Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben boezemt angst in: 'Om hem te stoppen moeten we optimaal zijn'

Laatste update:

Vanwege de historie is Oranje favoriet voor het duel met Mexico, maar de verrassende nummer twee van Groep A waant zichzelf allesbehalve kansloos. Dat is de strekking van het verhaal dat routinier Rafael Márquez donderdagavond verkondigde tegenover de massaal toegestroomde lokale en internationale pers. "Het gaat lastig worden, maar we hebben al laten zien waartoe we in staat zijn", verklaarde de aanvoerder van los Tricolores.

/

Uiteraard ging de aandacht al snel uit naar de belangrijkste man aan Oranje-zijde dit toernooi: Arjen Robben. Ook Márquez is niet ontgaan dat de aanvaller in bloedvorm verkeert en hij kan dan ook rekenen op extra aandacht. "Hij is erg goed, super snel en we zullen optimaal moeten zijn om hem af te stoppen. De spelers van Nederland zijn als ieder ander, maar beschikken over veel kwaliteit. Maar als we goed samenwerken, weten we dat we kunnen winnen."

Mexico moet het zondag in Fortaleza wel stellen zonder José Vázquez. De belangrijke middenvelder kreeg tegen Kroatië zijn tweede gele kaart van het toernooi en moet dus toekijken vanaf de tribune. "Natuurlijk gaan we hem missen, maar we hebben meer jongens die goed in vorm zijn", aldus Márquez, die Nederland 'op papier' de favoriet noemde. "Ze hebben een geweldige historie, maar we zijn zeker niet kansloos."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zijn jullie wel!
Mexicansloos!

Mexico schat ik even hoog in als chilli misschien zelfs iets lager.
Als nederland geconcentreerd is dan winnen ze gewoon met 2 of 3 -0.

27 juni 2014 om 00:17

Ja en hoe dan als de de vrij en blind steeds paniek ballen geven die nergens aankomt je mag al blij zijn als nederland niet met meer dan 4-0 verliest

27 juni 2014 om 00:25

Hahah dat is een goed grap. Werd ook gezegt over Spanje en Chili maar voorlopig hebben we de volle buit te pakken !! Ik verwacht een pittige wedstrijd met uit eindelijk winst voor oranje.

27 juni 2014 om 00:33

Ik verwacht 1lastige pot maar ga er toch lekker voor zitten zondag potje bier erbij niks mis mee toch.ik hou het op 3. 2voor nederland.2keer robben 1keer van persie.

27 juni 2014 om 02:26

Heeft toch 3 wedstrijden gewerkt? Nederland zal echt niet 0-4 onderuitgaan nu zomaar..

28 juni 2014 om 19:06

Zeus1097,

4-0 dat komt bij bekent voor........ even nadenken. Oja Duitsland-Portugal.

Die zal wel wat doodstrappen moeten gaan ontwijken ..

Is deze Marquez die kerel die nog bij Barca heeft gespeeld?

26 juni 2014 om 23:45

Inderdaad, deze man lijkt niet ouder te worden. Gaat al jaren mee!

26 juni 2014 om 23:50

Leuk, die zal wel een aardig aantal interlands hebben verzameld

Stop Robben maar.

Dan schopt van Persie ze er wel in. Of Depay natuurlijk.

Ik ben blij dat onze spelers ook beseffen dat Mexico een hele goede tegenstander is.ben benieuwd wat voor taktiek van Gaal gebruikt.zal wel weer 5-3-2 zijn.dan maar hopen dat we in balbezit wat meer kunnen.tegen Chili leek echt nergens op.

26 juni 2014 om 23:56

Leuk en aardig.
Maar dit artikel gaat over Mexico die angst hebben voor Robben.
Heb jij het überhaupt wel gelezen?

Daarnaast ging het systeem van van Gaal tegen Chili perfect.
Letterlijk geen enkele gevaarlijke kans weggegeven.
Als het zo ook gaat tegen Mexico dan gaan we op onze sloffen door.

27 juni 2014 om 00:00

Och....verkeerd begrepen.als onze spelers ook maar goed beseffen dat Mexico ook verschrikkelijk goed is!!

Verdedigend was het tegen Chili wel goed.(op die kopkans na)in balbezit was het drama.

Robben is de beste winger ter wereld die stop je niet hij dribbelt gemakkelijk langs die mexicanen.

26 juni 2014 om 23:45

Ronaldo?

26 juni 2014 om 23:46

Misschien had hij er bij moeten zetten op dit moment. Want op dit moment laat hij ook Ronaldo achter zich ja.

26 juni 2014 om 23:50

niet op dit toernooi robben overklast ronaldo

26 juni 2014 om 23:58

@belgunner
Ronaldo is toch op dit moment drie klasses minder dan Robben.
Robben neemt een matig elftal bij de hand tegen Spanje en Chili, terwijl Ronaldo niets in had te brengen tegen Duitsland of Usa en tegen Ghana ook weer matig speelde terwijl een vrij sterk team om zich heen had.

27 juni 2014 om 00:02

Dat moet je er dan wel bij zeggen he, 'op dit moment'. En dat is dan nog discutabel met andere spelers zoals Neymar en Rodriguez die dit WK werkelijk fantastisch is, maar goed, ik vind het best wel grappig om die reacties te lezen.

27 juni 2014 om 00:16

Als je leest: "robben is de beste winger"
Wat denk jij dan: HEY Robben IS Helemaal Niet DE Beste Winger VAN 3 Jaar Geleden!!1!

Is duidt op tegenwoordige tijd, zoals nu, zoals op dit moment.

Robben steekt op dit moment met kop en schouders boven iedereen uit op het wk, door ook tegen sterke tegenstanders erg beslissend te zijn.

27 juni 2014 om 00:19

Haha jullie zijn grappig robben is matige speler nani en ronaldi blijven klasse beter ik zou meteen ook man of the match worden als ik tege zo makelijke team zou spelen

27 juni 2014 om 00:21

Als de tijdspanne zo kort wordt, waar leg je dan de grens? Ik baseer m'n mening liever op een heel seizoen of een dergelijke periode. Messi is ook gewoon nog de beste, ook al kende Ronaldo een beter 2013 en begin 2014.

En steekt er met kop en schouders bovenuit? Tjah, als jij dat vindt. Ik vind Neymar en Messi niet minder.

27 juni 2014 om 00:27

@zeus

Haha volgens mij ligt Portugal al uit het toernooi? Toch? Hahaha.

27 juni 2014 om 11:47

Ik snap dat jij een Belg bent en dus misschien objectiever erin staat, maar naar mijn mening kan op het moment echt niemand om Robben heen dit WK. Jij noemt Neymar en Rodriguez, maar dit toernooi komen die echt nog niet in de buurt van Robben hoor, hoe goed ze ook spelen.

27 juni 2014 om 13:36

En ik snap dat jij gek bent van Robben omdat je een Nederlander bent . Rodriguez kunnen we inderdaad weglaten, maar is hij beter dan Neymar of Mueller momenteel? Nauwelijks, maar hij hoort wel bij de beste.

Je kan Robben wel in de gaten houden maar als hij eenmaal de ruimte heeft en op snelheid is zullen er zeker meerdere kansen komen door Arjen.

Of als hij 'weer' naar links kapt is al eens uit onderzoek gebleken ben je toch kansloos om op tijd te zijn omdat zijn handelingssnelheid sneller is als de tegenstander zijn reactiesnelheid. Arjen is al voorbij voordat de prikkel om in te grijpen bij de tegenstander zijn hersenen binnenkomt .

Mooi om jullie zo zien te praten. Hoe snel kunnen mensen van gedachten veranderen na 3 overwinningen. Nederland word geen kampioen jongens. Zo goed zijn jullie niet.

26 juni 2014 om 23:49

Nee, maar er is misschien wel de beste en meest constante prestatie op dit toernooi tot nu toe neergezet. Geen enkel andere land heeft dit doelsaldo en geeft zo weinig kansen weg.

De enige vraag is, hoe sterk was Chili daadwerkelijk in vergelijking met een Duitsland. Want Spanje was geen graadmeter, die waren belachelijk slecht. Australie was heerlijk, maar mist de kwaliteiten van een echt top land. Dus waar staat Chili.

Maar buiten Duitsland en misschien Frankkrijk ben ik niet echt onder de indruk van landen. En waarom mogen we dan wel Argenitnie tot favoriet rekenen, terwijl die ook zwaar leunen op bevliegingen van een persoon.

26 juni 2014 om 23:51

Veranderd zeker snel
Maar het gaat toch veel beter dan verwacht, is toch leuk juist
Denk dat de meeste Nl ers nog steeds niet vewachten dat Nl kampioen wordt

26 juni 2014 om 23:52

Belg zeker?

27 juni 2014 om 00:05

@dellaa als je 3 wedstrijden achter elkaar wint is het logisch dat je verwachtingen stijgen, dat is denk ik bij iedereen. Ik weet nog dat iedereen België zo ophemelden, bij België is het eigenlijk precies omgekeerd. België zie ik zoals ze in deze 3 wedstrijden hebben gespeeld niet eens als een outsider.

27 juni 2014 om 00:55

Dat wordt ook nog beinvloed door het progamma. Mexico en costa rica/griekenland moeten te doen zijn. De halve finale ligt in handbereik en in die laatste 2 wedstrijden kan alles gebeuren. Het is zeker niet onmogelijk delatje.

27 juni 2014 om 03:14

Jullie anders ook niet, opgehemeld zooitje daar in het zuiden! Ben er echt totaal niet van onder de indruk wat ik de afgelopen maanden van België heb gezien. Interessant gaan zitten praten over winstpartijen op C-landjes wat je aan je stand verplicht bent om op te rollen maar zodra er een tegenstander is die ook maar ff gas geeft zijn jullie nergens. Roemenië, Japan en Colombia alweer vergeten zeker? En maar afgeven op Oranje op het ''reactievoetbal'' maar vervolgens wel praatjes hebben dat een ''voetballende'' tegenstander België beter ligt want ''kunnen we counteren waar we zoooo sterk in zijn''. Slap en dom gelul allemaal

Volgens mij is Mexico hetzelfde als Chili maar dan zonder toppers zoals Sanchez en Vidal. Nederland moet wel goed zijn en geconcentreerd verdedigen want op een slechte dag verlies je wel van Mexico. Als bij ons het achterin goed staat en Robben gewoon de slome verdedigers (maza rodrigues) van Mexico opzoekt moeten ze goed te doen zijn.

De verdediging van Mexico is niet super en vooral erg traag dus in de counter zijn te pakken.

27 juni 2014 om 00:49

Mexico heeft inderdaad geen spelers als Vidal en Sanchez. Maar Mexico heeft wel Guardado, peralta, Chicha en vooral Herrera. Kan lastig worden voor Nederland ben ik bang.

Ik ben als de doods voor Mexico, ze spelen ijzersterk en ik waak echt voor onderschatting. Nederland kan en moet er natuurlijk van winnen, maar eenvoudig dat is vanuit een andere eeuw! We gaan het zwaar krijgen en moeten volle bak. De wedstrijd die dan eventueel volgt tegen Costa Rica of Griekenland is naar mijn mening iets eenvoudiger en dat is dan een 85/15, maar tegen Mexico geef ik het 65/35 voor Nederland

27 juni 2014 om 22:23

Het is 'als de dood' of des doods. Maar ja d inhoud telt en ik ben het eens. Mexico is goed. Oei die herrera...

Ik ga er vanuit dat onze spelers er niet zo lichtzinnig over denken als sommigen hier doen.
De bal is immers rond en dus hoeft niet de ploeg met het meeste balbezit, kansen te winnen.
Door de resultaten in de poulefase hebben we meer vertrouwen gekregen en zeker in van Gaal die tactisch ijzersterk is, maar het gaat er uiteindelijk om wie de meeste ballen in het net krijgt, hoe maakt niet uit.
Het kan zo maar zijn dat je een dag alles tegen zit en de tegenstander alles mee heeft en dat is dan minder erg als je dat in de poulefase overkomt, want dat gebeurd maar 1 x. en kan je het nog herstellen in de overige wedstrijden. Overkomt het je nu dan kan je naar huis en komen we van een koude kermis thuis.

Als ze in balbezit beter worden dan kan je wel winnen. Anders zie ik het nog altijd heel lastig worden.

27 juni 2014 om 01:00

En aan de andere kant hebben zij 2 slakken in het centrum. Dan zou je ook kunnen denken dat zij het heel lastig gaan krijgen, niet?

Ik denk dat de weersomstandigheden (de hitte) de grootste tegenstander van Oranje wordt !
Hopelijk kan Mexico -dat die temperaturen gewend is- dat voordeel niet uitbuiten....

27 juni 2014 om 01:00

Het was er vandaag 22-24 graden dus valt mee gelukkig. Hoop echt dat ze robben niet blesseren met een achterlijke tekkel. Dan kunnen we de rest van het wk wel vergeten, want toch alle dreiging begint bij hem

27 juni 2014 om 01:01

Haha mn telefoon maakt er tekkel van maar jullie snappen wel dat ik tackle bedoel ;-)

27 juni 2014 om 12:08

Ja maar op de speeldag gaven temperaturen op boven de 30 graden, dat kan inderdaad wel eens van grote invloed zijn op het functioneren van een aantal spelers.

Qua tegenstander zou het geen probleem moeten zijn.

Ik heb me twijfels over deze wedstrijd, ik hoop het zo erg dat we door gaan

Lijkt me een lastige pot 2-1. Voor Nederland en wanneer Mexico aanvallender gaat spelen prikken we er nog 1 in.

Gewoon met exact dezelfde opstelling en formatie spelen als tegen Spanje en we komen wel door!

we gaan moeite krijgen met hun maar we winnen dankzij depay met het aangeven van robben nogmaals

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren