Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo ontbreekt inderdaad op officiële lijst; wél drie Nederlandse spelers

Laatste update:

Cristiano Ronaldo stapte vrijdag niet in het vliegtuig met de rest van de selectie van Manchester United richting Bangkok, zo blijkt uit de officiële spelerslijst van Erik ten Hag. Een dag eerder werd al bekend in Engeland dat Ronaldo toestemming heeft om het trainingskamp in Thailand aan zich voorbij te laten gaan. Manchester United aanvaardt het verzoek van Ronaldo om extra vrije dagen, officieel om 'persoonlijke of familiaire problemen' op te lossen.

The Mancunians publiceren online de 31-koppige selectie die afreist naar Azië. Daarop staat de van Feyenoord overgekomen Tyrell Malacia, net als zijn landgenoten Donny van de Beek en Tahith Chong. Van de Beek werd afgelopen seizoen verhuurd aan Everton en zal vol gaan voor een nieuwe kans onder Ten Hag, onder wie hij zeer succesvol was bij Ajax. Chong speelde afgelopen jaar op huurbasis bij Birmingham City en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Volgens 1908.nl informeerde Feyenoord naar de diensten van de rechtervleugelspits.

Ronaldo ontbreekt al sinds het aantreden van Ten Hag eind vorige maand. De Portugees zinspeelt volgens diverse Britse media op een vertrek en heeft zijn gezicht op het trainingsveld deze week niet laten zien. Ronaldo's zaakwaarnemer Jorge Mendes had volgens The Athletic al een ontmoeting met Todd Boehly, de mede-eigenaar van Chelsea. Daarnaast houden Bayern München en Napoli de situatie omtrent de Portugees nauwlettend in de gaten.

Manchester United vertrekt vrijdag naar Thailand, waar komende dinsdag een oefenwedstrijd gepland staat tegen Liverpool. Vervolgens reist de selectie van Ten Hag door naar Australië, om op vrijdag 15 juli een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen Melbourne Victory. Vier dagen later nemen the Mancunians het in hetzelfde land op tegen Crystal Palace.

United neemt als standpunt in dat Ronaldo niet mag vertrekken. Ten Hag heeft al meerdere keren aangegeven graag met de Portugees aan de slag te willen. Andersom deed de superster dat ook via de officiële kanalen van de club. "Ik weet dat hij het geweldig gedaan heeft bij Ajax en dat hij een ervaren coach is. Maar we moeten hem ook tijd geven. Hij moet de veranderingen door kunnen voeren die hij wil. We zijn blij en enthousiast. Niet alleen wij als spelers, maar ook de supporters", gaf Ronaldo aan in mei.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaat gewoon weg. Benieuwd naar waar. Psg is goed bezet. Bayern gaat ze handen niet eraan branden. City en Liverpool zijn ook goed bezeg. Dan blijft Chelsea over als hij actief wilt zijn in de Champions League

7 juli 2022 om 20:05



Sterker nog ik heb al maanden terug gezegd dat hij weg moet gaan bij United Ronaldo. hoort thuis inde CL en vergooid hij weer een jaar voor niks voordat United terug duurt dat 3 4 jaar die tijd heeft Ronaldo niet meer, en hij ziet ook dat er geen versterking zijn gekomen is er teleurgesteld over. United weigert echt geld uit te geven met 175 miljoen kan je echt niets en er zijn nog geen versterkingen gekomen. Ik heb mijn twijfels denk dat de media liegt, al hoop ik van niet natuurlijk.


7 juli 2022 om 20:11

Klopt 175m is zo een laag bedrag daar haal je net een Luuk De Jong voor als je daarbij nog flink weet af te dingen.

7 juli 2022 om 20:14

Met 175miljoen haal je in deze tijd ‘maar’ 2 toppers. Ten Hag kan ze borst nat maken, wordt zwaar voor hem. Met bijvoorbeeld Anthony win je de oorlog niet.

7 juli 2022 om 20:29

lol Aqua toch, geen 1 club met CL aspiraties wil beginnen aan CR5. Aan een eindstation heb je niks in het voetbal van vandaag. Bayern, Liverpool, PSG, Chelsea, City willen helemaal niet zo'n speler hebben in de selectie, en Madrid wil hem al helemaal niet terug, nadat ze gezien hebben dit seizoen dat Benzema eigenlijk altijd de geheime draaiende motor achter het succes van Madrid was geweest.

7 juli 2022 om 20:34

Heeft PSV toch wel heel goed voor elkaar dan 😉👏🏻

7 juli 2022 om 20:47

Hij heeft een contract getekend bij United en dat heeft hij te respecteren. Dus als Barca Frenkie zijn salaris wil spreiden dan schreeuwen jullie moord en brand: contract is contract! Maar nu zijne koninklijke hoogheid zijn record in de CL dreigt te verliezen mag hij zijn contract wel verbreken?

7 juli 2022 om 22:46

Ja hoor Benzema eigenlijk altijd de geheime draaiende motor achter het succes van Madrid geweest. Zal ik hier serieus op in gaan, of wacht laat ik maar gewoon even naar je username kijken. Nvm.

7 juli 2022 om 23:37

Oh ja kijk maar naar mijn username, echt een goed antwoord ook man, top gedaan!ðÿ˜¯

8 juli 2022 om 16:52

Het is lastig te accepteren voor je, maar er is geen topclub meer die zijn vingers gaat branden aan Ronaldo.

8 juli 2022 om 16:53

bar bar stop eens met trollen met domme gezever, bah zo respectloos om beste speler van Real madrid historie zo te bashen... Na vertrek van Ronaldo had Real Madrid het paar jaar moeilijk..

8 juli 2022 om 18:26

Messi010101, Real Madrid heeft vorig jaar Ronaldo al afgewezen hoor. Dat onderschatten van Benzema komt toch mn strot uit nu en dan. Is al 4 seizoenen de beste speler en had daarvoor ook hele mooie seizoenen gedraaid…

8 juli 2022 om 22:24

wie onderschat benzema dan? zie je niet dat messi010101 alleen maar komt om Ronaldo te bashen R.madrdista valt mij vies van je tegen.

8 juli 2022 om 23:47

“Aan een eindstation heb je niks in het voetbal van vandaag”

Gelukkig is lewandowski dat niet he….

7 juli 2022 om 20:21

Bij Ajax zoeken we nog een spits, kan hij ook Champions League spelen hahaha.

7 juli 2022 om 22:21

Als Leipzig zo door gaat een goedkopere optie dan Brobbey

7 juli 2022 om 20:25

Het is maar hopen voor Erik Ten GOAT dat CR5 weggaat, dat Man Utd zal veel beter spelen dit seizoen zonder dit eindstationnetje, mark my words, jullie zullen het met jullie eigen ogen zien dit aankomende seizoen.

En dan wordt gelukkig duidelijk waarom Man Utd van de 2e plek in 2021 naar een positie ging in 2022 waar ze moesten strijden om niet in de Conference League te landen, maar in de Europa League.

Heel lastig voor de club om dit op te lossen, kan misschien alleen door een goede transfers maar dan nog wil hij CL spelen.

Wat als hij niet aansluit vanwege echte gezinsproblemen?

7 juli 2022 om 20:08

Precies dat maar de media wilt er sappige spannende sprookjes achtige verhalen van maken. Als het aan mij ligt direct weg uit dat wespennest dat duurt wel 3 4 jaar voordat United terug aan de top is zo lang heeft Ronnie niet meer te gaan.,

7 juli 2022 om 20:14

Waarom? Hij kan daar wat moois achter laten toch?

7 juli 2022 om 20:50

Hoezo is het een wespennest? En waarom ben je zo zeker dat het 3 tot 4 jaar duurt? Je weet dat de eerste 4 plekken CL krijgen in Engeland. Dus jij denkt dat United geen 4e kan worden? En zijn contract moet maar verscheurd worden omdat het Ronaldo is? Gewoon aan zijn contract houden als er niemand de hoofdprijs wil betalen voor deze super egoïstische speler

7 juli 2022 om 20:47

Het is dus ‘weigert zich te melden’ en in hetzelfde stukje ‘heeft toestemming om web te blijven’. Allemaal riooljournalistiek.

Kom maar terug naar Sporting. We spelen CL voetbal

7 juli 2022 om 20:06

Zou wel een prachtig einde van zijn carrière zijn. Cirkeltje rond.

7 juli 2022 om 20:10

Ja en dan je denkt zeker dat sporting de CL wint die liggen er met de groepsfase er al uit. Ronaldo zou toch alleen graag naar club gaan die om CL beker meedoet....

7 juli 2022 om 20:32

Deed United wel mee om de CL beker dan?

7 juli 2022 om 20:52

Het gaat hem alleen om record aantal goals in de CL en hij hoopt dat als hij de CL wint hij een gouden bal krijgt. Alles draait om zijn persoonlijke statistieken. Hij baalt dat Messi meer gouden ballen heeft. En hij is als de dood dat Haaland, Mbappe en wellicht zelfs Messi meer goals gaan scoren in de CL

7 juli 2022 om 20:58

Daarom moet hij daar weg dat roep ik al maanden geleden al is niets nieuws.

7 juli 2022 om 21:04

United moet helemaal niks. Of gewoon goed bedrag op tafel voor Ronaldo of zijn contract respecteren...

7 juli 2022 om 21:26

Aqua1

Vind het oprecht geen vooruitgang mocht die naar Sporting gaan.

7 juli 2022 om 23:21

Messi gaat nooit meer goals scoren in de CL, zet dat sprookje maar uit je hoofd. Haaland en/of Mbappe wellicht, maar dan moeten die het ook jaren op dat niveau laten zien.

En heeft hij nog een contract? Hoe lang? Hij kan wel meer willen maar als men hem aan zijn contract houdt dan zal het een probleem kunnen worden.

Ronaldo en De Gea hebben Manchester United nog enigszins kunnen redden vorig seizoen in de Premier League en ook de groepsfase Champions League, maar zou het wel jammer vinden als hij zijn legacy weg gaat gooien, om dan bij Chelsea te voetballen. Ik snap dat hij voor de 19(?) keer op rij Champions League wilt spelen, maar ga dan naar PSG😉

Misschien zijn er ook wel echte familie problemen... speculaties. Stel het is niet zo, dan is het werkweigering

7 juli 2022 om 20:57

Waar moet hij bij PSG spelen? Die hebben Neymar, Messi en Mbappé al.

7 juli 2022 om 22:07

Hij kan prima in de spits met die 3 om hem heen.

7 juli 2022 om 22:12

En wie gaat de penalty's en vrije trappen nemen dan? Hahaha nee ik denk niet dat hij bij PSG past, team moet namelijk om hem draaien. Hij kan niet de nummer 3 zijn binnen een team. Hij kan naar Inter of Napoli, Milan misschien Roma als die zijn transferbedrag en salaris kunnen betalen anders Dortmund of terug naar Sporting

7 juli 2022 om 22:40

Het jaar ervoor werden ze 2e. Hoezo redden?

7 juli 2022 om 23:22

Als je Manchester United afgelopen gezien gevolgd hebt zou je dit niet hoeven vragen.

8 juli 2022 om 08:25

Voetbal is een teamsport en meer dan een individu dat goals maakt. Het spel is met Ronaldo erbij schrikbarend veel verslechterd.

8 juli 2022 om 17:24

Alsof Robben ribery jou club Bayern nou teamspeler waren, nee dat rendeerte ook prima toen pep kwam wilde hij van Robbery robots maken dat pakte verkeerd uit resultaat pep pakte in de jaren geen CL met Bayern München.

Dat priveproblemen mag iedereen uiteraard geloven, maar ik niet. Hij wil top voetbal spelen en dat is op de dinsdag- en woensdagavonden. Niet op donderdag, dat podium is hem te min. We weten allemaal wat een geweldige narcist hij is. En dat Munchen een optie is geloof ik ook niet, die club wordt veel te goed gerund, die gaan geen onrustmaker halen voor een incidenteel jaar. Daar werken ze veel te doordacht voor in Munchen.

7 juli 2022 om 20:18

Zoveel verstand door Ronaldo een onrustmaker te noemenXD ze noemen hem ook wel Ronatelli broer van Balotelli zoveel onrust veroorzaakt hij.

7 juli 2022 om 20:31

Oordeel allemaal niet zo snel. Volgens mij is hij niet zo lang geleden een kind verloren, o, ja.

7 juli 2022 om 21:27

Theo, hij heeft familieproblemen (iemand uit zijn familie is overleden volgens bronnen) dat jij nou zo een wijsneus bent om dat niet te geloven maakt je zo een typisch ronaldo hatertje. Hoop oprecht dat iemand binnenkort in jouw familie iets overkomt. En "geweldige narcist"??? hahahahah wat een lachertje ben jij. Ten eerste deze man is misschien niet vies van zichzelf maar geen narcist. Hij wilt de beste zijn en is dat ook. Dan moet je gewoon aan je eigen carriere denken. En om hem ook al een onrustmaker te noemen heb je volgensmij vrij weinig verstand van voetbal.

7 juli 2022 om 20:18

Het scoort zoals het ook scoort als de namen zonder check als Bayern Chelsea te bedden worden gebracht. familie probleem is het, waarom er wat achter gezocht moet worden los van het feit dat ik zelf graag zie dat hij vertrekt wat ik al maanden roep. Men hanteert inderdaad dubbele maatstaven als het om Messi of Ronaldo gaat, die krijgt tot op de dag van vandaag nog Ideale schoonzoon behandeling en Ronaldo is dan de zogenaamde badguy.

7 juli 2022 om 21:01

Waarom zou er geen sensatie titel zijn in het geval van Messi dan? Sensatie levert clicks op, bij Messi hadden ze gewoon hetzelfde gedaan..?

Ik geloof al die berichten niet dat hij weg zou willen vanwege geen CL voetbal. Dit wist hij al toen de competitie afgelopen was vorig seizoen. Hoezo zou hij dan een maand later pas aangeven weg te willen vanwege geen CL voetbal?

PSV zoekt nog een goede stand-in voor Luuk de Jong toch? En Ajax een vervanger van Haller? Ronaldo naar de eredivisie!

7 juli 2022 om 20:55

Als hij mn club niet failliet zou maken met zn komst zou ik het ook enorm toejuichen haha

Maar helaas niet heel realistisch ben ik bang

Liever kwijt dan rijk. United presteert zonder hem niet slechter ofzo want sinds hij er is zijn de stats van Rashford/Bruno en Cavani flink lager gegaan. Ronaldo kan niet meer bij een topclub want niemand wilt nog de pass de bal naar cr7 taktiek hanteren. Dat hij de club dat hem groot heeft gemaakt ook nog wilt verlaten in deze tijd zegt ook genoeg over zijn karakter.

7 juli 2022 om 21:01



Ja want toen Ronaldo er niets was pakte United natuurlijk de titels en CL bekers. Nee is sinds Ferguson gewoon niets meer.. Speelden ze de bal maar naar hem, dat gebeurde zelden dit seizoen dus dat is niet waar. Bruno was vorig seizoen ook al ene ramp in tweede seizoen helft en Rashford is gewoon overschat dat lijkt mij duidelijk. Weinig ballen gekregen toch zo presterne petje af Ronaldo.

7 juli 2022 om 21:04

United werd vorig seizoen nog tweede.

7 juli 2022 om 21:07

Vooral Fernándes is geen schim meer van de topspeler die hij was sinds Ronaldo is gekomen. Alle ballen moeten naar cr7 en vrije trappen penalty's. Ik kon echt genieten van Fernándes voordat cr7 kwam, hij heeft ook teveel respect voor z'n landgenoot om meer ballen op te eisen

7 juli 2022 om 21:08

Ja met Liverpool dat niet zichzelf was doordat Van Dijk er niet was en Chelsea dat dramatisch was onder Lampard daarna kwam tuchel die moest er in korte tijd iets van maken, dan kan je tweede weinigen ja..

7 juli 2022 om 21:15

@Lionaldinho84, het is ook belachelijk dat cr7 de vrije trappen daar nog neemt. Ik snap niet dat hij zijn ego niet aan de kant kan zetten en iemand anders de vrije trappen kan laten nemen. Je lacht je kapot wanneer hij weer is een vrije trap het stadion uit schiet. Aqua heeft trouwens wel gelijk, de tweede plaats was meer te danken aan de falende concurrentie. Alsnog is het gek dat United als team er flink op achteruit is gegaan.

8 juli 2022 om 15:15

Of de reden dat Ronaldo zoveel scoorde is omdat elke bal ingeleverd moest worden bij hem. Dan kan ik ook wel 20 erin schieten van de 100?

8 juli 2022 om 17:15

Diego doe dat zelf dan, alsof scoren zo makkelijk is wat ben jij afgunstig mannetje 🤮🤮. In Mourinho tijd was alle ballen op Ronaldo toentertijd was Real Madrid voorspelbaar toen Modric Kroos kwam ging niet alles meer op Ronaldo beste spelers krijg veel ballen ja is heel normaal, niet alles ging via Ronaldo het ging over meerdere schijven.. bij barca ging wel alle ballen op messi dat is wel overdreven..

8 juli 2022 om 17:38

United was in 20/21 echt 3x zo goed. En ik ben geen Messi fan en heb letterlijk iedere wedstrijd van United gezien, zit zelfs regelmatig in het stadion. Ze speelde na de winterstop fantastisch countervoetbal en scoorde enorm veel. 121 goals in het hele seizoen, verspreid over alle competities: het meeste in 14 jaar. Na de komst van Ronaldo is dit een stuk minder: slechts 71 goals.

Ik wil niet Ronaldo de schuld geven, integendeel zelfs. Ik hoop zelfs dat hij het blijft. Maar geen onzin roepen dat ze 'profiteerde' van het slechte spel van de rest: ze hadden in de top 6 de meeste toppers zelfs gewonnen, dus dik en dik verdiend om 2e te eindigen.

Hij heeft nog steeds een kind verloren en dat heeft een impact dat moet gewoon goed worden verwerkt . Hij is 37 en nog steeds topfit , hij kan gewoon deze domme oefen potjes overslaan voor iets wat vele malen belangrijker is . Hij gaat nergens heen en hij zal er staan zodra het moet , weinig teams kunnen hem betalen en hij zal echt niet voor andere teams in andere landen spelen (Chelsea,Atletico,Barça,enzovoorts)

@mathijsvz Lees je verhaal even terug. "ik hoop dat iemand in jouw familie iets overkomt".
Ben je zelf een beetje ziek in je hoofd ?
Ik begrijp niet dat er vanuit de heren moderatoren niet op een dergelijke tekst wordt ingegrepen.
Het toeval wil lulhannes, dat ik zelf ongeneeslijk ziek ben.
Dat hoeft mij er niet van te weerhouden te schrijven en zeggen wat ik denk. En ik denk dat het is zoals ik geschreven heb. dat het niks met privézaken te maken heeft.
Maar verder mathijs, heb ik geen behoefte meer om met jou in discussie te gaan.

@mathijsvz Lees je verhaal even terug. "ik hoop dat iemand in jouw familie iets overkomt".
Ben je zelf een beetje ziek in je hoofd ?
Ik begrijp niet dat er vanuit de heren moderatoren niet op een dergelijke tekst wordt ingegrepen.
Het toeval wil lulhannes, dat ik zelf ongeneeslijk ziek ben.
Dat hoeft mij er niet van te weerhouden te schrijven en zeggen wat ik denk. En ik denk dat het is zoals ik geschreven heb. dat het niks met privézaken te maken heeft.
Maar verder mathijs, heb ik geen behoefte meer om met jou in discussie te gaan.

Sorry maar als hij geen CL voetbal als excuus gebruikt om niet bij te tekenen , is hij geen knip voor de neus waard . MR GOAT is er mede oorzaak van dat United CL gemist heeft .

@sonnydo Inderdaad is hij er mede oorzaak van dat United geen CL speelt komend seizoen. Maar misschien is het in zijn beleving wel zo dat het niet aan hem heeft gelegen maar aan het gepeupel om hem heen. En naar ik uit veel andere berichten de laatste tijd lees is zijn geduld op als het gaat om het aantrekken van grote versterkingen die United topfavoriet in de PL maken. M.a.w. hij ziet zijn kansen om nog een keer de PL of CL te winnen almaar slinken en is het zat. En dat kan dan de oorzaak zijn voor zijn wegblijven, dat door M.U. dan word uitgelegd als een privékwestie. Want daarmee voorkom je lastige vragen uit de pers. Maar oké, hierbij doe ik wel wat mee aan veronderstellingen poneren.

Mocht het zo zijn dat hij echt een vertrek forceert, gewoon laten gaan, maar het zou zomaar zo kunnen zijn dat er echt problemen zijn in z’n familie. Heeft bijvoorbeeld al 5 dagen niks gepost op z’n insta pagina..

Al die reacties van Cristiano lovers met ja hij heeft gezinsproblemen!!! doe mij maar ook zulke problemen hele dag met gezin op een jacht chille!! Deze man is alleen met zich zelf bezig die hele United boeit hem niet!!

@JJ United Als ik het goed heb loopt zijn contract nog een jaar door. M.a.w. dan moet er naar ik aanneem het e.e.a. worden afgekocht. Ik heb ook geen idee van zijn salaris en wat M.U. dan zou willen terug zien voor zijn vertrek.

Alsof mister ijdeltuit ook maar 1 sec erover na zou denken om geen CL te spelen dit seizoen. Never!!

Het zit tegen en mr. Primadonna laat het af weten..

Die gaat weer naar dezelfde club waarnaar hij overstapte na zijn eerste periode in Manchester!

Ronaldo gaat waarschijnlijk weer CL spelen bij chelsea of sporting

Ik ben er van overtuigd , dat hij bij de eerste wedstrijd gewoon in het veld staat bij Manchester United.
Daar heeft hij nog steeds een contract , en dan kan Ronaldo wel denken dat hij zomaar even richting een andere club zou kunnen gaan .. maar in mijn beleving heb je daar ook medewerking voor nodig van je huidige club.
Deze heeft nu al meerdere keren uitgelegd , dat Ronaldo niet te koop is .
Nu lees ik van meerdere mensen dat hij dan gaat tegen werken ..
Dan is dat zijn goede naam die kapot gaat ,
Maar hij kan natuurlijk best echt privé dingen hebben op dit moment.
Want er is zogenaamd elke club geïnteresseerd... Maar daarna helemaal niks ..
Alleen maar roddel en weet ik wat voor bol .
Ronaldo heeft zich direct positief opgesteld tegen over Ten Hag .. en zelfs over het mis lopen van de CL.
Blijft gewoon .

Zou me niet verbazen dat hij wacht of Sporting Portugal de groepsfase haalt en lekker daar heen gaat.

Freddy is wel romantisch, maar zijn liefde voor de CL is groter dan zijn clubliefde. Denk dat hij man u als een sluiproute zag om weg te komen uit Italië en hij is geschrokken van het niveau bij man u. De koek is op

CR7 out, Donny in, een dillema minder voor Ten Hag😆

AC Milan, kan die de 100+ goals ook nog in Serie A aantikken, die houden wel van oudere spelers in Italië

O ja, van de Beek voetbalt ook nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren