Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid houdt titelstrijd levend dankzij twee late treffers in Pamplona

Laatste update:

Real Madrid heeft een benauwde zege geboekt in LaLiga. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti had het lang lastig bij Osasuna en moest meerdere kansen toestaan. In de slotfase zorgden Federico Valverde en Marco Asensio alsnog voor de verlossende doelpunten: 0-2. Met name Vinícius Júnior kreeg mogelijkheden om de score te openen, maar ook Osasuna was met onder meer een schot op de paal dicht bij een treffer. Door de overwinning verkleint Real Madrid het gat met koploper Barcelona tot vijf punten. De Catalanen hebben een wedstrijd minder gespeeld en komen zondag in actie. Osasuna is terug te vinden op plek tien en houdt zicht op Europees voetbal.

Ancelotti kon in Pamplona niet beschikken over Karim Benzema. De Fransman kampt met een spierblessure. Ook Toni Kroos en Ferland Mendy moesten vanwege kwetsuren verstek laten gaan, terwijl Aurélien Tchouaméni ziek was. Ondanks de afwezigen en de aanstaande Champions League-kraker tegen Liverpool stelde Ancelotti een sterke basiself op. Rodrygo bekleedde de spitspositie. De Braziliaan werd geflankeerd door Valverde (rechts) en Vinícius Júnior (links). Dani Ceballos was de vervanger van Kroos op het middenveld, dat verder bestond uit Eduardo Camavinga en Luka Modric. Nacho Fernández kreeg op de rechtsbackpositie de voorkeur boven Dani Carvajal. Op doel keerde Thibaut Courtois terug na een hamstringblessure.

Real Madrid kreeg na tien minuten de eerste goede kans van de wedstrijd. Vinícius baande zich een weg in het strafschopgebied en zag zijn poging worden gekeerd door doelman Sergio Herrera. Osasuna voetbalde zich in de fase die volgde beter in de wedstrijd. Ante Budimir kwam na een kwartier spelen net tekort om de 1-0 tegen de touwen te werken. De Madrilenen kwamen in het eerste bedrijf niet goed in de wedstrijd. Osasuna speelde agressief en toonde via met name schaduwspits Darko Brasanac zijn aanvallende intenties. De grootste kans voor rust kwam echter op naam van Budimir. De ongedekte Kroaat ontving de bal op de rand van de zestien en zag zijn schot naast de paal belanden. In blessuretijd kregen Vinícius, Moi Gómez en Jon Moncayola geel na overtredingen.

Real Madrid kwam goed uit de kleedkamer en had via Rodrygo op voorsprong kunnen komen. De Braziliaan sneed goed naar binnen, maar zag zijn poging richting de verre hoek net naast gaan. Aan de andere kant kon Budimir geen kracht achter zijn poging zetten, waardoor Courtois simpel kon vangen. Real Madrid speelde na rust scherper en dat leidde na een klein uur tot de volgende kans voor Vinícius, die dit keer stuitte op de benen van Herrera. Ook Osasuna had op voorsprong kunnen komen via Moi Gómez, wiens verdekte schot op de paal belandde. Enkele minuten later stond Courtois aan de grond genageld na een fraaie volley van Moncayola. De middenvelder zag dat de bal rakelings naast ging.

Ancelotti bracht Asensio in het veld om het momentum van Osasuna een halt toe te roepen. De Koninklijke bleef het echter lastig hebben met de agressief spelende gastheren. De ploeg van Ancelotti kreeg meerdere hoekschoppen, maar werd daar amper gevaarlijk uit. Vinícius kreeg twintig minuten voor tijd een nieuwe mogelijkheid. De technicus zag plots een zee aan ruimte voor zich en snelde op Herrera af. De uitstekend spelende doelman plukte de bal voor zijn voeten weg. In de 78ste minuut viel het doelpunt alsnog. Vinícius gaf goed af op Valverde, die de zestien in sprintte en de verre hoek vond: 0-1. In de slotfase werden de ruimtes groter en daar profiteerde Asensio van. De invaller schoot door de benen van Herrera raak: 0-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke wedstrijd om naar te kijken maar wij kunnen de tegenstander echt niet neutraliseren en als je zelf je kansen niet afmaakt, houd je de tegenstander in de wedstrijd waardoor zij hoop krijgen.

Arribas die bij elke invalbeurt belangrijk is geweest, Alvaro die nu ook 2x belangrijk is geweest.. als Ancelotti nu ook jongens als Martin, Vinicius Tobias de kansen geeft?!

Dit is toch duidelijk dat die jongens van Castilla niets onder doen en dat Ancelotti de ballen moet tonen en die jongens voor de leeuwen moet gooien.

Zal je zien dat Alvaro niet meer zal spelen ondanks zijn puike invalbeurt.

Maar goed belangrijke 3 punten, op naar Liverpool.

18 februari 2023 om 23:18

De jongens van Castilla verdienen inderdaad meer kansen. Het is ook jammer dat elke aanval van Real vanaf de linkerkant moet komen, zo word je voorspelbaarder en makkelijker te verdedigen. We hebben echt zo snel mogelijk een rechteraanvaller en ook een back nodig

18 februari 2023 om 23:19

Blij met de 3 punten, Alvaro echt wel een pareltje. Hoop dat je ongelijk hebt en ancelotti hem speeltijd zal gaan gunnen.

18 februari 2023 om 23:28

Waar zijn de jeugdspelers gebleven die onder Zidane speelden, in het seizoen dat alle spelers bijna geblesseerd raakten, toen ze oa halve finale CL tegen Chelsea! Wie waren dat ook alweer en waar zijn die gebleven, volgens mij ook nog een spelertje met Marcelo haar

18 februari 2023 om 23:48

-Blanco (middenvelder, 22) is uitgeleend aan Alaves.

-Guti (linksback, 21) is verkocht aan Girona voor 50 en doet het daar uitstekend als basisspeler,

-Chust (verdediger, 21) is verkocht aan Cadiz voor 50 en is daar een rotatiespeler. Terecht verkocht ook, met Marvel en Rafa Marin heb je 2 verdedigers van 20 in Castilla die beter zijn of meer potentieel hebben.

-Mario Gila (verdediger, 22) is verkocht aan Lazio en komt daar zelden aan spelen toe. Zelfde verhaal als Chust. Prima deal overigens, 6 miljoen gekregen voor 50 van zijn rechten.

-Arribas (middenvelder, 21) speelt nog steeds bij Castila en verlengde afgelopen zomer zijn contract ondanks interesse van meerdere clubs in La Liga. Speelt daar wederom de pannen van het dak met maar liefst 16gc in 22 wedstrijden. Vorig seizoen 22 in 36 wedstrijden.

-Marvin Park (vleugel, 22) is uitgeleend aan Las Palmas en komt nauwelijks aan spelen toe. Die heeft het niet. Speelde ook als rechtsback onder Zidane uit nood. Deed dat overigens niet slecht maar mist gewoon teveel.

De speler met Marcelo haar die je bedoelt is volgens mij Peter (vleugel, 20) maar ik kan me niet herinneren dat die toen onder Zidane speelde. Die heeft volgens mij pas vorig seizoen zijn debuut gemaakt. Niet stuk van maar doet het bij Castilla wel naar behoren met 7 GC dus ik kan me in hem vergissen. Is wel een echte rechtsbuiten die linksbenig is, snelheid en een dribbel heeft dus gezien de huidige selectie wellicht de moeite waard om eens een kans te geven. Heb je tenminste een actie op de rechterkant.

19 februari 2023 om 07:17

Bedankt @ real8madrid jammer dat die talenten van toen het op één of andere manier niet gered hebben.. volgens mij maakte Guti toen best een goede indruk..

Heerlijke overwinning en zou ook niet meer dan verdiend zijn als je zoveel kansen mist met Vinicius alleen al. Raar publiek wel daar bij Osasuna. Gebeuren hele vage dingen en niet eens respect kunnen hebben voor een minuut stilte. Echt respectloze mensen zitten daar gewoon.

Maar goed toch uiteindelijk in de slotfase beslist met goeie goals van Valverde en Asensio. Complimenten naar de jonge Alvaro Rodriguez voor zijn uitstekende invalbeurt. In die weinig minuten heeft die toch 2 assists waarbij 1 helaas werd afgekeurd. Die mag zeker voor Mariano in de selectie.

Op naar Liverpool dan maar!



Wat een frustrerende pot. Zoveel kansen nodig! Aanval is echt zuur, rechterkant bestaat niet. Geen targetman met Rodry voorin. Maar goed je wint gelukkig wel. Alvaro mag wel vaker minuten krijgen! Tenminste een targetman, heb je meer aan. Voor de rest tja, op naar Liverpool!

18 februari 2023 om 23:04

Tja een rechterflank hebben wij wel, maar als Ancelotti hem niet wilt gebruiken.. Arribas is toch niet slecht? Geef hem eens een basisplek? Vinicius Tobias is fantastisch op de rechtsback positie, waarom krijgt hij geen kans?

Sorry uiteraard hebben wij nieuwe spelers nodig, maar ga eens spelers van Castilla gebruiken en kijk wat het geeft..

18 februari 2023 om 23:08

Castilla is in een gevecht bezig voor promotie. Raul bleef omdat ook te bewerkstelligen. Straks krijgen we RM C erbij dus promotie is een must en zal vele voordelen met zich mee brengen. Dan is vaak spelers weg nemen niet oke, zou Rauls proces aardig verstoren.

18 februari 2023 om 23:11

Irrelevant als je om de titel strijdt. Dan had je overigens net zo goed Guti en Blanco nog een jaar kunnen behouden.

Bovendien compleet onzinnig in dit scenario. Jongens als Alvaro en Arribas zitten toch al in de selectie en zijn bijgevolg al minder beschikbaar voor Castilla. Dan kan je ze net zo goed vroeger inbrengen, dat maakt helemaal geen verschil.

18 februari 2023 om 23:20

Hoe weet jij dat RM C erbij komt. Zijn die al kampioen in hun reeks?

18 februari 2023 om 23:28

Ik denk dat hij bedoelt dat RM C wordt opgericht. Dat team bestaat nu immers niet. Het is juvenil A (u19) en dan Castilla.

Ik zie er in de eerste plaats overigens helemaal het nut niet van in. RM C is met een reden 5 of 6 jaar geleden opgeheven. Spelers die uit juvenil A promoveren en niet goed genoeg zijn voor de 3e of zelfs 2e divisie in Spanje moet je toch niet bij de club houden lijkt me.

19 februari 2023 om 00:48

Hoe vaak moet het gezegd worden waar Rauls Castilla mee bezig is? Ik ga het niet eens meer uitleggen! En...

Ancelotti: “I’ll evaluate with Raúl if Álvaro Rodríguez should spend more time with the first team”

19 februari 2023 om 01:50

"Ik ga het niet eens meer uitleggen". Dat heb je in de eerste plaats nooit gedaan.

Nou ga je weer bijzonder makkelijk voorbij aan mijn punt dus ik herhaal: als Arribas mee naar Marokko gaat en een week lang onbeschikbaar is voor Castilla wat is dan het excuus voor het gebrek aan kansen?

Deze scheidsrechter met zijn kamertemperatuur IQ en pompadour komen me ook de strot uit hoor. Niet perse anti-Madrid maar gewoon zo dieptriest slecht.

Alvaro en Arribas hebben beide nog geen 5 minuten nodig om een gigantische impact te maken. Ijdele hoop wellicht maar misschien vindt Don Carlo zijn cojones nu terug en durft hij eens wat meer met jeugdspelers te werken, zeker op momenten als deze waar je een halve selectie mist.

18 februari 2023 om 23:07

Arribas, Vinicius Tobias, Alvaro, Martin. Ik denk oprecht dat deze jongens niet onder zouden doen voor de jongens die er nu in de basis bij lopen of wekelijks erin komen.

Ancelotti moet echt beseffen waar hij bezig mee is

19 februari 2023 om 01:26

Als ik Munuera als scheids zie ga ik in principe altijd uit van puntverlies. Deze man laat altijd meer toe van de tegenstanders dan van Real. Hij had hier gerust een paar keer meer voor hands moeten fluiten als hij de bal die Modric met de borst meenam aan het begin van de wedstrijd als hands betitelde. Daarnaast was het gewoon open season op Camavinga en Vini en die talentloze idioot Abde kwam weg met liefst 3 trappen van achteren zonder intentie om de bal te raken. Munuera is beslist anti-Madrid, dat zie je elke wedstrijd die hij van ons fluit.

Gelukkig konden we dit keer scoren zonder dat er enige twijfel bestond en gaven we hem 2x niet de kans om ergens anders naar toe te wijzen dan de middenstip.

Die Castilla-jongens, ja het blijft toch zonde nietwaar? Hopelijk valt het kwartje aan de hand van vanavond bij de technische staf. Ik denk dat die Alvaro gehakt maakt van Van Dijk.

Pamplona uit is altijd lastig. Dus blij dat we hier hebben gewonnen.. Dit gezegdhebbende, waar was de scheids mee bezig joh. Wat een dramatische vertoning weer.
Alvaro mag van mij meer minuten maken. Hem zo nu en dan erin brengen rond de 60-70ste minuut moet kunnen. Hetzelfde geldt voor Arribas.
Al met al verdiend gewonnen. Hala Madrid!

Niet best vandaag! Maar wat een irritante commentator bij Ziggo Sport, geef deze man geen wedstrijden van Real aub!

18 februari 2023 om 23:21

Ze zijn bij Ziggo allemaal anti-Real. Heb je Sierd wel eens gehoord tijdens wen wedstrijd van Real? De minachting spt eraf.
Sowieso is het merendeel van Nederland heel erg voor Barcelona vanwege de Hollandse school en Frenkie.

Aangename wedstrijd met veel positieve passie langs beide kanten. Real komt goed weg met die bal op de paal, gaat die erin komen ze, volgens mij, niet meer terug. Nu scoren ze eerst en spelen ze de wedstrijd volwassen uit. Maar wat mij echt wel begint te storen is steeds dat arrogante gedrag van Vinicius op het veld. Elke wedstrijd is er een opstootje door hem. Hij begint meer en meer op Neymar te lijken, op het veld. En dat vind ik echt niet bij Real passen. Ok, hij brengt weer een assist aan en scoort. Maar zijn houding om het veld stoort me echt. Onze andere 10 jongens tussen de lijn hebben dat toch niet nodig.

Eigenlijk interesseert het me niet eens zoveel dat Real hier wint. Ik vraag me meer af wanneer die ouwe opa Perez eens een keer kiezelhard gaat ingrijpen om zijn pupil te verdedigen? Het begint nu echt vervelend te worden. Het begon eerst met die minuut stilte bij het overlijden van Christian Atsu. Loopt er een clown tijdens minuut stilte ' Vinicius hijo de puta ' te roepen. Waanzin, alleen in Spanje gebeurt dit. Vervolgens is de wedstrijd geen eens 10 minuten oud, of Osasuna had al met 10 man moeten staan. Wat een afschuwelijke tackle was dat op Camavinga. Nee hoor, gele kaartje niks aan de hand.

En terugkomen op Vinicius en zijn spel. Het wordt moeilijker en moeilijker om die jongen te verdedigen. Ongelofelijk hoeveel kansen die nodig heeft om een goal te maken. 10 uitwedstrijden hiervoor in La Liga 0 goals en 0 assist's. Gewoon slecht.

En Alvaro Rodriguez. Fantastische invalbeurt. Meer impact dan Mariano in 5 jaar. Misschien moet Ancelotti meer Castilla jonges gebeuren. Hoevaak wilt die zien dat Rodrygo geen 9 is? Je kan wel blijven janken om nieuwe spelers, en ja die hebben we ook nodig. Maar je zal het met dit elftal moeten hebben.

Dinsdag tegen Liverpool. Temniste een lekker pot voetbal met zakje chips, inplaats van tegen dit soort domme teams uit La Liga.

18 februari 2023 om 23:23

Welke Pupil moet Perez gaan verdedigen? Over Vinicius geef ik je gelijk. Ik vind hem persoonlijk ook overroepen.

18 februari 2023 om 23:30

Naja Mariano scoort volgens mij 3 jaar geleden nog in el classico dus niet helemaal waar wel mee eens dat deze knul meer kansen moet krijgen.

Alvaro Rodriguez en Sergio Arribas mogen toch wel meer kansen krijgen zeg. Beiden hebben tijdens hun invalbeurten van 5 minuten onmiddellijk impact gehad. De ene met een doelpunt, de andere met een assist. Maar ja, Ancelotti zal weer zijn koppige zelve blijven ...

En Alaba was heel goed vandaag.. Die moet op LB blijven want vind hem echt totaal geen CV.

19 februari 2023 om 00:43

Nou tegen een sterke tegenstander ga je zien hoe dramatisch het zal zijn. Zijn stamina is niet meer top om die hele flank te bespelen. Tegen Osa zag je dat soms, moest Camavinga helemaal mee terug rennen om hem back up te geven.

19 februari 2023 om 12:54

Dat is weer een ander verhaal.. Ik heb vaak genoeg aangegeven dat Camavinga de vaste LB moet worden, iig tot dat Flore zijn portemonnee open trekt en een nieuwe back haalt.
Maar wat ik bedoel is dat ik liever Alaba als LB heb dan CV. Zeker tegen Osasuna uit, Rayo uit, Sociedad uit etc.. Dat zijn ploegen die de bal willen hebben waardoor hun verdediging best hoog staat. Daar kan je Alaba heel goed gebruiken. Ik hoop hem niet meer naast Militao te zien spelen. Het is of LB (bij afwezigheid van anderen) of op de bank voor mij.
Hij is by far onze slechtste speler dit seizoen.

Ff serieus wat is la Liga een grap geworden zeg. Wat een slechte scheidsrechters lopen daar rond. Hoe kan de var die goal van vinicius ooit afkeuren? Dat zie je al zonder lijnen. Wat een onzin allemaal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren