Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: ‘Ik weet niet hoe dit decennium er zonder hem uit had gezien’

Laatste update:

Arjen Robben is transfervrij na zijn vertrek bij Bayern München en de aanvaller werd in de afgelopen maanden gelinkt aan verschillende clubs. Onder meer PSV hoopt op de komst van de ervaren aanvaller, die echter nog niet precies weet hoe zijn toekomst eruit zal zien. “Ik weet nog niet of ik doorga met voetballen”, vertelt hij in gesprek met France Football.

“Mijn lichaam neemt de beslissing. Als ik honderd procent fit ben, kan ik nog steeds wedstrijden van wereldklasse spelen. Ik wil echt door op het hoogste niveau. Ik heb verschillende aanbiedingen op zak en zal mijn beslissing nemen als de tijd daar is.” Met zijn vertrek uit München kwam er na tien jaar een einde aan zijn dienstverband bij der Rekordmeister.

De vleugelaanvaller won in die periode alles wat er te winnen valt en vormde het gevreesde Robbery-duo samen met de eveneens vertrekkende Franck Ribéry: “Hoe meer tijd er voorbijging, des te closer we werden. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe het afgelopen decennium eruit zou hebben gezien zonder Franck.”

“Hij heeft zeker zijn stempel gedrukt op de geschiedenis van Bayern, daar is geen twijfel over mogelijk. Misschien denkt hij ook wel hetzelfde over mij, dat weet ik niet”, vervolgt Robben met een glimlach. “Een ding is in ieder geval zeker: samen hebben we voor een aantal adembenemende prestaties gezorgd. We hebben het niveau van de club een klein beetje verbeterd door een nieuwe manier van spelen te introduceren.”

Denk jij dat Arjen Robben volgend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij zou het toch binnen 2 weken bekend maken.

Hij zei inmiddels denk ik wel 4 weken geleden dat hij z'n beslissing binnen een week zou bekendmaken. Inmiddels nog steeds niet dus. Lijkt er op alsof hij oprecht twijfelt en het per dag aankijkt qua fitheid, acht de kans al kleiner dat hij naar PSV komt.

3 juli 2019 om 12:23

Misschien heeft hij drie weken geleden bekend gemaakt niet naar PSV te gaan, waarna ze door zijn geschakeld naar Bruma.

3 juli 2019 om 12:23

Op een zeker moment moet je ook een deadline stellen. Het lijkt me raar om de hele zomer maar af te wachten en half augustus in te stromen in een verder fitte selectie. Even had ik de hoop dat - gezien zijn belofte om binnen twee weken te beslissen - hij met het nieuwe shirt van PSV gepresenteerd zou worden. Dat bleek niet het geval. En aangezien PSV nu wel al hardnekkig aan Berghuis lijkt te denken...

3 juli 2019 om 12:32

Op een zeker moment moet je een deadline stellen? Robben is de beste Nederlandse speler van de laatste twee decennia, won de CL, werd derde en tweede op een WK en pakte talloze landstitels. Zo'n grootheid moet maar één ding: lekker zelf bepalen wat hij doet.

3 juli 2019 om 12:57

Maar dat wil toch niet zeggen dat PSV daar in mee moet gaan?

Los daarvan heeft gomes wel een punt. Het lijkt mij namelijk ook niet fijn om zelf te lang vakantie te hebben gehad en je een achterstand hebt tov je collega's.
Tuurlijk mag Robben dat zelf weten, maar feit is wel dat het lastig is (zeker op die leeftijd met ook nog eens kwetsuurtjes) om dan nog aan te haken.

3 juli 2019 om 13:56

@tim_vk: volgens mij begrijp je mijn reactie niet helemaal. Die is gemaakt vanuit het perspectief van Robben, die natuurlijk zelf moet weten wat hij doet. Voor hem lijkt het me belangrijk dat hij vooral nog even bepaald wanneer hij het gaat doen, dus voor zichzelf een deadline moet stellen. Ben je een grote vedette, wil je het nog een laatste keer echt laten zien en kom je eind augustus pas instromen bijvoorbeeld. Als club vind je dat natuurlijk prima, maar dat moet Robben toch zelf niet willen? Zeker niet als je zo breekbaar bent, lijkt het me het prettigst als je je keuze snel kunt maken en je kunt focussen op een jaar vlammen. Een late beslissing helpt daar niet bij, je wilt mee in het ritme van je team toch?

3 juli 2019 om 17:44

Robben de beste Nederlandse speler? Van Persie en Sneijder zijn veel betere voetballers dan Robben. Robben kan maar een ding en dat kan hij super goed, dat is dribbelen, naar binnen kappen en scoren. Sneijder en Van Persie kunnen dat niet zoals Robben dat doet maar persoonlijk vind ik dat spelen in de as van het veld veel moeilijker is dan op de flank.

3 juli 2019 om 15:52

Klopt. Hij zegt dat al zeker langere tijd. Maar hoe langer het duurt hoe kleiner de kans hij naar Nederland terug komt.

Hij kan natuurlijk nog prima belangrijk zijn voor psv of Ajax. Maar wel beseffend dan dat hij bij lange na niet alles speelt. En kan hij dat wel?? Datis denk ik het belangrijkste dat je met hem moet bespreken. Maar zeker in de CL kan z’n ervaring goud waard zijn.

Hij heeft volgens mij helemaal geen zin om bij PSV aan de slag te gaan, ik hou er in ieder geval geen rekening meer mee dat hij terug komt naar NL.

3 juli 2019 om 12:30

Zoals Robben het zegt, wil hij eerst 100% fit zijn zodat hij nog steeds op wereldklasse kan voetballen. Met zijn mentaliteit neemt hij met niets minder genoegen. Vrees alleen voor hem dat zijn lichaam dat niet aankan.

3 juli 2019 om 12:57

Ja hij wil wereldklasse voetbal spelen als hij 100% fit is, maar als hij niet 100% fit is wil hij niet voetballen of dan zou hij dus wel met minder genoegen moeten nemen? PSV gaat hem hoe dan ook niet worden.

Hij zegt dat hij steeds closet werd met Franck. Ergens staat mij bij dat ze niet door 1 deur konden, volgens mij zelfs ruzie. Maar ik kan het mis hebben.

3 juli 2019 om 15:48

Ik kan me zelfs herinneren dat het een keer tot een handgemeen is gekomen. Maarja, ruzies komen overal voor en zijn zo nu en dan nodig om de boel scherp te houden. Robbery was een geweldig duo die mits fit elke verdediging open konden breken.

3 juli 2019 om 16:47

Dat klopt ook wel als je hun houding ten opzichte van elkaar in het veld door de jaren heen analyseert. Dat hij Ribéry nog extra roemt heeft ongetwijfeld te maken met de bron van het interview: France Football.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren