Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben kreeg speciaal verzoek van Neres: ‘Ik dacht niet dat het zou lukken’

Laatste update:

Voor David Neres zit een speciaal tintje aan het feit dat Arjen Robben komend seizoen bij FC Groningen zijn rentree maakt in de Eredivisie. De vleugelaanvaller van Ajax is een groot bewonderaar van de 36-jarige oud-international van het Nederlands elftal. Neres heeft zelfs een shirt van Robben in zijn bezit, al kwam dat wel met hulp van een voormalig ploeggenoot tot stand.

Neres doet een en ander uit de doeken in gesprek met Touzani TV. "Ik bezit enkele medailles en voetbalschoenen, maar een bepaald shirt steekt er wat mij betreft bovenuit, dat is het shirt van Robben van Oranje", zo benadrukt de Ajacied. Neres legt gelijk uit waarom hij zoveel waarde hecht aan het shirt van zijn collega-aanvaller. "Want ik hou van hem! Hij is altijd een van mijn idolen geweest. We spelen op dezelfde positie, dus ik probeer altijd wat video’s van hem te bekijken en dingen hetzelfde te doen. Dat ik zijn shirt heb, is erg speciaal voor mij."

TOP 10 GOALS - Lassina Traoré

Overigens kreeg Neres, die naar eigen zeggen ook idolaat is van onder meer Ronaldinho, het Oranjeshirt niet rechtstreeks van Robben. "Davy Klaassen heeft mij daarmee geholpen, bedankt nog daarvoor, Davy", vervolgt de Braziliaanse buitenspeler zijn relaas tegenover presentator Soufiane Touzani. "Hij ging een keer naar het nationale elftal van Nederland en ik dacht toen: waarom niet? Laat ik het gewoon proberen. Ik vroeg aan Davy of hij een shirt van Robben kan regelen en hij zei gelijk: ‘dat is goed’. Ik geloofde er echter niet in dat het zou lukken."

De tegenwoordig bij Werder Bremen actieve Klaassen hield zich echter aan zijn belofte en overhandigde korte tijd later een gesigneerd shirt van Robben aan de dolgelukkige Neres. "Dat was echt te gek." De Ajax-aanvaller heeft het shirt momenteel niet in Amsterdam hangen. "Het ligt nu bij mijn moeder in Brazilië. Zij zorgt er goed voor", zo besluit Neres.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ha mooi dit! Meestal toch andersom dat Hollandse voetballers graag een shirtje van een Zuid-Amerikaanse voetballer zouden willen hebben (lees Ronaldo, Ronaldinho etc.). Laat wel zien hoe groot Robben is.

7 juli 2020 om 14:30

Denk dat er genoeg Brazilianen zijn die juist erg opkijken naar Europese voetballers. Ze willen allemaal immers in Europa ballen. Sneijder, van Persie, Robben etc zullen best gewilde shirts zijn

7 juli 2020 om 14:35

Dit. Het werkt beide kanten op. Wij zijn met name Brazilie en Argentinie als landen waar veel voetbaltalent vandaan komt en als de bakermat van veel grote namen. Die landen zien de grotere Europese voetballanden juist als het doel waar elke Zuid-Amerikaanse voetballer naartoe werkt. Om voor de clubs daar te spelen, in de grootste club competities en de grootste internationale club competitie (de Cl).

7 juli 2020 om 14:33

Robben is met recht een van de allerbeste buitenspelers van deze eeuw. Als hij geen blessuregevoelig lijf had gehad, had hij minimaal 1 gouden bal gewonnen, daar ben ik van overtuigd.

7 juli 2020 om 14:40

Ik denk niet dat hij een gouden bal kon winnen in het tijdperk van Messi en Ronaldo. Arjen is iemand die nauwelijks aan marketing en social media doet en dat is waar de gouden bal vooral om draait. Wel eens dat Robben bij de beste buitenspelers van deze eeuw hoort. Puur sportief gezien had Robben in 2013 en/of 2014 de gouden bal kunnen winnen.

7 juli 2020 om 14:53

1 van de beste buitenspelers van deze eeuw ben ik met je eens. Maar ook een topfitte Robben is nog altijd niet beter dan een topfitte Messi en Ronaldo. Laten we eerlijk blijven. Als zelfs Iniesta en Xavi het niet hebben kunnen winnen, dan is er voor Robben minder eer te behalen.

7 juli 2020 om 14:56

We weten allemaal dat als hij een zekere goal had gemaakt, hij hem gewonnen had.

7 juli 2020 om 15:02

Buitenspelgoal dan denk ik alsnog eerder Sneijder dat jaar. Die won de treble met Inter en was topscorer van het team dat het WK gewonnen had. Daarnaast was robben dat jaar ook extreem veel geblesseerd. Die had volgens mij met een afgescheurde hamstring het WK gevoetbald (en daar waren ze in Beieren niet heel blij mee).

7 juli 2020 om 15:09

Je doelt toch niet tegen die ex goalie van Real Madrid Cassias of iets dergelijks. Kan nog steeds treuren als ik aan dat moment denk... 😪

7 juli 2020 om 15:13

Ik weet niet over wie je het hebt!

7 juli 2020 om 16:31

Als Robben die 2 finales in 2010 had gewonnen denk ik dat ie de gouden bal had gewonnen. Maar ja, dat deed ie niet

7 juli 2020 om 20:39

@andres ben ik wel met je eens . Robben heeft in mijn eigen wel een kwaliteit die hij nog iets beter beheerst dan Messi of Ronaldo en dat is zijn behendigheid op ‘topsnelheid’. Deze man is/was van wereldklasse en ook nog eens op en top prof.

8 juli 2020 om 18:10

Ik heb Messi toch zien stuntelen op het WK 2014, waar Robben het Nederlands elftal op zijn rug nam. Hoe Robben speelde in 2014 was zo ongelofelijk goed op het WK. Messi en Ronaldo konden daar niet tegenop. Messi is de beste voetballer en wat hij met een bal kan, dat kan niemand. Wat Messi niet heeft is een winnaarsmentaliteit. Hij is een speler die als het tegen zit zijn koppie laat hangen. Dat heeft hij in de CL en op Wk's laten zien. Daarom ben ik in de loop der jaren van Messi liefhebber en Ronaldo "hater" omgedraaid in mijn mening. Ronaldo werd voor mij meer bepalender dan Messi. Daarom had Robben zeker wel een gouden bal kunnen winnen mits hij niet geblesseerd was geraakt. Je leest het ook wel vaker dat spelers voor wedstrijden beelden kijken van Robben. Hij is echt een inspiratie voor mede voetballers. Bijzonder om te lezen.

7 juli 2020 om 17:17

Ronaldo en Ronaldinho zijn legendes. Heel veel voetballers willen shirts van deze spelers. Net zo goed is Robben ook een legende denk ik. Maar het is niet zo dat Hollandse voetballers graag shirts willen van elke Zuid-Amerikaanse voetballer die ze tegen komen. Zie weinig hollandse jongen die zitten te wachten op een shirt van Bahia, Cassiera of Kerlon

7 juli 2020 om 17:49

Net zoals buiten Nederland niemand op een shirt van Hidde ter Avest of Giovanni Korte zit te wachten.. God wat een dooddoener zeg

7 juli 2020 om 17:28

Ik ben zelf vorig jaar voor het eerst naar de familie van mijn vriendin in Brazilië geweest en toen ik ze vertelde dat ik Robben heb zien debuteren in het Oosterparkstadion hingen ze werkelijk aan m'n lippen. Het is echt een grootheid. Een paar familieleden vonden hem zelfs beter dan Neymar, dat zegt wel wat hoor!

7 juli 2020 om 18:33

Is hij nog ook denk ik.

Ik zag dat het het shirt van Bulgarije uit was. Volgens mij was Robben dat specifieke shirt liever kwijt dan rijk

7 juli 2020 om 21:31

Who cares? Het gaat erom dat Arjen dit shirt heeft gedragen. Daar is David maar wat blij mee!

7 juli 2020 om 21:32

Niet zo serieus op in gaan, is maar een grapje

Robben 'was' maar ik moet eigenlijk overschakelen naar 'is' natuurlijk een voorbeeld voor mensen met een linkerbeen op de rechterflank. Een van de beste op de positie! Hij heeft schitterende dingen laten zien bij Oranje en BM. En in Brazilië volgt men natuurlijk ook Europees voetbal.

Ik denk als Robben niet zo vaak geblesseerd was dat ie echt wel een keer de bal o' dor had gepakt echt een super buiten speler met veel rendement

7 juli 2020 om 17:00

Ja dat was volgens mij omdat hij een strafschop had veroorzaakt 😅👍

7 juli 2020 om 18:57

Nee die Mexicaan veroorzaakte m. Straks gaat iedereen geloven dat het een schwalbe was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren