Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rode Duivel wilde vrouw binnensmokkelen: ‘Hij doet het nooit meer’

Laatste update:

Een speler van de nationale ploeg van België heeft tijdens de WK-kwalificatiecampagne geprobeerd een vrouw uit te nodigen in het hotel. Dat bevestigt bondscoach Marc Wilmots aan Humo. De vrouw werd bij de lobby tegengehouden door de beveiliging en de speler in kwestie moest bij een belangrijke kwalificatiewedstrijd aan de kant blijven. Het is niet bekend om welke speler het gaat.

/

Het is niet voor het eerst dat er gedoe is rond vrouwen: eerder werden jeugdinternationals Michy Batshuayi, Ibrahima Cissé en Maxime Lestienne voor zes maanden geschorst nadat ze met vrouwen op hun hotelkamer betrapt werden. “Die vrouw is het hotel nooit binnengeraakt en eigenlijk is er dus niks gebeurd. Maar wat is de bedoeling van een straf? Dat de speler zoiets nooit meer doet. Ik garandeer u: die speler zal dat nooit meer doen”, zegt Wilmots.

“Ik los dat soort zaken het liefst onder vier ogen op, in vertrouwen. Naar buitenuit verdedig ik mijn spelers altijd”, gaat de keuzeheer verder. Daarnaast wordt er gesproken over onenigheid tussen Adnan Januzaj en Jan Vertonghen: Janzuaj zou de verdediger van Tottenham Hotspur wat vaak door de benen gespeeld hebben. “Ach, Januzaj is jong, die speelt graag. We hebben hem dat duidelijk gemaakt en ik denk dat hij het begrepen heeft”, aldus Wilmots.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat bedoelt hij met: "..wat vaa door de benen gespeeld"?

16 september 2014 om 21:30

Wat vaak door de benen gespeeld, oftewel Januzaj zat Vertonghen een beetje uit te dagen en Vertonghen moest er niets van hebben.

16 september 2014 om 21:30

Is belgisch voor vaak

16 september 2014 om 21:30

Panna

16 september 2014 om 22:08

Huh, wacht even. Ik snap het niet. Kan iemand duidelijk uitleggen?

16 september 2014 om 23:42

Hij tikte te bal op de training een aantal keer door de benen van Vetonghen. Dat is vernederen en dat doe je niet bij een ploeggenoot

16 september 2014 om 23:53

Dat is niet vernederen dat is gewoon dollen. Vertonghen moet zich niet zo aan stellen.

17 september 2014 om 08:24

@victor had het niet beter kunnen zeggen

Haha, die belgen altijd met hun randzaken. Laat die jongens lekker neuken en neem een fatsoenlijke trainer aan!

16 september 2014 om 21:43

Ja zo ééntje als Dickie die wanneer hij elders een stuivertje meer kan verdienen, vertrekt.

16 september 2014 om 22:01

Die heeft wel een zeer toepasselijke naam voor dit soort randzaken.

16 september 2014 om 23:53

Ik denk geen stuiverdje, wel een hele hoop stuiverdjes. Overigens wordt Dick geprezen voor de professionalisering die hij in die korte tijd heeft doorgevoerd. Uiteindelijk denk ik dat de Belgen ook veel beter af zijn met Marc Wilmots. Er wordt wel eens een beetje lacherig over hem gedaan, maar hij heeft van het Belgische team toch een eenheid gemaakt en is een sympathiek en loyaal man.

17 september 2014 om 00:14

Pprins dat meen je niet toch. Belgie heeft super spelers maar mist denk ik toch een trainer ala van gaal. In ieder geval 1 die er wat meer uithaald..

17 september 2014 om 00:49

Super spelers is wel behoorlijk overdreven. Belgie heeft een goede selectie, maar hebben dan ook op het WK de laatste 8 gehaald. Dat is een prima prestatie voor een land dat al meer dan 10 jaar op alle toernooien afwezig was. Belgie heeft zich voor het eerst sinds lange tijd geplaatst in een toch niet zo eenvoudige poule met Kroatie en Servie en op het WK naar behoren gepresteerd. Met een beetje mazzel had er tegen argentinie nog wel meer in gezeten ook. Belgie mist geen coach a la Van Gaal maar een speler a la Robben, zo eenvoudig is het gewoon. Marc Wilmots weet van dit team een goed geheel te maken, wat in Belgie echt niet zo makkelijk is. Wilmots mag wat (te) vriendelijk overkomen, maar kent echt het klappen van de zweep op Internationaal voetbal wel hoor. En beter dan Dickie is hij natuurlijk sowieso, want je denkt toch zeker niet serieus dat Dick meer uit deze selectie had gehaald.

Wie is hem? Zit Januzaj fout omdat hij Jan vaak een panna geeft? Of zit Jan fout dat een 19 jarig ventje hem steeds te slim af.

16 september 2014 om 21:36

Vertonghen kan sowieso niet verdedigen. Is niet voor niks dat Tottenham altijd met 3/4-0 verliest van topploegen.

16 september 2014 om 21:39

Januzaj. Voetballers pikken zoiets niet. Dus dan hoef je het ook niet te doen tijdens trainingen.

16 september 2014 om 21:48

Niet met je eens, je moet niet boos worden om je eigen onkunde.

16 september 2014 om 22:57

Nja boos worden hoeft in zo'n geval indd niet. Hij zou het ook gewoon netjes kunnen zeggen van: Hé Adnan, kap daar eens mee man.

Maarja, Ego s he

16 september 2014 om 23:41

of je geeft hem een schop na twee keer en als hij het de derde keer nog eens doet stop je hem onder het gras. kijken of hij het nog eens doet

16 september 2014 om 22:42

Waarschijnlijk gaf jan hem dan een rot trap waardoor januzaj lag te janken..

16 september 2014 om 23:49

waarschijnlijk niet want anders dacht hij wel twee keer na voordat hij hem nog eens door de benen speelde. zie Verthongen ook geen smerige overtreding met opzet maken, hij is veel te lief voor de aanvallers.

17 september 2014 om 00:29

haha duidelijk geen beeld van jan vertonghen! Jan is altijd iemand die der op klapt! mensen moeten niet met hem solle of een panna geven want dan geef hij je gewoon even een tik na!

17 september 2014 om 00:45

Ja wat een onzin, op een training moet je dingen kunnen proberen. Het is aan hem om er voor te zorgen dat het niet meer gebeurd als hij ee niet van gediend is. Als je in Brazilie Dunga door z'n benen speelde op de training kon je na de 2e keer met de brancard weg.

dom om dat in het eigen hotel te doen.
België had een heel hotel afgehuurd, speciaal voor dat doel en dat stond het hele WK leeg omdat Wilmots zich bedacht had Heeft ze wel 4 ton gekost.

17 september 2014 om 08:09

Er klopt helemaal niets van je verhaal! Er was een hotel gereserveerd vanaf de halve finale, om vrouwen en kinderen te laten logeren in de buurt van de spelers. Maar omdat ze er in de kwartfinale uitgingen was dat niet meer relevant. Alleen is er toen iemand van de voetbalbond domweg vergeten dat hotel te annuleren, waardoor de bond de volledige kost heeft moeten betalen voor die gereserveerde periode.

Dus dat stond niet heel het WK leeg en Wilmots heeft zich ook nergens over bedacht.

Dat Vertonghen niet kan verdedigen wisten wel al jaren dat terzijde.

Hopelijk zal Januzaj ook in de wedstrijd Vertonghen paar x door de benen spelen!!!

17 september 2014 om 00:30

schei toch uit man! jan vertonghen was verre weg de beste verdediger van de eredivisie

17 september 2014 om 04:51

Ja, dat zeg je goed. Maar bij Spurs heb ik hem gewoon veel te vaak zien blunderen.

17 september 2014 om 00:44

Laten we het niet over de verdedigers van psv de afgelopen jaren hebben. Man man man.

17 september 2014 om 15:18

Totaal niet van toepassing, wordt is origineel ipv het telkens betrekken van de favoriete clubs van degene die negatief post.

Die speler had wel erg zin als hij een vrouw uitnodigt als het niet mag, aangezien hij die wedstrijd op het spel zet. Het is hem niet gelukt en laten wij dan in ieder geval hopen dat hij, in plaats van dat vrouwmens, geen medespeler heeft gebruikt voor zijn behoefte.

16 september 2014 om 22:50

Wat heb jij voor een zieke geest?

16 september 2014 om 23:36

Hahah, jou naam maakt het verhaal helemaal af! +1

Die Belgen. Gekkies.

laat die Januzaj toch doen. als hij steeds de bal behoud is dat toch heerlijk om als mede spelers en trainer te zien. Verthongen moet in dat opzicht gewoon een vent zijn en zorgen dat het niet meer gebeurt... je meerdere keren laten piepelen door zo'n ventje. anders geef je hem een keer een corrigerende tik, kijken of hij het.nog eens doet. ik kan er altijd wel van genieten!

Naar aanloop van het wk had je op de Belgische tv een programma iedereen duivel.
Daar speelde jan dembele tussen de benen, en Jan zat dembele enkele afleveringen te jennen tot vervelens toe.
Dus ik kan er wel mee lachen.

Joh, als hij lekker panna's wil maken bij Jan moet hij dat toch doen? Dat Jan zo stom is om er elke keer in te trappen en daardoor gefrustreerd raakt, wie zit er dan fout? Iemand die lekker wil voetballen, lees tikken en dribbelen, of iemand die daarvan gefrustreerd raakt en begint te schoppen? Ik denk dan toch de laatste! Waar hij zelfs de wijste zou moeten zijn gezien zijn leeftijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren