Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid legt na Vinícius Júnior tweede sterkhouder héél lang vast

Laatste update:

Real Madrid heeft het contract van Eduardo Camavinga opengebroken en verlengd, zo meldt de club dinsdagmiddag via de officiële kanalen. De Fransman heeft een contract getekend tot medio 2029 in de Spaanse hoofdstad.

De contractverlenging van Camavinga hing al langer in de lucht. Begin oktober meldde de Italiaanse transfermarkt-journalist Fabrizio Romano al dat de club een mondeling akkoord had bereikt met de twintigjarige Fransman.

Real heeft een afkoopclausule van een miljard euro laten opnemen in het contract van Camavinga, ook gaat zijn salaris er flink op vooruit. De in Angola geboren middenvelder lag vast tot medio 2027.

Camavinga kwam in de zomer van 2021 voor 31 miljoen euro over van Stade Rennes. In zijn eerste seizoen bij Madrid wist hij meteen beslag te leggen op de Champions League. Carlo Ancelotti gebruikt Camavinga ook vaak op linksachter.

Real wist vorige week ook al het contract van Vinícius Júnior open te breken en te verlengen. De Braziliaanse aanvaller heeft eveneens een afkoopclausule ter hoogte van een miljard euro.

Naar verwachting gaat de Koninklijke ook snel de contracten van Federico Valverde, Rodrygo en Eder Militão verlengen.

Daarnaast is de club in gesprek met de entourage van Alphonso Davies. De Canadese linksback van Bayern München ligt tot medio 2025 vast en moet Bayern vijftig miljoen euro opleveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo te zien is Real goed bezig. Nu nog een top spits, dan zij we er klaar voor.

Eerst Vinicius, toen Rodrygo en nu eindelijk Camavinga officieel. Heerlijk hoor dat de club dit soort jonge spelers langer aan de club kan verbinden. Camavinga is echt een geweldige speler. Ook tegen Vallecano zag je alweer wat voor speler hij is geworden. Over een paar jaar is die echt wel een van de beste middenvelders van de wereld. Heel blij mee dat die tenminste nog 5 seizoenen te bewonderen is in Madrid!

Het zou overigens ook heel mooi zijn als Davies aankomende zomer gaat komen. Dan alleen nog een topaanvaller en dan heb je al een aardige selectie voor volgend seizoen. Ook omdat Endrick natuurlijk gaat komen. Toekomst ziet er fantastisch uit.

7 november 2023 om 14:33

Dat zal toch wel (eindelijk) Mbappe gaan worden?

7 november 2023 om 14:35

Samen met Tchouameni en Bellingham heeft Real over een paar jaar het beste middenveld van de wereld.

7 november 2023 om 14:46

Goed bezig daar bij Madrid hoor.

Hopelijk komt er nog een topspits bij voorin en voor de rest zouden de backs aangepakt mogen worden in mijn ogen.

Davies wordt genoemd. Aanvallend een topback, defensief nog wel kwetsbaar... Al heb je die Spaanse linksback ook nog en Mendy ook nog, maar die is normaliter nooit fit...

Rechtsback zou ik wel iemand anders dan Carvajal zien. Is die Arnau Martinez niks voor Madrid? Spaans, jong, talentvol...

En anders Hakimi proberen terug te halen en dan als toetje nog Mbappé erbij meenemen!

7 november 2023 om 14:50

En de komst van een trainer als Xabi Alonso. Dat zou de kers op de taart zijn

7 november 2023 om 18:50

Dat zou de beste transfer in jaren zijn.

7 november 2023 om 15:10

De toekomst ziet er zeker goed uit voor Real Madrid, goed beleid.
Lijkt me ook verstandig om voor een trainer te gaan kiezen die het beste uit de spelers haalt.
Ancelotti geweldige people manager maar ik mist toch echt het mooie aanvallende voetbal.
Zo'n talentvolle groep met een aanvallende innovatieve trainer zou toch geweldig zijn.

Baby Seedorf heeft al veel harten veroverd. Met zijn unieke techniek en ontzettende drive zie ik hem graag elke wedstrijd 90 minuten. Waar ik vooral van geniet tijdens Real kijken is wanneer hij ballen verovert en ik als een malloot CA-MA-VINGA!! kan schreeuwen naar de tv. Vooral m’n meissie vind dat heel geestig! 😅

7 november 2023 om 14:32

"waar ik vooral van geniet tijdens Real kijken is wanneer hij ballen verovert en ik als een malloot CA-MA-VINGA!!" haha ik ken je niet maar toch heb ik hier een beeld bij. Ik zit vanavond weer Santiago liedjes te zingen hoop ik .

7 november 2023 om 14:38

Haha Real Madrid wedstrijden zijn mijn uitlaatklep, altijd gezellig om in die emotionele rollercoaster te zitten. 🤣

7 november 2023 om 14:33

Ha ha, ik zie het voor me Wario! En inderdaad, de energie van Camavinga werkt aanstekelijk. Toen hij nog als broekie in Frankrijk speelde en er geruchten waren dat Calafat naar hem ging kijken, volgde ik bijna elke week de wedstrijden van Stade Rennes en ik was ook meteen verkocht. Wat een enorm talent hebben we toen binnengehaald en hij maakt het helemaal waar.

7 november 2023 om 14:40

Ja ieder nadeel ‘heb’ z’n voordeel. Mbappé kwam niet, maar dit pareltje wel. En toch nog een CL binnengesleept. Het had slechter gekund.

7 november 2023 om 14:40

Vind dit project vele malen leuker dan het galatico project van begin deze eeuw. Toen had je hele mooie namen hoor (en ook leuk spel), maar real lijkt nu echt de talentenweg ingeslagen te zijn. Zijn ook stuk voor stuk grote talenten. Mooi om te zien

7 november 2023 om 15:53

Je meissie vind het niet geestig maar denkt waarschijnlijk dat je van de "verkeerde" kant bent....

7 november 2023 om 18:16

Lol

Een van de weinige spelers van dat team waar ik echt van kan genieten. Bizar talent. Eigenlijk bijna een belediging voor het voetbal dat ie op LB moet spelen.

Logisch dat ie bijtekent, maar ook jammer. Lijkt me ook een goeie voor de PL. Zie hem ook wel uitgroeien tot een van de aanvoerders.



Deze jongen moet als eerst op het formulier staan. Echt zonde dat hij geen onbetwiste basis is. Camavinga als enige 6 heeft alles: verdedigend sterk, voetballend sterk. Ideale pivot. Speel met 2 middenvelder ervoor en je kan veel aantrekkelijker spelen dan Ancelotti ze laat doen. Bellingham en Arda Guler zou op de lange termijn wel kunnen met Cama erachter. Je moet dan alleen een trainer met ballen hebben die ook echt aanvallend wil en durft te spelen. Voor nu kan het ook dan zet je gewoon Modric en Bellingham op 8 en 10 en Cama op 6.

Ik hoop niet dat ze van Endrick een winger op rechts gaan proberen te maken. Dat is echt een 9.

7 november 2023 om 14:48

Tsja. Waar ga je dan Tchouameni en Valverde zetten?

Verder denk ik dat Camavinga als enige 6 te veel risico in zijn spel legt. Zeker qua dribbels etc.

7 november 2023 om 14:59

Als ik de trainer was op de bank. Ik vind Camavinga een voetballende controleur. Tchouameni is echt een sloper, maar aan de bal minder dan Cama. Je kunt ook met die 2 naast elkaar spelen en Bellingham op 10. Het is maar net wat je prefereert. Ik zelf zou altijd voor de punt naar achter kiezen. Vooral als je ras middenvelders als Bellingham, Arda Guler en Modric in je selectie hebt zitten. Valverde is fysiek een beest met een geweldig schot, maar ik zou voor de middenvelders gaan die balvaardig zijn en technisch sterk onderlegd.

7 november 2023 om 15:24

Vind wel dat Arda Guler hier meteen erg omhoog wordt geschreven. Hij heeft amper minuten gemaakt op hoog niveau.

Snap wat je bedoeld hoor, maar dat is in een ideale wereld. Je hebt ook fysiek/slopers nodig hoor, anders red je het niet in de top.

Als je kan spelen met Tchouameni - Camavinga met Bellingham ervoor. En dan Valverde - Mbappé - Vini JR met Rodrygo als supersub, ideaal!

7 november 2023 om 16:54

Daarom praat ik ook over de lange termijn. Maar ik geef ook meteen aan dat je prima Bellingham en Modric ervoor kan zetten. Valverde ook. Genoeg opties om met de punt naar achter te spelen. Valverde als verkapte rechtsbuiten is zonde voor en zonde voor Real. Zet dan Rodrygo basis als rechtsbuiten of haal er één. Als ze Endrick maar niet verpesten door hem als winger te gebruiken.

7 november 2023 om 16:38

Als enige 6 durft hij echt nog wel eens flaters begaan. Hij is een geweldige speler maar maakt 'vaak' verkeerde inschattingen wanneer hij moet instappen of positie behouden alsook wanneer hij een sliding tackle kan maken en wanneer dat te risicovol is. Al compenseert hij dat laatste meestal met zijn atletische bouw door zo snel weer recht te komen dat hij alsnog kan herstellen na een tackle op een slecht moment. Dat kan beide echter altijd nog verbeteren en dat soort inzicht komt vaak met ervaring. Daartegenover beheerst Tchouameni dat een stuk beter en die vind ik als enige 6 gewoon beter.

Als Camavinga die aspecten verbeterd kan hij een geweldige 6 worden. Als hij offensief iets meer begint bij te dragen kan hij ook een gruwelijke box-to-box worden, daar vind ik hem sowieso meer aanleg voor hebben. Puur naar deze 2 jongens gekeken zou ik eigenlijk het liefst van al een 4231 zien met deze 2 als blok die afwisselend inschuiven. Alleen heb je dan minder plek voor Fede dus dat zal volgens mij niet snel gebeuren. Fede is momenteel na Jude de beste middenvelder bij Madrid, al wordt zijn bijdrage door veel mensen onderschat, dus ik denk niet dat een coach snel een systeem invoert waar hij niet in de basis staat.

Als Madrid Xabi aanstelt en nalaat een nieuwe / extra rechtsback te halen zie ik het eventueel wel gebeuren dat die een soort Frimpong rol vervult en Cama-Tchou als dubbele pivot spelen en Carvajal in de rol van Tapsoba als 3e cv op papier maar qua positie eigenlijk de rechtsback. Dan behoudt je die wisselwerking tussen Dani en Fede op rechts die dit seizoen zo goed werkt en het beste uit Carvajal haalt, Enige nadeel zou zijn dat Rodrygo in dat systeem geslachtofferd wordt tenzij hij als spits zou spelen. Dat gezegd zijnde zou dat ook niet onterecht zijn gezien zijn huidige vorm.

7 november 2023 om 16:58

En los daarvan heb je volgend seizoen sowieso Endrick erbij. Ik denk dat die het beter gaat doen dan Rodrygo. Endrick is buitencategorie qua talent. Rodrygo is dat imo nooit geweest. Wel een geweldige invaller. Voor de rest sluit ik me aan bij jouw betoog voor nu. Ben geen fan van Tchoua, denk dat ik daardoor iets te bevooroordeeld ben.

Misschien dat Real gezien de hoeveel middenvelders gewoon 343 moet spelen. Carvajal slachtofferen en een echte CV van kwaliteit halen. Die kan met een Militao, Rudiger en Alaba dan strijden voor een stabiele 3 mans defensie.

Mooi voor Madrid, maar vind het wel jammer. Goede zaken daar, maar had het liefst een Camavinga of Tchouameni bij Arsenal gezien volgend jaar.

Vind het wel zeer jammer dat hij zo vaak LB moet spelen,

Vind het jammer dat ancelotti diaz op de bank weg laat rotten, waarvoor haal je hem terug dan? Kubo hoeft ook niet teruggehaald te worden zolang ancelotti daar de trainer blijft. Hoop op de komst van Alonso volgend seizoen

7 november 2023 om 15:11

Gelukkig is Carlo volgend seizoen pleite, en ook ik hoop vurig op Xabi Alonso. En anders eventueel Michel van Girona als die het ook goed blijft doen, mocht Xabi niet lukken. Zou wel mooi zijn om weer eens een trainer te hebben die tactisch bekwaam is.

7 november 2023 om 16:55

Ancelotti en deze selectie is een mismatch van jewelste en dat kunnen we imo het bestuur aanrekenen. Ancelotti is een coach die zijn spelers maximale vrijheid geeft op het veld en ze absoluut niet wil doodgooien met tactische instructies. Dat werkt als je ervaren topspelers hebt zoals in zijn eerste periode of zoals zijn eerste seizoen nu met KCM op het middenveld en Benzema voorin die zijn compagnons op de vleugels aanstuurt. Met een jonge selectie als deze waar je vaak met Tchou, Cama, Fede, Jude, Rodry en Vini tegelijk speelt heb je een coach nodig die ze beter aanstuurt, zeker als je plots met een nieuw systeem speelt waar geen van hen ervaring mee heeft. Kan me nog 2 momenten herinneren waar Vini vragen naar Carlo kijkt omdat hij geen flauw benul had wat van hem verwacht werd en Ancelotti niet verder kwam dan 'speel breder'. Zeker voorin loopt iedereen verloren en niemand in de staf die ze bijstuurt of op training de juiste looplijnen erin traint. Als het bestuur nou Kane had gehaald was het beter gelopen volgens mij. Dan was men 433 blijven spelen waardoor de spelers beter wisten wat te doen en niet afhankelijk waren van het tactisch bijsturen van Ancelotti en had je nog steeds een ervaren speler voorin om de rest mee aan te sturen.

Xabi zou van deze selecte echt een machine maken volgens mij.

Eduardo Camavinga, wat een speler en hij wordt alleen maar beter. Mix van Davids/seedorf.

Hoe hij iedere keer ballen veroverd ...

Ben super blij dat hij verlengd heeft en had het ook verwacht dat hij zou verlengen, als je Youtube kanaal van Real Madrid volgt, hij ziet er super gelukkig uit en hij kan nu al goed Spaans spreken, als je dat vergelijkt met onze oude knakker Bale die al bijna 10 jaar in Madrid woont

Nu nog Valverde verlengen en Real Madrid heeft 10 jaar hun gouden toekomst.

Ik vraag me alleen af hoe ze in het lange termijn gaan doen. Je hebt nu 4 topmiddenvelders: Camavinga, Valverde, Bellingham en Tchouameni. Ga je 4-4-2 spelen ? Of speel je 3 middenvelders en heb je een super sub, want dit seizoen ben ik niet echt helemaal overtuigd van Vini in een spitsenrol. Hij hoort linksbuiten te spelen. Ben benieuwd wat ze in zomer gaan doen voor de aanval, wordt het Mbappe ...

Davies zou een welkome versterking zijn linksachterin. Mendy is ieder keer geblesseerd en Fran Garcia is helaas geen basis materiaal.

7 november 2023 om 16:48

Lastig ja met 4 zulke toppers op het middenveld tussen de 20 en 25. Natuurlijk speel je genoeg wedstrijden om te rouleren maar ze willen alle vier de grote wedstrijden in de basis beginnen uiteraard. Daarom zie ik het ook zeker gebeuren dat 1 van deze 4 of Rodrygo ergens de komende 2 seizoenen vertrekt en elders op zoek gaat naar een onbetwiste basisplaats.

Als Xabi de nieuwe coach wordt zie ik hem eventueel er wel in slagen alle 4 die jongens in de basis te werken. Speelt nu een 3421/5221 op papier maar als je naar de heatmaps kijkt is het eigenlijk een 4231 met Frimpong die als rechtshalf/rechtsbuiten speelt, Tapsoba die naar rechtsback schuift Hoffman of Wirtz die centraal lopen achter Boniface en de ander die afwisselend met Grimaldo links breed komt. Als Madrid geen rechtsback haalt zie ik Fede wel in die Frimpong rol, al is het niet ideaal. Dan kan Carvajal de rol van Tapsoba innemen als 3e cv maar eigenlijk de rechtsback in balbezit. Dan behoudt je ook die wisselwerking tussen Dani en Fede op rechts die zo goed werkt dit seizoen. Het is niet ideaal voor fede als individu maar voor het team als geheel zou het wel eens de beste optie kunnen zijn. Cama-Tchou als blok voor de verdediging en Bellingham en Vini daarvoor op papier maar in praktijk Bellingham als 10 en Vini op links. Een spits daarvoor of in het slechtste geval Rodrygo. Als ik zie hoe Leverkusen momenteel speelt zou dat volgens mij met deze namen echt gruwelijk voetbal opleveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren