Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flinke kopzorgen voor Guardiola: Manchester City is plots drie verdedigers armer

Laatste update:

Pep Guardiola kampt met de nodige personele problemen in aanloop naar het cruciale Premier League-duel met Arsenal: maar liefst vier spelers van Manchester City keren geblesseerd terug van de interlandbreak, waarvan drie verdedigers.

Al vroeg in de interlandperiode werd het eerste slachtoffer bekend. Kyle Walker moest in de wedstrijd van zijn Engeland tegen Brazilië (0-1) al na twintig minuten gewisseld worden wegens een hamstringblessure. Volgens Sky Sport is hij een twijfelgeval voor de kraker tegen Arsenal, die komende zondag op het programma staat.

Manuel Akanji was de volgende die getroffen werd. De Zwitserse centrumverdediger heeft vroegtijdig afscheid genomen van de selectie van zijn nationale elftal, nadat hij een kwetsuur had opgelopen op een training. Achter Akanjis naam staat voor komend weekend een vraagteken.

John Stones is de derde verdediger die geblesseerd uitviel tijdens de interlandperiode. In het duel tussen België en Engeland (2-2) moest de mandekker het veld na tien minuten verlaten. Scans moeten uitwijzen of hij kan spelen tegen the Gunners, maar dat lijkt niet het geval te gaan zijn.

Door de blessures van het drietal houdt Guardiola op papier nog maar vijf verdedigers over: Nathan Aké, Rúben Dias, Josko Gvardiol, Rico Lewis en Sergio Gómez.

Als het mogelijke ontbreken van Walker, Akanji en Stones nog niet genoeg was, mist Manchester City tegen Arsenal hoogstwaarschijnlijk ook een middenvelder. Matheus Nunes heeft bij de Portugese selectie een voetblessure opgelopen.

De kwetsuren komen voor Guardiola op een onaangenaam moment. The Citizens zijn verwikkeld in een spannende Premier League-titelstrijd met zowel Liverpool als Arsenal, waardoor een goed resultaat tegen de formatie van Mikel Arteta cruciaal is. Manchester City staat momenteel derde met 63 punten, terwijl de concurrenten beiden een punt meer hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ake, Dias, Gvardiol is ook niet misselijk met Rodri en Kovacic ervoor.

Foden, de Bruyne, Alvarez en Bernardo daarvoor.

Haaland in de spits.

Niets mis mee.

28 maart 2024 om 00:40

Precies. City is denk ik de enige club ter wereld die zoveel basis spelers kan missen. Ze hebben genoeg speles als back up zonder heel veel kwaliteit te moeten inleveren.

28 maart 2024 om 00:42

Ik zie het probleem ook niet zo. Zat uitstekende spelers om dat op te vangen

Zal je zien dat ze allemaal fit zijn en in de basis staan. Net zoals Saka en Gabriel

Jurgen Klopp: "Hold my beer". Die heeft het toch wel zwaarder gehad in mijn ogen, met wat jeugdspelers en zelfs een wat uitgedund middenveld. Guardiola kan nog steeds miljoenen achterin opstellen...

28 maart 2024 om 09:09

Wat dacht je van Ten Hag? Dit City heeft zoveel gekocht dat je altijd wel kwaliteit kan inzetten.

28 maart 2024 om 10:28

Inderdaad, city heeft nu alsnog een top selectie staan. Pep lacht hard in zijn vuistje.

28 maart 2024 om 11:07

How to make this about me.... Wat is dat toch altijd met die Liverpool-fans die altijd een and1 moeten doen?

28 maart 2024 om 14:04

Ik gun arsenal anders gewoon de titel, tikkie jij bent hem weer!

29 maart 2024 om 02:11

Is toch vrij normaal, het is gewoon zeer indrukwekkend dat ze nog steeds meedoen in de titelrace. Ik vind persoonlijk dat er zelf nog te licht wordt overgaan door vele.

Misschien kunnen ze even de regels aanpassen voor city en kunnen ze een paar aankopen doen

Ik geloof dit pas als ze ook echt niet in de selectie zitten dit weekend.

28 maart 2024 om 10:16



Denk dat dit ook gewoon de welbekende mindgames zijn van Pep. Maar in hoeverre is het een mindgame als het eigenlijk alom bekend is?

Voor beide teams zijn er hoe dan ook geen excuses. Het is erop of eronder. Dit zijn de wedstrijden waarin je je titelaspiraties moet tentoonstellen en moet leveren.

Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd. City vind ik lichtelijke favoriet. Ze spelen thuis en hebben de laatste jaren vooral in de PL bewezen dat ze er staan wanneer het echt moet.

28 maart 2024 om 11:09

Laatste jaren wellicht wel, maar dit seizoen hebben ze thuis alleen van Utd gewonnen en de overige toppers gelijk gespeeld.

28 maart 2024 om 17:10

Zegt me vrij weinig. Het is eind maart, het gaat nu om het echie. Ik denk dat City nu zal laten zien waarom ze alom gezien worden als het beste team ter wereld. En zelfs als ze niet winnen zal het me niet verbazen dat ze alsnog kampioen worden. Maar we gaan het zien..

Ik geloof er niks van. Ook de Bruyne zal gewoon spelen.

Die zullen gewoon spelen hoor, want dit is gewoon een jaarlijks ritueel van Guardiola.

En saka en gabriel gaan ook gewoon spelen, allemaal dikke BS. Maar we zullen het zien, walker denk ik niet dat die speelt. Hamstring is niet in een paar dagen genezen. Met een risico is hij rest van het seizoen uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren