Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roger Schmidt sluit ervaren aanwinst uit: ‘Ik geloof niet in zulke transfers’

Laatste update:

De geruchtenmolen kwam bij PSV behoorlijk op gang toen Mario Götze twee maanden geleden na zijn eerste treffer in Eindhovense dienst een openlijke uitnodiging verstuurde aan André Schürrle om naar PSV te komen. De twee Duitsers speelden in het verleden samen bij Borussia Dortmund en werden met Duitsland wereldkampioen, maar een transfer van Schürrle naar Eindhoven ziet trainer Roger Schmidt niet gebeuren.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt Schmidt terug op een bomvolle eerste seizoenshelft, die door PSV dinsdagavond werd afgesloten met een 4-1 overwinning op VVV-Venlo. Daardoor gaat de ploeg als nummer twee de winterstop in, met een punt achterstand op Ajax. De Duitse oefenmeester is zeer te spreken over de samenwerking met technisch directeur John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands. "De rol van John de Jong is heel belangrijk", aldus Schmidt. "Hij is in competitie met tal van buitenlandse clubs en moet een transfer telkens maar tot een goed einde zien te brengen. Dat heeft hij bijvoorbeeld met Ibrahim Sangaré knap gedaan, door goed te timen. In juli was hij echt nog niet haalbaar voor ons en een paar maanden later wel."

PSV verraste afgelopen zomer met de komst van Götze. "Bij Mario was het een kwestie van heel goed voorbereid zijn en dat waren we gelukkig", zegt Schmidt. "Er was nog ruimte om hem aan te trekken. Ik ben goed te spreken over de samenwerking die we samen met algemeen directeur Toon Gerbrands op hebben gebouwd. We kunnen over alles en in goede harmonie praten.”

De geruchten rond de komst van Schürrle helpt Schmidt graag de wereld uit. “Ik geloof zelf niet zo in transfers van al gestopte spelers, juist omdat bij hen het vuur geblust is." Schürrle zette afgelopen zomer een punt achter zijn carrière. De Duitser liet zijn nog een jaar doorlopende contract bij Borussia Dortmund ontbinden. "Deze beslissing is in langere tijd bij mij gegroeid", zei Schürrle in juli. "Ik hoef geen applaus meer te ontvangen."

Schmidt droeg als speler rond de eeuwwisseling de shirts van onder andere SC Verl, SV Lippstadt en SC Paderborn. Bij laatstgenoemde club stond hij ook als trainer langs de lijn, maar als het aan de 53-jarige oefenmeester van PSV had gelegen, was hij nooit gestopt met voetballen. “Op mijn 37ste durfde ik het na een aantal zware blessures niet meer aan. Het vuur brandde nog wel, maar ik werd angstig omdat mijn knieën niet meer wilden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit psv wordt gewoon kampioen helaas. Veel beter in balans dan ajax. En in tegenstelling tot ajax wint psv wel de wedstrijden waarin het lastig loopt. Bij ajax is het vaak alles of niets. De enige die ajax kan redden is mohammed kudus! Al zal het aanvallend ook wel beter worden als neres terug is, want die anthony is zwaar overschat. Ook weer een giga blunder van overmars om daar 20 miljoen voor neer te leggen.

24 december 2020 om 12:56

Wat een mooi iets is dat toch, opportunisme. Beide hebben dit seizoen tot nu toe een beetje afgewisseld met goede en slechte wedstrijden. Waarbij ik wel moet ik zeggen dat Ajax mij een beetje tegenvalt, van PSV wist ik simpelweg niet wat ik moest verwachten toen het seizoen begon. Maar ze zijn nog voor alle drie de competities in de race en staan 1 puntje achter op de nummer 1. Ik schat Ajax toch nog iets hoger in, maar had niet verwacht dat het zo dicht bij elkaar zou zitten. Gaat in ieder geval erg spannend worden.

24 december 2020 om 14:24

Met als grote verschil dat er bij psv verbetering inzit en het bij Ajax juist met de week minder wordt. En uitgerekend nu ajax in belabberde vorm is, komen de topwedstrijden. Dus ik heb dezelfde vrees als mickey eerlijk gezegd.

24 december 2020 om 16:18

Noem het maar opportunisme. Ik zie wel twee lijnen bij beide elftallen. Met name in het begin van het seizoen is een kritisch woord over Ajax bijna vloeken in de kerk. Natuurlijk wint het zijn wedstrijden in de Eredivisie, ook als vind ik dat tegen de betere ploegen ook niet altijd overtuigend meer. Tegen FC Groningen en thuis tegen FC Twente verloor het al en met een bekerthriller die evengoed de andere kant uit had kunnen vallen en Willem II dat ook een punt in de knip houdt, is Ajax niet ongenaakbaar meer. Neem je daarbij in ogenschouw dat behalve tegen plichtmatige overwinningen tegen Midsjiland slechts één punt in de overige CL-wedstrijden worden gepakt, dan is niveau bij Ajax structureel aan het zakken. Ik vind Klaassen, Kudus en Anthony slimme aankopen hoor, Gravenberg komt er aan en Mazraoui maakt ook een goed seizoen. Tadic komt geen man meer voorbij, maar heeft op zijn manier nog steeds waarde. Maar Blind vind ik met het jaar kwetsbaarder zonder sterke man naast hem. Tagliafico is over zijn top of in een heel bedenkelijke vormcrisis, Martinez en Alvarez hebben niet het niveau, Labyad is subtopmateriaal en Promes een regelrechte miskoop. En daar achter heb je eigenlijk niet zoveel achter zitten. Is het dan bij PSV allemaal hosanna? Nee zeker niet, maar ik zie daar wel een stijgende lijn. Schmidt krijgt steeds beter vat op het team dat hij wil vormen. Het is inherent aan zijn voetbalfilosie dat achterin wel eens risico's worden genomen, maar individueel vind ik binnen het elftal alleen Rosario de dissonant die niet thuishoort op dit niveau. Met Van Ginkel op zijn plek lijkt het me sterk als dit PSV straks niet alleen nog maar sterker wordt!

Mvogo
Dumfries
Teze
Boscagli
Max
Ihattaren
Van Ginkel
Sangaré
Goetze
Malen
Gakpo
24 december 2020 om 17:29

Dat Tadic geen man meer voorbij komt vind ik wel echt onzin. Dat is zo'n VI uitspraak die gebaseerd is op één slechte wedstrijd

24 december 2020 om 12:57

Helaas? Het lijkt me voor iedereen beter wanneer PSV gewoon kampioen wordt.

Maar volgens mij ben je wat voorbarig. Ik hoop op een mooie strijd en een schaal in Eindje.

24 december 2020 om 12:57

Haha lekker voorbarig wel. Ajax heeft een doelsaldo van +45 ofzo dus zo moeilijk hebben ze het niet. Daarnaast is Antony er net dus gun die jongen wat tijd. Heeft ook al een hoop mooie dingen laten zien, maar dat vergeet je voor het gemak even. Ik moet het nog maar zien... het wordt in ieder geval een leuke titelstrijd.

24 december 2020 om 13:09

Wat heb je aan een doelsaldo van +45? Ik heb liever dat je 2x 2 0 wint dan de ene keer met 9 0 en de andere keer 1 1. Ajax heeft 3 wedstrijden slecht gespeeld en in de 3 wedstrijden pakken ze slechts 1 punt. Anthony zn indraaiende voorzet is goed , maar dat is meteen ook het enige. En voor iemand waar je 20 miljoem voor betaalt moet er meteen staan.

24 december 2020 om 14:01

@i.arsenal.r is dat doelsaldo niet juist een bevestiging van wat mickey12 zegt? Een doelsaldo van +45 en maar één puntje voorsprong op de nummer 2. Als het loopt dan loopt het ook direct lekker en schieten ze er bij ajax 4 of 5 in. Maar als het niet loopt, dan verspelen ze punten (groningen, Willem 2, Twente) en heeft de ploeg het niet in zich om op karakter een 'vieze' 1-0 eruit te slepen.

24 december 2020 om 13:00

Voor ajax hoop ik dat kudus snel terug is in die wedstrijden die ik gezien heb van hem is dat een hele verbetering t.o.v labyad. Echter hoop ik voor psv dat kudus 10 januari nog niet fit is😅.

25 december 2020 om 10:14

Zou het interessant vinden om te zien of Sangare Kudus uit de wedstrijd kan houden.

24 december 2020 om 13:02

Valt ook wel mee. PSV trekt ook niet altijd aan het langste eind bij moeilijke wedstrijden, zoals tegen Vitesse, Heracles en Twente. Ik denk dat het echt 55/45 in het voordeel van Ajax is gezien de voorsprong en de ervaring die ze hebben.

24 december 2020 om 13:27

Als PSV supporter ben ik het helaas niet met je eens. We leven een beetje in de waan van de dag. Als Ajax geen puntverlies had geleden gisteren was het gat gewoon 3 punten zeg maar gerust 4 op basis van het veel betere doelsaldo. Nu ziet het er weer iets rooskleuriger uit door het puntverlies gisteren. Maar de kans dat we verliezen in de Arena schat ik gewoon heel groot in. En ik zie ons dan z'n groot gat niet rechttrekken. Ik laat me natuurlijk graag verassen. Wat zou het mooi zijn als we het wel zouden.

24 december 2020 om 13:50

Maar dat is best een rare redenatie. Dan kun je ook zeggen dat als de Onzen niet hadden verloren van Vitesse en gelijk tegen Heerenveen, dan hadden we al een beetje los gestaan.

24 december 2020 om 18:52

Dan zou het gat slechts 4 punten zijn.. We zijn niet eens op de helft van het seizoen en PSV heeft de stijgende lijn te pakken. Verliezen in de Arena zit er zeker in, maar dan zijn er nog meer dan genoeg kansen om eerste te worden.

24 december 2020 om 13:29

Wat ik vooral heel erg vind is dat we alle toppers na de winter gepland hebben. Wie straks even het beste in vorm is wordt kampioen. In de bloedvorm waar Ajax een tijdje in verkeerde was het bij psv 3 keer niks en nu is het andersom. Had Ajax toen PSV getroffen had Ajax waarschijnlijk gewonnen en meer afstand genomen. Nu kan het andersom zijn. Hiermee klaag ik niet als Ajacied omdat we op dit moment even in het nadeel lijken, want het kan straks anders zijn. Maar ergens is het wel een vorm van competitievervalsing.

25 december 2020 om 10:16

Dat is inherent aan sport, pieken op het juiste moment.

24 december 2020 om 13:38

Wat een onzin. Ajax verliest weer eens punten en ineens word PSV weer kampioen. Zodra het even tegenzit bij Ajax, kakken de meeste Ajacieden ook weer gelijk in "Ten Hag out" en al die bullshit. Wees geen successupporter man, blijf achter je club staan. Ajax heeft gewoon de grootste kans om kampioen te worden. Ook niet net doen alsof PSV alle wedstrijden wint. Tegen Heerenveen, Vitesse en Twente hebben we ook gewoon punten laten liggen.

24 december 2020 om 15:07

Dat valt mij ook al op ja! Op een enkeling na meteen extreem negatief.
Over 2/3 weken zijn als het goed is de batterijen weer opgeladen en zal Ajax gewoon weer de oude zijn. Wat er 10/1 ook gebeurd er is dan nog niks gespeeld. Voordeel voor PSV is natuurlijk een lege Arena, al hebben ze daar ook vaak genoeg gewonnen.

24 december 2020 om 16:59

Volledig mee eens. Ik schaam me gewoon lichtelijk voor een deel van de Ajax supporters die gisteren ineens beginnen te roepen hoe dramatisch Ajax wel niet is, Ten Hag moet weg, Overmars voert wanbeleid (ja, dat heb ik echt meerdere mensen zien beweren), de helft van de selectie is van KKD niveau, enz. Echt te gek voor woorden.. Ajax speelde gisteren een hele matige pot, net als tegen Twente en Groningen. Dat zal nog wel een paar keer gebeuren waarschijnlijk, dat gebeurt iedere ploeg namelijk enkele keren per seizoen, ook PSV is het al overkomen en ook dat zal niet de laatste keer geweest zijn. Hele horde aan 'supporters' die Eindhoven al feliciteren met de aanstaande titel, koekoek! We zijn 14 potjes onderweg (en staan nota bene nog altijd bovenaan ook). Tien januari wordt, zoals gebruikelijk, een lastige pot tegen PSV maar ongeacht het resultaat daar is er dan nog langggg niks beslist. Echt moe wordt je van die lui die elke tegenslag de hele club tot de grond afbranden.

24 december 2020 om 17:37

@sanderk91 Precies wat je zegt. En het ergste is, diezelfde Ajacieden wie Ajax nu volledig afbranden en het niks vinden, zijn ook juist degene wie wanneer ze inderdaad kampioen worden, voorop staan wanneer het gaat om het provoceren tegenover PSV-ers. Dan is Ajax ineens de beste van Nederland en werden ze kampioen met 2 vingers in de neus. Walgelijk volk. Voetbal maakt natuurlijk veel emotie in mensen los, maar dit heeft gewoon niks meer met je club supporten te maken. Gloryhunters zijn het.

24 december 2020 om 13:53

Ik denk het ook. PSV lijkt constanter en Ajax heeft teveel blessures gehad om als team goed te kunnen opereren. Waar PSV redelijk constant is heeft Ajax te veel pieken en dalen.

24 december 2020 om 17:02

Ajax heeft 3 dalen gehad in de ED (Groningen, Twente en Willem II), daarnaast waren de pieken inderdaad hoger getuige de karrenvracht aan dikke overwinningen. PSV heeft eveneens 3 keer puntverlies geleden. Hoe is PSV dan constanter? Volgens mij gaat het (aantoonbaar) vrij gelijk op.

24 december 2020 om 17:35

Dat het verval van Ajax, omdat die een paar keer gepiekt hebben, eenstuk groter is dan bij Psv. Want PSV haalde wellicht niet die piekjes van Ajax, maar zakte ook niet zo zwaar door het ijs, qua verval, dan Ajax. Dus constanter omdat de pieken lager en de dalen hoger zijn.

24 december 2020 om 17:44

Mwa ja dat vind ik allemaal wel meevallen, kwestie van interpretatie ook misschien. Maar is Ajax nou echt zo keihard door het ijs gezakt ergens dan, zo veel harder dan PSV? Ik vind persoonlijk van niet, ik heb PSV ook draken van wedstrijden zien spelen (zelfs gewonnen duels, bijv. Sparta, Fortuna en Utrecht thuis). Ajax heeft in totaal 3 keer puntverlies geleden, PSV 4 keer. Maar in de gewonnen potjes heb ik Ajax toch echt een sterkere indruk zien maken. Dan mag je van mij PSV constanter noemen (puur omdat ze minder vaak echt oppermachtig waren en dus 'minder hoge pieken' hadden) maar dat is mijns inziens dan een beetje geforceerd positivisme. Ik snap dat het meest recente het meeste blijft hangen en Ajax was in Tilburg gisteren onder de maat. Maar overall vind ik Ajax ook gewoon een vrij stabiel en constant niveau halen opzich, behoudens de enkele keren puntverlies.

25 december 2020 om 00:05

De komende 2 maanden gaan het uitwijzen. Maar als Kudus niet top is zie ik het niet goed komen. En om op Kudus te vertrouwen is een gok, daar hij maar een paar wedstrijden heeft mee gedaan

24 december 2020 om 14:45

Droeftoeter, Ajax heeft in elke linie de betere spelers en had het tot aan gisteren veel makkelijker tegen de kleintjes. Juist PSV heeft het in de laatste fase steeds lastiger. Ajax was gisteren gewoon moe, ongeconcentreerd en misplaatst arrogant. Als Ajax na de winterstop "gewoon" op volle kracht speelt dan is er geen houden aan en zie ik AZ als gevaarlijkere tegenstander dan PSV die in de breedte totaal geen kwaliteit heeft.

24 december 2020 om 14:47

Blijf het toch wel heel grappig vinden dat mensen nog steeds blijven volhouden dat AZ beter is dan PSV. Voor dit seizoen waren er al een hele hoop verstandlozen die PSV nota bene 'maximaal 4e, en waarschijnlijk lager' zagen eindigen. Nu staat PSV met een vrij sterke selectie volkomen terecht op de tweede plaats en nog zou AZ beter zijn.... oke dan 😂 Je gaat mij niet vertellen dat als jij nu de volledige selecties van PSV en AZ naast elkaar legt, dat je dan (mits iedereen fit) echt AZ een bredere en sterkere selectie vind hebben?

24 december 2020 om 17:58

Ik was overal met je eens behalve die laatste regel, die had je beter niet kunnen typen want nu neem natuurlijk niemand je meer serieus. ''az als gevaarlijkere tegenstander dan PSV die in de breedte totaal geen kwaliteit heeft.'' is dus gewoon onzin en dat begrijp je zelf ook wel. PSV is juist in de breedte extreem sterk mits iedereen fit is. Zeggen dat er geen kwaliteit in de breedte zit van PSV is volstrekt onnozel.

We hebben Schürlle ook helemaal niet nodig. De naam is mooi maar een jongen die al zo lang gestopt is terug aan het voetballen krijgen is gewoon lastig. Met de huidige selectie denk ik dat wij kunnen concurreren met Ajax en ook van Olympiakos kunnen winnen. Als ons dat lukt dan is het seizen wat mij betreft geslaagd. Titel zal fantastisch zijn maar door het verschil in budget met Ajax is een tweede plek ook realistisch. Erg veel zin in januari, benieuwd waar wij staan!

Niet doen inderdaad, is al aardig druk bezet en in dat geval zou hij alleen maar talenten in de weg staan. Op zich hoeft er niet heel veel bij, maar een centrale verdediger erbij kan geen kwaad. Er gingen geruchten rond over die Bosnische speler van Malmö (moeilijke naam, geen idee hoe hij ook alweer heette) en vanmorgen dook er ook een gerucht uit Engeland op dat PSV geïnteresseerd zou zijn Saliba te huren van Arsenal. Volgens mij een aardig talent maar ik ben persoonlijk niet zo’n fan van huren.

24 december 2020 om 14:44

Ahmedhodzic. Als die net zo goed is als voor PSV bij mij in Football Manager dan haal ik hem op de fiets op.

Volgens mij kan PSV zich beter nog versterken door verbreding in de defensie. Als je op een gegeven moment met Hendrix als back moet spelen, zegt het genoeg denk ik.

24 december 2020 om 13:22

Ja Kim zou een goede versterking zijn maar hij is helaas te duur

Jammer, Schurle lijkt op mijn favoriete schilder Vincent v Gogh!

Idd niet nodig, zie liever nog een goede centrale erbij en een ervaren middenvelder. V Ginkel is normaal top, maar daar kun je lastig op bouwen. Graag twee types als Moreno en Guardado. Ervaring en Leiderschap. Dat laatste heeft niemand bij PSV. Heb het gevoel dat er zoveel meer in zit dan PSV nu laat zien, 2 zulke spelers erbij en je hebt een geweldig evenwichtig elftal

24 december 2020 om 13:26

Ik verwacht dat PSV voor de verdediging pas gaat schakelen als Baumgartl wordt verkocht of verhuurd. Toen hij op het punt stond om naar Fulham te gaan, had PSV al een onbekende vervanger klaar staan. Verder denk ik niet dat een middenvelder nodig is aangezien ze maar 2 spelers in de as hebben staan. Met Sangaré, Rosario, Fein, Hendrix en van Ginkel hebben ze al genoeg opties. Denk wel dat Max en Dumfries wel backups nodig hebben.

24 december 2020 om 14:34

Het schijnt dat PSV Saliba van Arsenal wil huren, die speelt daar (tot ontevredenheid van de supporters) niet. Is wel slechts een gerucht, geen idee of waar/haalbaar is. En inderdaad, er zal alleen CV komen als er eentje vertrekt.

Volgens mij hebben wij alle posities momenteel goed bezet.
Het is alleen te hopen dat Max en Dumfries fit blijven, daarachter is het wat mager met bijv. Viergever als back.
Verder staan er overal goede talenten in het veld die zich het laatste half jaar erg goed hebben ontwikkeld en die de kans mogen krijgen in de 2e seizoenshelft.

24 december 2020 om 13:30

Hopen dat oppegard en sambo schmidt in de winterbreak overtuigen. Die 2 kunnen denk prima tegen sommige rechterrijtje teams spelen wanneer dumfries of max rust nodig hebben. 2 hele talentvolle backs die erg op de backs in het 1e lijken.

Een arsenal watcher van London football kwam gisteren met het bericht dat psv geïnteresseerd/zich heeft gemeld voor de huur van saliba. Dat zou een hoop kunnen oplossen, al hoop ik dan huur voor 1,5 jaar en niet een half jaar en is het ook een redelijk onervaren cv. En anders in de zomer een goede cv kopen.

24 december 2020 om 14:16

Wat zou dat precies kunnen oplossen? Zie liever dat Teze en Boscagli gewoon het vertrouwen krijgen ipv een huurspeler.

Het verschil tussen de transferzomer van 2019 en die van 2020 is opmerkelijk groot. Alleen van Bommel is er niet meer bij en toch doet PSV dit jaar bijna alles goed wat er vorig seizoen niet leek te lukken. Vorig seizoen zat je met aankopen als Bruma, Doan en Baumgartl die allemaal niet de grote versterkingen bleken en dit jaar heb je opeens Sangare, Max en Gotze die stuk voor stuk echt iets toevoegen. PSV heeft dit seizoen natuurlijk ook het geluk dat er nu een paar talenten echt doorbreken en belangrijk zijn maar dat is denk ik ook meer dan alleen maar geluk, je ziet dat iedere speler beter weet wat er moet gebeuren met Schmidt als trainer.
Ben wel benieuwd waar dit eindigt, het zou zomaar kunnen dat PSV nu hetzelfde door gaat maken als ajax onder Peter Bosz maar voor hetzelfde geld verliest PSV 3 keer in januari en is het beeld al weer heel anders.

24 december 2020 om 13:45

Als PSV in januari 3x verliest vreet ik allebei mijn schoenen op.

24 december 2020 om 13:56

Dat zou het toch wel een stuk dragelijker maken. Verwacht trouwens niet dat het gebeurt maar als het tegen ajax en az net even niet de kant van PSV op valt dan kan het zomaar.

24 december 2020 om 15:18

Ik zeg niet dat ik het zie gebeuren ofzo hoor maar ik ga deze reactie zeker onthouden. Mochten ze inderdaad 3x verliezen zie ik graag een video tegenmoet! De tegenstanders voor PSV in Januari zijn; Ajax, AZ, Sparta, Voldendam, Rkc, Emmen en Feyenoord. Zeker tegen Ajax, AZ en Feyenoord zou er 3x verloren kunnen worden dus hou de camera iig bij de hand haha.

24 december 2020 om 16:35

Waarvan Akte!
Ik heb hetzelfde. Ik zie het niet zomaar gebeuren, maar het is zeer wel mogelijk dat PSV inderdaad drie keer verliest in januari. 7 wedstrijden waarin er ook nog eens tegen drie sterke tegenstanders gespeeld moet worden, waarbij er eentje sowieso al een historische 'nul' is (feyenoord uit), eentje heel lastig (AZ thuis) en eentje een sleutelduel (ajax uit). Hoewel die laatste voor mij altijd een speciaal duel is, PSV heeft tussen de bouw van De Arena en 2010, ongeveer, bijna nooit verloren in Amsterdam en daar zeer vaak uitstekende resultaten gehaald. Maar PSV kán daar natuurljik gewoon onderuit gaan.
Maar hoe dan ook, ik las een mooie belofte van Ajax1812. En daar houden we hem aan!

Schmidt is gewoon super realistisch. En hij wil iets moois neerzetten met de huidige spelersgroep. Ik denk dat het fijn voetballen is onder een trainer die niet bij de geringste tegenslag om nieuwe spelers vraagt. Hij heeft niet voor niets Boscagli en Rosario aan het voetballen gekregen en Mo uit een dalletje gehaald. Teze excelleert nu wekelijks op een plek die een andere trainer niet had aangedurfd. Hij laat zelfs reserves hele wedstrijden spelen. En het mooiste is nog dat hij zich niet van de wijs laat brengen door de analisten en experts die het niet met hem eens waren.Inmiddels heeft hij een grote aanhang gekregen ook bij voormalige criticasters.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren