Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid krijgt concurrentie van Europese gigant in de strijd om Varane’

Laatste update:

Raphaël Varane lijkt de clubs voor het uitzoeken te hebben deze winter. De centrale verdediger van Manchester United genoot al belangstelling van Real Madrid en is nu ook op het wensenlijstje van Bayern München verschenen, zo weet AS. Varane is uit de gratie geraakt bij Erik ten Hag, waardoor een breuk de beste oplossing lijkt voor alle partijen.

De geruchten over een terugkeer bij Real Madrid werden vorige week als eerste gebracht door BILD-verslaggever Christian Falk. De club uit de Spaanse hoofdstad kampt met de nodige blessuregevallen, waardoor het intensief op jacht is naar een nieuwe centrumverdediger.

David Alaba en Éder Militão liggen het hele seizoen in de lappenmand, waardoor de opties zijn geslonken voor trainer Carlo Ancelotti. Met het (tijdelijk) aantrekken van Varane kunnen een hoop zorgen worden weggenomen. De Fransman voelt zelf wel iets voor een terugkeer.

Varane won met Real Madrid liefst vier keer de Champions League, alvorens hij in de zomer van 2021 naar United vertrok voor veertig miljoen euro. De mandekker heeft nog altijd een huis in Madrid en keert nog geregeld terug in de Spaanse hoofdstad voor korte bezoekjes.

Het salaris van Varane lijkt geen obstakel te vormen. Wel dreigt een serieuze kaper op de kust zich te melden. Bayern München zou namelijk ook graag zaken willen doen met United. De Duitse recordkampioen bereidt een bod voor tussen de tien en twintig miljoen euro.

Varane heeft nog een contract tot medio 2025 bij United, al moeten club en speler het nog eens worden over het laatste optionele jaar, meldde The Athletic eerder al. De geruchten dat Varane in de clinch zou liggen met Ten Hag zijn door de Nederlander naar het rijk der fabelen verwezen.

Doordat Varane tegen het einde van zijn contract loopt en op zoek is naar een vertrek, zal United vermoedelijk akkoord gaan met een bescheiden transfersom om hem niet over een half jaar gratis de deur uit te zien lopen.

Vorig seizoen vormde Varane een uitstekend centraal duo met Lisandro Martínez, maar in de huidige voetbaljaargang is hij in de pikorde voorbijgestreefd door Harry Maguire, terwijl Victor Lindelöf het andere plekje in het centrum opeist. Dit seizoen staat de teller op negen Premier League-duels, waarvan slechts vijf als basisspeler.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vergane glorie die ongetwijfeld nog een flink salaris zal moeten kosten, ik zou mijn handen er niet aan branden als je de concurrentiestrijd met Evans niet eens overduidelijk kunt winnen.

24 december 2023 om 08:55

Kijk in wat voor team hij speelt. Alles is zo onstabiel en lek. Ik denk echt dat hij weer zal opbloeien zodra hij in een stabiele team gaat spelen. Wat wel schandalig is, is dat hij nog steeds niet een leider is op het veld. Hij heeft altijd iemand naast hem nodig die hem aanstuurt. Maar zodra dat gebeurd(zie bij real madrid) dan is hij echt wel van waarde.

24 december 2023 om 09:56

@Galaunited

Zodra Varane zonder een echte leider naast zich speelt. Speelt hij enorm zwak en laat ie gewoon zien dat ie het niet alleen kan zoals bij Real zonder Sergio Ramos.

24 december 2023 om 10:45

Klopt inderdaad. Dat is gewoon jammer want je kan niet op hem bouwen. Toen ramos geblesseerd raakte zag je ook dat hij belabberd speelde naast Nacho.

24 december 2023 om 10:47

Maar hij het Franse team was hij zelf meer de leider achterin toch?

24 december 2023 om 11:05

@Galaunited

Precies. Varane is wel een goeie verdediger hoor daar niet van, maar als die het in zijn eentje moet doen zonder een leider naast hem is het niks.

24 december 2023 om 11:06

@Tikitaka1994

Nee dat was overduidelijk Umtiti voor zijn knieblessure in 2018. Umtiti zorgde altijd voor de opbouw achterin Varane ook hoor. Maar Umtiti was belangrijker.

24 december 2023 om 09:46

Nouja tegen Liverpool vorige week was Varane weer fantastich. Hij is 30 dus hij kan ook nog een paar jaar mee. Dus vergane glorie vind ik overdreven. Het is puur zijn blessuregevoeligheid waardoor ik het niet zou doen. Voor de rest is het nog steeds een topper.

24 december 2023 om 11:12

Die kan hij wel winnen. Er is meer aan de hand. Varane was de beste United speler op Anfield..

24 december 2023 om 12:06

Goh 1 wedstrijd als ervaren routinier goed spelen, wat een topper ja ondanks dat de rest van de wedstrijden ruk is

24 december 2023 om 12:15

Ondanks dat de rest van de wedstrijden ruk is? En jij volgt United wel wil je zeggen? Hij heeft 400 minuten gespeeld in de PL? Dan vind ik het knap dat jij met name hem slecht vind? Die andere CVs doen het namelijk ook niet geweldig. Lindelof, Evans etc. Wedstrijd tegen Liverpool was dus al 25% van z’n totale minuten..

24 december 2023 om 15:11

Jij kijkt pas sinds deze zomer dan of? Vorig seizoen was het ook uitstekend.

24 december 2023 om 17:57

Als ik op werk maar voor 25% naar verwachting presteer heb ik denk ik een probleem. Ongeacht of ik vorig jaar het wel goed heb gedaan.

Wie is er nog niet uit de gratie geraakt bij Ten Hag? De dag dat hij met Antony clasht, ligt hij direct buiten..

24 december 2023 om 09:50

Dat Varane uit gratie is geraakt is pure speculatie, die speelde gewoon de laatste wedstrijden tegen Bayern en Liverpool. Daarvoor kreeg Maguire de voorkeur, die het gewoon prima deed.

24 december 2023 om 09:55

En de weken daarvoor zat die op de bank voor Evans of werd een linksback centraal gezet waardoor er een rechtsback op linksback moest spelen in plaats van gewoon Varane daar te zetten.

24 december 2023 om 10:13

Op linkscentraal inderdaad, waar ETH hem vanwege tactische redenen niet wilde zetten. Maar Varane speelde gewoon toen Maguire geblesseerd raakte. Dus die indianenverhalen dat er een grote clash tussen Varane en ETH was konden weer de prullenbak in. Maar sommige waardeloze journalisten blijven elkaar na papegaaien

24 december 2023 om 10:18

Grote clash is overdreven inderdaad. Maar als je echt gaat doen alsof Varane links zetten omwille van tactische redenen is, maar je ondertussen wel een linksback centraal zet en een rechtsback linksachter zet dan ben je ietwat goedgelovig vind ik.

Er is duidelijk gewoon een gebrek aan vertrouwen.

24 december 2023 om 10:25

Uit gratie was ie wel even, dat moet ik toegeven, verkeerd verwoord van mij. Maar dat er een clash was en de Varane situatie werd vergeleken met Ronaldo/Sancho was totaal overdreven

24 december 2023 om 10:41

Daar ben ik het volledig mee eens.

24 december 2023 om 15:13

Ja het is inderdaad van de zotte om een rechtsbenige verdediger niet op lcb te willen zetten maar dan wel een rechtsbenige verdediger op linksback om Varane niet te hoeven opstellen.

Ik zou het wel mooi vinden als Varane terugkeert naar Real. Blijft wel een legende daar en kan met Rudiger een mooie duo vormen.

24 december 2023 om 10:58

Alsjeblieft niet. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De directie heeft echt perfect ververst, Varane vond ik 2 jaar geleden al echt niks meer. Maakte enorm veel fouten, onstabiel en was een slappe hap. Hij speelde 2 wedstrijden prima en dan 20 gewoon slecht.
Ik hoop niet dat Perez zo gek is om hem terug te halen, je bent een transfer fee aan hem kwijt, salaris en hij is ook nog een super blessure gevoelig, na 8 maanden is hij niet meer nodig dan is Militao , Alaba terug en je hebt dan nog Rüdiger en Nacho.

24 december 2023 om 11:10

@Toensie87

Je zegt het zelf al. Na 8 maanden is hij niet meer nodig..

Real heeft nu juist enorme behoefte aan een verdediger. Want als Rudiger Nacho geblesseerd raakt heeft Real bijna niemand of misschien helemaal niemand. En moeten ze andere spelers achterin zetten zoals een Tchouameni wat Ancelotti ook zei dat ie daar kan spelen maar niet zijn positie is…

Zou mooi zijn als je Varane kan krijgen. Want in deze situatie heb je gewoon een centrale verdediger nodig als Real zijnde. Alleen kans lijkt me klein dat Perez een oud-speler terug gaat halen van boven de 30. Dat is volgens mij nooit voorgekomen...

24 december 2023 om 11:48

Betreft maar huur lijkt mij. Daarin hebben we vaker gekke dingen gedaan. Kan mij nog Adebayor herinneren.

24 december 2023 om 13:20

Huur is natuurlijk ook de enige optie. Want Real heeft natuurlijk jongere opties nodig zoals een Inacio of Antonio Silva. Het is alleen voor dit seizoen natuurlijk.

Laat hem maar lekker wegblijven. Het seizoen afmaken met Tchoua als centrale verdediger en in de zomer voor die positie versterkingen halen, is beter.

Lijkt mij voor ene half jaartje een fijne toevoeging voor Real Madrid. Alaba en Militao zie je niet meer terug dit seizoen en Nacho ligt er nu 3 wedstrijden uit, ook Rudiger heeft al de nodige kaarten. Je hebt gewoon minimaal 1 extra CV nodig. Uit nood zou je nog Tchouameni er neer kunnen zetten maar het middenveld is met de vele blessures ook dun bezet.

Varane naar Bayern en De Ligt naar Real?

24 december 2023 om 12:52

Bayern is geen verkoopclub van spelers die langdurig onder contract staan.

24 december 2023 om 15:10

Neen, Bayern is een topclub met een topclubmentaliteit die beseft dat ze groter zijn dan welke speler ook en bijgevolg bereid zijn mee te denken indien een speler wil vertrekken. Een mentaliteit waar sommige fans blijkbaar te klein voor zijn om te delen en eerder vanuit het ego denken alsof ze fan zijn van PSG oid...

24 december 2023 om 15:21

@bbayern

Meer vanuit de gedachte dat Bayern mogelijk bezig is met een concurrent/vervanger. Hoorde eerst al Araujo, nu Varane.., of denk je dat ze De Ligt uberhaupt niet willen laten gaan? Geen idee hoe Matthijs het zelf daar ervaart trouwens, misschien zit ie wel op zijn plek.

Slecht nieuws voor Madrid. Als Bayern een bod doet zal United wellicht weinig voor een verhuur voelen.

Aan de andere kant is 10-20M niet veel geld. Dus wie weet wil United de gok wel nemen met een verhuurperiode in de hoop hem komende zomer voor meer te kunnen slijten indien hij goed presteert bij Madrid.

Kan Real De Ligt niet halen? Speelt weinig en zou perfect passen bij Real

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren