Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola geeft uiterst opmerkelijke verklaring over boze De Bruyne na wissel

Laatste update:

Pep Guardiola heeft een opvallende uitleg gegeven over de wissel van Kevin de Bruyne in de topper tegen Liverpool (1-1). De spelmaker van Manchester City werd halverwege de tweede helft naar de kant gehaald door de Spaanse oefenmeester, maar was daar allesbehalve blij mee.

De Bruyne, die deze week in de Champions League nog bankzitter was, stond zondag aan de aftrap op Anfield en had een hoofdrol bij de openingstreffer van John Stones. De Belg gaf een hoekschop laag en hard voor, waarna Stones bij de eerste paal makkelijk kon binnentikken. Het was al de dertiende assist in veertien wedstrijden voor De Bruyne dit seizoen over alle competities.

In de tweede helft vestigde De Bruyne nogmaals de aandacht op zich. In minuut 69 werd hij namelijk tot zijn grote verbazing naar de kant gehaald voor Mateo Kovacic. De Bruyne liet duidelijk zijn onvrede merken door hevig met Guardiola in discussie te gaan.

Ook toen De Bruyne gefrustreerd plaats nam op de bank werden er nog enige woorden gewisseld met zowel Guardiola als de rest van de technische staf van City. “Ik houd hiervan”, was de reactie van de trainer na afloop van de wedstrijd.

“Ik houd ervan als hij ontevreden is, maar hij is blij nu”, vervolgt Guardiola, die vervolgens een opvallende verklaring heeft voor de wissel van zijn pupil. “Ik wist waar we tekort in kwamen vandaag. Dat was namelijk het behouden van de bal.”

“De volgende wedstrijd heeft hij weer een kans om te laten zien hoe erg ik fout zat”, concludeert Guardiola. Manchester City treedt komende zaterdag aan tegen Newcastle United in de kwartfinale van de FA Cup. In de vorige ontmoeting met Newcastle, bij de terugkeer van De Bruyne na zijn zware hamstringblessure, was de middenvelder meteen beslissend met een doelpunt en een assist, waardoor City toen met 2-3 wist te winnen.

Sky Sports-analist Roy Keane kon zich wel vinden in de wissel van De Bruyne. "Ik vond ook dat hij vandaag niet helemaal top was. Dan is Guardiola de man die de beslissingen neemt en die kijkt natuurlijk naar het totale plaatje. Ik denk dat het een terechte wissel was."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij niet top is dan speelt city niet top, mensen moeten niet vergeten dat hij geen robot is en slechte wedstrijden horen er nu eenmaal bij, Liverpool verdiende de winst tho

10 maart 2024 om 20:54

Helemaal mee eens, en daarom mag hij ook gewisseld worden als het er zoals vandaag niet in zit.. no big deal.

10 maart 2024 om 21:44

Zat in de broekzak van ene Japanner.

11 maart 2024 om 11:35

Liverpool-uit is al jaren een enorm
Moeilijke wedstrijd voor City. Ik voorspel dat ze de draad hierna weer oppakken en denk dat ze Arsenal eind van de maand thuis pakken.

11 maart 2024 om 15:56

Als Rodri niet top is dan speelt City ook niet top vind ik eerder gepast. KDB heeft al vaker mindere wedstrijden gehad waarin City nog steeds indrukwekkend was, zoals bv tegen Man Utd vorige week. Het meest opvallende aan de wedstrijd tegen Liverpool was dat het middenveld van City helemaal gedomineerd werd door Macallister en Endo. Rodri was zichzelf niet en daardoor City ook niet.

Hij doet een Luis Enriekje, die begint ook zijn ploeg vast te laten wennen aan een leven zonder zijn sterspeler volgend seizoen. Zouden de geruchten van KDB naar Riyadh toch waar blijken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren