Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rick Karsdorp: ‘In de A1 heb ik het ook een keer meegemaakt tegen Ajax’

Laatste update:

Feyenoord moet dinsdag terug naar Limburg om de wedstrijd in de TOTO KNVB Beker uit te spelen. Vorige week dinsdag werd het duel na 63 minuten spelen gestaakt door scheidsrechter Kevin Blom, omdat de grensrechters door de hevige mist niet meer konden garanderen dat zij het bij het juiste eind zouden hebben in buitenspelsituaties. Jens Toornstra en Rick Karsdorp bereiden zich zo goed mogelijk voor op het restant van de bekerwedstrijd in Sittard.

Het duel gaat verder bij een 1-1 stand. Amadou Ciss maakte een eigen doelpunt namens Fortuna Sittard, terwijl de andere goal op naam kwam van Felix Passlack. "Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. We zien het als een normale wedstrijd, die alleen wat korter duurt," vertelt Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. "In de A1 heb ik het ook een keer meegemaakt, tegen Ajax. Toen moesten we terug voor veertg minuten”, vult Karsdorp zijn ploeggenoot aan. “Wij moeten nu binnen het half uur één keer scoren en dan zijn we door. Als we, net als de tweede helft in Almelo, de mouwen opstropen en gas geven, dan ziet het er gunstig uit.”

De wedstrijd begint dinsdagavond om 20.00 uur. Wanneer er in het restant van de reguliere speeltijd niet meer gescoord wordt, volgt een verlenging en eventueel een strafschoppenserie. Blom is niet de scheidsrechter bij het restant van de wedstrijd. De arbiter is afwezig vanwege UEFA-verplichtingen en wordt dinsdag vervangen door Martin van den Kerkhof. Beide clubs moeten met dezelfde elf spelers aantreden die op het veld stonden toen het duel gestaakt werd. Wanneer een trainer andere spelers wil opstellen, dan gaat dat ten koste van de wisselmogelijkheden.

Wie bereikt de volgende ronde?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een domme opmerking ‘wij moeten 1 keer scoren dan zijn we door’ dat weet je helemaal niet want Fortuna kan net zo goed scoren

27 januari 2020 om 12:26

Als je er een meer scoort dan de tegenstander ben je door Het doel is gewoon om te scoren en Fortuna van scoren af te houden. Simpel.

27 januari 2020 om 12:30

Ik neem aan dat elk team op de wereld tegengoals probeert te vermijden en zelf probeert te scoren.. het is vooral een nietszeggende opmerking 😂

27 januari 2020 om 12:38

90% van interviews met voetballers zitten natuurlijk gevuld met de grootste clichés, haha.

27 januari 2020 om 13:48

Klopt, maar dat zegt Karsdorp niet. Hij zegt dat ze door zijn als ze één keer scoren, dat is geen cliché.

Wel een slechte regel dat je weer met dezelfde elf moet spelen. Sinds dinsdag hebben Fortuna en Feyenoord nog een wedstrijd gespeeld en verschillende keren getraind. Zouden daarbij spelers geblesseerd uit zijn gevallen, dan had je daar dus morgen voor aanvang al wissels voor moeten gebruiken...

27 januari 2020 om 12:38

In het geval wat jij aankaart, is de regel inderdaad slecht. Maar draai het eens om. Stel, Feyenoord dacht met een veredeld B-elftal de klus te kunnen klaren. Wedstrijd wordt gestaakt met een gelijkspel, Feyenoord zet dan alle A-spelers erin. Dat zou pas competitievervalsing zijn.

27 januari 2020 om 12:50

Nee bij blessures is het anders. Stel berghuis was geblesseerd geraakt tegen Heracles waardoor je tegen Fortuna een ander zou moeten gebruiken, dan zou je nog steeds 3 keer mogen wisselen. Dat heb ik ergens gelezen maar heb de bron niet paraat.

27 januari 2020 om 12:53

Feyenoord kan een speler geblesseerd aanmelden bij de KNVB, een bondarts beoordeeld dit vervolgens. Als dit verzoek goedgekeurd wordt, kost dat Feyenoord geen wissel. Deze speler mag dan niet bij dr selectie zitten

Wel apart dat een scheidsrechter wel zo vervangen kan worden. De regel dat er met dezelfde opstelling aangetreden moet worden vind ik zeker een goede regel, maar lijkt me dan dat de scheidsrechter ook dezelfde moet blijken. Blijkbaar gaan UEFA-verplichtingen (iemand die weet wat voor verplichtingen dit kunnen zijn??) voor een bekerwedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren