Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Realisme bij outsider: ‘We hebben een wonder nodig om het WK te winnen’

Laatste update:

Engeland mag zich komende zomer melden in Rusland als het WK wordt afgewerkt, maar Kyle Walker betwijfelt of the Three Lions hoge ogen gaan gooien op het mondiale eindtoernooi. De verdediger van Manchester City zegt in gesprek met talkSPORT dat hij niet verwacht dat de nationale ploeg het WK gaat winnen, gezien de concurrentie.

"Ik hoop dat we zover mogelijk geraken, maar we moeten ook realistisch zijn", begint de international. "Om het WK te winnen, hebben we een wonder nodig. Maar we hebben wel de spelers om het voor elkaar te krijgen. Veel van ons spelen namelijk in waarschijnlijk de beste competitie ter wereld. We hebben de spelers, maar hebben we ook de ervaring om ver te komen? Nee, dat hebben we niet."

"We moeten realistisch zijn", vervolgt de 27-jarige back. "Er zijn heel veel goede ploegen die op het WK actief zijn en onze resultaten de laatste jaren op toernooien zijn niet fantastisch geweest. We hebben veel gesprekken gevoerd toen we op trainingskamp waren. Engeland heeft geen knockout-wedstrijd gewonnen sinds God mag weten wanneer... (2006, red.)."

"Dus als we naar Rusland afreizen en een wedstrijd in de knockout-fase weten te winnen, zou dat al een stap in de goede richting zijn", besluit de 34-voudig international. De kans is aanwezig dat Engeland door de groepsfase komt, want naast WK-favoriet België neemt de ploeg van Gareth Southgate het komende zomer ook op tegen Tunesië en Panama.

Ben jij het eens met Kyle Walker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Engeland is idd een outsider, niet meer dan dat. Spanje, Frankrijk, Belgie, Brazilie, Argentinie en nog wel wat landen hebben gewoon meer kwaliteit. Ik denk dat een halve finale plek al heel erg goed zou zijn.
Ze missen de echte wereldtoppers. Kane is pure wereldklasse, maar voor de rest heb je vooral spelers die daar onder zitten. Chamberlain, Sterling, Lingard, Wilshere, Walker etc. Het is geen echte top.

18 april 2018 om 14:16

En dan heb je ook nog Duitsland, Portugal en waarschijnlijk ook landen als Chili die altijd verassen.

18 april 2018 om 14:18

Juist, denk dat Engeland net de top 10 haalt qua kwaliteiten.

18 april 2018 om 14:23

chili doet vooral mee aan het wk...

18 april 2018 om 14:28

Scheelt dat Chili er dit wereldkampioenschap niet bij is

18 april 2018 om 16:52

Sorry foutje..

18 april 2018 om 16:53

Sorry foutje.. bedoel natuurlijk Colombia

18 april 2018 om 15:40

Ik vind Engeland persoonlijk overall meer kwaliteiten hebben als Argentinië. Ja Argentinië heeft een wereldvoorhoede waar menig land jaloers op is en flink wat sterren in aanvallend opzicht maar op het middenveld en achterin is het pure middelmaat.

18 april 2018 om 15:52

Argentinie zal ook een mirakel nodig hebben om het WK te winnen. Als alles 'normaal' verloopt zal het wel Duitsland, Brazilie, Frankrijk of Spanje worden. Daarachter heb je Belgie, Argentinie, Uruguay en Engeland, maar ik zie geen van die 4 landen de finale winnen.

18 april 2018 om 18:23

Klopt, die zijn vooral voorin bizar sterk. Toch denk ik dat je met jongens als Banega, Mascherano, Biglia en Pastore een prima middenveld kan vormen. Achterin kan het ook prima staan met Rojo. Otamendi en Tagliafico. Maar goed, Engeland zat wel wat sterker zijn op het middenveld en vooral achterin. Beide gaan ze echter niet het Wk winnen.

Over het algemeen is er toch maar 1 favoriet en een paar outsiders? Ik vind Engeland echt niet eens in de top 8 staan van beste landen. Spanje, Argentinie, Belgie,Duitsland, Colombia, Frankrijk, Portugal en Brazilie zijn naar mijn mening veel verder. Ik denk dat hiervan of Spanje of Duitsland favoriet is en de rest outsiders. Engeland is opvulling.

18 april 2018 om 14:33

landen als Engeland en Kroatie hebben misschien geen uitzicht op de titel maar dat vind ik echt geen opvulling hoor, dat zijn gewoon landen met prominente voetballers in hun elftal. al die B-landen waar we geen speler van kennen zijn de de opvullingen op dit toernooi

Zie Engeland ook weer niet ver komen.
End at is vooral zoals Walker zegt de ervaring met dit soort toernooien.

Buiten dat vind ik Duitsland, Frankrijk, Spanje en Brazilië ook nog eens betere selecties hebben.

Dit zijn ook wel de 4 top favorieten voor mij om het WK te winnen. En zou Engeland niet eens of misschien net in de top 8 zetten.

ik verwacht niet dat Engeland kans maakt op de titel maar ik verwacht wel weer leuk voetbal van ze zoals ze wel vaker laten zien op eindtoernooien. Vardy, Alli, Kane, Sterling en Rashford bv daar kan ik echt van genieten

18 april 2018 om 14:36

@japie:
Dan noem je met 2 van die 3 pure counter spelers. Kan dat je dat precies mooi vind, maar ik kijk met meer plezier naar een Kan, Alli en Sterling da inderdaad.

Maar vaak laat Engeland juist niet erg mooi en sprankelend voetbal zien.

18 april 2018 om 14:43

ik vind niks mis met countervoetbal zoals bv Dynamo Kiev dat speelde met Sjevchenko en Rebrov, dat was prachtig om naar te kijken vind ik. gaat het de anti voetbal kant op van Mourinho dan trek ik het inderdaad niet maar zo heb ik Engeland nooit zien voetballen

ik vond Engeland op het laatste EK slecht maar die toernooien daarvoor heb ik vaak van ze genoten. het Wk2014 bv, ze kwamen toen niet ver maar het was leuk om naar te kijken, dan had je nog het EK 1996 met een geniale Casgoigne en natuurlijk dat toernooi met Owen en Beckham met de legendarische wedstrijd tegen het Argentinie van Crespo en Batistuta

Eindelijk eens een realistische Engelsman. Paar leuke spelers, maar weinig wereldtop en altijd een matige keeper. Zodra ze een top land tegen komen zal het snel voorbij zijn.

Ze zijn als Engelse team toch tactisch en technisch zwakker vergeleken met de anderen. Als je kijkt naar de spelers, dan is dat echt niet zwak maar gezamenlijk als team opereren is er een sterk tactiek nodig om te presteren. En als je kijkt naar de PL dan zijn het vaak de buitenlandse spelers en trainers die beslissend zijn in het succes van een team. Pep zelf en de beslissende spelers zijn buitenlands. Chelsea vorig jaar met Conte en zijn Spaanse toppers. Klopp dat heerlijk presteert met Salah als de beslisser. Daaromheen heb je de Engelse spelers maar in het Nationale team lijken ze die buitenlandse invloeden te missen die dat extra tactisch en technisch vernuft meebrengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren