Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Redknapp spoort Liverpool-speler aan: ‘Teken gewoon dat contract’

Laatste update:

Raheem Sterling laat Liverpool al een tijdje in onzekerheid over zijn toekomst. In oktober openden club en speler de gesprekken over contractverlenging al, maar nog steeds is er geen nieuws naar buiten gebracht. Brendan Rodgers heeft aangegeven dat hij zich niet zo’n zorgen maakt: de Engelse media menen dat Sterling mikt op een grote transfer. Harry Redknapp spoort Sterling aan toch zijn handtekening te zetten op Anfield.

/

De twintigjarige middenvelder ligt sowieso nog vast tot de zomer van 2017, dus grote haast is er niet. Liverpool wil echter wel graag zekerheid en hoopt Sterling tot 2020 of 2021 te kunnen binden. Redknapp zegt tegen talkSPORT dat dat ook de beste keuze zou zijn voor de Engelsman zelf. “Teken gewoon dat contract”, raadt hij aan. “Je zit bij een geweldige club, speelt heel regelmatig, bent Engels international geworden, leert het spel.”

“Als je nog twee, drie jaar speelt zoals nu, krijg je vanzelf de beloning”, legt Redknapp uit. “Het geld komt sowieso wel je kant op, maar als je nog twee of drie jaar zo doorgaat behoor je uiteindelijk tot de best verdienende voetballers ter wereld. En je zit al bij een van ’s werelds beste clubs, daar mag je blij mee zijn. Bijtekenen en je werk doen: de beloning komt dan vanzelf”, herhaalt Harry Houdini.

Heeft Harry Redknapp gelijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ling, de grote Ster van dit Liverpool!

maar waarom ontstaat er zoveel paniek in engeland wanneer een speler niet meteen wilt tekenen? geeft die kerel gewoon zijn tijd het komt wel gud..

26 maart 2015 om 12:04

Waarschijnlijk omdat er altijd 3 grote clubs met bakken met geld azen op dit soort talenten.

Ik ben niet zo'n fan van Sterling, vindt hem misschien wel een beetje overatted...

26 maart 2015 om 12:30

Absoluut een geweldige speler, en buitengewoon talent. Echter een beetje een soort Depay.. of het is werkelijk geweldig, of het is niet veel. Daartussenin zit niet veel.

26 maart 2015 om 12:37

Ja maar om dan na te gaan wat je betaalt voor Depay en Sterling, overigens hoop ik wel dat de topclubs een voorbeeld gaan nemen aan Carroll, Downing, Rodwell en Sinclair en deze jongen niet volproppen met geld.

26 maart 2015 om 12:47

Exact, veel spelers worden overhyped. Ik bedoelde ook niet dat het geen talent is, maar in Engeland is het meteen een topspeler die naar de grootste clubs moet...

26 maart 2015 om 12:48

Een soort Depay? Sterling is voetballend superieur aan Depay, die het meer van fysieke facetten moet hebben. Totaal niet vergelijkbaar, behalve dat ze beide van afrikaanse komaf zijn?

26 maart 2015 om 13:13

The fuck? Jamaica, waar Sterling is geboren, ligt beneden Cuba en Depay is in Moordrecht geboren, wat gewoon in Nederland ligt. Hoe kom je erbij dat ze beiden van Afrikaanse komaf zijn?

26 maart 2015 om 14:19

Waar je geboren bent betekent nog niet wat je komaf is. Opa en oma tellen ook nog mee.

26 maart 2015 om 14:45

Depay is van ghanese afkomst dacht ik

26 maart 2015 om 14:48

Ook niet het punt van mijn comment, dat was namelijk dat ze totaal niet te vergelijken zijn.

26 maart 2015 om 15:41

Je hoort me ook niet zeggen dat ik ze qua voetballend vermogen vergelijk. Het is meer dat het 2 spelers zijn die de laatste jaren de spotlights op zich hebben. Beide kunnen met periodes geweldig voetbal op de mat leggen.. als dit niet zo is, dán is het vaak ook helemaal niks.

Deze jongen zit gewoon te azen op of een grote transfer of een belachelijk salaris, heel triest van hem om een grote club zoals Liverpool zo te behandelen.

Door zijn zelfvertrouwen tot nu toe zo ver gekomen, maar hij slaat erin door om hetzelfde salaris als Sturridge te ambiëren en hierdoor lijd zijn spel daar ook onder.

Hij denkt nu dat hij 10x beter is dan de rest en ziet hem allemaal zuchten en steunen op het veld. Dit hebben we al eerder gezien bij Torres, die ook geen hoop meer had voor Liverpool.

Hij is jong en moet weer nederig leren worden. Misschien lukt dat alleen door weer een betere speler bij Liverpool te halen?

Een speler als Robben dacht vroeger ook dat hij beter voor zijn eigen actie kon kiezen omdat de spelers rondom hem heen niet goed genoeg waren en daar leed zijn eigen spel onder. Toen hij inzag dat je als team prijzen wint en ver komt op toernooien is heel zijn spel en mentaliteit omgeslagen en kijk hoe hij nu is.

26 maart 2015 om 13:23

Misschien een paar wedstrijden wissel zetten of inderdaad een nieuwe topper halen. Misschien moet Gerrard deze jongen eens onder handen nemen om hem wat nederiger te maken. Is toch wel een Icoon binnen de club.

26 maart 2015 om 15:37

Gerrard gaat weg en dan gaan we zien of Henderson de jongens in het gareel kan houden

26 maart 2015 om 16:00

Hij zit er nu nog, dus hopelijk kan hij Sterling een draai om de oren geven

Laat hem er even rustig zelf over nadenken. Redknapp heeft gelijk hoor, maar al die oud-spelers die zich er altijd mee bemoeien...

Sterling, 20 jaar, heeft al meer dan 100 officiële wedstrijden op z'n naam. Dus ondanks z'n leeftijd al een vrij ervaren speler. Speelt al 3 jaar volwaardig in het eerste elftal. Redknapp pleit voor nog 2 / 3 jaar. 6 jaar lang voor een zelfde club spelen is in het hedendaagse voetbal nou eenmaal erg lang. Wie weet ziet ie dat niet zitten..

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren