Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roger Schmidt heeft aandacht voor uitblinker: ‘Ik ben heel blij voor hem’

Laatste update:

Roger Schmidt is als vanzelfsprekend tevreden met de overwinning die PSV boekte op bezoek bij Sturm Graz (1-4). De trainer van de Eindhovenaren licht na afloop in het bijzonder Joël Drommel uit. De doelman van PSV ging zaterdag tegen Willem II (2-1 verlies) behoorlijk in de fout, maar onderscheidde zich donderdag in de Europa League met een prachtige redding. "Joël was heel belangrijk. Ik ben blij voor hem", zo prijst Schmidt zijn keeper bij ESPN.

Drommel verrichte in de 65e minuut belangrijke reddingen op twee kopballen achter elkaar. "Afgelopen zaterdag zat het hem tegen Willem II niet mee, maar ik heb altijd geloofd dat hij een goede doelman is", aldus Schmidt, die minder gelukkig was met de rode kaart voor Ibrahim Sangaré. De middenvelder van PSV kwam bij het afschermen van de bal licht met de hand in het gezicht bij Andreas Kuen en kreeg zijn tweede gele kaart. Schmidt vindt die straf niet terecht.

Vanaf minuut 2:05 is een belangrijke redding te zien die Joël Drommel verrichtte tegen Sturm Graz.

"Ik vind het zonde dat wij Ibrahim Sangaré in de slotfase nog verliezen door een tweede gele kaart. Bij de tweede gele kaart vond ik dat hij hem bijna niet aanraakte. Ik vond het geen kaart. Bij de eerste gele kaart had hij zich beter moeten gedragen en liet hij zich provoceren. Voor ons is het hartstikke zonde dat hij er niet bij is tegen AS Monaco, want hij is een doorslaggevende speler voor ons."

Voor het overige heeft Schmidt niets te klagen over zijn ploeg. "We zijn heel blij. We hebben de eerste vijftig minuten heel goed gespeeld en daarna zakte het wel wat in, omdat we een beetje spanning verloren. Maar we staan er een stuk beter voor in de groep en hebben het in eigen hand. Het is nog steeds een lange weg te gaan om ons te plaatsen, maar dit was een eerste stap. Dit moeten we doorzetten."

Reactie van Joël Drommel
Drommel zelf verscheen na de wedstrijd opgetogen voor de camera. "Ik had een hele moeilijke week voor mezelf", aldus de keeper. "Iedereen heeft het gezien. Ik voelde me heel erg schuldig, want door mij hadden we echt verloren. Dan probeer je het zo goed mogelijk te doen in de volgende wedstrijd, en ik denk dat ik vandaag wel een paar keer belangrijk was. Ik heb ook hele mooie goals gezien. Ik moet de hele wedstrijd gefocust blijven, dat is ook een leerproces voor mij, maar dat komt zeker goed. Ik ben blij hoe het nu gaat, het kan altijd beter. Ik blijf keihard werken en dan komt het vanzelf."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Drommel heeft fantastische reflexen en op de lijn ijzersterk. Als hij zich nu ook nog ontwikkelt in het uitkomen/domineren in de 5/16meter dan is het gewoon een topkeeper. Ik heb er ook wel vertrouwen in.

1 oktober 2021 om 00:26

Nogal overdreven. Valt me sowieso al op je dat je nogal opportunistisch bent. De ene dag is het top en de andere dag is het kut met PSV haha. Al is dat ook wel een beetje tekenend voor het huidige PSV wat nogal wisselvallig is.

1 oktober 2021 om 00:37

I know maar laten we eerlijk wezen t was ook niet best de laatste potten. Kansloos eraf tegen fey, daarna met hakken over de sloot winnen bij GAE en (onterecht) verliezen bij Willem II. Hopelijk kunnen we nu ff een constante vorm aannemen.

1 oktober 2021 om 01:09

Riep jij niet dat we er met 3-1 af zouden gaan en dat er veel middelmaat op het veld stond? Iets meer vertrouwen mag wel hoor, je bent toch een PSV-er? Wel achter je club blijven staan he, in goede en slechte tijden

Hij komt er wel!! Voor hem was het ook wennen de stap van Fc Twente naar PSV is groot daar hoort groeien in je nieuwe rol, bij je nieuwe club ook bij. Van fouten moet je leren weet zeker dat hij dat ook doet

Ik heb veel vertrouwen in joël. Is zeker een goede keeper voor mijn cluppie. Alleen moet hij nog aanhaken aan het niveau van PSV. Maar ik geloof erin, dat hij zeker kan uitgroeien tot een top keeper voor ons!!!

Joel heeft zat potentie. Met de jaren gaat dit echt wel een uitstekende keeper worden. Het keepersvak is een aparte, een waarin ervaring wellicht de belangijkste kwaliteit is(uitzonderingen als Donnarumma daar gelaten natuurlijk). Toch schat ik Bijlow hoger in dan Drommel, maar hey, ik ben dan ook voor Feyenoord.

Ook goed dat Schmidt hem benoemd. Doettie slim, want dat is goed voor Drommel zijn vertrouwen.

1 oktober 2021 om 00:28

Bijlow is ook wel duidelijk beter. Het punt is een beetje dat sommige media of analisten het nogal op Drommel gemunt hebben. Ondertussen is Unnerstall ineens een soort halfgod geworden in de ogen van sommigen na een sterk begin bij Twente, terwijl ook Drommel tot nu toe genoeg goede wedstrijden gekeept heeft voor PSV

1 oktober 2021 om 04:32

Bijlow gaat ook de nummer een worden als hij fit kan blijven. Hopelijk groeit Drommel door als een prima nummer twee en uiteindelijk Gorter basis bij Ajax en dan zitten we weer goed voor een aantal jaar.

1 oktober 2021 om 07:26

Als Gorter echt basis wordt Ajax, grote kans dat, dat je nummer één wordt dan. Tot nu toe is elke keeper die door de jeugd/interne opleidingstraject doorbreekt beter dan de vorige. Begon met stekelenburg eindigde bij onana. Dat Ajax keeperstraject is een van de weinige dingen van het wennen waar je spelers daadwerkelijk beter uit ziet komen.

1 oktober 2021 om 07:45

Dit is wel het toppunt van oppurtunisme hoor hahaha. Een Ajacied al voor zijn debuut de basis in praten😂. Lekker over gedroomd zo te merken in je Ajax-Pyjama.

1 oktober 2021 om 08:09

@Ninjakai haha van een beetje objectiviteit totaal geen sprake.. Bijlow is imo echt een top keeper aan het worden en zal indien fit echt een hele lange tijd nummer één zijn. En wat is gebeurd met Scherpen en Varela?

1 oktober 2021 om 10:20

Gluubster, ik ben voor PSV en vind Bijlow nummer 1 voor oranje. Gewoon laten staan ,vertrouwen geven. En laat Drommel vechten voor die plek als reserve. Toekomst zit wel goed qua keepers. Deze jongens zullen alleen maar beter worden.

1 oktober 2021 om 10:14

Gozer bijlow is het veel beter dan drommel. Drommel is maximaal niveau pasveer

Terecht dat hij word benoemd. Bij de 1-2 misschien niet heel sterk, de bal kwam binnen de 5 meter dus deze had hij kunnen/mogen pakken, maar hij was echt wel ontzettend belangrijk vanavond, Sturm Graz had kansen om de 2-2 te maken maar dankzij Drommel gebeurde dit niet, de verdediging was vandaag wel echt zo lek als een mandje, heb toch echt liever Obispo dan Boscagli, die blijft maar rare ballen naar voren jagen over de achterlijn en is verdedigend gewoon een heel stuk minder dan Obispo. Zoals vaker gezegd, Drommel heeft zich prima herpakt maar het blijft voor mij een groot vraagteken, hij moet van die onzekerheid af!

1 oktober 2021 om 08:46

Daar ben ik me ook al een paar wedstrijden over aan het verbazen. Boscagli die eerst (ook door mijzelf) geprezen werd voor zn voetballend vermogen is nu elke bal naar voren aan het rammen. Vooral tegen GAE heb ik mij hier kapot aan geergerd

Ik was vooraf skeptisch over Drommel. Wat ik vorig seizoen van hem zag bij Twente vond ik niet heel overtuigend. Toch valt hij me tot dusver mee. Die ene blunder tegen Willem II was natuurlijk enorm pijnlijk, maar afgezien daarvan zie ik een degelijke keeper, geen twijfelaar, iemand die zich zonder vrees voor een bal durft te gooien en die soms echt bijzonder knappe reflexen heeft.

1 oktober 2021 om 08:12

@cabinessence als hij dat ook nog een beetje gaat uitstralen en in zichzelf gaat geloven komt het wel goed. Misschien beetje afkijken bij Bijlow. Hij lijkt bij vlagen op Cilessen 2.0, wit weggetrokken gezicht en heel onzeker.

1 oktober 2021 om 10:11

@cabin

Doet hij het beter dan Mvogo? Die was (begon onwennig) vorig seizoen best redelijk. Mvogo is ook in 1 keer klaar daar bij PSV.

1 oktober 2021 om 10:48

Ik denk dat Drommel en Mvogo gelijkwaardige keepers zijn. Grote verschil is natuurlijk wel dat Drommel van PSV is en dat Mvogo gehuurd is.

Ben ook blij dat deze Duitser mag blijven klooien bij PSV

Ik vind het vooral opvallend dat hij zegt "ik moet leren om de hele wedstrijd gefocust te blijven."
Dat is die jongen helemaal dus niet gewend, vind ik een vrij rare melding.

Klinkt een beetje als een chirurg die vergeet dat hij na de operatie een hechting moet aanbrengen...

1 oktober 2021 om 08:14

Keepers hebben een groot deel van de wedstrijd minder te doen. Toch moeten ze de hele wedstrijd geconcentreerd en gefocust blijven. Dat moet je gewoon leren en komt ook vanzelf met meer ervaring. Wat is daar vreemd aan?

1 oktober 2021 om 08:16

@Swaap context die je in deze aanbrengt is mijn ogen toch echt helemaal scheef. Hij kwam van Twente waarbij je elke wedstrijd wel wat te doen hebt, naar PSV waarbij je soms 90 minuten lang voor je uitstaart (in de betere tijd althans). Dan is het toch niet zo gek dat hij hieraan moet wennen nog? Dit is eerder een Chirurg die elke dag patiënten had en in een nieuwe ziekenhuis voor het eerst na een jaar een patiënt krijgt, die moet dan ook weer ff volledig focussen omdat het zolang geleden is. Begrijpelijk.

1 oktober 2021 om 09:22

Ik vind dat wel te begrijpen, bij Twente had hij elke 5 minuten wat te doen, bij PSV zitten er potten tussen waarin hij bijna 4 maal zoveel minuten lang alleen maar toeschouwer is. En dan is het moeilijk de gehele tijd volledig gefocust te blijven.
Joel blijft waarschijnlijk wel zijn momentjes houden, maar is dan ook niet volledig opgeleid als keeper, in die zin dat hij lang heeft gevoetbald (momentjes voeten naar de bal ipv de handen zeg maar).
Neemt niet weg dat hij in mijn ogen echt wel een goede keeper is, die ook zeker wel punten voor PSV zal gaan (en blijven) pakken. Het afbranden na een blunder, tjah... De Ligt zou het ook niet halen in Oranje (is dan wel terecht vervangen door de Vrij, die i.m.o. echt wel wat beter is dan de Ligt, maar die gaat natuurlijk ook al langer mee), en zo zijn er wel meer voorbeelden. Gewoon vertrouwen blijven houden in Drommel (lijkt Roger ook te doen) dan zal die zeker zijn stappen nog wel zetten.

Wel ben ik het eens met de mannen bij VI die het vreemd vinden dat keepers vooral op voetballende kwaliteiten worden gescout, tenminste zo lijkt het, ook doordat veel focus ligt op 'ze voetballen zo lekker mee'. Dit slaat overigens niet (alleen) op Drommel, maar vind ik een algehele tendens. Natuurlijk speelt het makkelijker als je met 11 man kan voetballen (dus de keeper kan betrekken), dus een keeper moet wel een beetje mee kunnen ballen. Maar dat is niet zijn belangrijkste taak.

Dat had Drommel even nodig na zijn blunder tegen Willem 2. Verder zal Schmidt van Ginkel, Zahavi en Mwene moeten passeren; dit zijn echt heel zwakke plekken in het elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren