Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben beent boos weg: ‘Dit was het plan, ik begrijp hem niet’

Laatste update:

Bayern München trapte het competitieseizoen vrijdagavond af met een 3-1 overwinning op Bayer Leverkusen en Arjen Robben deed 29 minuten mee. De aanvaller kwam na ruim een uur spelen binnen de lijnen voor Thomas Müller en zou het stadion na afloop boos hebben verlaten, zonder met de media te hebben gesproken.

“Ik weet niet waarom hij niet blij was. We zijn samen overeengekomen dat hij niet zou starten. Hij is op de weg terug van een blessure, speelde in de DFB-Pokal twintig minuten en vandaag dertig. Dit was het plan, dus ik weet niet waarom hij boos was”, zo werd Ancelotti tijdens de persconferentie geciteerd door onder meer TZ.

Robben liet een oefentrip naar China en Singapore in juli schieten vanwege een op vakantie opgelopen kuitblessure en Ancelotti is derhalve voorzichtig met de international van het Nederlands elftal. Robben zou in ieder geval fit genoeg moeten zijn om op 31 augustus aan de aftrap te verschijnen van de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.

Denk jij dat Arjen Robben dit seizoen een vaste basisplaats behoudt bij Bayern?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De man is chronisch geblesseerd en minimaal inzetbaar. Een beetje begrip van zijn kant zou dan geen kwaad kunnen.

19 augustus 2017 om 10:12

Precies dit inderdaad. Het is natuurlijk lastig oordelen, maar ik denk niet meer dat hij alles kan spelen. Hij zal echt zijn wedstrijden moeten gaan uitkiezen, een beetje zoals Ronaldo bij Real doet en die is nog geen eens blessuregevoelig.

19 augustus 2017 om 10:42

De man is chronisch geblesseerd en minimaal inzetbaar. Een beetje begrip van onze kant zou dan geen kwaad kunnen. M.a.w.: hij is een liefhebber en wil graag zo veel mogelijk spelen, zeker als hij voelt dat hij er klaar voor is

19 augustus 2017 om 10:48

Wie zegt dat het de hoeveelheid speeltijd zou zijn geweest dan? Misschien was het wel een actie van één van zijn medespelers of zo. Iedereen weet dat Robben een enorme driftkikker kan zijn. Lijkt me vreemd als Robben boos wordt omdat een trainer zijn eerder gemaakte afspraak nakomt.

19 augustus 2017 om 11:03

Onzin als Robben fit is dan is hij fit, hij heeft geen half jaar nodig om zich weer in te passen omdat hij er altijd weer meteen staan

19 augustus 2017 om 12:19

Nee, inderdaad in dat halfjaar is hij immers dan weer ruim drir maanden geblesseerd. Hij vraagt dingen van zijn lichaam die het blijkbaar structureel niet aan kan. Zo klote voor hem, maar de keiharde realiteit.

Echt een klein, verwend kind soms. Je raakt nota bene geblesseerd bij een potje tennis, een beetje respect richting de coach en je medespelers zou best wel eens mogen. Natuurlijk is het wel een topspeler en wilt hij altijd spelen, maar volgens mij vergeet hij soms dat hij extreem blessuregevoelig is. Hij moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen.

19 augustus 2017 om 11:37

Bozkurt20, dat valt ook wel weer mee joh. Ik snap het wel, hij is één van de beste in dat team en ookal is hij blessuregevoelig, wilt hij ook zelf graag spelen. Als je dan maar een paar luttele minuten kan spelen terwijl je je fit voelt en de minuten vol wilt maken is dit dan best frustrerend voor hem.

Waarom is deze beste man altijd boos?
Ik ken geen speler die zovaak boos is als Robben. Heeft met bijna ieder teamgenoot ruzie gemaakt/gevochten.

19 augustus 2017 om 10:31

Ik vind dat fanatisme wel mooi. Soms gaat het inderdaad nergens over, maar aan de andere kant: Robben gaat ook nooit echt over de schreef. Z'n boosheid heeft altijd betrekking op de betreffende wedstrijd of de mentaliteit van bepaalde spelers, hij komt nooit vanwege randzaken in het nieuws. Ik vind het prachtig dat je op je 33ste nog zo fel bent.

19 augustus 2017 om 10:38

Logisch dat hij fel is, hij heeft wat wedstrijden in te halen he..

19 augustus 2017 om 10:53

Kun je voor mij opnoemen met wie Robben écht ruzie heeft gehad, laat staan gevochten?? Ik heb hier namelijk nog nooit van gehoord dus ben benieuwd!

19 augustus 2017 om 11:04

Ik kan me inderdaad ook geen gevecht herinneren. Wat me als eerst te binnen schiet is een akkefietje met BMI bij Oranje (2014) en een beetje mokken bij Ancelotti om een wissel, ik meen vorig seizoen. Valt verder wel mee allemaal.

19 augustus 2017 om 11:06

Lewa, Ribery, Lahm(niet zo groot), Alaba, Mandzukic en ik vergeet waarschijnlijk een paar.

19 augustus 2017 om 11:07

Uit mij hoofd.. lahm (training), muller (tijdens de wedstrijd dacht ik?), ribery (kleedkamer), bruno martins (al was het iets kleins), er zijn nog genoeg voorbeelden.

19 augustus 2017 om 12:13

Lewa moest huilen dat ie niet altijd de bal kreeg. Is dat Robben's schuld?

Met Ribery en Müller heeftie echt ruzie gehad. Ribery doet het ook met minderjarige hoertjes dus dat is swso al een raar mannetje.

Robben is helemaal niet altijd boos. Hij is gewoon fanatiek, maar dat mag alleen als je een zuid amerikaan bent, dan is het passie.

19 augustus 2017 om 11:52

Robben heeft het recht om boos te zijn zonder hem is bayern niks

Ik zou lekker als ik hem was naar man utd gaan hij heeft de clubs voor het uitkiezen logisch ook hij is met ronaldo en messi de beste vd wereld duidelijk

Ps beter boos dan belasting ontduiken en huilie huilie zoals ronaldo 😂😂wat een giller die heb ik al 6 x zien huilen

Aard van het beestje. Geen genoegen nemen met een invalbeurt, altijd de beste en de belangrijkste willen zijn. Bij de meeste spelers zwakt dat fanatisme wat af naarmate ze ouder worden, maar bij Robben niet. Ik vind het wel mooi.

Dat hij altijd wil spelen is te begrijpen. Maar het is al zo vaak voorgekomen dat hij uit fanatisme te snel en direct weer te veel wil spelen, om daarna een nog ernstiger blessure op te lopen.
Dat zijn wij allemaal, maar bij hem valt het kwartje waarschijnlijk nog niet.

Wat Ancelotti zegt kan wel waar zijn maar het kan ook niet waar zijn ..

Dus om nou te roepen dat het een verwend kind is

Robben is inderdaad heel vaak geblesseerd maar weet je hoeveel dicipline je moet hebben om steeds maar weer terug te komen ..en daar heb ik ontzettend veel respect voor want ik kan er niet nog 1 opnoemen die dat ook heeft
Kijk bv naar Van der Vaart..

En aangezien we niet weten wat er wel en niet afgesproken is kunnen we ook niet weten of Robben gelijk heeft

Ze moesten hem allang vervangen.
Hij is goed, maar op leeftijd en altijd zeker van blessures. Als topclub moet je dan handelen en naar de toekomst kijken.

Robben moest vandaag alweer een training afbreken wegens problemen aan zijn linkerbovendijbeen.
Gisteren was al gebleken dat hij niet voluit kon sprinten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren