Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman laat aankoop toch niet aan aftrap verschijnen

Laatste update:

Ronald Koeman kiest donderdagavond in het uitduel van Barcelona met Celta de Vigo voor dezelfde elf spelers als in zijn debuut tegen Villarreal (4-0 winst). De Catalanen treden opnieuw in een 4-2-3-1 opstelling aan, met Frenkie de Jong en Sergio Busquets voor de defensie en Lionel Messi als valse nummer negen. Miralem Pjanic, waarvan het vermoeden bestond dat hij zou gaan starten, zit op de bank. Het duel in Balaidos gaat om 21.30 uur van start.

In vergelijking met de wedstrijdselectie van Barcelona voor het duel met Villarreal ontbreekt Rafinha, die de club waarschijnlijk in de komende dagen gaat verlaten. Het gerucht doet de ronde dat hij mogelijk wordt betrokken in een deal met Manchester City over Eric Garcia. Junior Firpo, Marc-André Ter Stegen, Samuel Umtiti en Matheus Fernandes staan wegens blessureleed niet tot de beschikking van Koeman in Balaidos.

Voor Barcelona is de ontmoeting in Vigo pas de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, maar Celta heeft inmiddels al drie wedstrijden in LaLiga achter de rug. Het team van van voormalig Azulgrana Óscar García startte met een doelpuntloos gelijkspel bij Eibar (0-0), won vervolgens in eigen huis van Valencia (2-1) en afgelopen zondag eindigde het uitduel met Real Valladolid in een 1-1 gelijkspel.

Opstelling Barcelona: Neto; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Busquets, De Jong; Griezmann, Coutinho, Ansu Fati; Messi.

Celta de Vigo - Barcelona eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch jammer had toch gehoopt op Trincao ipv Grizzy. Die bracht al meer in een aantal minuten tegen Villarreal dan Griezmann de hele wedstrijd.Had ook gehoopt op Pjanic ipv Busquets die ik het liefst als bankzitter zie. Lastige pot vandaag tegen Celta volgens mij al 5 jaar niet gewonnen daar. Hoop dat Ansu en co daar vandaag verandering in kunnen brengen. Zeker gezien het feit ik Real dit seizoen vrij matig vind.

1 oktober 2020 om 20:28

Griezmann werd laatst weer neergehaald maar mensen die het spelletje begrijpen hebben kunnen zien hoe belangerijk hij is met zijn loop acties. Kijk bijvoorbeeld die goal terug van ansu fati die eerste dat Griezmann 3 man met zich meeneemt in de 16 en ze lieten ansu helemaal vrij. Hij is heel belangrijk het is alleen zonde dat hij niet zovaak aan de bal komt daarom gaat men gelijk denken dat hij niet van waarde was terwijl dat juist wel was.

1 oktober 2020 om 20:32

MSN10, eerlijk is eerlijk voor 120M verwacht je meer dan alleen leuke loopacties. Leuke loopacties maken kan Paco Alcacer ook.

1 oktober 2020 om 20:34

Hij deed aan de bal ook vrij weinig goeds, behalve een paar terugspeelballen. Voor een aankoop van 120 miljoen verwacht wel meer dan een paar slimme loopacties met alle respect

1 oktober 2020 om 20:36

Je was me net voor El_guaje7 😉. Helemaal met je eens Trincao bracht met zijn acties ook veel meer dan Griezmann

1 oktober 2020 om 21:09

Slechte aannames, slechte passes, geen spelinzicht (hij kon Fati zeker 2x diep sturen maar zag het niet, of had de techniek niet om de pass te geven). Je kan niet ontkennen dat hij bij Barcelona qua gevaar geen schim is van zichzelf ten opzichte van de atletico tijd.

1 oktober 2020 om 21:18

Niet lullig bedoeld maar je kan die loopacties een jeugdspeler ook laten doen. Je zegt gewoon tegen hem ga constant diep en zorg voor afleiding. Van 120 miljoen wil ik meer zien dan verkeerd getimede loopacties

1 oktober 2020 om 20:31

Die twee eerste goals waren te danken aan griezmann. Kijk maar terug. Hij maakte ruimte voor fati omdat die verdedigers met hem meelopen onstond er veel ruimte voor fati.

1 oktober 2020 om 20:37

Dat is wat ik tegen men zeg en dan komen ze met alleen een paar goeie loop acties voor 120 miljoen is niet genoeg. Overdrijven is ook een vak. Hoevaak werd hij overgeslagen? Hij kon blind zijn goal meepikken minimaal een goal had hij zeker kunnen maken als hij de bal kreeg op de momenten dat hij er goed voorstond. Ik schrijf hem niet af tenminste dit seizoen dan.

1 oktober 2020 om 21:10

100% met je eens. Busquets maakt echt een hele uitgebluste indruk (helaas, ben altijd enorme fan van hem geweest. Zo'n ondergewaardeerde speler vroeger) en liep De Jong vaak in de weg. Pjanic ben ik niet blij mee (gezien hij Arthur kostte) maar nu hij er is, laat hem dan inderdaad ook maar een kans krijgen om zich te bewijzen. En ik hoop dat Dembele geen minuut meer krijgt zolang hij geen discipline toont. Je kan het niet maken om hem te laten spelen als hij zich buiten het veld zo gedraagt, terwijl jongens als Trincao, Pedri, De la Fuente, Alena en Puig ook jonge talenten zijn die wel gewoon discipline tonen.

1 oktober 2020 om 21:20

Fijn dat we nu al Ansu en co beginnen te zeggen, loopt aan de andere kant ook nog een aardige speler rond. Ik denk dat Koeman het nog even aankijkt met Busquets, maar hij maakt totaal geen beste indruk. Van mij mag - moet - hij gewoon banken.

Dit wordt onze eerste echte test. Kijken hoe we spelen in uitwedstrijden. Direct ook een aardig stugge tegenstander die ons niet lekker ligt. Ben zeer benieuwd naar spelwijze en met name gretigheid van de spelers. Ik gok op een nipte zege, maar hoop op een soortgelijke show als tegen Villareal.

Tegen de angstgegner...

Al met al moeten dit 3 punten worden om Real bij te benen.

Hopelijk weer een mooie Ansu Fati/coutinho show. Na de laatste wedstrijd ga je toch uitkijken naar deze spelers. Vroeger was dat alleen Messi.

Hopen dat ansu en coutinho weer sterk zullen spelen

Prima opstelling. Vorige week heel goed uitgepakt, dus geen reden voor wijdingen. Hoop dat Griezmann zich vandaag meer kan laten gelden en een goal mee kan pikken. Verder hoop ik dat we meer gaan zien van Dembele, Puig en Trincao vandaag.

Lekker begin voor Dest, niet eens bij de selectie. Maja, hij zit er net, dus zullen het maar de tijd geven. Verder, in plaats voor wiev hadden ze pjanic verwacht? Busquets?

1 oktober 2020 om 20:34

Hoop dat dit een grap is.... Hoe kan hij nu al bij de selectie als hij vandaag pas oficieel is aangetrokken???

Koeman moet met snelle flank spelers durven spelen en griezmann eruit kegelen.

1 oktober 2020 om 20:50

Griezmann is een miskoop en dat kan iedereen zien. Maar bestuur ga dat nooit toegeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren