Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben tekent voor één jaar bij en blijft Bayern trouw

Laatste update:

Arjen Robben heeft zijn aflopende contract bij Bayern München met één seizoen verlengd en ligt nu tot de zomer van 2018 vast in Beieren. De 32-jarige rechtsbuiten speelt sinds 2009 voor Bayern en kwam sindsdien tot 233 wedstrijden.

/

De 89-voudig international van het Nederlands elftal liet meermaals weten vertrouwen te hebben in de onderhandelingen en die zijn nu dus afgerond, zo laat Bayern via de officiële kanalen weten. “Ik ben gelukkig dat ik nog een jaar voor Bayern speel. Deze club hoort bij de beste clubs van de wereld en München is voor mij en mijn gezin een tweede thuis geworden. Ik wil op topniveau blijven spelen en zoveel mogelijk prijzen pakken”, aldus Robben.

Directeur Karl-Heinz Rummenigge noemt de linkspoot ‘op zijn positie een van de beste profs ter wereld’: “Hij speelt nu acht jaar voor Bayern en is in die periode erg belangrijk voor onze club geworden. We zijn erg trots dat hij nog een jaar ons tenue zal dragen.” In de 233 wedstrijden die Robben voor Bayern speelde, kwam hij tot 121 doelpunten en 79 assists. Hij verdedigde eerder de kleuren van Real Madrid, Chelsea, PSV en FC Groningen.



Denk jij dat Arjen Robben ooit nog als speler terugkeert in Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat Bayern gewoon nog vertrouwen heeft in de Arjen ondanks zijn blessure plaag.

Hoop voor hem dat hij de Champions League nog een keer mag winnen.

Goed nieuws voor het Nederlands voetbal, Dat er tenminste nog 1 speler in de absolute wereld top mee voetbalt

16 januari 2017 om 14:33

Ach nog een of twee jaar, dan spelen er al wat meer. Jongens als Van Dijk, De Vrij en Strootman zullen nooit het niveau van Robben halen, maar de wereldtop kunnen die gasten denk ik zeker halen.

16 januari 2017 om 15:18

Het is toch nog veelte vroeg om Depay nu al af te schrijven? Waarschijnlijk wordt hij verkocht en misschien ontwikkeld hij zich wel tot een wereld top voetballer. Achterin staat het prima, maar voorin hebben we toch wat problemen. Ik zie geen 1 Nederlandse aanvaller over 2/3 jaar bij een club als Bayern spelen. Daar mogen we ons wel zorgen over maken.

16 januari 2017 om 16:51

@kennytete,

Ik denk dat Strootman oprecht al bij de beste 10 van de wereld zit op zijn positie als hij fit blijft. Gewoon al een meer dan degelijke speler en zeker goed voor de top.

De Vrij en van Dijk zijn op hun leeftijd al verder dan Stam toen was. Dus waarom zouden ze dat niet kunnen halen? Beide zie ik zeker wel basis zijn binnen 2 jaar bij de top.

Wijnaldum speelt ook goed tegenwoordig bij Liverpool inderdaad. Maar Cillessen en Blind spelen amper tot nooit meer. Zijn juist spelers die nu het top niveau niet aan te kunnen.

16 januari 2017 om 18:22

Of ze zo ver gaan komen moeten we idd nog maar zien. Hangt ook af van eventuele blessure's etc/

Maar van Dijk is op dit moment misschien wel de beste verdediger van de PL en ook de Vrij speelt super sterk. Het is jammer dat de Vrij een langdurige blessure heeft gehad anders had hij zeker alweer een stap gemaakt.

Ik heb redelijk wat wedstrijden gezien van deze jongen en denk dat zij niet minder zijn dan de verdedigers van Manu op dit moment. Mochten zij inderdaad in deze lijn doorgaan, zullen ze niet mis staan bij een Bayern/barca of Real.

16 januari 2017 om 19:23

Yeah right, Strootman nu al te oud houd toch op man! Payet is dan zeker ook te oud? Je weet dat 1 seizoen alles kan veranderen he.

Jammer, had hem graag teruggezien in de Eredivisie en in Europa voor een Nederlandse club.

16 januari 2017 om 13:45

De eredivisie met het kunstgras is toch bijna Robben onwaardig. Het zou leuk zijn voor het niveau en de jonge spelers, maar een carriere rustig afbouwen is toch niet echt des Robbens.

16 januari 2017 om 13:54

Misschien nog te vroeg, maar ik vrees dat Robben niet zoals Kuijt op 36-37e nog belangrijk zijn voor bijvoorbeeld Psv. Puur vanwege zijn fysieke ongemakken.

16 januari 2017 om 14:06

Het is leuk voor de competitie, maar voor Robben zelf is het gewoon extreem zonde. Wanneer hij fit is dan is hij nog steeds super belangrijk bij Bayern, waarom dan 5 stappen in niveau omlaag gaan? Ik snap heel goed dat hij heeft verlengt.

16 januari 2017 om 14:24

5 stappen in niveau omlaag? Juist hij zou het niveau omhoog brengen waardoor PSV in de CL ook weer kan overwinteren bijvoorbeeld.

16 januari 2017 om 14:39

Robben gaat lekker een jaar, heel misschien nog een jaar door als ze de plek niet kunnen opvullen. Dan houd hij een jaar pauze en gaat als assistent aan de slag bij psv.

16 januari 2017 om 14:47

Misschien, maar ik denk niet dat hij in zijn eentje dat kan bewerkstelligen. Op de manier waarop PSV nu speelt kan een tegenstander in de CL gewoon 3 man op Robben zetten, want de rest knalt er toch geen bal in. De rest moet ook goed genoeg zijn dan hè. En qua competitie is het wel degelijk 5 stappen omlaag, dus Robben zou dan voor 6 CL potjes terug gaan naar PSV..

16 januari 2017 om 14:49

Rest mij de vraag of je denkt dat PSV CL zal spelen en waarom een speler met de mentaliteit die stap terug zet als er inderdaad 3 man nog op hem gezet moeten worden.

16 januari 2017 om 15:01

Hij heeft toch gezegd dat als ie terugkeert bij een club in NL dat het dan bij Groningen is?

Goed nieuws natuurlijk! Hopelijk kunnen we nog lang van deze prachtvoetballer genieten, ook in het Nederlands elftal.

Mooi voor Robben en Bayern Munchen. Robben kan het niveau nog erg goed aan en blijft denk ook belangrijk in de kleedkamer. Bij Oranje zagen we ook dat hij iedereen meenam in zijn gedrevenheid.

Mooi voor Arjen. Hij is nog steeds een topspeler ondanks al zijn blessures. Ik hoop dat hij volgend jaar terug keert naar PSV waar hij hopelijk nog een paar prijzen pakt.

16 januari 2017 om 14:36

Hij zal eerder naar groningen gaan

16 januari 2017 om 17:16

Want? Hij is een topsporter met een winnaarsmentaliteit. Dan zie ik hem dus duidelijk niet naar Groningen gaan.

16 januari 2017 om 18:00

Daarnaast is hij anders ambassadeur voor FC Groningen, zit hij regelmatig op de tribune bij de FC en is de FC echt zijn cluppie heeft hij al meerdere keren aangegeven.

16 januari 2017 om 18:23

Precies hij heeft het al vaker aangegeven

Onvoorstelbaar hoe snel hij keer op keer een topniveau haalt na een eindeloos aantal blessures. Ondanks alles blijft het toch een waanzinnige speler met een carriere waar je u tegen zegt.

Beetje geld vange op de bank van bayer ni verkeerd dacht ik zo

16 januari 2017 om 14:40

Onzin, we weten allebei dat Robben op en top sportman is en altijd wil spelen. Die verdiens liever de helft in her vekd dan het dubbele op de bank

Prachtig voor Arjen..nog een jaar voor de grote prijzen gaan....ik hoop dat hij nog eens in het groen wit van de tv gaat spelen om daarna in de technische staf wat voor Groningen kan betekenen.

dit is conform het beleid van Bayern (verlenging met 1 jaar - i.r.t. leeftijd van Robben). Verder logische onderhandeling. Robben is een speler met uitzonderlijke kwaliteiten.

Eigenlijk best wel weinig assist voor een buitenspeler.

16 januari 2017 om 14:49

79 assists weinig? Dat vind ik niet weinig, zeker gezien het aantal goals wat hij daarnaast nog heeft gemaakt.

16 januari 2017 om 18:02

Eigenlijk best wel veel assists en goals voor een buitenspeler. 79 assist is best redelijk in 233 wedstrijden. Het is niet zo dat hij maar 79 voorzetten heeft gegeven, maar daar kwamen doelpunten uit.

16 januari 2017 om 19:27

Vergeet niet dat bepaalde pre assists nog belangrijker kunnen zijn he, evenals pre pre assists. Als je 2 man alleen voor het doel zet en degene aan de bal paast hem nog breed voor de keeper, welke assist had dan meer waarde.

Wat een cijfers trouwens... loopt als winger gewoon 1 op 2. Mooi dat hij nog mag blijven. Nu hopen voor Bayern en Oranje dat hij 1 1/2 jaar fit blijft, dan hebben we nog een kans om ons te plaatsen voor het WK..

Nou , hij kan weer jaar salaris binnen halen met bijna niks doen. Paar leuke acties doelpunten voor de rest 80 procent is die gozer geblesseerd. Hij is op z'n retour.

16 januari 2017 om 16:58

Zolang hij ongelovelijk belangrijk blijft voor zijn club en land, mag die van mij dat salaris wel binnen slepen.

Geen vertrouwen meer in robben. De gast is allang op z'n retour met telkens pijntjes blessures.

terecht Als!!!! hij fit is dan behoord hij gewoon tot de beste spelers ter wereld hopelijk komt hij nu eens een jaar door zonder al die blessures


Ik zie tussen de reacties hier te vaak staan: hij is op zijn retour

Zeiden we dat een paar jaar geleden niet ook al? toen na de deceptie van het EK 2012? Arjen Robben heeft niet voor niets de bijnaam "de man van glas", hij heeft vgm nog nooit de volle 34/38 competitiewedstrijden gehaald in zijn carriere, als je al ongeveer 8 jaar voor een club speelt, en je komt uit op 233 wedstrijden (waarin hij wel 121 keer heeft gescoord en 79 assist verzorgde), dan is dat toch oud nieuws?

Gewoon een goede zet van Arjen, en van Bayern. Een fitte Robben is altijd een geweldenaar. Hij zal, zoals gewoonlijk, iedereen weer de mond snoeren. Zodra hij weer fit is roepen dezelfde opportunistische mensen die hem daarvoor afschreven weer wat voor een geweldenaar het wel niet is.

Jammer, natuurlijk beter dat hij niet naar china is gegaan. Maar zag hem liever terugkeren bij PSV :/

Wauw, 8 jaar geleden alweer. Dus ongeveer zo een 24 a 25 toen hij arriveerde voor maar 25 miljoen!! Laten we niet vergeten dat Bayern toen nog lang niet zo was zoals ze nu zijn, Arjen is echt een grondlegger. Waar vind je nog een speler van 24 a 25 voor 25 miljoen en hij schiet je nagenoeg naar een kampioensschap, bekerwinst en een CL finale. Tientallen miljoenen worden nu uitgegeven aan spelers die nog niet eens een helft qua impact zullen hebben zoals Arjen dat deed bij Bayern. Mijn favoriete Nederlands elftal speler ooit, want ik heb hem heel bewust mogen meemaken van begin tot het einde dat bijna nadert.

Het topniveau van Robben is sowieso te danken aan Müller-Wohlfahrt. Dankzij Mul is Robben minder blessuregevoelig dan vóór het Bayerntijdperk en kan hij na blessures nog altijd het gewenste niveau halen.
Er zijn genoeg Nederlandse voetballers die door blessureleed hun oude topniveau niet meer behalen. Voorbeelden hoef ik hier niet op te sommen. Die zijn wel duidelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren