Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real reserveert rugnummer voor Falcao en nadert akkoord met Bayern'

Laatste update:

Barcelona is druk bezig met de komst van Luis Suárez, maar Real Madrid heeft zich na het bijtincident op het WK volledig teruggetrokken uit de strijd. De Koninklijke lijkt nu vol voor de komst van Radamel Falcao te gaan en volgens AS heeft Real rugnummer 9 al gereserveerd voor de Colombiaan. Falcao wil graag terugkeren naar de Primera División; nu moet er nog een akkoord worden bereikt met AS Monaco over een transfersom.

/

Monaco betaalde een jaar geleden ongeveer zestig miljoen euro voor de 28-jarige Falcao, die destijds werd overgenomen van Atlético Madrid. De spits wilde eigenlijk toen al naar Real, maar Atlético weigerde om zijn sterspeler naar de buurman te laten gaan. Nu wordt er beweerd dat er in het contract van Falcao bij Monaco een speciale 'Real Madrid-clausule' zit: wat die clausule precies inhoudt is onduidelijk, maar dat de spits in het witte shirt wil gaan spelen, is wel duidelijk.

Momenteel draagt Karim Benzema nog nummer 9 op zijn rug, maar de Fransman zou wel willen switchen naar rugnummer 10, het cijfer dat hij ook bij de nationale ploeg draagt. De vraag is nu of Real en Monaco elkaar kunnen vinden in een eventuele ruildeal: Leonardo Jardím, de nieuwe coach van de Monegasken, ziet het naar verluidt wel zitten in Álvaro Morata. Verder staat Ángel di María al geruime tijd op de verlanglijst van Monaco, dat vorig seizoen als tweede eindigde in de Ligue 1.

/

Real is niet alleen bezig met de komst van een nieuwe spits, maar wil ook het middenveld versterken. Toni Kroos geldt voor deze linie als een belangrijke kandidaat: volgens Marca nadert Real een akkoord met Bayern München over een transfersom van 25 miljoen euro. Kroos heeft nog een eenjarig contract bij de werkgever van Arjen Robben en weigert om bij te tekenen, waardoor hij verkocht moet worden als Bayern nog iets aan hem wil verdienen. Bij Real ligt er een lucratief, vijfjarig contract klaar voor de 24-jarige Kroos. Momenteel is hij nog met Duitsland actief op het WK.

Radamel Falcao en Toni Kroos zouden topaankopen zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo-Falcao-Bale *fapfapfap*

On: Als dit waar is, en Falcao komt net zo sterk terug van zijn blessure is dit Real niet te stoppen. En dan komt James misschien ook, pfff.

3 juli 2014 om 09:10

Ah nee niet di maria weg een van mn favo spelers

3 juli 2014 om 09:21

Alsof Benzema een kut seizoen had? Falcao moet maar zien of hij het net zo goed invult als hem. Spits tussen deze twee egos is niet heel erg makkelijk.

3 juli 2014 om 11:52

Ego ?

3 juli 2014 om 13:30

Miss met 2 spitsen spelen of benz als aanvalende middelvelder en daar achter kroos

3 juli 2014 om 13:40

Het is geen Fifa, Ronaldo en Bale moeten ook nog aan spelen toekomen.

3 juli 2014 om 09:24

Ik heb liever ronaldo suarez bale.
Suarez is beter dan falcao. Alleen als suarez zijn stommiteiten thuis laat.

3 juli 2014 om 10:06

Ik denk dat je al genoeg creativiteit hebt met Ronaldo en Bale. Als je daar nog een absolute sterspeler als Suarez bijzet weet ik niet of dat wel goed gaat. Met Falcao heb je er een absolute geweldenaar bij naar mijn mening. Maar kan zich wel iets nederiger opstellen dan Suarez in teamverband.

3 juli 2014 om 20:39

inderdaad @dutchfavourite. + falcao en ronaldo zijn vrienden, die gaan elkaar wel een goaltje gunnen. En volgens mij zijn veel mensen vergeten wat voor monster falcao niet was vorige jaren.
2009–2011 porto 87 w (72 goals)
2011–2013 atlético Madrid 91 w (70goals)
2013– monaco 19 w (11goals)

als je dit kunt klaarmaken, moet het bij real nog gemakkelijker zijn om te scoren. Nu is het enkel hopen dat hij na zijn blessure gewoon de oude is.

3 juli 2014 om 10:54

Ik kan mij niet voorstellen dat Rodriguez ook nog komt als Kroos ook komt.. Maar goed.. Al die topspelers maakt nog geen topteam.. Moet allemaal wel passen bij elkaar...

3 juli 2014 om 17:29

Alonso gaat minder spelen, Khedira ging normaal gezien verkocht worden en Illaramendi gaat verhuurd worden.
Dus is er plaats genoeg voor Kroos en James Rodriguez, maar dan moet Isco ook verhuurd worden. Dus denk dat of James of Kroos gaat komen.

3 juli 2014 om 10:57

Zo heb je 3 ego's voorin, weet niet of dat heel mooi is hoor.

3 juli 2014 om 16:35

En neymar-suarez-messi zijn geen 3 ego's?! Als het zover komt

Nou Wenger trek je knip en haal Benzema en Khedira of Di Maria op bij Real.

Dit zijn twee aankopen die ik niet snap Benzema deed het afgelopen jaar geweldig bij Real en is Kroos nou echt nodig op het toch al overvolle middenveld?

3 juli 2014 om 08:47

Benzema deed het aardig, maar is toch geen Real spits.. Daar komt hij echt voor te kort. Het verbaasd mij dat Real zolang heeft gewacht met een realwaardige spits halen. Ik hoopte stiekem op een doorbraak van een jeugdspeler uit de real opleiding. Een iconische speler. Maar geen Benzema..

3 juli 2014 om 09:00

Juist wel! Benzema past juist perfect tussen Bale en Ronaldo en is een belangrijke schakel in het voetbal van Madrid

3 juli 2014 om 09:45

Benzema past met zijn spel perfect bij Real. Meevoetballen en Ronaldo en Bale laten scoren. Zelf zal hij nog scherper moeten worden in de afwerking maar verder is hij in mijn ogen voor Real de perfecte spits.

3 juli 2014 om 14:14

Misschien is Benzema juist geen spits, maar meer een 10. Hij mist zoveel kansen. Hij deed hij het dit jaar eindelijk redelijk goed. Voor Real komt hij toch tekort voor de spitspositie

3 juli 2014 om 19:25

Jese heeft zijn doorbraak weten te maken. Heeft jammer niet lang geduurd maar de prestaties/ statistieken spreken voor zich. En Jese traint momenteel al !

3 juli 2014 om 09:13

Waarom zouden Benzema en di Maris weg moeten? Die blijven gewoon bij Madrid. Ancelotti heeft zelf aangegeven dat die twee absoluut niet vertrekken. Ook snap ik niet waarom je die toppers bij Arsenal wilt zien.. dat is toch geen topclub man. Daar win je niks. Als t zover zou komen dat die twee zouden moeten vertrekken zijn City United Chelsea PSG nog betere clubs dan "Arsenal" met alle respect

3 juli 2014 om 09:33

Nou sorry hoor arsenal is zeker wel een topclub. Ze deden dit jaar lang mee voor de titel, alleen doordat ze niet zo een brede selectie hadden haakten ze af. Ze stonden het langst bovenaan in de zwaarste competitie ter wereld en wonnen de fa cup. Ze misten een echte spits die veel doelpunten maakt en benzema kan bij zichzelf dan denken dat hij dat is. Als hij daar veel gaat scoren is arsenal zeker een van de grootste titelkandidaten, zo niet de grootste. En met het verleden dat arsenal heeft kan je gewoon niet zeggen dat arsenal geen topclub is

3 juli 2014 om 09:41

Een topclub is een club dat prijzen wint en niet teert op zijn verleden. Vind jij 1 prijsje in 9 jaar topckh waardig? Daarbij heeft Arsenal niet een topspits nodig maar zowat een heel nieuw elftal. Ze hebben geen wereldklasse spelers, behalve Ozil en Ramsey dat potentie heeft.

3 juli 2014 om 09:52

Misschien omdat de kans op speeltijd bij Arsenal gegarandeerd kan worden, ze in de mooiste en meest bekeken competitie ter wereld kunnen spelen en jaarlijks champions league spelen. Daarnaast is Arsenal een team dat weer op weg is naar de top van het voetbal.er komt in de komende jaren een enorme som geld beschikbaar om het team te blijven versterken. Maar dat zul jij als een van de grootste Arsenal haters op deze site wel niet willen zien en ontkennen.

3 juli 2014 om 10:11

@lanvin: als ik jouw redenering volg zijn clubs als Liverpool en Olympique Marseille dan ook geen topclubs?

3 juli 2014 om 10:22

Klopt, dat zijn ze ook niet. Ten minste niet in vergelijking met de absolute wereldtop.

3 juli 2014 om 10:44

Je snapt dat er volgens jou dan maar een handvol topclubs zijn? Topclubs zijn er tientallen, met een handjevol kampioenen daartussen. Omdat Arsenal al jaren geen geld uit kan geven omdat hun filosofie eist de financiële boeken zuiver te houden maakt ze dat juist meer een topclub dan minder. Op eigen kracht een indrukwekkend stadion neergezet, nu kan de focus weer naar aankopen, zoals het hoort. Wereldclub, dat Arsenal.

3 juli 2014 om 11:19

Ik vind de absolute wereldtop zelfs maar bestaan uit 3 clubs. FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München.

3 juli 2014 om 09:13

Waarom zouden Benzema en di Maris weg moeten? Die blijven gewoon bij Madrid. Ancelotti heeft zelf aangegeven dat die twee absoluut niet vertrekken. Ook snap ik niet waarom je die toppers bij Arsenal wilt zien.. dat is toch geen topclub man. Daar win je niks. Als t zover zou komen dat die twee zouden moeten vertrekken zijn City United Chelsea PSG nog betere clubs dan "Arsenal" met alle respect

3 juli 2014 om 09:38

Ja maar Arsnal versterkt zich juist om weer prijzen te willen winnen, of vind jij dat het altijd dezelfde clubs moeten zijn die alles winnen?

3 juli 2014 om 09:43

Nee maar ik denk niet echt dat de aantrekkingskracht van Arsenal hoger ligt dan bij die andere topclubs vind je niet?

3 juli 2014 om 09:53

Die andere clubs trekken topspelers aan door meer geld te bieden dan Arsenal. Arsenal als club is echter nog steeds aantrekkelijk voor topspelers, maar ze moeten gewoon sneller spelers vastleggen en niet treuzelen en laag blijven bieden zodat de spelers ongeduldig worden en naar andere clubs gaan.

3 juli 2014 om 09:55

De andere clubs, waar al wereldklasse spelers lopen bedoel je? Daar is minder kans op speeltijd. Bovendien is Arsenal met die spelers die hierboven genoemd wordt gewoon weer een topclub hoor. Jouw afkeer tegen Arsenal is zo verschrikkelijk groot dat we het aldoor opnieuw moeten uitleggen. Wat is jou probleem eigenlijk?

3 juli 2014 om 09:57

Naar welke andere topclubs zou Benzema volgens jou naar toe moeten dan? De meeste zijn toch al voorzien in spitsen dacht ik.

En hup weer een ben je Arsenal aan het afbranden, triest mannetje dat je ook bent.

3 juli 2014 om 13:45

Elke topclub heeft 2 topspitsen
Bayern, chelsea (soort van) man utd

Real madrid moet dat ook hebben. Falcao en Benzema is genoeg daarnaast heb je Jese voor op de vleugels als wissel.

Na deze aankopen moet real de contracten van Ramos, Benzema, Di Maria en Marcelo verlengen.

Falcao is een goede spits al vind ik Suarez wel wat beter. Maar ik denk dat falcao wel weer hetzelfde wordt en dat real Nog plezier aan hem gaat beleven maar wel raar dat die bij de aartsrivaal gaat spelen

3 juli 2014 om 08:42

Dat is niet raar, de reden heet geld. Ik zou ook voor twee keer meer salaris overstappen.

3 juli 2014 om 13:44

maar bij monaco verdiend die toch ook al heel veel en ditis wel naar de aartsrivaal he

Ronduit belachelijk dit.

Wat moet je met Falcao als je zo'n beestachtig goede voetballer als Benzema in huis hebt? Die keuze voor Kroos kan ik heel goed begrijpen hij zou goed bij ze passen

3 juli 2014 om 08:45

Omdat Benzema 20 kansen nodig heeft voor dat hij kan scoren!

3 juli 2014 om 09:03

Ask Bayern

3 juli 2014 om 09:54

Precies. Real moet een echte afmaker hebben. Benzema mist veel te veel kansen. In een wedstrijd dat je anders toch ook wel wint tegen de kleintjes merk je het niet zo, maar de grote matches merk je het goed. Dan moet het weer van Ronaldo of Bale afkomen.

3 juli 2014 om 10:04

Omdat kopen leuk is en je er nooit genoeg van krijgt. Bij Real is het spelletje Fifa 14 werkelijkheid. Ze mogen alles kopen dus ja dan doe je dat.

Radamel is al 28 jaar. En hij heeft Ronaldo en Bale naast zich, dus hij gaat er geen 30 scoren. Jullie hebben met Benzema de perfecte spits. Zeurt niet etc.. En normaal komt Kroos op de bank? Of gaat Di Maria weg?

3 juli 2014 om 09:41

Kroos gaat gewoon controlerend spelen verwacht ik. Xabi Alonso begint echt te oud en te traag te worden om 90 minuten lang op topniveau te spelen.

3 juli 2014 om 11:37

Ik denk niet dat Ancelotti het aan zou durven om met Kroos, Modric en Di Maria op het middenveld te spelen.

3 juli 2014 om 09:56

Di Maria kan zomaar eens vertrekken. Maar wanneer Falcao en Kroos haalt, hoeven ze niet perse te verkopen aangezien Kroos een koopje is en Real jaarlijks zo rond de 90 miljoen kan uitgeven.

Ze zullen daarnaast ook nog geld vangen voor het vertrek van Morata en ook Sahin heeft geld opgeleverd.

3 juli 2014 om 14:49

Ik weet niet of jij veel wedstrijden van real madrid hebt gezien maar real madrid heeft veel punten laten liggen door vermoeidheid.

En morata als wissel is in grote wedstrijden geen versterking falcao daaraantegen is wat anders is een echte spits en dodelijk in de 16 en rondom de 16.

Kroos is voor de breedte maar dat moet ook je gaat volgend seizoen voor 2 super cups en een wereldbeker daarbij de la liga CL en copa del rey. Dat zijn echt 80 wedstrijden ofso.

Falcao heb je volgens mij niet nodig. Je hebt al een grote sterke spits die prima draait en daarachter Jese! Kroos is een ander verhaal. Je hebt hem ook niet per se nodig, want je hebt Modric. Echter kan Kroos met iedereen samenspelen op t middenveld en gaat er altijd dreiging van uit. Goeie aankoop voor elke club.

Ik vind het overigens ongelooflijk dat Guardiola Kroos laat gaan, maar dat is een ander verhaal.

Hmm, ik vraag me af of Falcao bij Real Madrid daadwerkelijk beter gaat presteren dan Benzema. Ik neig naar 'nee'.

Kroos zou wel ideaal zijn op 10, graag Di Maria richting Arsenal sturen s.v.p.

3 juli 2014 om 08:51

Gewoon Di Maria houden die een geweldig seizoen achter de rug heeft

3 juli 2014 om 08:52

Dat zou ik als Real zijnde inderdaad doen. Maar waarom dan Kroos voor de bank halen?

3 juli 2014 om 08:56

Gewoon Kroos niet halen. Modric vind ik geweldig en is meer als voldoende... Di Maria deed het geweldig in zijn nieuwe rol onder Ancelotti

3 juli 2014 om 09:58

Misschien vertrekt Khedira nog wel of Illarramendi. Of misschien wel Casemiro. Je kan ze maar hebben . Ene kant is het ook weer niet heel verkeerd. JE speelt aankomend seizoen natuurlijk ook voor de wereldbeker club voetbal tussen de competitie door.

3 juli 2014 om 14:50

Kroos voor de bank omdat hij bij bayern ook bank is. En real gaat zowat 75 of 80 wedstrijden spelen kroos gaat heus wel 40 wedstrijden spelen 100 procent.

3 juli 2014 om 18:29

nerazzurri9 Kroos gaat echt niet op linkshalf spelen hoor..

4 juli 2014 om 08:12

Waar zeg ik dat hij op linkshalf gaat spelen. Dat doet Di Maria ook niet als je dat bedoeld

Kijken hoe falcao terug komt na zijn blessure vind wel een risico maar goed hoop dat benzema naar arsenal gaat

Zie kroos niet zo snel bij real voetballen, falcao staat al half vast.
Denk eerder dat Kroos na engeland trekt en anders gewoon blijft. real heeft redelijk goed team, hebben toch ook champions league gewonnen dus waarom zoveel inkopen, het ging niet slecht

Je hebt geen scorende spits nodig, alleen een die de bal vast kan houden en doorspeelt op Ronaldo. Dus Falcao is overbodig. Gaat Ronaldo niet leuk vinden als iemand zijn doelpunten afpakt. Lekker Benzema houden. En Kroos moet lekker naar United. Heeft niks te zoeken bij Real. Isco en Modric kunnen het zonder hem ook wel af.

3 juli 2014 om 09:33

dat hoeft ronaldo ook niet leuk te vinden. Hij is onderdeel van een team en ALS dit beter is voor het team, moet hij zich aanpassen. Jij doet net of het een klein kind is die zelf alle aandacht wil...

3 juli 2014 om 09:59

Dan vertrekt Ronaldo toch lekker als hij het vervelend vind als andere ook gaan scoren. Hij heeft toch ook gewoon normaal gereageerd op Bale zijn komst? Die scoort er ook aardig wat.

3 juli 2014 om 10:23

Ronaldo heeft niets te willen, hij moet de beslissingen van de club gewoon accepteren.

3 juli 2014 om 18:27

Ronaldo is alleen maar blij, met een hulp van de doelpuntenmaker! Eerst ging alles over Ronaldo, maar met komst van Bale kwam daar snel verandering in! Ronaldo is blij met minder last op zijn rug...

Ze kunnen kopen wie ze willen maar prijzen gaan ze niet pakken
Meer dit real..

3 juli 2014 om 10:00

Net als afgelopen seizoen zeker? De beker en de CL?

Zowel Kroos als Falcao zijn prima versterkingen. Kroos zal voornamelijk met Alonso gaan rouleren, aangezien Illarramendi het niveau helaas nog niet aan kan, en kan daarnaast altijd nog bijspringen op de andere plekken op het middenveld mocht het nodig zijn. Kroos is gewoon de complete middenvelder; goede pass in de benen, prima schot en een geweldig inzicht zijn maar een paar van zijn kwaliteiten. Hij en Alonso zullen samen met Casemiro of Illarramendi op de verdedigende middenvelder positie gaan spelen. En dan zal Casemiro of Illarramendi volgens de geruchten verhuurd worden, wat mij een prima optie lijkt om ervaring op te doen. Al vind ik het wel jammer want ik heb in beide spelers vertrouwen.

Khedira mag wat mij betreft vertrekken, hij is namelijk niet meer het type speler wat wij gebruiken. Khedira is een echte breker, en onder het Mourinho voetbal hadden we een breker ook echt nodig, nu onder Ancelotti is Khedira overbodig geworden. Verkopen voor een mooi bedrag dus, de Premier League lijkt me een prima competitie voor hem.

Falcao ben ik echt fan van!, echter is het nog wel even afwachten hoe hij herstelt van zijn knieblessure. Maar in zijn FC Porto en Atlético Madrid tijd was ik echt fan van deze speler en dan puur vanwege de kunst dat hij een échte spits is. Zijn looplijnen zijn briljant en daarnaast heeft hij gewoon het 'torinstinct'; met links, rechts en zijn hoofd, hij scoort gewoon altijd en overal.
Wat mij betreft was een spits deze zomer topprioriteit aangezien Morata zou gaan vertrekken. Een spits als bijvoorbeeld Jackson Martinez, Javier Hernandez, Mario Mandzukic had me bijvoorbeeld mooi geleken, omdat je dan verschillende opties in de spits hebt. Je hebt dan een voetballende spits; Benzema, en een pure spits. Maar dat het dan Falcao lijkt te worden dat is ook gewoon top. Hij en Benzema zullen dan moeten concurreren om de spits positie.

Wat betreft Di Maria, hoop ik toch zo dat hij blijft...hij is echt een speler die je niet veel hebt in het voetbal. Echter zie ik het vooralsnog somber in als ik de geruchten moet geloven dat Florentino Perez Di Maria schijnt te willen verkopen. Mocht het tot een verkoop komen, dan zou ik graag James Rodriguez bij Real willen zien, echter zie ik het allerliefste Di Maria blijven. Echter hebben we qua financiën een prima voorzitter, maar qua voetbal blijft hij maar telkens keer op keer dezelfde fouten maken zoals hij vorig jaar zomer nog maar eens toonde bij de verkoop van Özil.

Edit: Spelfout

3 juli 2014 om 10:03

Waaruit is gebleken dat Ozil verkopen een fout is? Door het vertrek van Ozil is Di Maria meer aan spelen toe gekomen? Dan wel op een andere positie, maar voor Ozil was er niet echt een positie. Hij is een echte 10, geen rechtsbuiten of een half speler. Ik vind de verkoop van Ozil juist goed gebleken, zeker voor Di Maria.

3 juli 2014 om 10:27

Ik ben het helemaal eens met je stuk behalve over Özil. Wat was daar fout aan? Ancelotti kreeg de keuze tussen Özil en Di Maria en koos D Maria op basis van zijn topsportmentaliteit. Een mentaliteit die Özil op dat moment (en nu nog steeds eigenlijk) volledig vreemd was. Dat Özil een uitstekende voetballer is, weet iedereen, maar op het absolute topniveau (real, Barça, Bayern) telt alleen talent niet meer. Dan wordt het meeste beslist op vorm van de dag en mentaliteit en Özil had beide zo goed als nooit in de topwedstrijden, terwijl Di Maria 120 en als het zou moeten ook 150 blijft lopen en werken voor het team.
Als je dan bekijkt wat Özil liet zien na november bij Arsenal en wat Di Maria liet zien bij Real het hele jaar, dan kun je volgens mij onmogelijk spreken van een foute keuze, maar eerder van een geniale keuze.

Deze spelers zijn keihard nodig. Real Madrid heeft natuurlijk een waardeloos seizoen gehad, met die Champions League winst en zo. Natuurlijk is in het verleden voor Benzema en Isco ook veel geld betaald, maar waarom niet gewoon nog een keer de knip trekken voor concurrentie als Falcao en Kroos? Dan heb je tenminste een goede bank.

Over banken gesproken: misschien wel goed dat Real Madrid daar nog even wat leent voor deze transfers. Als zo'n bank dan om dreigt te vallen, gooien we er gewoon nog wat extra EU-geld tegenaan. Op die manier worden de Europese fans tenminste écht betrokken bij Real, super mooi om daar financieel deel van uit te mogen maken.

3 juli 2014 om 09:56

Ja want die Spaanse banken zijn echt door Real failliet gegaan he, daar hebben ze alleen maar bakken geld mee verdiend..

Ontopic:
Aankoop Falcao begrijp ik ook niet helemaal als je Benzema in huis haalt. Dan had ik liever een jonge spits gezien als Hernandez van Man U of zo. Iemand die ook nog op de bank kan zitten.

Kroos lijkt mij wel een goede, echter wel een middenvelder die nogal veel lijkt op Modric. Dus vraag me af hoe ze dan gaan spelen op het middenveld.

3 juli 2014 om 11:59

Kroos lijkt mijns inziens totaal niet op Modric. Jij mag vinden van wel, maar dan heb je er geen kaas van gegeten.

Kroos bekleedt tegenwoordig de rol van Xavi, waar Modric juist loopt met de bal. En in andere opzichten lijken ze ook niet op elkaar.

3 juli 2014 om 13:56

Ze zijn beide spelmaker dus ze lijken wel enorm op elkaar. En ja, Modric is wat technischer en aanvallender maar dat ligt maar net aan de speelstijl.
Beide zijn verbindingsspelers centraal op et middenveld.

3 juli 2014 om 14:16

Vanuit die invalshoek lijken er wel erg veel spelers op elkaar...

3 juli 2014 om 10:05

Haha wat een kansloze reactie. Alsof er EU geld in Real Madrid is gestoken. De banken in Spanje blijven juist in tact door de schulden die Real Madrid bij hun heeft lopen. Je weet dat banken geld maken van uitgeleend geld he? Dat geld komt terug met rente. Of is dat te moeilijk?

Real betaald netjes hun centen terug en zijn dit seizoen ongetwijfeld met het winnen van de CL opnieuw de grootste club met de hoogste inkomen. Dan kan je ook wat meer he

Real en Barca verzieken het voetbal door alle grote sterren weg te kopen. Als je benzema en ronaldo al hebt over Falcao durven praten is een schande. FFP enzo. En dan ook nog aan James denken. Wat een narcisme. Barca met suarez idem

3 juli 2014 om 10:29

Het is volledig conform de FFP regels dus waarom je dat erbij haalt, snap ik niet.
Mocht het niet zo zijn, dan worden ze net als PSG en City gewoon gestraft hoor. Ik snap dat mensen er niet tegen kunnen dat Barça en Real ver boven iedereen uit torenen en ze willen zien instorten, maar dan komen zagen over dingen die niet eens kloppen, dat is weer wat te ver natuurlijk.

3 juli 2014 om 18:31

Dat doet iedere topclub, spelers kopen.chelsea, City, als je geld heb wat is het probleem om spelers te kunnen kopen...

Misschien gaat Benzema dan wel de andere kant op. Hij is toch frans he. Als PSG en Monaco dan toch alles willen kopen wat lost en vast zit dan zie ik ze liever franse spelers aantrekken. Dat is wel het mooiste voor die competitie.

Als Real Madrid haar jeugdafdeling+ grond verkoopt kunnen ze ook nog Suarez halen!!!! Wat maakt het uit, koop elke topspeler van elke club. Kampioen van Spanje met Real Madrid en Castilla......

Pff wat een kleine kinderen daar in Spanje. De 1 koopt een topper dan moet de ander ook een topper.

real Madrid koopt gewoon om het kopen. Voor de fans blijkbaar. Laat ze nu eerst eens al die overbetaalde sterren in 1 elftal zetten, voordat ze weer nieuwe gaan halen.

On.

Natuurlijk prima spelers, maar volgens mij hebben ze die niet nodig.

Kan niet wachten op de El Clasico's van volgend seizoen! Dit betekend wel het einde van een andere middenvelder bij Real gok ik. Denk dat Illaramendi verhuurt of verkocht (evt met terugkoop clausule) gaat worden.

Niet nodig Falcao. Benzema presteert daar prima tussen Ronaldo en Bale in.
Zou zonde zijn als Benzema plaats moet maken voor Falcao.

Als Falcao 9 krijgt wrm moet Benzema 10 krijgen waar gaat hij spelen dan

3 juli 2014 om 13:00

De positie van een speler wordt niet beslist op basis van zijn rugnummer a m***.

Kroos zou wel een goede aankoop voor Real zijn. Hij kan denk ik wel de rol van Alonso op termijn overnemen. Tactisch en qua passing net zo goed. Alleen vind ik Alonso verdedigend sterker. Gewoon een echte sloper erbij zetten dus.
Ik vind 25 miljoen euro voor Kroos ook echt lachwekkend, zeker in de bizarre huidige markt, waar je soms echt 30+ miljoen betaalt voor redelijk gemiddelde voetballers. Kroos is echt een topper.

Falcao zou ik weer echt zo'n typische Real aankoop vinden. Niet echt nodig, maar er moeten grote namen binnen gehaald worden voor belachelijk veel geld he...

3 juli 2014 om 16:55

De reden dat hij zo goedkoop is, is omdat hij nog maar een 1-jarig contract heeft. Als ze hem nu niet verkopen dan loopt hij gratis weg volgende zomer.

3 juli 2014 om 18:24

Isco, Kroos is precies de speler die Real mist, een echte spelmaker...

3 juli 2014 om 18:37

Ik heb twijfels. Kroos is absolute wereldtop, maar toch vind ik het zonde voor Illarra, ik geloof nog steeds in zijn kunnen als centrale verdedigende middenvelder. Hopelijk pakt hij ook nog zijn minuten.

3 juli 2014 om 16:22

Haal dan torres op als Stand in voor benzema.

Dit zijn allemaal ego' s

Mijn droom komt uit, Kroos wil ik echt zo graag, en Falcao is een heerlijk killer, die ook een actie kan maken...

Perfect of niet?

Diego López
Carvajal
Pepe
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
Bale
Falcao
Ronaldo
Benzema

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren