Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid moet ruim 70 minuten wachten op dubbelslag in dezelfde hoek

Laatste update:

Real Madrid heeft op bezoek bij laagvlieger Cádiz geen fout gemaakt: 0-2. De bezoekers moesten ruim zeventig minuten wachten op de openingstreffer van Nacho, waarna Marco Asensio het karwei afmaakte. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti verstevigt hierdoor de tweede plaats in LaLiga, al is het gat met koploper Barcelona met tien punten nog steeds groot. Desondanks een goede generale voor de tweede ontmoeting met Chelsea van dinsdag in de kwartfinale van de Champions League.

Ancelotti bracht zes wijzigingen door ten opzichte van de met 2-0 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Chelsea van woensdag. Éder Militão was de enige speler die zijn basisplek behield in de defensie. Dani Carvajal, David Alaba en Eduardo Camavinga werden naar de bank verwezen. Lucas Vázquez, Antonio Rüdiger en Nacho stonden nu achterin opgesteld. Federico Valverde, Aurélien Tchouaméni en Dani Ceballos vormden het middenveld. Voorin werd Karim Benzema geassisteerd door Marco Asensio en Rodrygo. Toni Kroos en Vinícius Júnior kregen rust en Luka Modric zat op de bank.

Cádiz zorgde voor het eerste gevaar na bijna een kwartier spelen. De mee opgekomen linksback Pacha Espino had pech dat zijn knal de paal teisterde. Kort daarna bewees doelman David Gil zijn waarde voor de thuisploeg door inzetten van Asensio en Benzema onschadelijk te maken. De Franse aanvaller leek in de slotfase van de eerste helft alsnog te scoren, maar wist wonderwel van dichtbij de lat te raken. Ook Rodyrgo faalde later met een schot op doel, waardoor Real Madrid ondanks de diverse kansen en het overwicht met een gelijke stand ging rusten tegen de stugge laagvlieger.

Ook na rust bleef Real Madrid jagen op de openingstreffer. Rodrygo werd net op tijd gestuit en de ongelukkige Benzema trof ditmaal de paal. De beloning voor de gasten uit Madrid kwam er alsnog in de 72ste minuut. De mee opgekomen Nacho liet de bal net buiten de zestien een keer stuiteren, om hem vervolgens in de benedenhoek te knallen: 0-1. Het goede voorbereidende werk was van Tchouaméni. Real Madrid had de smaak te pakken en verdubbelde de voorsprong in minuut 76: de door Valverde aangespeelde Asensio was eveneens trefzeker met een knal in de benedenhoek. Modric en Eden Hazard vielen nog in, maar dat leverde de Koninklijke geen extra treffers op.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3225614881
2FC Barcelona3221742770
3Girona3221562768
4Atlético Madrid3219492161
5Athletic Club32161062258
6Real Sociedad32131271251
7Real Betis3212128248
8Valencia3213811147
9Villarreal3211912-442
10Getafe3291310-640
11Osasuna3211615-939
12Sevilla3291013-437
13Las Palmas3210715-937
14Alavés329815-1035
15Rayo Vallecano3271312-1234
16Real Mallorca3261313-1231
17Celta de Vigo3271015-1031
18Cadiz3241315-2325
19Granada 323920-2818
20Almería3211120-3314

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft het zolang geduurd zeg tot de goal viel. Niet normaal hoeveel je als team mist en ook nog de keeper van Cadiz die een wereldpot keept. Zegt veel over ons La Liga seizoen dit jaar. Vond het spel vandaag erg goed. Zoveel kansen gecreëerd, uitstekend combinatiespel en buiten die bal op de paal van Cadiz verdedigend ook sterk. Rodrygo was uitstekend zoals altijd op linksbuiten en ook Asensio gaat door met zijn goeie vorm. En dan Nacho van alle spelers die een heerlijke 1-0 maakt! Enige minpunt vond ik Benzema vandaag. Mistte teveel kansen en ook qua spel wat minder. Maar goed hele goeie pot gezien en een uitstekende opwarmer naar dinsdag tegen Chelsea!

15 april 2023 om 23:41

Het duurde zo lang dat je bijna zag aankomen dat het niet zou gebeuren. Juist daarom mooi dat een volhouder en gewaardeerde kracht als Nacho de goal maakte. Dat Benzema de scherpte miste was jammer, maar dat komt wel goed tegen de topploegen. Rodrygo was zeer goed op links. Ik zou Vinícius eens op rechts proberen. Die heeft zoveel talent dat hij overal wel gevaarlijk wordt.

16 april 2023 om 00:34

Ik denk persoonlijk dat Vinicius alleen op links kan spelen. Daar is die meer onvoorspelbaar. Het is gewoon jammer dat Rodrygo ook het beste is op links. Beetje zonde want hij brengt echt dat extra's met zich mee als die aan de linkerkant staat.

16 april 2023 om 00:51

Denk je? Hij is levensgevaarlijk op links, maar is volgens mij in staat om overal in de voorhoede te spelen. Al had ik aanvankelijk grote twijfels omdat het soms lijkt alsof hij zelf ook niet weet wat hij gaat doen. Zijn afwerking is sterk verbeterd en daarmee zijn vertrouwen gegroeid. Wellicht nog niet het juiste moment om hem de vrijheid te geven, maar op zijn tijd switchen met Rodrygo van kant lijkt me best een goed idee.

16 april 2023 om 01:04

Wellicht een beetje gek om een van de beste linksbuiten van de wereld op rechts te laten spelen zodat een speler op linksbuiten kan spelen die het vooral tegen de Cadiztjes heeft laten zien.

16 april 2023 om 01:38

Ja. Dat is wellicht een beetje gek.

16 april 2023 om 04:49

Het is niet alsof die speler wedstrijden heeft beslist tegen de Cityjes en Chelseatjes. Niet dat ik hem beter dan Vini vind, maar Rodrygo barst van de potentie. Vergeet niet dat Vini praktisch basisspeler was ruim voordat hij goed begon te spelen. Mocht een jaar aanmodderen op links voordat hij begon op te bloeien. Ik vind dat je ze beide moet inpassen en als je als team in totaal beter van wordt door ze van flank te wisselen zou ik dat zeker proberen. Rodrygo op rechts werkt tot nu mondjesmaat. Na 2 jaar hetzelfde zou ik het toch een keer andersom proberen.

16 april 2023 om 10:53

Rodrygo is goed via links, maar vini is op dit moment een van de beste aanvallers ter wereld en via rechts zou hij denk ik niet het zelfde zijn als op links, want zijn linkerbeen is niet goed en via links is hij zo onvoorspelbaar hij kan gaan versnellen of naar binnen of naar buiten toe. Rodrygo vind ik zelf het best achter de spits en dat zegt hij zelf ook.

16 april 2023 om 12:22

"vergeet niet dat Vini praktisch basisspeler was ruim voordat hij goed begon te spelen. Mocht een jaar aanmodderen op links voordat hij begon op te bloeien. "

Wat een onzin zeg, Vini was echt geen basisspeler. Of bedoel je onder Solari (toen Real niks beter had)? En daarna vloog ie weer naar de bank. Sterker nog Lopetegui zou tegen Perez hebben gezegd om Vinicius te verkopen. Hij speelde echt nooit onder hem.

Niemand heeft Vinicius ooit wat gegeven. Sterker nog, Zidane liet Rodrygo vaker spelen dan Vinicius. Maar Rodrygo raakte heel vaak geblesseerd. Pas na zijn (vinicius) geweldige wedstrijd tegen Atalanta (in de CL) begon hij iets vaker te starten onder Zidane. Zidane kon toen ook niet om hem heen. Toen Hazard weer wedstrijd fit was, moest Vini als RB spelen (tegen Cfc) en dit was een van de redenen waarom Real werd uitgeschakeld.
Onder Ancelotti begon hij ook op de bank en was Hazard en Bale de basisspelers.

Het probleem van Rodrygo is dat hij niet constant is. Op links, rechts, als cam, het maakt niet uit waar hij speelt. Hij moet gewoon constanter worden. Ik heb het vaak genoeg gezegd. Hij is of Pele of Rodrygo.. Robinho was precies zo. Ik hoop voor hem dat hij constant kan worden, want qua talent is hij wel een van de beste linksbuiten/cam ter wereld.
Dit seizoen speelt hij ook veel vaker, maar scoort veel minder.
We moeten ook nog maar gaan zien hoe hij het zal doen met 3 dubbele rugdekking, wat Vinicius elke wedstrijd mee te maken krijgt.

16 april 2023 om 14:16

Ach hij weet duidelijk niet waar hij het over heeft. Waarschijnlijk gisteren de eerste wedstrijd van Real Madrid gezien dit seizoen.

16 april 2023 om 15:53

Vinicius heeft in 2019 tot 2021 meer dan de helft van de wedstrijden in de basis gestaan met amper rendement. Dat heb ik voor Rodrygo nog niet gezien. Dat hij meerdere wedstrijden in de basis op zijn eigen positie mocht proberen. Ik kan me wel herinneren dat Rodrygo een paar goeie wedstrijden had gespeeld onder Zidane en daarna weer uit de picture verdween. Ik weet dat Vini toen op rechts heeft gestaan met Hazard maar dat was ook in de periodes dat hij nog niet consistent was. De Vini van nu is een hele andere speler. Zolang Rodrygo niet consistent wordt hoef je er niet veel over te discuseren, maar mocht hij zijn topvorm vasthouden zal je ze toch beide moeten inpassen.

Geweldige pot zeg! Veel energie op het middenveld, het leeuwendeel van de duels en 2e ballen gewonnen, heerlijke combinaties, fantastische solo's en veel kansen. Enige kritiekpunt is dat het hier geen 0-7 wordt.

Ceballos en Nacho waren geweldig. Asensio ook uitstekend en enkele geweldige combinaties met Benz. Rodrygo was aan het dribbelen alsof hij een (te vroege) reincarnatie van Ronaldo was maar was dramatisch in de afronding, net als Benz overigens. Fede en Mili ook heel goed. Iedereen goed eigenlijk op het afwerken na.

Wat een boel gefrustreerde etters ook bij dat Cadiz zeg. Mag je die lafaard van een Manzano aanrekenen. Als je na 10 cynische fouten en een mep nog geen geel trekt ja dan gaat het uiteindelijk overkoken he droeftoeter.

15 april 2023 om 23:17

Nacho is op Rb veel beter dan op Lb. Verder heb je helemaal gelijk.

15 april 2023 om 23:32

Het ontbreekt Rodrygo aan ritme, maar die jongen heeft heel veel talent en dreiging. Wellicht moet Real het eens proberen met Vinícius op rechts en Rodrygo op links? Al snap ik dat niemand Vinícius op dit moment weg wil halen van de linkerkant. Leuk voor Nacho dat hij de bevrijdende goal maakte. Een stille kracht die zelden door de ondergrens zakt. Altijd een vreugde om het Real van Ancelotti te zien spelen.

16 april 2023 om 10:57

Vini gaat niet veel kunnen aan de rechterkant! Vini is ook gewoon beter dan rodrygo via links, dus waarom zou je dat doen? Rodrygo is vanaf rechts ook gewoon beter dan vini, omdat zijn linkerbeen beter is. Als vini vanaf rechts speelt wordt hij ook gewoon te voorspelbaar. Vini speelt ook de verdedigers van wereldteams kapot en ik weet niet of rodrygo dat ook zo kan! Ik zie rodrygo het liefst achter de spits.

Teveel maar dan ook echt teveel kansen nodig gehad om te scoren. Lieve hemel toch. Alsnog op het eind twee goals en de winst. En door naar Chelsea. Niemand geblesseerd geraakt en Kroos en Vinicius kregen rust.

Het kon ook gewoon 0-7 worden, maar ja winnen is winnen! Door naar dinsdag.

Prima gespeeld, iedereen speelde een goede pot op Vazzie na dan. Wel jammer van die vele gemiste kansen. Maar goed, ik wil denken dat ze tegen Cfc (en eventueel City) wel naar binnen vliegen.

15 april 2023 om 23:11

Ik denk dat nummer 15 dit jaar binnengehaald wordt.

16 april 2023 om 00:25

Ik denk en hoop het natuurlijk ook. Ik vind ons iig qua spel veel beter dit seizoen in de CL k.o.

15 april 2023 om 23:34

De historische droomfinale zou Real-Milan zijn. Maar ik denk dat City en Napoli dit seizoen beter voetballen. Nu gaan de zenuwen een rol spelen dus het is moeilijk te voorspellen. Beide opties spreken mij aan. Alhoewel ik een voorkeur voor Madrid heb.

Vind dat wij te weinig over Militao praten. De beste man is toch gegroeid tot 1 van de beste centrum verdedigers ter wereld. Imo beste samen met Araujo.

Als hij nu in de PL speelde spraken ze dag en nacht over hem

15 april 2023 om 23:22

Absoluut, geweldige verdediger. Ontwikkelt zich top. En nog maar 25 jaar. 👏

Hij kan nog zeker naar het niveau van Maguire toe groeien.

16 april 2023 om 01:01

Groeien?

16 april 2023 om 04:51

Maguire heeft meer goals gemaakt tegen De Gea dan Ramos!

16 april 2023 om 04:52

Ik vond hem bij Porto al heel goed. Bij Real leek het de zenuwen te zijn aan het begin, maar man wat is hij goed. Snel, fysiek sterk, goeie kopper en goed aan de bal. Zeer complete verdediger.

Veel kansen nodig gehad. Te vaak veel kansen en mogelijkheden nodig om tot goals te komen. Je zou maar een top klinische aanvaller erbij hebben, scoor je echt tig meer goals. Maar goed 3 punten en snel verder. Rodrygo deed leuke dingen maar helaas mist hij nog steeds die finishing touch. Dat moet echt beter bij hem.

Rodrigo liet alleen na te scoren, maar wat een geweldige partij speelde hij zeg. Verder Mili en Rudi straalden heel veel autoriteit uit, Nacho en Asensio waren uitstekend. Een geweldige teamprestatie tegen de schoppers van de zuidkust. Tchou, Fede en Dani klikken heel goed, dat geeft een goed gevoel. Mooie winst. Hala Madrid!

16 april 2023 om 09:42

Dat is te vaak het probleem bij Rodrygo. Goed spelen en kansen creëren doet hij goed maar afmaken is een probleem.

16 april 2023 om 11:25

@sergio: Ja, dat is dit seizoen inderdaad zo, maar op de weg naar de 14e CL waren er toch wel hele cruciale momenten waarin Rodrygo het verschil maakte met zijn goals.en dit is denk ik de eerste keer dat hij echt als linksbuiten startte meen ik, dus als hij dat vaker zou doen, dan komen die goals vast wel. Als Vini nou eens op rechts hetzelfde niveau (bij benadering) kan aantikken als op links, dan is het gewoon een monsteraanval met Rodrygo links, Vini rechts en Benz ertussen.

16 april 2023 om 11:00

Militao en rudiger moet je ook gewoon laten staan, want rudiger heeft zich echt goed aangepast hoor, want wat was hij matig/slecht aan het begin van het seizoen en nu is hij gewoon na militao onze beste cv.

Vond hazard ook wel gretig maar ja dat mag wel voor dat geld en zijn bankzitters statuut

Zou het dan echt? Asensio speelt nu zowaar al een paar wedstrijden echt heel goed. Mocht hij zijn pre-blessure vorm weer aantikken dan moeten we volgend jaar echt met een 10 spelen.

16 april 2023 om 10:15

Asensio is een cheat code als invaller of er als gerouleerd moet worden. Als een vaste basisspeler, is het een ander verhaal. Uiteindelijk hoop ik dat zijn contract verlengd gaat worden. Ik was er eerst tegen, maar als die accepteert dat die niet gezien wordt als vaste basisspeler maar als supersub en hier en daar vaak een basisspeler is, dan accepteer ik dat.

Hopelijk worden de contracten van Nacho en Ceballos ook verlengd. Ben wel bang dat het moeilijk gaat worden. Beide zijn eigenlijk te goed voor op de bank, en ze denken er ook allebei aan om naar een andere clubs te gaan waar ze iedere week spelen. Afwachten dus. Ik hoop dat ze blijven en straks met Brahim en Fran Garcia, heb je ook meer Spaanse boys in de selectie, wat natuurlijk ook leuk is.

16 april 2023 om 10:29

“Als een vaste basisspeler, is het een ander verhaal.”

Jij vormt deze mening over Asensio als basisspeler op de rechtsbuiten, maar op de 10 kan het echt een wereldspeler worden.

16 april 2023 om 12:25

Ja tuurlijk want daar wordt die ook altijd opgesteld. En we spelen haast bijna nooit met een 10. Ja toevallig in de competitie hier en daar omdat La Liga niet meer interessant is.

16 april 2023 om 13:38

Blijkbaar heb je zijn laatste zin niet gelezen of begrepen.

Dit had natuurlijk een vele malen grotere score moeten zijn. Goed spel dat wel. Dat belooft goeds voor de cl campagne!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren