Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real moet beslissing nemen over Braziliaan: 'Wij willen hem vastleggen'

Laatste update:
/

Sami Khedira heeft zijn afscheid bij Real Madrid reeds aangekondigd en schijnt naar Juventus te verkassen, terwijl er ook al geruime tijd wordt gespeculeerd over een vertrek van Asier Illarramendi. Er lijkt in de zomer dus een nieuwe middenvelder gehaald te moeten worden en bij FC Porto wacht men gespannen af wat Real van plan is met Casemiro, die in het afgelopen seizoen in Portugal speelde.

Het was de verwachting dat Real Casemiro terug zou halen, maar door de komst van Danilo heeft de Koninklijke voor komend seizoen al drie niet-EU-spelers in de selectie zitten. "Porto heeft Real geïnformeerd over de wens om de speler definitief vast te leggen", meldt Porto nu in een statement. "Maar Real heeft de mogelijkheid om Casemiro terug te halen, door Porto een compensatie te betalen. Er moet daarom een beslissing genomen worden in Madrid."

Volgens AS kan Porto Casemiro voor 15 miljoen euro definitief overnemen, maar kan Real de middenvelder terughalen, door 7,5 miljoen euro te betalen aan de Portugese topclub. De 23-jarige Casemiro speelde in het afgelopen seizoen 41 wedstrijden voor Porto, waarin hij 4 keer wist te scoren.

Casemiro is niet van het niveau dat Real Madrid moet nastreven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real zal of lucas silva of casemiro bij porto moeten stallen. dan kan 1 als back up bij real fungeren en de andere zich ontwikkelen bij porto. Dan na 2 jaar ofzo kijken welke het best is en dan de ander verkopen.

29 mei 2015 om 12:14

Lucas Silva gaat volgens mij zeker verhuurd worden. Dan blijven Keylor Navas en James over als non-EU spelers, dus gewoon plek voor Casemiro. Weet sowieso niet zeker of dat echt een regel is, bij Barcelona zitten er 7 non-EU spelers in de selectie (aangenomen dat Messi en Rafinha ook een spaans paspoort hebben).

29 mei 2015 om 12:21

Lees de tekst nog eens goed: Danilo wordt de derde non-EU speler na James en Navas. Overigens tellen idd spelers als Messi, Radinha en Pepe niet voor die regel.

29 mei 2015 om 12:22

Marcelo dan?

29 mei 2015 om 12:25

En Danilo, Marcelo en Hernandez dus zoals in de tekst staat geschreven. Maar volgens mij is die regel wel bullshit inderdaad, Atletico heeft ook Siqueira, Miranda, Jimenez en Godin van buiten de EU en Barca heeft Suarez, Neymar, Mascherano, Douglas, Alves, Adriano en Bravo.

29 mei 2015 om 12:26

Oja, das waar ook. Denk overigens wel dat Keylor zal vertrekken als De Gea komt.

edit: Keylor Navas heeft ook een spaans paspoort, dus dan blijven Danilo, James en Lucas Silva over. Lucas Silva ruilen met Casemiro en zowel Porto als Real is versterkt.

29 mei 2015 om 13:33

waarom moet real madrid 7,5miljoen euro betale aan porto voor een speler dat al van hun is??

29 mei 2015 om 13:37

marcelo heeft spaanse nationaliteit gekregen vorig jaar als ik mij niet vergis.

29 mei 2015 om 21:51

@soulaimane

Dat is vast het genie dat Florentino Perez heeft. Talentvolle spelers verkopen om die later voor meer geld terug te halen. Op Carvajal hebben ze zo anderhalf miljoen euro verlies geleden, dat gaat nog, maar wat ze met Morata of Casemiro gaat er bij mij niet in.

De betere versie van Khedira. Is net als Khedira fysiek sterk en heeft een loopvermogen maar is voetballend dan net dubbel zo goed als Khedira. Modric en Kroos kunnen niet 60 wedstrijden in een seizoen aan dat is al gebleken. Deze jongen terug brengen en Lucas Silva of Illaramendi verhuren om hun ook beter te maken.

3 niet EU-spelers? Ze hebben er nu toch ook al 4, of zie ik dat verkeerd?
-James
-Marcelo
-Hernandez
-Lucas Silva

Evenals Barca met Messi, Neymar, Suarez, Rafinha, Dani alves, Mascherano, Adriano.
Of heeft dit iets met een spaans paspoort te maken?

29 mei 2015 om 12:15

Marcelo heeft een spaans paspoort en Chicharito wordt niet vastgelegd.

29 mei 2015 om 12:15

Hernandez gaat terug naar United.
Maar het heeft idd te maken met of ze een paspoort hebben van een Europees land.

29 mei 2015 om 12:16

Hernandez zal niet blijven.rafinha heeft volgens mij een Spaans paspoort

29 mei 2015 om 12:17

Uiteraard heeft dat met het paspoort te maken. Marcelo heeft een Spaans paspoort. Messi, Rafinha, Dani Alves, Macherano en Adriano hebben ook een eu paspoort.

29 mei 2015 om 12:25

messi heeft sws een spaans paspoort.

29 mei 2015 om 21:55

Bij Barça hebben enkel Douglas (wie?), Neymar en Suarez geen EU-paspoort.

Casemiro is een topper, hij bezit heel veel kwaliteiten zoals genoeg snelheid, lengte, kan erg goed koppen, is verdedigend goed, kan goed omschakelen en verdedigen/ aanvallen. Ook is hij beter dan verwachtingen in goed meevoetballen!

real moet casemiro houden en lucas silva huren aan porto.
dat is het beste voor de spelers, het team en het club!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren