Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Roestige’ Van de Beek moet het flink ontgelden: ‘Hij heeft het verpest’

Laatste update:

Donny van de Beek kreeg kreeg afgelopen donderdagavond een verrassende basisplaats toegewezen. Zijn optreden zal echter niet leiden tot meer speeltijd, denken de Engelse media. De Europa League-wedstrijd bij Real Sociedad (0-1) werd weliswaar gewonnen, maar de Nederlander werd door de Engelse kranten beoordeeld met het laagste rapportcijfer van alle spelers van Manchester United.

The Mancunians wonnen met slechts één doelpunt verschil van de Basken, in plaats van de benodigde twee. Zo eindigden ze als tweede in de groep en werden zij veroordeeld tot het spelen van een tussenronde in de Europa League. Van de Beek mocht van trainer Erik ten Hag achter Cristiano Ronaldo op 10 in de basis beginnen. Het was pas zijn vijfde wedstrijd van dit seizoen. Van de Beek werd na 58 minuten vervangen door Marcus Rashford en dat was volgens de Engelse media volkomen terecht.

Manchester Evening News gaf Van de Beek een 3 als rapportcijfer, het laagste van alle Mancunians. “Hij vertoefde in niemandsland en had geen enkele chemie met zijn ploeggenoten. Hij kreeg een kans maar maakte geen moment de indruk dat hij die zou pakken”, zo klonk het hard. De krant stelde dat Van de Beek, bij een goed Europees optreden, zicht had om dit weekend Bruno Fernandes te vervangen op 10, maar die kans ‘heeft hij verpest'. “De omstandigheden waren in zijn voordeel, maar hij had moeite om aan de bal te komen en iets toe te voegen aan het spel.” De krant ziet zijn toekomst in Manchester somber in: “Het aantal kansen om zich te bewijzen bij de club neemt wel af.”

BoulevardkrantThe Sun is ook allerminst overtuigd en kopt 'All Donn wrong’. “Van de Beek verzuimt opnieuw om zijn kans te grijpen”, zo valt te lezen en het rapportcijfer 4 viel hem ten deel. Dat was wederom het laagste cijfer van alle spelers. “Hij toonde aan roestig te zijn en was volledig onzichtbaar in de eerste helft. Na de rust veranderde er weinig.”

Manchester United-icoon Paul Scholes was evenmin onder de indruk van de Nederlander en snapte niet wat Ten Hag wilde bereiken met zijn tactiek. “Het werd vrij rommelig in de tweede helft. Ik snap niet echt wat hij (Ten Hag, red.) wilde bereiken. Rashford kwam erin voor Van de Beek als nummer 10, maar dat is niet zijn positie. Hij moet op de flank spelen en ruimte hebben als hij de bal ontvangt.” Scholes is verder van mening dat Fernandes op 10 moet spelen en Van de Beek niet de kwaliteiten heeft van een flankspeler. “Om vanaf de zijkant te spelen heb je ‘benen’ nodig en ik denk niet dat dit Donny's sterkste punt is.” In Scholes’ optiek moet de Nederlander dus weer op de bank plaatsnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk en aardig heel United was ontzettend matig, welke verandering is er bij United? Ik zie United nooit echt oogstrelend voetbal spelen is gebaseerd op snelle uitbraak en counters...

4 november 2022 om 14:23

& daar heb je hem weer hoor. (& jezelf nog liken ook, walgelijk!) 😂🤣United speelt al jaaaren bagger! Maar !! voor het eerst in jaren zit er structuurvisie in het spel van United. Het is verbeterd & tuurlijk is het nog niet wat het moet zijn.Mede doordat er spelers zijn die United onwaardig zijn & niet zozeer de spelers zijn die ETH wilt hebben. Roeien met de riemen die hij nu heeft. Over ETH gesproken, die man verdiend minimaal 3 jaar om zijn visie toe te passen & juiste mentaliteit in de ploeg te brengen. Maar we gaan nu toch niet ontkennen alsof alles maar het zelfde is & niks os veranderd?Tevens zijn er ook wedstrijden gespeeld die United wel solide heeft afgerond. Maar daar heb ik je niet kunnen betrappen op positiviteit! Want ja, in die wedstrijden speelde jouw liefje niet mee..

4 november 2022 om 14:38

Ik vind de selectie van Ten Hag helemaal niet zo slecht als iedereen doet voorkomen. Hoeveel posities zou je nou daadwerkelijk kunnen versterkten in de eerste 11? Een spits en een centrale middenvelder en wellicht een linksback dan houdt het al snel op. Genoeg talentvolle spelers aangevuld met 250 miljoen aan eigen aankopen. Een selectie overnemen met spelers als Martial, Varane, de Gea, Fernandes, Rashford, Sancho, Dalot, Ronaldo etc. + aankopen is toch niet zo slecht..

4 november 2022 om 14:45

Haha, een linksback? Shaw niet zien spelen na dat hij gebankt heeft al die wedstrijden? Vervanging is niet nodig dan

4 november 2022 om 14:49

Op papier niet inderdaad, maar laten we eerlijk zijn, Sancho presteert totaal niet, Rashford is wisselvallig, Martial non stop geblesseerd, Ronaldo speelt op zijn zachtst gezegd een matig seizoen.

Het is niet zo dat je hier makkelijk top 3 Engeland mee kan halen en finale Europa league toch?

4 november 2022 om 14:52

Voorin komt United toch gewoon stootkracht tekort man. United heeft niet 1 waardige topaanvaller op het moment. Rashford lijkt dit seizoen weer klein beetje van zijn oude vorm te vinden maar mist nog steeds ontzettend veel kansen. Antony heeft ook te weinig rendement, Ronaldo's leeftijd begint zwaar mee te tellen. En Martial is waarschijnlijk de beste aanvaller die ze hebben, maar die is altijd geblesseerd.
Vergelijk het eens met de andere topploegen in Engeland. Kane, Son, Richarlison, Jesus, Saka, Martinelli, Firmino, Nunez, Salah, Jota, Diaz, Foden, Haaland, Mahrez, Havertz, Sterling, Mount zijn allemaal beter dan wat United heeft.

4 november 2022 om 14:52

Dat wordt al jaren geroepen. Zoals velen die enkel kijken naar de namen lijkt het best een redelijke selectie maar we kunnen nu toch wel vaststellen, na een aantal jaar met deze vaste kern en 3 managers verder, dat het gewoon niet goed genoeg is. Fantastisch hoor die mooie namen die afgrijselijk veel betaald krijgen maar het voetbal is ook onder ETH nog steeds niet om aan te gluren.

4 november 2022 om 14:58

Is het niet deels de taak van de coach om dat soort spelers te prikkelen en te zorgen dat ze weer in vorm komen? Sancho had 2 a 3 seizoen lang geweldige cijfers in de Bundesliga en CL. Rashford en Martial deden het goed onder van gaal en OGS. Die kunnen dat natuurlijk niet allemaal op een op andere dag verleerd zijn toch?

4 november 2022 om 15:21

Qua FIFA stats zijn ze niet eens zo slecht nee. Maar voor het spel dat Ten Hag wil spelen moeten er toch echt andere spelers komen of zie ik dat verkeerd?

Kijk naar Arsenal (of een Ajax de afgelopen jaren), niet per se een absolute sterspeler maar vooral een goed samenwerkend team dat alle taken goed uitvoert.

4 november 2022 om 16:17

Ik vind dat zo een enorme onzin dat United qua spel is verbeterd. Ze spelen nog steeds zoals onder Solskjaer alleen zitten de resultaten mee, wat ook zo was onder Solskjaer in zijn eerste seizoen. Het spel zal beter moeten wil je structureel hoge ogen gooien

4 november 2022 om 16:35

Japie je praat echt onzin. United speelt nu dominant, heel hoog en met pressing. De backs komen constant naar het middenveld om overtal te creëren. United heeft in meer dan 12uur geen goal uit open spel gekregen. Positioneel staan we helemaal anders en er wordt van achteruit opgeboiwd.
Men houdt de nul en er zijn altijd kansen. Als we een killer voorin hebben zal het veel beter zijn.
United heeft ook alleen tegen City verloren van de top 6. Blijf jullie maar lekker verder alles ontkennen.

4 november 2022 om 16:52

Japie, kijk de wedstrijden tegen Spurs en Chelsea terug voordat je onzin roept. Vrijwel iedere United fan ziet verbetering onder Ten Hag maar Japie vindt het enorme onzin.

4 november 2022 om 16:54

Ja, die twee wedstrijden idd en dan kan je die tegen Everton er nog aan toevoegen en dan zit je op drie wedstrijden waarin zo werd gespeeld. Voor de rest was het imo niet om aan te zien

4 november 2022 om 17:00

Martial en Varane geblesseerd. Rashford is ook geblesseerd geweest. Sancho was ziek en uit vorm. Bruno is uit vorm. Ronaldo is liever ergens anders en Dalot heeft alle wedstrijden tot nu toe gespeeld en er is geen vervanger. De selectie is redelijk als iedereen fit is (maar dat is vrijwel nooit het geval)

4 november 2022 om 17:11

Japie dat is juist het proces. Dat heeft pieken en dalen, zo gaat dat nou eenmaal, het is namelijk geen Football Manager.
Er zit echt wel verbetering in United. We houden weer met regelmaat de nul en hebben al hele goed wedstrijden laten zien. Gisteren was het gewoon heel slecht. In deze fase hebben we gewoon nog de vastigheid van een constante basis nodig.

4 november 2022 om 18:21

Tegen Liverpool en Arsenal was het spel ook goed en was het 50/50.. Tegen Newcastle en West Ham matig maar we waren nog altijd de betere ploeg. Tegen Everton en Leicester nooit in de problemen geweest. Alleen tegen Brendford, Brighton en City waren we de mindere.

4 november 2022 om 18:36

Japie, jij ben ook zo’n negatieve kwal als aQua & Fenomeno. Altijd maar de zeik op United hebben, maar ook jij zelden op complimenten te betrappen. & ze zoals het mooi in het Engels zeggen; You always take the piss on Man United!! Het is eentonig, ya’ll the same..

4 november 2022 om 14:45

Terecht wat TakeMeHome zegt, het is al flink wat jaren geen goed voetbal bij United, maar je ziet wel een stijgende lijn. Maar het proces gaat met staan en opvallen. Heb het idee dat ze echt wel tevreden zijn met ten Hag. De directie, fans en spelers lopen met hem weg.Betreft Aqua, kan je ook dronken worden van water, gezien de zinloze teksten die worden uitgekraamt? Het is bijzonder knap om telkens de menigte tegen je gekeerd te krijgen en voet bij stuk blijven houden in je zienswijze. Als je zou zeggen dat gras groen is, dan is hij er heilig van overtuigd dat het rood is.

4 november 2022 om 15:20

Gelijk heb je aqua1

Het is natuurlijk ook wel lastig spelen zonder enige ritme, en dan ook nog tegen een redelijk sterke tegenstander.

Voor Donny lijkt het echt een hopeloze zaak bij United, ik dacht nog even dat hij profijt zou hebben van Ten Hag, maar ook Erik lijkt in te zien dat Donny niet goed genoeg is voor de absolute top.

4 november 2022 om 14:19

Maar wat me vooral opviel aan hem gisteren, was dat hij helemaal geen wil uitstraalde. Hij sjokte maar een beetje rond, eiste geen bal op. Lijkt wel alsof het helemaal klaar is in dat koppie van hem.

4 november 2022 om 14:28

Dat gevoel kreeg ik ook helemaal. Dat je niet elke bal goed raakt, kan ik me nog iets bij voorstellen. Maar hij leek bijna apatisch, liep inderdaad zoals hierboven in het artikel staat in het niemandsland en reageerde mega traag. Dat begrijp ik echt niet. Dat niet elke actie luk, ok. Maar ga 150% gas geven en laten zien dat je een enorme wil hebt. Gisteren was dat juist het tegenovergestelde.

4 november 2022 om 16:56

Donny komt net terug van een blessure, had voor de laatste wedstrijd een kwartier gespeeld.

4 november 2022 om 14:34

Het is ook lastig als je gewoon kwaliteit te kort komt. Heeft het bij Ajax redelijk goed gedaan omdat hij goede voetballers om hem heen had, maar je moet niet iets extra's van hem verwachten.

Heeft even op 'pauze' gestaan, maar de comments op zijn optreden zijn onveranderd.
Blijft een aardige 10 in een dozijn speler die 1 seizoen op de juiste plek heeft gestaan en zijn kans op een vet contract elders heeft gepakt.
Nu kijken of hij zo slim is straks een club te zieken waar hij wel wat potjes kan breken.

4 november 2022 om 14:25

Haha 10 in een dozijn :,)

4 november 2022 om 14:28

Dat doen meerdere fabrikanten tegenwoordig he? Ze verhogen de prijs van hun product niet, maar stoppen er gewoon minder in

4 november 2022 om 15:11

Nee je betaald voor 14 maar krijgt er 10 tegenwoordig

4 november 2022 om 17:56

Haha idd 4everAjax, Krimpflatie wordt dat ook wel genoemd

4 november 2022 om 16:04

10 in een dozijn? Was je zus toevallig die blonde die bij Jensen zat?
Donny moet gewoon een stapje terug doen, maar bij Ajax was het echt geen 13 in een dozijn speler.

Zelfs al had hij goed gespeeld hadden ze wel iets gevonden om hem af te kraken. Is nu eenmaal een makkelijk persoon om je op af te te reageren als journalist. Hoor ze nooit iets negatief zeggen over Engelse jonge spelers maar alleen over buitenlandse aankopen.

4 november 2022 om 14:35

Dat zou kunnen. Maar laten we nu eens beginnen om te accepteren dat Donny gewoon niet goed genoeg is.

Donny komt sws te kort voor Utd, maar vind het wel lullig om hem na een wedstrijd helemaal af te maken. Die jongen is lang geblesseerd geweest en mocht na lange tijd eindelijk weer eens meedoen. En de rest van de ploeg was gister nou ook niet veel beter dan hem.

Laat die jongen nou toch gaan man. Gewoon lekker terug naar Ajax of in Duitsland in de middenmoot ofzo.

4 november 2022 om 14:25

Omdat je eerst een heleboel spelers moet wegdoen voordat je ze terughaalt. Ocampos kan je terugsturen, maar dan staat Ziyech de beloftevolle Conceicao weer in de weg. Van de Beek moet gewoon naar Duitsland gaan. Bij Ajax is er nu helemaal geen plek voor hem.

Toch wel sneu en eigenlijk vreemd hoe van de wondergeneratie van Ajax in de EL finale door allerlei blessures en vormdippen straks op Frenkie na evt niemand meer mee gaat naar het WK ...(van de Beek, de Ligt, Klaassen?, Tete, Kluivert,)

4 november 2022 om 14:28

Misschien niet qua Oranje namen, maar Ziyech, Dolberg en Onana zullen er wel te zien zijn.

Het blijft toch onbegrepelijk dat een non voetballer als Donny van de Beek een club van het statuur als Manchester United heeft gehaald en op zijn CV mag neerzetten. Denk toch echt dat hij snel weer in ED te bewonderen is.

Lekker terug naar Ajax. Premier League is te hoog gegrepen, gaat blijkbaar te snel.

Wordt echt tijd dat hij naar een andere club gaat. Het is nu allemaal te hoog gegrepen. Hoeveel minuten heeft Donny de afgelopen 2/3 jaar gemaakt. Waarom vasthouden aan iets waarvan iedereen al lang weet dat het geen match is. Ga lekker naar Duitsland in de middenmoot spelen. Volle stadions en prachtige competitie en niet geheel onbelangrijk; Het niveau waarin hij wel tot zijn recht komt

Wie we ook trainer is bij Manu...ze zien het niet zitten met hem. Zelfs een Nederlandse trainer brandt zich niet de vingers daaraan. Maar dit had ik al voorspeld toen bekend werd dat hij wisselt naar een echte competitie. Hij had beter naar de Duitse competitie kunnen overstappen...dat Engels voetbal ligt hem niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren