Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Rijkaard is gevleid door aanbod van AC Milan en overweegt terugkeer’

Laatste update:

Frank Rijkaard staat mogelijk voor een rentree in de voetballerij. Volgens Mediaset is de Nederlander door de nieuwe technisch directeur Leonardo benaderd voor een rol in San Siro. Rijkaard zou positief hebben gereageerd op het aanbod. Voor welke functie Rijkaard precies in beeld is, is onduidelijk.

De Italiaanse media speculeren over een rol in de clubleiding, waarbij Rijkaard als rechterhand van Leonardo zou fungeren. De voormalig international van Oranje zou zich dan direct bezighouden met het functioneren van trainer Gennaro Gattuso en diens elftal. Leonardo had Rijkaard al in het vizier toen de Braziliaan tussen 2011 en 2013 werkzaam was als directeur bij Paris Saint-Germain, aldus Mediaset.

Rijkaard maakte tussen 1988 en 1993 furore in het shirt van Milan. Mocht hij ingaan op het aanbod, dan keert hij na vijfenhalf jaar terug in de voetballerij. In januari 2013 vertrok hij als bondscoach van Saudi-Arabië en daarna liet hij meermaals weten geen trek te hebben in een terugkeer. De voormalig trainer van onder meer Barcelona en Galatasaray zou echter wel gevleid zijn door het aanbod van Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is wel een mooie aanwinst met zijn ervaringen

27 juli 2018 om 20:43

Aanwinst? Rijkaard staat inmiddels op club niveau al ruim 6 jaar stil en voetbal has changed.
Ik heb hem altijd iemand gevonden die een goede trainer was omdat het materiaal top was.....kijk maar naar Sparta waar hij mee degradeerde en niet veel later de CL won met Barça....dat ligt dus echt aan je materiaal, want je bent en blijft dezelfde trainer.

27 juli 2018 om 20:58

Je vertelt het hele verhaal, Rijkaard heeft het talent en het aanzien om grote spelers te motiveren. die liepen niet bij Sparta rond. Een analyse is gauw gemaakt, hij is geen wonderdokter en heeft een goede veldtrainer naast zich nodig zoals Ten Cate destijds.
In zo'n combi heeft hij de gave om goede spelers beter te laten functioneren, en daarom zou ik hem altijd nog eens terug willen zien bij een grote club.

27 juli 2018 om 20:59

Wat zou Guardiola bereiken met Sparta denk je dan ?? Het ligt 80% aan de materiaal is ook logisch. Dacht jij dat een Mourinho of Guardiola de treble konden paken met een mindere materiaal ?!

27 juli 2018 om 21:22

WAnneer je er een trainer bijkrijgt die hoofdtrainer bij Barcelona is geweest brengt dat toch tot andere inzichten in een technische staf. Rijkaard weet wat er gevraagd wordt in de top. Als je die dan kunt toevoegen als "hulp"trainer is dat natuurlijk altijd een aanwinst. Zeker als je dat nog niet in je staf aanwezig hebt. Leonardo is een trainer die nog alles te bewijzen heeft. Dan kun je als trainers zijnde een hoop van elkaar leren en ideeen uitwisselen.

27 juli 2018 om 23:07

Leonardo is niet de trainer, maar technisch directeur. En Rijkaard zou volgens dit bericht niet een "hulp"trainer worden, maar de rechterhand van Leonardo.
Ik zie dit wel zitten. Rijkaard is een verstandig iemand met een vracht aan ervaring en ook nog eens een van de redenen dat ik ooit Milan supporter ben geworden.

27 juli 2018 om 23:44

@tinus45,

Voetbal has changed? Wat is er dan precies veranderd? Spelen ze tegenwoordig met 2 ballen of 4 doelen? Kom op zeg, het spelletje is nog net zo...

28 juli 2018 om 00:05

Alleen de spelers zijn duurder geworden..

Zou super zijn als Milan de oude generatie kan betrekken bij de club. Legendes als Maldini, Baresi, Costacurta, Rijkaard. Die horen gewoon bij Milan thuis en kunnen waardevol zijn. Wie wil er nou niet leren verdedigen van Maldini, aanvallen van Pipo, en heersen op het middenveld van toppers als Rijkaard en Pirlo.

27 juli 2018 om 21:37

Doe maar Kaka er ook bij😉

27 juli 2018 om 22:11

Die werkt liever in het Vaticaan.

28 juli 2018 om 02:17

Scoren kon Pipo als de beste, maar ik zou liever leren aanvallen van Gullit of van Basten

Geloof er niks van Rijkaard is klaar.
Hij wilde nooit langer werken dan nodig en dat is al sinds paar jaar terug behaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren