Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Redknapp verwacht Chelsea-transfer: ‘Als je even meeloopt, weet je dat’

Laatste update:

Everton is niet van plan om John Stones naar Chelsea te laten gaan; de Engels kampioen heeft al twee keer een officieel bod op de 21-jarige verdediger uitgebracht, maar van een transfer is het nog altijd niet gekomen. Dat gaat echter nog wel gebeuren, is de verwachting van Harry Redknapp.

/

Hoewel the Toffees naar verluidt ook een derde poging van Chelsea en een bedrag van ruim veertig miljoen euro hebben afgeslagen, rekent de ervaren oefenmeester erop dat Stones deze maand alsnog de overstap zal maken naar Stamford Bridge. “Als je lang genoeg in dit wereldje meeloopt dan weet je dat, als een speler weg wil, hij uiteindelijk ook zal vertrekken”, vertelt Redknapp aan talkSPORT.

“Het is wel jammer: Everton heeft hem in huis gehaald, heeft hem de kans gegeven en dan gaat hij opeens naar Chelsea.” Redknapp vindt het overigens belachelijk hoeveel geld er betaald lijkt te gaan worden voor de stopper, die in januari 2013 van Barnsley naar Everton verhuisde. “Met alle respect voor deze jongen, hij is een goede speler, maar het is een boel geld voor iemand die nog niet zo lang geleden van Barnsley naar Everton ging.”

Denk je dat John Stones deze zomer nog naar Chelsea gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gedoe. Heeft deze speler het dan echt in zich om voor Chelsea te spelen?

12 augustus 2015 om 12:36

Als zulke hoge boden afgewezen worden, zal dat wel he. Bovendien heb ik em afgelopen seizoen ook veelvuldig zien spelen, en laat ik het zo zeggen; hij is duidelijk NIET de oorzaak van Everton's slechte seizoen.

12 augustus 2015 om 12:36

Hij heeft het zeker in zich. Waanzinnig talent. Alleen jammer dat er ook genoeg talentvolle verdedigers in de jeugd lopen die verhuurd worden in plaats van bij de selectie blijven.

Christensen of Kalas had deze rol ook in kunnen vullen.

12 augustus 2015 om 12:56

Je stelt de vraag verkeerd. Heeft Chelsea het geduld en geven ze deze speler kansen om een Chelsea waardige speler te worden? Het antwoord is nee, natuurlijk niet. Daar heb je Everton voor. Je kan niet verwachten dat Stones er gelijk zal staan, laat staan dat hij geen fouten zal maken en dan heb ik het nog niet eens over de druk.

12 augustus 2015 om 14:01

Ik begrijp het ook niet. Las vorige week nog dat de Everton defensie een negatief record had in de BPL het afgelopen seizoen of in een seizoenshelft. Hoe dan ook kan je daar niet een speler voor uitsluiten. Speelt vrij degelijk bij Everton, maar maakt ook nog wel eens fouten. Bij clubs als Chelsea zit je dan na twee weken op de bank, en bij dat soort clubs is het heel lastig om jezelf weer terug te knokken. Het beste zou zijn als hij minstens nog een jaar bij Everton zou blijven. Verdient daar ook vast wel prima en dan speelt hij ook gewoon in de basis. Als Stones dan een goed seizoen draait, kan hij altijd nog een transfer maken naar een grotere club.

Weet iemand of Barnsley een doorverkoop percentage heeft geregeld?

12 augustus 2015 om 12:46

Zou wel mooi zijn voor deze club, ik ken ze persoonlijk niet maar het lijkt me dat ze financieel een gigantische boost zouden krijgen

12 augustus 2015 om 12:53

Engelse clubs liggen totaal niet wakker van 5 miljoen meer of minder. Denk niet dat ze dat er in hebben staan. Is geloof ik niet gebruikelijk daar.

12 augustus 2015 om 13:50

Voor een club als Barnsley is 5 miljoen gewoon hartstikke veel geld hoor. Het is 'maar' een club uit de League 1. Die club geeft gemiddeld slechts een paar ton aan transfersommen uit per seizoen.

Ze hebben slechts 1x meer dan 5 miljoen uitgegeven en dat was toen ze in het seizoen 97/98 voor het eerst (en laatst) in de historie in de Premier League kwamen te spelen.

Kortom, 5 miljoen is wel degelijk een gigantische financiële boost voor ze.

Van mij hoeft hij niet te komen. Als het wel gaat gebeuren verwelkom ik hem met open armen, maar zonder hem zal het niet minder gaan.

Zie liever Kalas of Christensen volgend jaar bij de selectie, maar dat lijkt wel een utopie te worden als er weer met miljoenen gestrooid gaat worden. Het ging zo goed de afgelopen twee/drie jaar....

12 augustus 2015 om 12:59

Chelsea heeft geen opleiding om spelers voor het eerste klaar te stomen. Die opleiding is er om structurele inkomsten te genereren. Slechts 1 op de 1000 spelers zal een plek in het 1e af kunnen dwingen, wegens uitzonderlijke kwaliteiten en een dosis geluk in de zin van blessuregevallen,of tegenvallende basisspelers.

12 augustus 2015 om 13:01

Jammer ja maar we kunnen nu wel heel veel jaren vooruit in de defensie de aankoop van Abdul Rahman Baba schijnt ook in kannen en kruiken te zijn. Ik had eigenlijk wel gehoopt op een echte ster in de voorhoede misschien dat Mourinho nog iets uit de hoge hoed weet te toveren.

Hoop niet dat hij naar chelsea gaat eerlijk gezegd, hoop dat hij naar Manu gaat zou daar prima passen en met hem +pedro zouden ze wel echt mee kunnen doen voor de titel.
Ik denk dat ze met deze verdediging het net niet gaan redden., maar Stones zou wel voor elke ploeg in pl een aanwinst zijn.

12 augustus 2015 om 12:52

Stones heeft niets bij met Manchester United te zoeken ze hebben behoefte aan een Vidic achterin een goede verdediger met leidinggevende kwaliteiten. Men kan trouwens ook overdrijven over de defensie van United Shaw en Darmian zijn twee hele goede backs waar nog best wel veel rek in zit en een Smalling in vorm is in mijn ogen ook gewoon zeer goed.

12 augustus 2015 om 14:27

Vidic van vroeger ja heel graag maar vidic van nu hoeft voor mij niet perse.
Ik zeg niet dat de verdediging van manu slecht is, maar ze hebben gewoon nog een goede verdediger nodig en ik denk ook wel dat stones leidinggevende capaciteiten in zich heeft hoor.
Zit net als in Smalling genoeg rek in die gozer.

Betwijfel of hij beter is als Zouma, in mijn ogen niet. Maar kan zich zeker ontwikkelen

Ontzettend veel geld ja maar voor Engelse spelers betaal je nou eenmaal de hoofdprijs kijk maar naar Luke Shaw en Raheem Sterling. Mocht hij komen dan hebben we met Zouma en Stones een heel sterk duo voor de komende jaren.

12 augustus 2015 om 12:54

Had jij niet liever een duo gezien met Christensen of Kalas en Zouma?

We halen nu weer een veel te dure Engelsman terwijl Kalas twee jaar geleden Suarez totaal uit de wedstrijd speelde. Onnodig lijkt me.

Geld kan beter opgespaard worden zodat het eventuele nieuwe stadion/verbouwing snel afgelost zal worden.

12 augustus 2015 om 13:15

Inderdaad ja heel veel geld terwijl we Christensen en Kalas ook gewoon hadden kunnen klaar stomen voor het grote werk vooral in Christensen had ik mijn hoop gevestigd een van de grootste verdedigende talenten uit onze academie.

12 augustus 2015 om 13:41

Ik zie liever weer een Engelsman achterin zodra Terry ermee stopt ik vind dat er de laatste jaren veel te weinig Engelsmannen in de selectie bij Chelsea zitten maar als ik kijk naar het bedrag heb ik ook de neiging om naar bijv Een Kalas toe te trekken.

Weet 1 van jullie misschien hoe het zit met Kenedy? Hij heeft nog steeds niet getekend en ik hoor er verder ook niks over ik zou hem graag vaker in een Chelsea shirt willen zien spelen.

12 augustus 2015 om 13:42

christensen is vorig jaar in de capital one cup eens flink door het ijs gezakt ....is beter dat die nu uitgeleend is en op een ander niveau laat zien wat hij echt kan .

12 augustus 2015 om 13:46

er komt ook een generatie van beloftevolle jongeren aan die nu nog even worden uitgeleend om ervaring op te doen, ze hebben nog niet het vereiste topniveau dat nodig is in het eerste elftal dus moeten ze wedstrijden spelen om door te groeien .... en deze jongeren zijn allen home grown upp players .

Veel teveel geld, maar ja hij is Engels dus dan weet je dat. Als Chelsea deze man binnen heeft, hebben ze een geweldig duo voor de komende 10/15 jaar. Stones en Zouma.
Chelsea heeft het nu erg goed. Het team is compleet en het enige wat ze moeten doen is af en toe een opvolger aantrekken of bv toptalenten die bv een Fabregas ofzo kunnen opvolgen over een paar jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren