Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid heeft basiskracht terug: ‘Je vreest het einde van je carrière’

Laatste update:

Dani Carvajal staat voor zijn rentree bij Real Madrid. De rechtervleugelverdediger stond ruim een maand buitenspel met een hartprobleem, maar heeft inmiddels de groepstraining weer hervat bij De Koninklijke. Carvajal vreesde echter het ergste, zo erkent hij woensdag.

Real Madrid liet eind september weten dat Carvajal kampte met pericarditis, een ontsteking van het hartzakje. Hij miste daardoor de laatste acht wedstrijden in alle competities voor de Spaanse landskampioen. "Je vreest dat het ernstig genoeg zou kunnen zijn voor het einde van je carrière", tekent Diario Madridista op uit de mond van de Spaans international. "Er zijn gevallen geweest waar dat ook daadwerkelijk het geval was, maar de artsen stelden me gerust door me te vertellen dat ik volledig zou herstellen."

"Ik voel me nu weer goed", vervolgt hij. "Ik heb nooit pijn gevoeld en heb me ook nooit ziek gevoeld. Het ergste was de verveling doordat ik niets kon doen. Nu voel ik me echter weer uitstekend. Ik heb de laatste twee weken erg hard gewerkt en geloof dat dat zich heeft uitbetaald", aldus Carvajal, die naar eigen zeggen aankomend weekeinde tegen stadsgenoot Atlético Madrid zijn rentree kan maken. "Medisch gezien heb ik daar groen licht voor ontvangen."

Is Dani Carvajal de beste rechtsback in LaLiga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi om te horen dat het weer goed gaat met hem. Is de laatste jaren toch uitgegroeid tot een top 5 back. Zowel verdedigend en aanvallend top.

15 november 2017 om 20:33

Voor mij is dit de beste back van de wereld. Wat een uithoudingsvermogen en wat een snelheid in zowel verdedigend perspectief als aanvallend. Zijn gemis is erg groot nu (nacho en Achraf komen op die positie niet helemaal tot hun recht nog). Gelukkig is deze strijder weer terug! Madrileen in hart en nieren! We waarderen jouw harde werk ontzettend Carva! Dat je nog heel lang bij ons mag blijven! Hala Madrid

15 november 2017 om 20:44

En zijn passie en vechtlust is zo aanstekelijk geeft werkelijk waar 1000 procent.

15 november 2017 om 21:49

De beste back van de wereld?

Ik vind juist Carvajal een speler die met zijn handelingssnelheid het tempo uit het spel van Madrid haalt. Een degelijke back natuurlijk, maar laten we niet doen alsof deze jongen ook maar iets speciaals heeft.

De beste back van de wereld? Laten we spelers zoals überhaupt zijn teamgenoot Marcelo vooral niet te kort doen door een 'beperkte' voetballer zoals Carvajal schromelijk te overschatten.

15 november 2017 om 21:54

Laten we vooral een linksback tekort doen door Carvajal de beste rechtsback ter wereld te noemen. Ik neem aan dat jij dat ook wel begreep.. Daarnaast heeft Carvajal zeker wel iets speciaals, aangezien er nog maar weinig backs in de wereldtop zijn die zowel verdedigend als aanvallend gewoon erg goed zijn. Tevens heeft hij een bijzonder gevaarlijke voorzet waar - al dan niet direct - een goal uit komt. Hij is misschien niet de beste, maar in mijn top 3 van rechtsbacks komt hij zeker voor.

15 november 2017 om 22:10

Beperkt? lol jouw kan ik niet serieus nemen. Kan uitstekend dribbelen, passen en is verdedigend ijzersterk. Is onderdeel van een succesvol Real en met hem wonnen we 3 CL. Carvajal zou ik echt niet willen inruilen voor andere rbs. Hij is kind van de club en al zo belangrijk. Dit wordt zeker Reals volgende captain!

Eindelijk! Was daarvoor niet top maar ik weer zeker dat hij weer terug op niveau komt en dan Marcelo er ook van kan profiteren. Hopelijk beide flanken weer wat gevaar want dat mistte we toch een beetje. Hakimi deed het aardig maar Carvajal is toch 3 klasses beter.

Nu bijna iedereen terug is van weggeweest (alleen nog Kovacic, Bale tel ik niet eens meer mee), is het hopen dat het team zich herpakt; zowel qua spel als mentaal. Het is misschien positief geweest dat Madrid juist in de beginfase uitvorm is geweest/of nog steeds in verkeert, maar de aankomende maanden en vooral na de winterstop is het cruciaal dat de vorm van vorig jaar teruggevonden wordt.

15 november 2017 om 22:14

Sorry hoor, maar die uitspraak wat betreft Bale vind ik wel erg arrogant. Ik denk dat je refereert aan het feit dat Real met Isco en Asenio beide toppers in zijn plaats heeft staan en dat hij de laatste tijd vaker niet fit is geweest, maar iets meer respect voor een speler als Bale is wel op zijn plaats. Is erg belangrijk geweest in jullie succesvolle laatste aantal jaar.

16 november 2017 om 00:54

Mijn opmerking heeft betrekking tot zijn blessures, hij is laatste tijd vaker geblesseerd dan fit. Dat terzijde, erkennen van zijn prestaties heb ik altijd gedaan.

Wat ben ik blij dat Carvajal weer terug is, Hakimi is niet slecht maar moet nog veel leren. Ook blij dat Kova weer terug is hem hebben we ook gemist. Real moet zich nu herpakken en geen punten meer laten liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren