Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roma-ster Paulo Dybala geeft Feyenoord direct na penaltyserie online een trap na

Laatste update:

Paulo Dybala, de sterspeler van AS Roma, heeft de woede van een deel van de supporters van Feyenoord op zijn hals gehaald. De dertigjarige Argentijn kon het via Instagram niet laten om zich meermaals te uiten over de zege op Feyenoord in de tussenronde van de Europa League.

Door een 1-1 stand na negentig minuten moest er verlengd worden in Stadio Olimpico. Daarin werd Dybala in de 102de minuut gewisseld. Na een bloedstollende penaltyserie trok Roma uiteindelijk voor het derde jaar op rij aan het langste eind in Europa. Dybala zelf nam dus geen penalty, maar kon het na afloop van de strafschoppenserie niet laten om zich direct te melden op Instagram.

Screenshot van de verwijderde reactie van Dybala.

Feyenoord plaatste via het medium een bericht over de uitslag (1-1, 4-2 na strafschoppen) van de Europese kraker, waaronder Dybala met zijn geverifieerde account vijf lachende emoticons reageerde. De linkspoot trok zijn reactie vervolgens razendsnel terug, maar de screenshots zijn overal op het internet te vinden.

Ook via zijn eigen Instagram Stories richtte Dybala zich tot Feyenoord. Die berichten staan tot op heden nog wel online. Daarbij kreeg de Argentijnse wereldkampioen de voorzet van zijn huidige werkgever.

Screenshot van de plagerij van AS Roma.

Feyenoord pakte richting het Europa League-duel uit met twee bijzondere video’s. Roma deelt na de winst een foto in het ontwerp van de Rotterdammers met de tekst. “Roma. Again.” Dybala deelde dat bericht direct met zijn miljoenen volgers.

Dybala zelf lijkt overigens ook gelijk de beweegredenen achter zijn online acties te onthullen. Feyenoord dreef aan het begin van dit seizoen via TikTok de spot met het feit dat de club zou deelnemen aan de Champions League, terwijl Roma instroomde in de Europa League. Die video plaatst Dybala in een Instagram Story met als bijschrift. “I don’t forget @feyenoord.”

De 58 miljoen volgers van Dybala werden dus volop vermaakt na de zege van Roma op Feyenoord. De sterspeler van de Romeinen is op social media een stuk groter dan zijn club. I Giallorossi hebben momenteel 7,1 miljoen volgers op Instagram. Feyenoord tikte vorig jaar de 1 miljoen volgers aan.

Dybala had nog een appeltje te schillen met Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja als Feyenoord zo’n TikTok plaatst kan je hier op wachten, al is het wel sneu voor zo’n grote voetballer.

23 februari 2024 om 09:16

Dat verbaasde me ook, hele rare post.

23 februari 2024 om 09:19

Tiktok is ook een humoristisch platform, zulke filmpjes moet je met een korreltje zout nemen.

23 februari 2024 om 09:22

TikTok is inmiddels ver verwijderd van een humoristisch platform

23 februari 2024 om 09:27

Ligt aan jouw algoritme. Bij mij is het best lollig

23 februari 2024 om 09:30

Een officiele club heeft dan niks te zoeken op zo'n platform. Feyenoord is zelf totaal niet in de positie om dat soort geintjes uit te halen bij ook nog eens zo'n grote club. Zeker in het geval van Feyenoord heb je namelijk grote kans dat het als een boemerang terug komt. Het komt allemaal verschrikkelijk amateuristisch over, alsof een stel 17-jarigen daar de marketingafdeling runnen.

Bij het lezen van dit item dacht ik; hoeveel van die Argentijnse zielenpoten lopen er eigenlijk rond? Maar was niet op de hoogte van die post van Feyenoord. In dit geval heeft Dybala het volste recht.

23 februari 2024 om 09:37

Volste recht. Man, het lijkt alsof de gehele Feyenoord-selectie sneren heeft lopen uitdelen. Dit is gewoon Gen Z die leuk doet. Als je op Tiktok welke pagina dan ook op zoekt zijn het allemaal dit soort geintjes van die clubs lol

23 februari 2024 om 09:46




Ach volste recht. in andere culturen dan de Nederlandse wordt zo'n filmje gewoon veel zwaarder opgevat. Zo'n Dybala slaaptt heel de nacht niet omdat Feyenoord zijn club ooit 'beledigd' heeft. In zijn ogen dan. Hij zal niet accepteren dat ze verliezen en dat doen ze dan 9/10 keer ook niet. Omgekeerd halen wij onze schouders op. Wij hebben een heel andere mentaliteit over het algemeen. Lekker de wei in om een balletje te trappen en als we verliezen dan balen we ff maar dan komt de volgende dag de zon weer gewoon op. Dat is het verschil.



23 februari 2024 om 10:54

Ja, ik vind het mooi om te zien dat AS Roma gefrustreerder reageert dan Feyenoord ondanks het feit dat zij gewonnen hebben en wij verloren. We moeten realistisch zijn, zij hebben een budget 3x dat van ons en hebben spelers lopen met meer kwaliteit desondanks maken we het ze heel moeilijk. Hopelijk kunnen we doorgroeien naar een niveau dat we de volgende keer kunnen winnen op basis van kwaliteit.

23 februari 2024 om 12:45

Als Argentijn kan ik aangeven dat je de spijker op zijn kop slaat!

23 februari 2024 om 16:44

Ah joh niet zo serieus in het leven staan allemaal. Moet best kunnen allemaal van alle clubs en spelers. Uiteindelijk is het doel van voetbal vermaak en dit hoort er ook bij. Hoeft allemaal niet zo serieus te blijven als de politiek. Deze emoties maken de wedstrijden juist extra mooi doordat ze wat meer beladen worden.

23 februari 2024 om 09:20

Zielig mannetje zeg! Was al verbaasd toen messi zijn gram moest halen bij vgaal maar de mindere goden blijken ook besmet te zijn... Triest volk zeg die argentijnen met die keeper voorop!

23 februari 2024 om 09:54

Haha, mooi hoe je zoiets extrapoleert naar een heel volk. Gemiste kans dat je niet heel Zuid Amerika over één kam scheert. Over triest gesproken…

23 februari 2024 om 10:56

In dit geval klopt dat extrapoleren wel. Argentijnen zijn een zeer nationalistisch volk dat denkt dat alles wat Argentijns is verheven is boven de rest van de wereld. Hele arrogante mensen over het algemeen. En ja, ik heb zeer veel ervaringen met Argentijnen. Mijn ex-schoon familie was Argentijns.

23 februari 2024 om 15:18

Nounou, dat is echt onzin. Zuid Amerikanen zijn helemaal niet arrogant maat, ben je er ooit geweest? Zuid Amerikanen zijn trots, en over het algemeen zijn ze veel veel warmer dan de mensen hier.

De helft van jullie snapt niet eens dat zwarte piet als racistisch gezien kan worden, hoe dom is dat? Zijn nu ook alle Nederlanders achterlijk? En ja ik heb veel ervaring met Nederlanders.

23 februari 2024 om 16:46

ik kan het weten want ik eet zeker 2x per maand Argentijns.

23 februari 2024 om 19:20

@rayvg ben je serieus? hahaha
Ik heb ook een schijthekel aan Argentijnen, vorig jaar in Barcelona gaan eten bij een Argentijn die nog als een van de weinige open was. Ging die me belachelijk maken omdat ik nederlands was, beetje bobo noemen enzo. Nee zonder gekheid, kon hem wel schieten, maar het is natuurlijk pure trots. Dat heb ik na gister nogmaals met AS Roma.

23 februari 2024 om 09:26

Ik lees en zie veel mensen die denken dat Feyenoord als eerste begon met dit filmpje. Maar dit filmpje is gemaakt nadat Roma een tiktok heeft gemaakt dat ze weer Feyenoord hebben verslagen vorig jaar met een provocerend tintje. Dat vergeet letterlijk iedereen.

Achja, uithuilen en doorgaan.

23 februari 2024 om 23:47

Als je zo terug blijf redeneren dan blijf je doorgaan tot het moment waar die fontein werd vernield. Feyenoord is deze rivaliteit begonnen. Die moeten gewoon wat stiller zijn en hun verlies nemen.

24 februari 2024 om 01:10

Fontein vernield nog wel. Er was zeker schade maar vernield?

Wil dat niet goed gaan praten maar de romeinse gemeente heeft er ook flink aan vernield. Tis echt 10 x zo erg gemaakt als het was. Ik was er btw die dag bij. Wat een bende daar geen voorzieningen wc prullenbak etc politie die voor de incidenten al extreem gewelddadig was daarna als katten in het nauw worden gedreven in een smalle straat. Nee geef mij maar de Engelse politie nooit geen gezeur.

Al wil ik het zeker niet goed praten dat er idd vuurwerk in een historische fontein is gegooid.

23 februari 2024 om 09:33

Dat je een slechte verliezer bent, kan ik ergens nog wel begrip voor opbrengen, maar dat een volwassen vent van 30 helemaal over zeik is na een overwinning, omdat de tegenstander die je net hebt verslagen een ludiek filmpje had geplaatst. Dat vind ik wel heel bijzonder.

23 februari 2024 om 09:50

En zelf als ‘grote voetballer’ ook nog eens geen enkele rol van betekenis gespeeld hebben over 2 wedstrijden. Misschien moet hij zich daar eens meer mee bezighouden dan met z’n socials.

23 februari 2024 om 10:57

Het is maar wat je helemaal over de zeik noemt. Die man reageert op een post, lacht de ballen uit z'n broek na een overwinning en deelt zelf een foto, nou nou wat is ie over de zeik. Heb eerder het idee dat een aantal reageerders hier over de zeik zijn van zijn reacties.

23 februari 2024 om 11:17

Misschien is 'over de zeik' wat overtrokken, maar ik vind het wel vreemd dat Dybala, die toch al wat heeft meegemaakt in zijn carrière, blijkbaar zo veel bezig is met zijn tegenstander. Zelfs nadat hij ze met zijn club heeft uitgeschakeld. Ik zou het feestje toch vooral vieren samen met mijn teamgenoten, dan als wereldwijd bekende voetballer vlak na de wedstrijd Instagram op te gaan en onder een post van Feyenoord te reageren plus nog wat andere dingen online te slingeren. Ieder z'n ding, natuurlijk.

Dat is ook waarschijnlijk de reden waarom sporters en clubs dit soort dingen doen. Duizenden, misschien wel miljoenen mensen vinden het fantastisch.

23 februari 2024 om 11:41

Ja precies. De een doet het wel de ander doet het niet. Hij heeft niet voor niets 58 mln volgers.

Daarbij moet ik wel zeggen dat ik vind dat je het vooral bij jezelf en je eigen club moet houden. Je hebt er zo weinig aan om de arbitrage (Lang en Dest) of de tegenstander belachelijk te maken op sociale media. Mocht Feyenoord volgend jaar Roma uitschakelen kunnen ze hem weer terugpakken.

23 februari 2024 om 12:40

Mensen doen echt alsof dit een hele actie is haha. Die kerel heeft waarschijnlijk gewoon mensen die dat voor hem opzoeken.

Als die er langer dan 2 minuten mee bezig is dan zal het veel zijn.

23 februari 2024 om 10:22

Dan ben je een volwassen man en dan hou je je hier mee bezig. Wat een treurnis…

23 februari 2024 om 10:50

Bekijk het als een compliment. Op haren en snaren door tegen Feyenoord en dan komt alle frustratie eruit.

23 februari 2024 om 10:48

Tja je moet het indd niet doen. Maar snap soms dat de verleiding groot is. Vooral omdat Dybala deze pot veel aangepakt is. Veel kleine overtredingen (opzich logisch want je moet er kort op zitten) zorgen voor frustratie bij hem. Dan nog moet je dit niet doen, maar echt schadelijk of kwalijk vind ik het ook niet.

23 februari 2024 om 13:47

Dybala werd inderdaad veel aangetikt en gevloerd als hij probeerde te draaien. Ergens wel begrijpelijk dat-ie zo een reactie plaatst, ja.

Net een klein kind. Trieste club met trieste spelers!

23 februari 2024 om 09:18

En feyenoord niet die dat begon te provoceren?

23 februari 2024 om 09:23

Ja maar hunnie!!!!

23 februari 2024 om 10:05

Als jullie letterlijk 2 comments hierboven kijken zie je Maar dit filmpje is gemaakt nadat Roma een tiktok heeft gemaakt dat ze weer Feyenoord hebben verslagen vorig jaar met een provocerend tintje. Maar dat willen jullie niet zien volgens mij

23 februari 2024 om 11:07

Mensen reageren zonder dat ze er kennis van hebben.

23 februari 2024 om 10:47

Dat zeiden ze in Rome ook toen na dat fontein gedoe.
Trieste club, nog triestere supporters.

23 februari 2024 om 10:50

En met een trieste gefrustreerde opmerking ben jij niet veel beter lijkt me. Je doet nu exact hetzelfde.

Maargoed, zo erg is het allemaal niet. Paar lach icoontjes nadat je de hele wedstrijd tikjes hebt gekregen. Als je hier zwaar aan tilt dan ben je ook een klein kind vind ik.

23 februari 2024 om 11:19

Je zegt het goed. Tikjes heb gekregen. Vervolgens doen alsof je dood gaat op het veld.

Dit laat toch wel zijn zielige karakter zien haha.

Roma de angstgegner van Feyenoord.

Grote speler, klein mannetje. Gefeliciteerd met je overwinning en bemoei je verder lekker met AS Roma.

23 februari 2024 om 10:41

Grote speler vind ik ook wel aardig overdreven.

Leuk dat een wereldkampioen zich zo druk kan maken om ons clubje, geeft ook wel aan hoe groot we inmiddels Europees zijn.

23 februari 2024 om 09:21

Zoveel zegt het toch niet? Gewoon drie keer een lastige tegenstander geweest voor Roma, waar Dybala altijd bij aanwezig was.

23 februari 2024 om 09:27

Groot genoeg om 3 keer te struikelen over hooguit een subtop club in Europa. Na heel veel wedstrijden reageren betrokken spelers op de wedstrijd. Dat is inherent aan social media. Op het moment dat je denkt dat dat te maken heeft met de grote van je club dan overschat je Feyenoord schromelijk.

23 februari 2024 om 09:34

Kan me oprecht geen moment herinneren dat een speler van Feyenoord na een gewonnen wedstrijd natrapt op social media.

23 februari 2024 om 09:47

"na heel veel wedstrijden reageren betrokken spelers op de wedstrijd. " Dat is wat ik aangeef. Het zal je verbazen hoeveel wedstrijden er zijn waar Feyenoord niet bij betrokken is.

23 februari 2024 om 09:57

Het feit dat jij het struikelen over een subtopper noemt impliceert dat je ons als Europese top ziet. Zo ver wil ik niet gaan Rochus, maar het is mooi om te zien dat je inmiddels zo opkijkt naar Feyenoord.

Ik weet niet of ik het helemaal met je eens ben, we zijn op een goede dag wellicht Europese subtop. Geef het nog een paar jaar, misschien zijn we dan daadwerkelijk Europese top, al ben ik al tevreden met een vaste plek in de Europese subtop.

Het zou mooi voor Nederland zijn als we ons daar tussen nestelen. PSV acht ik er ook wel toe instaat en wellicht dat ajax in de toekomst ook weer kan aanhaken. Want daar zit ook nog steeds veel potentie, vergis je niet.

23 februari 2024 om 10:50

Feyenoord heeft dan ook nog geen tweeluik gewonnen tegen Roma natuurlijk.

23 februari 2024 om 11:22

Ik kwam er voor het eerst achter dat Geertruida ook kon praten nadat hij Tadic aan het belachelijk maken maken was. Dit zielige gedrag zit gewoon in heel veel mensen, dus ook werknemers van feyenoord.

23 februari 2024 om 13:20

Schattig, maar naïef staaltje omdenken. Als je structureel struikelt over een subtopper, dan maak ik nergens een link met dat Feyenoord een topclub is.

23 februari 2024 om 10:00

Wederom een prijs waar die niks aan heeft bijgedragen.. niet eens een 20 minuten gespeeld op het WK..

Ach Dybala. Helemaal niks laten zien en niks bijgedragen aan die overwinning. En dan achteraf beetje ruig komen doen..

23 februari 2024 om 09:30

Ik juich het niet toe zo kinderlijke reactie, maar je kon erop wachten na dat tik tok filmpje dat er iemand de bal terug ging kaatsen.

23 februari 2024 om 11:30

Waarin Roma begon nadat ze wonnen.... Maar dat heb je natuurijk voor 't gemak gemist

Ja het hoort erbij. Maar Dybala en Lukaku verdienen gezamenlijk meer dan de gehele Feyenoord selectie. Ook wel iets om aan het denken te zetten natuurlijk. Geweldige speler verder hoor, maar dit is wel een beetje klein..

23 februari 2024 om 10:05

Tsja Stengs verdient ook meer dan de selectie van Almere of Go Ahead... Als die clubs een 'grappige' post plaatsen, mag die dan ook niet reageren?

23 februari 2024 om 10:28

Dat zou denk nóg kleiner zijn. Feyenoord moet altijd winnen van dat soort clubs.

Tja, als wij dit op tiktok zetten krijg je em terug. Uiteindelijk zijn voetballers net kinderen. Boeie. Gefeliciteerd jongen mooie aanname gisteren.

23 februari 2024 om 10:50

Heeft Dybala een mooie aanname gehad dan? Elke keer als hij in beeld kwam dacht ik dat zijn been gebroken was?

23 februari 2024 om 11:00

Ja eentje in de eerste helft. Verder vooral veel huilen om kaarten en liggen. Denk ik ook de reden dat ie zo weinig uit zn talent heeft gehaald. Beetje een zwak kereltje.

Ik zou me zelf niet tot dit niveau verlagen, maar met betrekking op dat Tiktok filmpje van Feyenoord begrijp ik het dan ook weer wel. Het is uitdelen en incasseren

Mooi compliment dat deze 'grote meneer' zoveel aandacht heeft voor Feyenoord.

Maar het zal allemaal wel weer aan zogenaamde “kinderachtigheid” van Dybala liggen.. Weer krijgt Feyenoord het deksel op de neus na misplaatst bijdehand gedrag, wanneer leren Nederlandse clubs het nu eens? Je geeft je tegenstander alleen maar meer motivatie om van je te winnen met dit soort respectloze acties..

23 februari 2024 om 09:25

Als het andersom is en een fan favourite van Feyenoord, pakweg een Hartman, het doet dan is het geweldig.

Zoals je zegt is het gewoon een gevalletje incasseren omdat ze er zelf mee beginnen.

23 februari 2024 om 09:35

Ik zou het allesbehalve geweldig vinden als Hartman op sociale media van andere clubs zou reageren nadat we van ze winnen. Sterker nog, ik mag hopen dat die dan heel snel op het matje wordt geroepen door Slot.

23 februari 2024 om 09:39

Neuh, dan is het ook triest. Een goede verliezer zijn is moeilijk, mensen die geen goede winnaar kunnen zijn, vind ik vrij meleewekkend. Maar goed, wij beginnen met dat Tiktok gezeur blijkbaar (ik heb geen tiktok).

23 februari 2024 om 10:17

Haha Hartman zegt die. Nota bene de man die in een persconferentie zegt dat hij snapt dat de situatie waarin de spelers van Ajax zitten, zeer doet. Sympathieker dan Hartman ga je ze niet krijgen.

23 februari 2024 om 10:52

Ik zeg ook niet dat Hartman het zou doen. Ik noemde gewoon de zowat populairste Feyenoorder in de huidige selectie. Hancko had ik ook kunnen noemen, ook al zie ik hem het ook niet doen.

En natuurlijk vindt niet iedereen dat. Nogal een zwart-wit redenering. Maar dan zouden er sowieso mensen die nu zitten piepen in deze commentsectie het geweldig vinden. Dat was de strekking van het verhaal.

23 februari 2024 om 09:33

Misplaatst bijdehand gedrag? Het gaat verdomme om een Tiktok-account van Feyenoord haha. Daar zitten waarschijnlijk wat jonge gasten achter die vooral grappig proberen te zijn. Die accounts moet je echt met een korreltje zout nemen. Letterlijk elke club heeft een account op Tiktok met "humor" als deze.

23 februari 2024 om 09:45

Dat is echt een misvatting, in Nederland hebben ze misschien bij iedere club zo’n kotertje rondlopen maar in de rest van Europa absoluut niet. Het is kinderachtig en een slechte manier van je club uitdragen op social media.. Zolang dit soort filmpjes door het officiële account van Feyenoord gedeeld worden zal niets met een korreltje zout genomen worden..

23 februari 2024 om 09:45

Nogmaals, Feyenoord poste dit nadat Roma vorig jaar een tiktok maakte dat ze weer Feyenoord eruit hebben geschopt. Met Toornstra huilend in dat filmpje.

Maar dat vergeet iedereen. Gewoon zielig hoe zo’n grote speler doet

23 februari 2024 om 09:49

Een filmpje maken nadat je een beladen wedstrijd gewonnen hebt is iets heel anders dan “vieren” dat degene die je al 2 jaar op rij uit Europa mietert in een lagere competitie uit moet gaan komen. Dat zie je zelf toch ook wel?

Als Feyenoord volgend seizoen weer naar Rome moet hoop ik voor ze dat ze er nu eindelijk eens van geleerd hebben. Heb lekker een grote bek nadat je een keer gewonnen hebt in plaats van tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen of in de aanloop naar de wedstrijd.

23 februari 2024 om 10:16

Wel een beetje krom dat je dit recht probeert te praten. Wat Roma deed was ook vrij vernederend. Je kan ook zeggen dat beide niet netjes zijn, maar dit soort filmpjes is gewoon een Gen Z dingetje vrees ik. Vooral veel sneren onder de noemer 'banter'

23 februari 2024 om 10:27

Je hebt verloren, natuurlijk is het vernederend. Maar ik vind dat er best een verschil zit tussen de filmpjes. Filmpje A is een filmpje na een beladen wedstrijd, die door Roma gewonnen werd, nadat de coach van Feyenoord van alles en nog wat de media in geslingerd heeft. “Ik kijk geen Roma, vreselijk om te zien. Ik kijk liever leuk voetbal.”

Filmpje B is een filmpje waar Feyenoord expliciet en onnodig op zoek gaat naar Roma en ze nog eventjes inwrijft dat zij wel in de Champions League spelen. Wij lekker wel, zij lekker niet!

Feyenoord heeft sinds voor de wedstrijd in Tirana constant zijn eigen graf gegraven. Wedstrijd 1 gingen ze in met een minderwaardigheidscomplex van hier tot Sint Heerejezusveen, wedstrijd 2 kon Slot het niet laten om Mourinho in de media een kat te geven en nog eventjes te benadrukken hoeveel liever hij kijkt naar “echt voetbal” van Guardiola (je weet dondersgoed dat dat tegen het zere been is) en voor wedstrijd 3 hebben ze de motivatie al voor het begin van de KO fase geleverd.. Ze doen het echt helemaal zelf..

23 februari 2024 om 11:01

Slot zei gewoon dat ie liever naar Napoli kijkt. Net als 99% van de wereld. Mensen moeten niet zo op hun piemeltje getrapt zijn daardoor.

23 februari 2024 om 11:05

Huh? Huilende Feyenoorders plaatsen op je tiktok is niet vernederend?

zal wel!

23 februari 2024 om 10:11

Heb jij nou Mourinho als afbeelding van je account?
Dan snap ik je om deze mening te hebben, jij hebt affiniteit.

Apart, hij komt juist altijd over als een sympathieke speler maar dit maakt hem wel heel klein. Naja zal wel met zn nationaliteit te maken hebben.

23 februari 2024 om 09:23

Sympathieke speler? Dan heb je gisteren niet gekeken, ik dacht af en toe dat ik naar het zwanenmeer zat te kijken. Wat een gigantische jankerd is Dybala op het veld zeg.

23 februari 2024 om 09:29

Dybala gaat misschien soms wat theatraal naar de grond en hij blijft een Argentijn, maar je kan niet zeggen dat hij een gigantische jankerd is.

De beste man kreeg gister wel ook echt enorm veel (kleine) tikjes te verwerken hoor.

Enige wat hij niet nodig heeft, is die gebaartjes m.b.t. een gele kaart aansmeren, zoals bijvoorbeeld dat met die ''optelsom'' op zijn handen. Daar zat hij er volledig naast.

Een optelsom werkt namelijk wel, maar dan wel maar voor één speler. Het is niet dat wanneer Wieffer eentje maakt, Timber eentje maakt en Stengs, dat wanneer Geertruida er dan ook eentje maakt op hem, die opeens geel moet krijgen omdat die andere al een overtreding gemaakt hebben.

23 februari 2024 om 09:27

Het zal met zijn nationaliteit te maken hebben ? Wat een discriminerende opmerking.

Geweldige speler ! Vooral die aanname in de eerste helft was er een om je vingers bij af te likken. Helaas is het ook een huilebalk die continue op de grond ligt te rollen alsof hij een doodschop heeft gehad. Erg jammer !

Wij Nederlanders moeten eens ophouden met het uitdagen van spelers/teams, je kon hier gewoon op wachten. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

Zelfde geval laatst op het WK, van Gaal heeft van alles gezegd over Messi en de rest voor de wedstrijd, en daarna is het huilie huilie dat ze kinderachtig zijn.

Gewoon stil zijn en voetballen!

Uitdelen en incasseren. Dat hoort er een beetje bij. Maar de meeste mensen kunnen beter uitdelen dan incasseren.

Tja karma het komt ervan als je als club met dat tiktok filmpje je zo klein maakt dan moet je niet zeuren als een speler van de winnende partij erop reageert is een normale reactie maar als veel supporters hier graag revanche willen nemen op mourinho dan is het geen probleem dan zouden ze meer doen dan wat dybala deed laten we eerlijk zijn.

23 februari 2024 om 11:36

Man jij lult nog krommer dan de toren van Piza.... Het tiktokje was een gevolg na de verloren finale waarin Roma een vrij vernederend filmpje plaatste die je normaliter met respect voor je tegenstander NIET maakt... Dat er reacties dan volgen is een gevolg he

Tsja, prima toch. Als je als Feyenoord zijnde op het begin van het seizoen zo'n Tiktok kan plaatsen, dan moet je nu ook kunnen incasseren.

Enige wat ik mij dan afvraag is: zo'n ''grote ster'' als Dybala heeft dit toch helemaal niet nodig? En al doet hij het wel, waarom zou je niet gewoon na zo'n slopende wedstrijd gewoon lekker de winst vieren met je ploeggenoten/maten?

In plaats daar van gaan ze een ''vete'' uitvechten op het internet. Zal wel aan mij liggen. Misschien begin ik oud te worden

23 februari 2024 om 09:56

Heel Roma zou dat rare gedrag niet nodig moeten hebben. Zowel buiten het veld, met Dybala nu, als op het veld, met het constant theater maken en volledig opgefokt de scheids belagen. Roma heeft echt een ontzettend goede ploeg en ik denk juist dat dit overdreven gedrag van ze, ze alleen maar tegenwerkt. Zonder dat idiote gedrag op het veld denk ik dat ze nog veel beter zullen zijn. Dan ligt de focus puur op het voetbal en nu ligt hun focus meer op het naaien van de tegenstander.

23 februari 2024 om 10:04

Ben het met je eens. Maar het is wel verdomde lastig voetballen tegen ze, op deze manier. Overigens vond ik de scheids best prima fluiten t.o.v. die mannetjes.

Vooral Mancini en Paredes zijn echt uitschot op het veld zeg. Walgelijke spelers vind ik dat en zo'n Paredes vind ik oprecht niet eens goed. Blinkt nergens in uit, behalve zaniken en domme overtredingen maken. Oja, de pingel schoot hij wel uitstekend in...

23 februari 2024 om 10:12

Het is zeker lastig tegen ze, maar dat heeft ook met de pure kwaliteit van de spelers te maken. Dat is echt een flink niveau hoger dan wat we hier in Nederland gewend zijn.
Volledig eens dat Mancini en Paredes echte idioten op het veld zijn. Vooral die Mancini viel mij gisteren op. Kwam overal mee weg, maar maakte me daar toch een partij geel waardige smerige overtredingen. Terwijl hij dat deed, liep ie constant te schreeuwen naar de scheids, met uitpuilende ogen. Een drugs- of dopingcontrole bij die jongen zou best wel mogen. Zou mij niks verbazen als hij positief pist.

Wie het laatst lacht... Dybala heeft wederom aan het langste eind getrokken en na zo'n filmpje is dit natuurlijk te verwachten.

23 februari 2024 om 10:04

Kevin de Bruyne ook wel

23 februari 2024 om 11:57

Ajax heeft Hlynsson al, De Bruyne zal wel een dure bankzitter zijn.

Meer dan terecht dat hij het plaatst.
Als je de draak wilt spelen met een tegenstander en die knikkert jou uit een toernooi doet iedereen dit. Zometeen doet de winnaar tussen psv en dortmund dat ook door te zeggen dat ze niet zomaar een clubje zijn en een makkelijke loting.

En feyenoorders die zichzelf nog steeds als slachtoffer zien in deze? Ze worden nog steeds gehaat voor wat ze de stad hebben aan gedaan.

23 februari 2024 om 09:53

Met die fontein is niet zoveel gebeurd hoor, maar goed dat verhaal ga je als Feyenoord-supporter toch niet winnen. Rome heeft er vooral lekker aan verdiend.

23 februari 2024 om 11:07

Het gaat niet alleen om die fontein.
Steek je kop maar in het zand.
Jullie fans laten wel meer schade achter in het buitenland alleen romeinen zullen dat nooit vegeten.

Haha Feyenoord heeft z’n reactie ook verwijderd laat die jongen toch😂

Actie is reactir. Niet moeilijk overdoen al doet het wel pijn
Slot is de fout ingegaan met eem domme wissel. Nooit een penaltynemer er zo laat inbrengen. Nooit. Je hebt te weinig balcontacten gehad, te weinig feeling met het spel.
Dit overkomt ons nu zo vaak, maar lering wordt er niet uitgetrokken, stom. De allereerste die deze fiout maakte was Michels met de wissel Hellings tegen UT ARAD?

Een werk Europees voetbal
psv gelijk . niet leuk om naar te kijken. Hotseknotse. Uitslag terecht
Ajax. niet leuk lm nasr te kijken. weinig in te brengen, Uitslag onterecht, masr ben er blij mee
Feyenoord leuker om naar te kijken
Uitslsg terecht. Penalty balen
Maar niet de spelers af vallen zij hebben hun best gedaan
1 skecgts 1 DOMME wissel

We hebben slle smaken gehad
gelijk winst verlies

Haha wat een kleuter. 30 jaar oud en het verstand van een 11-jarige.

Online relletjes over tiktok filmpjes. Als dit de toekomst is, word het wel erg treurig. I.p.v. de krantenknipsels kunnen trainers nu tiktokfilmpjes laten zien als motivatie. Waar maken ze zich druk om.

Het is misschien niet heel professioneel om via het officiële clubaccount zulke content te plaatsen, aan de andere kant is Tiktok wel het platform waar mensen opzitten die dit soort dingen leuk vinden. En laten we wel wezen, als je in je vriendengroep een Feyenoorder en een Ajacied hebt is er toch niets leuker dan onschuldige geintjes maken als er iemand een slecht resultaat heeft behaald? Daar schaar ik dit ook allemaal onder.

Die dybala ken beter is wat tijd steken in die aannames van m…. Zag er een paar hoog vanuit de lucht….abominabel man….. kan nog een hoop leren, man man man….
Het begint eigenlijk al bij het dragen van normale scheenbeschermers…. 😶🫣

30 jaar alweer en dit is hoe je je gedraagt. Zo zie je maar dat geld je geen man maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren