, maar daarintegen is Arjen Robben eigenlijk 2 in 1. Hij is een versterker maar hij zorgt er ook voor dat het een team is wat samen mooi speelt. Ik denk altijd maar bij Barcelona en Real Madrid: "Wat willen ze nou? Stoer doen dat ze de beste zijn? Altijd zo mooi spelen en de rijkaards uithangen? Die sfeer vind je totaal niet bij FC Bayern. En FC Bayern heeft geen schuld in tegen stelling tot Barcelona en Real Madrid. Al gaat dit niet helemaal over dit artikel. Het is sowiso een feit wat ik hier vertel! Ronaldo en Messi zijn de popijopies en Robben gaat er tenminste ook echt voor, wat er ook van af hangt. Ik vind serieus dat Ronaldo en Messi maar een beetje chic doen op het veld. Ze hebben toch alles al. Messi en Ronaldo zie ik nooit tot het uiterste gaan, alleen maar een beetje de tegenstander bang maken en dan houdt het vaak wel op. Tuurlijk scoren ze, maar de manier waarop Robben scoort is gewoon meer voetbal en ik neem Robben als voorbeeld omdat hij eigenlijk de enige top speler is naast Ibrahimovic die het als een echt spel ziet waar je voor vecht! Al is hij nu weer geblesseerd is hij voor mij gewoon echt de beste. Bijvoorbeeld op het WK krijgt Messi de gouden schoen waar nergens over ging. Gewoon onderschatting. Het gaat alleen maar om meningen en niet om de feiten in het voetbal voor vele mensen, wat dus echt dom gedacht is.

3 oktober 2015 om 11:54

Heb je Messi het afgelopen seizoen wel gezien? Hoe bedoel je hoe Robben scoort is meer voetbal? Ben je Messi zijn goal tegen Bayern vergeten? Juist ja.. Daar zit meer voetbal in dan wat Robben het hele seizoen laat zien..

3 oktober 2015 om 12:02

Ja dat klopt, maar meer heb ik ook niet gezien van Messi. Nu is ie altijd zo afwachtend en zit die alleen maar te kieken.

3 oktober 2015 om 12:06

Hahah gast moet je toch ff beter opletten. Alleen zijn goal al tegen Bayern is al beter dan wat Robben tot nu toe heeft laten zien. Messi speelt altijd al zo af wachten tot dat hij de bal krijgt. Jij gaat toch ook niet constant op en neer rennen als je de bal niet krijgt.

3 oktober 2015 om 11:58

hahahahha sorry dan kan je beter zeggen cr7 en arjan versterken hun team want die wtee kijken alleen naar hun zelf en voor het doel zien hun niemand dan zeg zelfs maar messi 2 in 1 vaak als het niet loop zak hij in en geeft hij steekpassen als geen ander
sterker nog arjan hoor je niet eens te plaatsen tussen deze twee. waar was hij in ze tijden van madrid? juist nergens

3 oktober 2015 om 12:07

Dat is echt niet waar. Robben speelt als een team en hij is juist een talent om zijn ego heid. Messi en Ronaldo zijn daarom juist ook talenten. Eigenlijk zijn ze allemaal te verglijken met elkaar: maar Ronaldo is gewoon echt ego.., Messi is ego, maar denkt af en toe wel is aan een paas naar iemand. Robben past voortdurend naar iemand, maar als hij de kans ziet liggen gaat hij er helemaal voor. Met een geweldige dribbek

3 oktober 2015 om 12:26

hahahah weet niet over welke robben jij hebt maar robben is algemeen bekend als ego nummer 1.

3 oktober 2015 om 23:25

Als een team? Robben staat al jaren bekend om geen ballen af te spelen? De hele wereld weet dat en jij FCB2016 beweert totaal het ongekeerde. Vreemd

3 oktober 2015 om 23:28

Ego heid is niet eens een woord !?!? Het is egoïsme! Ga eerst fatsoenlijk nederlands leren voordat je reacties gaat plaatsen

3 oktober 2015 om 12:01

Ronaldo en Messi zijn twee van de beste spelers die ooit op het groene gras hebben gestaan. Arjen Robben mag de veters van hun reserveschoenen nog niet eens strikken, laat staan hun normale schoenen. En laat me raden, je bent Bayern Munschen fan sinds hun treble? Verder is het lekker boeiend dat Bayern Munschen geen schuld heeft. Vooralsnog is Bayern veruit de minste van de drie clubs. Bayern, dat vorig jaar over 2 wedstrijden is afgedroogd door Barcelona, en het jaar daarvoor nog door Real Madrid is afgeslacht. Het is zowieso raar dat je het over Bayern Munschen hebt in een Ronaldo-artikel. Maar dat terzijde..

Robben is de helft van zijn carriere geblesseerd, en als hij dan speelt, ligt het er nog aan of hij goed speelt of niet. Alleen de laatste 3 jaar behoort hij tot de top van de wereldtop, daarvoor was hij bankzitter bij Bayern. Vorig jaar is ook het enige jaar dat hij uberhaupt tot een top 3 van de wereld heeft kunnen behoren.

Als ik nou even voor de grap Messi's 20 beste goals ooit erbij haal, en de top 10 wegknip, heb ik nog steeds een 10x beter filmpje qua kwaliteit dan Robbens allerbeste goals ooit. En ik ben geen belg, maar een Nederlander, maar ik kan mijn ogen gewoon niet geloven als ik iemand Robben boven Ronaldo en Messi zie plaatsen. Wat een grap zeg.

PS. Messi won de gouden bal op het WK, niet de gouden schoen. Laat je anders even beter informeren

3 oktober 2015 om 12:05

Ja sorry foutje over die schoen, maar alsnog verdiende hij het niet. En ik ben het niet met je eens. Arjen Robben scoorde zowat elke wedstrijd die hij speelde. Hij was altijd trefzeker, als hij weer eens meedeed. Hij deed het kortom altijd goed. Dus praat aub niet zo dom.

3 oktober 2015 om 12:09

Altijd trefzeker? Robben's record in zijn hele carriere is 19 goals. Meer in 1 seizoen heeft hij er nog nooit gemaakt. Dus dan is het best knap dat een voetballer die bij de helft van de clubs waar hij is verbleven mislukt is (real Madrid en Chelsea), toch elke wedstrijd dat hij speelt trefzeker is.

3 oktober 2015 om 12:27

fcb2016 ahh nu zie ik het je probeer leuk te doen
zo dat mensen gaan happen

Geweldige speler! Ik vind het alleen jammer van zijn spel, bij man united was het een genot om naar te kijken en nu is het helaas minder vind ik. Hadden alle sporters maar zo'n instelling als deze man! Of je nou van hem houd of haat je kan niet om zijn prestaties heen. Hij staat er bijna altijd om een goal te maken. Gelukkig kunnen we nog genieten van hem zolang hij speelt. Mocht Ronaldo ooit terug keren naar de bpl, hoop ik stiekem ook dan Messi ook gaat. Deze twee titanenstrijd is geweldig om te zien. Ze halen het beste van elkaar naar boven.

3 oktober 2015 om 12:10

Ik begrijp niet echt wat je zegt. Ronaldo en Ronaldinho? Is er iets weggevallen uit jouw reactie?

3 oktober 2015 om 12:24

Dan moet je toch maar ff het filmpje van Messi en Ronaldinho bekijken. Ze delen zo makkelijk panna's uit, niet normaal. Elke keer als ik dat filmpje kijk krijg ik een harde plasser haha. Ff zonder dollen het is echt geweldig. Zoek maar op Messi and Ronaldinho nutmegs

3 oktober 2015 om 13:04

Een panna is toch dat wanneer je door je benen gespeeld word en de gene vervolgens weer de bal heeft? Corrigeer me als ik het fout heb. Nee het klopt, Messi is geen straat voetballer. Hij houd het simpel, iets waar ik van hou. Spelers zoals modric, iniesta, Silva, Zidane en kan ik nog ff doorgaan.

Bekijk het filmpje van Messi en Ronaldinho, twee verschillende voetballers maar delen zo makkelijk panna's uit. Een genot om naar te kijken.

Eerlijk gezegd vind ik dat van Messi mooier, maarja, ieder zijn voorkeur.

3 oktober 2015 om 16:38

Ik begrijp het nog steeds niet. Lees ff je eigen reactie nogmaals. Je begint met Ronaldo is net een predator en eindigt met, dat kon alleen Ronaldinho.
Ronaldinho heb je nergens geintroduceerd in je reactie?

Dat hoef je ons niet te vertellen Ronaldo, dat straalt er soms vanaf...

Ik heb niet zoveel met Ronaldo, maar dit is wel iets waar ik volledig achter sta. De media maakt alles tussen barca en real als oorlog en hier wordt eindelijk eens goed op gereageerd. Zal die van Jose hebben geleerd, maar ik ben blij dat zo'n grote speler nu gewoon eens er op in gaat. Je wil mij in de media, kom dan met normale vragen anders sodemieter je maar op. En ja ik blijf me er over verbazen.. zijn doelpunten statistieken zijn ongelofelijk.. fantastisch!

Hij maakt gewoon 40% van de goals. Dat is echt een bizarre statistiek zeg.

3 oktober 2015 om 14:19

Is en beetje geflatteerd. Een aanvallende speler heeft meestal een groot aandeel.
Verdedigers en middenvelders scoren zelden tot nooit.

Nog steeds een heel mooi aandeel uiteraard.

3 oktober 2015 om 17:08

Een beetje geflatteerd? Ik zie niemand anders zulke cijfers halen. CR7 is een beest! Hij leeft ook voor het voetbal en dat heb je nodig om de beste speler te worden.

3 oktober 2015 om 17:31

Zoek is die percentages op voor de top 5 aanvallers in Europa?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren