Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo passeert Messi; Morata in rijtje met Huntelaar, Robben en Sneijder

Laatste update:

Juventus verloor voor dinsdagavond maar een van zijn zeven thuiswedstrijden tegen Real Madrid en wist die sterke reeks in de eerste halve finale van de Champions League uit te breiden. De Italiaanse kampioen won met 2-1 van Real en uitgerekend Álvaro Morata, die werd geboren in Madrid en jarenlang voor de Koninklijke speelde, legde de basis voor de zege.

/

Morata werd de zevende voormalig Real-speler die scoorde tegen de Spaanse grootmacht in de Champions League, na Ivan Zamorano, Fernando Morientes, Julio Cesar, Arjen Robben, Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar. Op het moment van de openingstreffer waren drie van de laatste vier doelpunten die Juventus maakte in de Champions League tegen Real van Spaanse spelers: voor Morata scoorde Fernando Llorente nog twee keer voor de Oude Dame tegen de Koninklijke.

Juventus verstopte zich zeker niet in de thuiswedstrijd tegen Real en had in de eerste tien minuten al vier keer op het vijandelijke doel geschoten. Dat was net zo vaak als Atlético Madrid in 180 minuten deed tegen Real in de kwartfinales van de Champions League. Real had het moeilijk in het eerste halfuur, maar kwam wel op gelijke hoogte, via Cristiano Ronaldo. Hij maakte zijn zesde doelpunt in zijn laatste zes Champions League-wedstrijden tegen Italiaanse ploegen.

/

Met zijn rake kopbal ging Ronaldo ook zijn eeuwige rivaal Lionel Messi voorbij: Ronaldo is nu met 76 doelpunten topscorer aller tijden van de Champions League, Messi staat op 75 goals. Voor Real betekende dit het 148ste doelpunt van dit seizoen en met 54 goals en 20 assists was Ronaldo bij de helft van de productie betrokken. Ronaldo maakte dit seizoen al negen doelpunten in de Champions League, en maakte al die goals in de eerste helft, en heeft bovendien negen keer gescoord in de halve finales van het belangrijkste Europese clubtoernooi: een record.

Opvallend was dat Gareth Bale in de eerste helft nauwelijks in het stuk voorkwam: de Welshman had voor rust maar veertien balcontacten, het laagste aantal van alle spelers op het veld. Iker Casillas had er in de eerste helft al twintig. In de tweede helft maakte Carlos Tévez vanaf de stip het winnende doelpunt en dit betekende voor de Argentijn zijn 29ste doelpunt in zijn 43ste wedstrijd van dit seizoen. In 2009/10 maakte hij net zo veel goals voor Manchester City, in Europa scoorde hij nog geen enkele keer vaker.

Denk je dat Lionel Messi Cristiano Ronaldo woensdag weer gaat inhalen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is het slagingspercentage in lange ballen van Ramos? 4% ofzo? Ging echt helemaal mis haha

5 mei 2015 om 22:54

Ramos was vandaag echt niet best nee. Zijn lange ballen en voorzetten vlogen overal heen haha.
Wat een waardeloos verslag trouwens. Nog niet eens de helft gaat over de wedstrijd en het spelbeeld, het gaat grotendeels over statistieken.. Drama

5 mei 2015 om 22:57

Dat laatste deel van mijn comment is misplaatst zie ik. Was in de veronderstelling dat ik het wedstrijdverslag aan het lezen was

5 mei 2015 om 22:55

Jaa daarom snapte ik ook niet dat Ancelotti Isco eruit haalde voor Chicarito wanneer ze achter stonden. Ze moesten het spel maken dan heb je juist spelers als Isco nodig en niet Ramos op het middenveld. Ik had Pepe of Varane eruit gehaald en Ramos linie terug

6 mei 2015 om 13:31

Denk dat Ancelotti de schade beperkt wou houden met in zijn achterhoofd de terug wedstrijd in de Bernabeu waar ze wel bijna altijd tot scoren komen. Vond Ramos echt heel slecht spelen. Heel de ploeg eigenlijk. In de verdediging speelde ze geregeld met vuur. De passing was altijd maar net goed. Moesten sommige spelers van Juve een schoenmaat meer hebben gehad hadden ze nog veel meer de bal in de defensie van Real kunnen recupereren. Was bij momenten niet aan te zien hoe slordig ze waren in hun spel. En vooraan is wel degelijk het gemis van Benzema groot, want de twee "flankspelers" vonden niet direct een aanspeelpunt zoals ze die meestal wel terug vinden wanneer Benz er staat. Hopelijk dat ze de terugwedstrijd wat beter uit de verf komen, want als ze weer zo slordig gaan spelen is Juve nu al met één been in de finale.

5 mei 2015 om 23:04

Speelde echt vreselijk idd. Zo veel balverlies. Snap ook niet waarom hij daar weer stond en ik had ook zeker chicarito erin gezet. Ronaldo en bale in 2 spitsen systeem werkt niey

5 mei 2015 om 23:12

Ramos is een heel goede verdediger en kan voor een verdediger behoorlijk goed voetballen maar voor een middenvelder kan hij heel matig voetballen. Onbegrijpelijk dat hik daar staat

5 mei 2015 om 23:34

Hij deed het sinds het wegvallen van Modric zeker niet onaardig daar, dus opzich gewoon een logische keuze. Illaramendi is gewoon te licht voor die positie, dus dan is deze optie een goed alternatief. Helaas pakte het deze wedstrijd alleen niet goed uit.

6 mei 2015 om 10:17

Ik vind het eigenlijk helemaal geen logische keuze. Vanaf dag 1 al niet.
Ramos hoort gewoon in de achterste linie.
Er is een Lucas Silva die het prima had kunnen opvangen maar om 1 of andere vreemde rede presteert Carlo het steeds om de beste man al weken te laten banken.

On. Morata speelde echt geweldig ik had nog zo erg gehoopt dat hij niet zou spelen.
imo beste man op het veld gister.
En ik zag hem het liefst nooit vertrekken bij Real, mij had ie al aardig overtuigd , maar sinds hij bij Juve is is het eigenlijk alleen maar een bevestiging voor me dat het idd een prima speler is.
Toch hoop ik dat hij ooit terug komt.

Verder ook knap gedaan van Juve ondanks dat ze hun sterspeler miste.

5 mei 2015 om 23:41

Grappig hoor. Succesvolle passes Ramos 85%. Staat daarmee gewoon 6e van alle spelers maar maakt niet uit hoor... Echt dom hoeveel mensen slechts alleen een paar foute passes herinneren terwijl 85% gewoon gemiddeld is.

6 mei 2015 om 03:29

Hij vroeg om lange ballen, niet alle passes. 85% is ook niet gemiddeld voor een defensief middenvelder. 92 of 93%, dat is gemiddeld op dit niveau en op die positie.

6 mei 2015 om 00:31

Hier kan je de statistieken zien: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2015/matches/round=2000551/match=2014427/postmatch/statistics/index.html

Nu al de doelpunten erbij zetten vind ik onzin.
Zo moet je elke wedstrijd van Real en Barca een nieuw record gaan zetten, opdat ze zo dicht bij elkaar liggen wat doelpunten betreft.
Trouwens Messi heeft 15 wedstrijden minder gespeeld.
Dat zijn 2 seizoenen in de CL

5 mei 2015 om 22:56

Dat is misschien 1 wk, maar niet 2 seizoenen in de CL. En zeker niet met Barca.

5 mei 2015 om 23:18

En Messi werd pas een basisspeler na z'n 2e seizoen.

6 mei 2015 om 00:06

Dat Messi anders meer tijd had gehad om ook meer CL goals te scoren.

5 mei 2015 om 23:13

Finale speel je niet elk jaar.
Messi speelt nu ook niet als aanvaller, komt amper in de 16m.
Terwijl Ronaldo veel het 16m gebied induikt, hij is vooral met scoren bezig

5 mei 2015 om 23:32

Als Barca zijnde hoor je gewoon minimaal tot de halve finale te komen ieder jaar. Dat is totaal 12 wedstrijden, finale erbij is 13 dus. Gewoon een geweldige prestatie van beide spelers, klaar.

Oh wow wat een intressant bericht VZ! Dus C. Ronaldo is nu topscorer aller tijden in de CL, maar hoeveel wedstrijden heeft hij gespeeld en Messi in de CL? Hoe dan ook... Messi gaat topscorer aller tijden in de CL

5 mei 2015 om 22:58

En hij was in zijn eerste jaren bij United ook middenvelder en is nog altijd, net als sinds 2008, een winger. Dus wat wil je hier nu mee zeggen? Ook nog eens bij 3 verschillende clubs. Nu jij weer.

5 mei 2015 om 23:24

Wanneer Ronaldo z'n snelheid kwijt raakt zal hij waarschijnlijk ook minder voorin staan. Messi kan vanaf het middenveld nog altijd scoren omdat hij z'n mannetjes makkelijker passeert.

5 mei 2015 om 23:05

Messi is jonger dus gaat hoe dan ook voorbij vriend!

5 mei 2015 om 23:36

Ronaldo is zo intensief met zijn lichaam bezig, dat hij misschien wel tot zijn 40e op topniveau mee kan. Messi kan ook morgen in 6 stukken gezaagd worden en daardoor nooit meer kunnen voetballen. Koffiedik kijken noemen ze dat. Je weet helemaal nog niet hoe het er over een paar jaar voor staat.

6 mei 2015 om 12:06

Oh sorry, ik had het niet door dat alleen Ronaldo zo intensief met zijn lichaam bezig is. Thanks for the reminder.

Geweldige statistieken maar ik geniet meer van de stijl van Leo.
Wat ik vaak vervelend vind om te zien zijn die drie scharen en acht schijnbewegingen uit stilstand om dat de bal twee meter breed te spelen. Bij Manu maakte Ronaldo echt prachtige acties en had hij zo veel dreiging in zijn spel en diepgang zonder bal. Nu lijkt het wel alsof hij balletjes naar de zijkant speelt om dan als een bezetene de 16 in te duiken om de voorzet erin te schieten of te koppen.

Nogmaals hij scoort als een bezetene maar als liefhebber zie ik toch wat meer voetbalacties van hem want niemand kan ontkennen dat hij die niet heeft.

Fijne Aaf

Yay...1 spaanse club op achterstand.
Het kan mij eigenlijk noet schelen wie er door gaat, maar de spaanse clubs met mega schulden en europese belastingbetalers die het opvullen gun ik het net iets minder.

5 mei 2015 om 23:49

ronaldo was goed

Ronaldo was vandaag weer onder zijn niveau, kreeg ook maar 2-3 ballen voorin waarvan 1 geweldig erin gekopt werd. Dit is waar hij zo goed kan en niemand, maar ook niemand in de wereld kan zo goed een positie kiezen in de 16m gebied. Daarnaast heeft hij ook geweldige lengte om goed te kunnen koppen.

Ik denk overigens dat zijn goal vandaag belissend zal zijn in Madrid. Daar is de 1-0 al voldoende, dus snap niet waarom veel mensen Juventus gewonnen rekenen. Ik hoop dat ze winnen, maar Real in Bernabeau op de 0 goals houden? Pfft, eerlijk is eerlijk, want dan hoor je gewoon in de finale te komen als je Real niet laat scoren in eigen huis.

Verwacht helaas een 3-1 uitslag thuis en dat Real door zal gaan. Hoop natuurlijk op een vroege goal van Juventus, want dan Moet Real wel 2 scoren voor verlening en dat zal zomaar een leuke avond worden.

Gefeliciteerd Juve fans en succes volgende week Real/juve fans.

Het wordt tijd voor pirlo om te gaan stoppen
Wat een drama is die man zeg
Verspeelt de bal op gevaarlijke plekken in het veld
de pas die hij normaal goed kan geven is ook drama
Real gaat Door naar de finale hopelijk tegen barca
Al moet ik wel even zeggen dat alves tegen top teams te kort komt
We zullen zien.

Er wordt vaak gezegd dat de verdideging van barca zwak is die van real is ook niet veel beter want juventus maakte wel heel makkelijk de eerste goal
Verder vondt ik real beter ze hadden op twee tegen een kunnen komen is niet gebeurd.met pirlo gaat juventus echt niet de finale halen die man is te oud.

Blijven we nu doorgaan met die strijd tussen Ronaldo en Messi? Pfff... vanavond breekt Messi weer het record en volgende week Ronaldo, etc.

Het zijn de 2 beste spelers ter wereld die voorlopig niet uitgevoetbald zijn en als ze zijn gestopt weten we wie het meest heeft gescoord.

Ik bedoel, Messi of Ronaldo hoeft maar een keer een gebroken been krijgen door een tackle en de wereld ziet er anders uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren