Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe zorgen voor Erik ten Hag: speler verlaat trainingskamp nationale ploeg

Laatste update:

Harry Maguire heeft het trainingskamp van de Engelse nationale ploeg verlaten, zo melden verschillende Engelse media. De centrale verdediger van Manchester United viel vrijdag in het met 0-1 verloren oefenduel tegen Brazilië halverwege de tweede helft uit met een liesblessure en zal nu een scan ondergaan.

Gareth Southgate haalde Maguire vrijdag tegen Brazilië uit voorzorg voortijdig naar de kant. In de 67e minuut werd de stopper vervangen door Lewis Dunk, nadat er verschijnselen van een liesblessure optraden. Engeland verloor de wedstrijd laat in de tweede helft door een doelpunt van Endrick.

De blessure van Maguire betekent opnieuw slecht nieuws voor Erik ten Hag. De spoeling is met blessures van onder anderen Tyrell Malacia, Luke Shaw en Lisandro Martínez namelijk al erg dun in de achterhoede van The Mancunians.

De liesklachten zullen ook Maguire zorgen baren. Eerder dit seizoen lag de mandekker er al enkele weken uit met een liesblessure. Vorig weekend stond Maguire nog wel ruim drie kwartier op het veld tijdens de FA Cup-overwinning van United op Liverpool (4-3).

Maguire is niet de enige die kampt met een blessure bij de Engelsen. Ook Kyle Walker van Manchester City heeft het trainingskamp inmiddels verlaten met een hamstringblessure, die hij opliep in de eerste helft van het duel met Brazilië. Eerder werd al bekend dat Harry Kane de oefeninterlands aan zich voorbij moest laten gaan wegens een enkelblessure.

Ook doelman Sam Johnstone heeft het trainingskamp met een blessure verlaten. Southgate heeft inmiddels jongelingen Rico Lewis (Manchester City) en James Trafford (Burnley) bij de selectie gehaald als vervangers.

The Three Lions zullen desondanks komende dinsdag aan moeten treden voor het volgende oefenduel in aanloop naar het EK 2024. België is dan de tegenstander in het Wembley Stadium. De Engelsen zijn komende zomer op het EK geloot in een poule met Denemarken, Servië en Slovenië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al die blessures ook, valt Ten Hag niet mee. Met een volledig fitte selectie was het makkelijker geweest, al geldt dat voor iedere ploeg.

Oooh nu Maguire eruit ligt kan ten Hag geen kant meer op. Alsof Maguire hier de leidraad is van champions league voetbal. Met of zonder ten Hag heeft wel degelijk kopzorgen als het om blessures gaat. Maar met zo een miljarden team bestaat de wereld uit meerdere top voetballers die hem uit ze zorgen moeten spelen.

25 maart 2024 om 11:54

wiezie op dit moment zijn maguire, shaw, martinez, evans, malacia en casemiro geblesseerd. Dan zul je verdedigend toch niet bepaald op je top zitten. Als het alleen maguire was zou het natuurlijk niet zo'n probleem zijn.

25 maart 2024 om 15:58

Martinez zou toch terug zijn na interland break?

25 maart 2024 om 14:42

Maguire speelt de laatste tijd prima en er zijn al niet veel verdedigers beschikbaar door al die blessures. Is dat zo lastig te begrijpen voor je?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren