Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid zal onder Zidane mooier voetballen dan Barcelona nu doet’

Laatste update:

Barcelona speelt volgens velen het mooiste voetbal van Spanje, terwijl Real Madrid vooral kijkt naar het resultaat. Ex-Real-verdediger Cicinho denkt echter dat zijn voormalig werkgever het gat met Barcelona binnen afzienbare tijd gaat dichten. Cicinho denkt dat Real Madrid onder Zinédine Zidane mooier gaat voetballen dan Barcelona.

“Zidane is de perfecte coach voor Real Madrid. Als ze twee of drie doelpunten tegen krijgen, maakt dat niet uit. Real Madrid gaat vermoedelijk toch vaker scoren”, zegt de vleugelverdediger van Sivasspor tegen Goal. “Met Zidane zal Real Madrid beter gaan spelen. Real Madrid zal het mooiste voetbal van Spanje gaan spelen, zoals Barcelona dat nu doet.”

“Hij is een kalme en professionele man. Hij vertelt wat de coach wil van zijn spelers”, zegt Cicinho, die in het verleden ook werkzaam was bij AS Roma. “De Champions League-wedstrijd tussen AS Roma en Real Madrid is een wedstrijd tussen twee fantastische clubs. Voor alle voetbalfans zal het een mooie wedstrijd zijn.”

Denk je dat Real Madrid mooier gaat voetballen dan Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan dat als ze geen Messi hebben?

17 februari 2016 om 16:26

Trainen.

17 februari 2016 om 16:27

Of iniesta

17 februari 2016 om 16:53

Of Busquets

17 februari 2016 om 17:00

Ruudtoer

Modric, James, Isco, Kroos en nog als back up Kovacic en Casemiro op het middenveld heeft Real niks te klagen op papier beste middenveld ter wereld, en ik heb er vertrouwen in dat Zidane het in praktijk ook kan laten renderen als de beste middenveld ter wereld..

17 februari 2016 om 17:11

In jou ogen ja. Busquets rakitic iniesta is toch echt beter. Alleen modric zit op dat niveau

17 februari 2016 om 17:23

Kroos is beter dan Busquets, Modric gelijkwaardig aan Iniesta en Isco en James zijn gelijkwaardig danwel beter dan Rakitic. Wat wil je nu eigenlijk zeggen. Je zegt nu evenveel nuttigs als ik doe. Enkel je mening uitspreken. Onderbouw eens waarom zij beter zijn dan? Ik kan vrij weinig facetten in het spel vinden namelijk.

17 februari 2016 om 17:32

Kroos beter dan busquets? Voor de rest ben ik het er wel mee eens en vind isco en james zeker beter dan rakitic

17 februari 2016 om 17:40

Wahahahha ik lach om jou. Busquets is de beste verdedigende middenvelder. Iniesta een van de beste middenvelders evenwaardig vinden aan een (zeker wel) geweldige speler maar aub het valt niet te vergelijken. In dat 3e heb je wel gelijk maar Rakitic is een andere soort speler. Je hebt rare vergelijkingen trouwens. Iniesta moet je juist met Isco/James vergelijken en Rakitic met Kroos. Modric met Busquets (op basis van posities en soort speler)

17 februari 2016 om 17:43

@BR-7

Ik viel bijna van mijn stoel af.
Busquets is zoooveel beter dan Kroos, ik kan het niet eens in woorden uitdrukken.

17 februari 2016 om 18:26

Kroos beter dan Busquets..
Ja en Messi is beter dan Kenneth Vermeer (zie je wat ik doe? 2 spelers vergelijken die niet eens op dezelfde positie staan)

17 februari 2016 om 18:50

Wie is Modric nou weer vergeleken met een legende zoals Iniesta? Nee, Iniiesta is toch echt ene niveautje hoger.

17 februari 2016 om 19:15

@br-7

Hahahahaha,
Ik lees veel onzin hier, maar jij spant de kroon vandaag.
Kon je stuk niet eens aflezen.
Busquets vind ik persoonlijk Oer irritant, maar hij is echt veel en veel beter dan kroos.
Nee sorry maar het middenveld van barca is toch echt beter dan van real.

17 februari 2016 om 19:33

Modric en James zijn beide dan middenveld van barca. Alleen mist real een cvm.

17 februari 2016 om 20:07

Oef Busi is de beste Cvm in de wereld hoe durf je

17 februari 2016 om 22:42

Busquets is imo gewoon een lompe speler die alle balle op het middenveld moet pakke wat arda nu ook erg goed doet dus ik hoop dat sergio gewoon bankje gaat zitten want ik vind hem totaal geen barca speler

Ik zou er erg blij van worden mocht hij dat voor elkaar krijgen maar de kans is nihil, tenzij Busquets wordt overgenomen en Real met hele andere vleugelspelers gaat spelen. Het voetbal onder Guardiola (in de échte topjaren) zie ik niet snel meer geëvenaard worden helaas.

Dit is niet wat cicinho gezegd heeft VZ. Hij zei dat Real Madrid onder Zidane het mooiste voetbal zal spelen, zoals Barcelona dat nu doet en niet mooier.

dat zou mooi zijn, hoe meer mooi voetbal hoe beter...vraag me alleen af waarom hij dat denkt. Alleen omdat Zidane een kalme en professionele man is? Daar zijn er heel veel van.

17 februari 2016 om 16:53

Misschien omdat zidane zelf een mooie voetballer was die altijd in ploegen zat die mooi voetbal speelden. Of het net zo mooi voetbal word als barca speelt dat moeten we afwachten al zal dat ook voor een groot deel met smaak te maken hebben. Maar het is zeker niet gek om te denken dat zidane real mooi voetbal zal laten spelen

17 februari 2016 om 17:41

Het counterende Frankrijk in 1998 liet hem toch ook excelleren anders.

Het is toch gewoon een kwestie van smaak. Zijn zat mensen die het voetbal van Real nu al leuker en mooier vinden dat het spel van Barcelona. Maar wat maakt het nou weer uit, Real heeft spelers die over andere kwaliteiten beschikken dan de spelers van Barcelona. Is het doel nu om mooier te gaan spelen dan Barcelona of zo goed mogelijk op de eigen manier en daarmee prijzen te winnen.

Hahahaha! Ach ja, als vleugelverdediger van sivaspor kan je ook alleen maar het nieuws halen als je iets geks doet of zegt.
In dat laatste is deze man volledig geslaagd..
Real zal nooit mooier voetbal als Barcelona op de mat kunnen leggen.

17 februari 2016 om 16:39

Het is een ex-real speler. Heeft wat mij betreft heust wel iets te zeggen.

17 februari 2016 om 17:12

Magic Mike.

Mag ik je glazenbol lenen?

17 februari 2016 om 17:42

Dan zegt ie toch wel iets geks?

Wat een gezwets, met alleen maar scoren kom je er niet. 3 tegendoelpunten is altijd slecht en heb je een hoop te herstellen. Hoe wil je de champions league winnen met alleen maar aanvallen... En als er per wedstrijd 6 in willen leggen moeten die drie voorin een voorbeeld nemen aan MSN. Voetballen als een collectief.

17 februari 2016 om 16:57

Idd ' het maakt niet uit dat ze er 3 tegen krijgen' das lekker voor zo'n club zeg!

Wij van wc eend adviseren wc eend...

Logisch dat hij dat zegt. Hij is een Madrista in hart en nieren. Eerlijk gezegd kan ik van het spel van beide clubs genieten. De ene club speelt in de basis niet mooier dan de ander. In Nederland heb ik hetzelfde met Ajax, Feyenoord en PSV. Ze hebben alledrie een andere opvatting van het spel. Maar dat maakt het een niet beter dan het andere. Ik geniet van de branie van Ajax, de passie van Feyenoord en het slimme van PSV. Anders dan dat kan ik het niet verwoorden. En zo is het ook bij Real en Barca.. Real is sluwheid, branie... kracht. Barca is flegmatiek, snel en kort spel, technisch vernuft.... allebei prachtig om naar te kijken...

Ha, de tweede Braziliaanse ex-back van Real die onzin komt spuien in twee dagen.

17 februari 2016 om 17:44

Deze was toch de toekomstige wereldtopper die alles had, maar vervolgens niets liet zien? Hij zou de hele flank kunnen bestrijken a la Cafu, een trap als Roberto Carlos hebben en verdedigend uitmuntend zijn.

17 februari 2016 om 18:00

Werkelijk geen idee, maar dat klinkt als de doorsnee Braziliaan.

Haha, ja misschien als ze Msn, Iniesta en Busquets halen. Wat een onzin. Neemt natuurlijk niet weg dat Real Madrid een top ploeg is, maar beter dan baca, nee. Gewoon nee.

Hoe komt hij daar in hemelsnaam bij, waar baseert hij dit op.
Word er een beetje beu van dat iedereen zijn eigen (oude) club maar blijft promoten of verheerlijken in de media.

Ik word een beetje moe van die ex spelers van real met hun domme uitspraken! Nooit zullen wij meer zo mooi voetbal zien als dat van barca ... En als het gebeurt dan gebeurt het bij barca ...

Daarbij zidane was een van de allerbeste ... Ik was groot fan van hem ... Maar als trainer denk ik niet dat hij het gaat redden bij real ... Teveel ego's die weinig respect voor hem hebben ... Hij kon beter beginnen bij een club als lyon

17 februari 2016 om 19:22

@jera

Overdrijven is ook een vak hè.
Het voetbal van barca is natuurlijk leuk en hebben echt tijdperk neer gezet.
Maar dat hebben Ajax en Milan in het verleden ook gedaan.
Dus ja het kan over 10 jaar ook een hele andere ploeg zijn bijvoorbeeld.
Ook is het barca niet meer zo als in het begin onder pep, het is al wat minder geworden vind ik persoonlijk

Dan moet Real niet alleen een pasr toppers er bij halen, dan zullen ze ook een keer als een collectief moeten gaan voetballen. Dan lukt maar niet en dat is juist het unieke aan Msn.

Wordt ook een lastig verhaal met CR9 voorin..

Ik hoop het voor Zidane maar ik denk niet dat dat zomaar zal gebeuren. Ik vin dat mensen teveel druk op Zidane leggen.

Dat dit het doel is van real, zegt al meer dan genoeg

17 februari 2016 om 19:41

Dit is het doel van Real Madrid dus niet. Het betreft een uitspraak van een ex-speler, geen medewerker of beleidsbepaler...

Barcelona is gewoon een klasse beter dan Real Madrid.
Real doet het nu beter met Zidane maar Barcelona is voetballend veel beter dan Real.

Het middenveld maakt uit dat dat niet gaat gebeuren. Vind Kroos nog altijd totaal geen Madrid-speler en van James als nummer 10 ben ik ook nog niet overtuigd. Een Özil zou Real naar mijn mening echt compleet maken, of in ieder geval een zeer verfijnde nummer 10.
Modric daarentegen is een klasse apart. Voor mij de beste middenvelder van La Liga, heeft zich de afgelopen jaren geweldig ontwikkeld en speelt erg constant.

Haha, Kroos beter dan Busquets? Ene Madrid fan beweerde eens dat Isco beter is dan Iniesta tjonge tjonge wat slapen Real fans laatste 10 jaar slecht door Barca Wuahahaha tja Real Madrid fans logica natuurlijk humor moet ook nog kunnen.

Slechte titel, want wat in de titel staat wordt helemaal niet gezegd. Of er is slecht geciteerd. Er wordt namelijk gezegd dat Real het mooiste voetbal van Spanje zal spelen (dus ergens in de toekomst), zoals Barcelona op dit moment het mooiste voetbal van Spanje speelt. Dat is totaal iets anders dan mooier spelen dan Barcelona nu.

Normaal erger ik me niet zo aan taalfoutjes, maar door deze fout worden de woorden van deze meneer verdraaid. Dat vind ik niet netjes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren