Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real Madrid evenaart contract Kroos voor felbegeerde Duitser'

Laatste update:

Er is veel te doen over de toekomst van Marco Reus. De aanvaller heeft nog een doorlopend contract bij Borussia Dortmund, maar omdat hij door een clausule in deze verbintenis in de zomer voor 25 miljoen euro is op te halen, lijkt het uitgesloten dat hij nog lang in het Signal Iduna Park zal blijven. El Confidencial claimt te weten wat Reus' zijn volgende werkgever zal worden.

/

Volgens de Spaanse krant hebben twee vertrouwenspersonen van Florentino Pérez kort voor de jaarwisseling gesproken met Reus en zijn zaakwaarnemer. In dit onderhoud zouden er al afspraken zijn gemaakt over een aankomende samenwerking. Er wordt beweerd dat Reus een vijfjarig contract krijgt, met een salaris van zeven miljoen per seizoenen. Zijn landgenoot Toni Kroos, die in de zomer van Bayern München naar Real ging, krijgt op dit moment hetzelfde.

Mocht de berichtgeving kloppen, dan worden clubs als Chelsea, Manchester City en Atlético Madrid teleur gesteld: zij zouden ook serieuze interesse hebben in de 25-jarige Reus, die bezig is aan zijn derde seizoen in Dortmund. Door blessureleed heeft hij dit voetbaljaar nog niet meer dan zeven competitiewedstrijden kunnen spelen.

Marco Reus zou Real Madrid sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real Madrid zou een mooie volgende stap zijn, maar ik ben wel bang dat hij daar niet alle wedstrijden zal gaan spelen. Ik denk dat Arsenal, Chelsea, Bayern of wellicht een United betere opties zouden zijn. Weet iemand ook of deze jongen een voorkeur heeft voor een competitie? Ik dacht ook ooit ergens gelezen te hebben dat hij een transfer naar Liverpool zou zien zitten, dat zou natuurlijk geweldig voor Liverpool zijn.

15 januari 2015 om 18:47

Liverpool? Nou dat lijkt me niet, die gaan geen cl halen en waarschijnlijk ook niet meedien om de prijzen, chelsea united of city mocht die richting engeland gaan.

15 januari 2015 om 19:56

Uhh daar zyn al veel te goede mensen op zijn positie ronaldo bale isco kan daar ook

16 januari 2015 om 01:41

Bij chelsea ook onnodig met hazard, willian, schurrle en daarachter nog sallah en desnoods kan oscar daar nog spelen.

Arsenal heeft de vleugels ook goed bedekt maar zie dat eigenlijk meer als een stap achteruit vergeleken met de vorige seizoenen van Dortmund. No hard feelings richting Arsenal vind het een prachtige club!

Blijven united en city over en van die 2 hoop ik dan united voor onze louis.

Wat heeft Real Madrid nou aan hem... Overbodig geld uitgeven heet dat. CR7 en Jese Rodriguez zijn beide goed genoeg voor de linksbuiten dus snap niet waarom ze hem nog zouden halen. Hij is een fantastische voetballer natuurlijk maar denk dat er nu geen plek is voor hem bij Real Madrid. Zie hem liever naar Manchester United gaan.

15 januari 2015 om 22:45

Bale vertrekt dan waarschijnlijk richting Manchester. Als ze voor hem nog eens de hoofdprijs krijgen maken ze misschien 75-100 miljoen euro winst. Helemaal niet zo stom dus.

16 januari 2015 om 12:34

Bale vertrekt waar..... ? Hoe kom je bij deze onzin. Perez heeft laatst aangegeven dat Bale niet te koop is. Die United supporters zouden het nieuws is beter volgdn. Al die geruchten komen van Engelse kranten, ondat dat verkoopt aan hun publiek. Zodra het van de spaanse bronnen en vooral die uit Madrid komt geloof ik het pas denk aan MARCA of el confidential.

17 januari 2015 om 01:31

How beetje gefrustreerd precies? Rustig ademen boy.

Natuurlijk zegt Perez dat die nergens naar toe gaat. Zei Fergie ook over Ronaldo. Wat ik gewoon wil zeggen is dat ALS Reus komt er toch iemand moet vertrekken? Bale, Ronaldo, James, Isco én Reus kan gewoon niet. Dan vergeet ik Jesé nog. Ronaldo gaat nergens heen, James is er net, Isco is de publiekslieveling (en van Perez) en Bale heeft een optie (united zoekt een tweede top flankspeler en heeft geld).

Ik maakte gewoon een logische redenering.

Denk dan doe jesé? als reus echt komt dan.. Je kan wel beter rouleren omdat reus op lam cam ram eventueel zelfs in de spits kan.

15 januari 2015 om 18:43

Doei jese* bedoel ik natuurlijk !

16 januari 2015 om 12:36

Denk ook dat Jese/Chicha vertrekken bij de komst van Reus. Jese is nog niet op zijn best sinds hij terug is, zou hem is verhuren aan een club waar hij wekelijks speelt. Premier league middenmotor of la liga...

15 januari 2015 om 18:47

LAM: CR7, CAM: Kroos, RAM; James. Hij is gewoon overbodig nu, en denk dat Jese een prima reserve speler is en Reus te goed is voor de bank.

15 januari 2015 om 18:55

Kroos is geen cam vriend, op dit moment speelt Madrid geeneens een 4231, maar een 433 met Isco, Kroos en James op het middenveld en Cristiano, Benzema en Bale voorin.

ON: Reus zou echt overbodig zijn, ook voor zo'n prijsje. Ronaldo kan nog een paar jaar mee en daarna staat Jese klaar, al verwacht ik wel dat Real een Hazard oid haalt. Verder speelt Real niet met één '10' maar eigenlijk met 2. Maar die zijn beide beter op het middenveld dan Marco denk ik.

Zeker met de terugkerende Modric is er geen plaats voor hem in Madrid. Misschien bij Atleti proberen. Arsenal zou ook een mooie stap zijn. Samen met Ozil en de andere Duitsers iets moois neerzetten. Reus-Welbeck-Alexis zou een mooie aanval zijn tho'..

15 januari 2015 om 19:02

Hij is wel beter dan bale. Zou makkelijk geld verdienen zijn voor real

15 januari 2015 om 19:03

Bedoel alleen dat hij een optie is op CAM waar Kroos kan spelen hoor. En noem me geen vriend.

15 januari 2015 om 19:14

Ja als je al een beetje kan voetballen ben je al tegenwoordig al beter dan Bale,die is echt matig bezig, kan alleen maar hard rennen en zijn man moet dan 8 meter van hem vandaan zijn, zodat hij enig sinds een beetje kan voetballen..

15 januari 2015 om 19:37

@benavente

Met Bale spelen ze 4-3-3. Zonder een 4-4-2. Volgend jaar hebben ze voor de spits posities, met Reus, 4 spelers waarvan C.ronaldo en Reus niet eens echt spitsen zijn. Op het middenveld hebben ze de keus uit Reus, Isco, Modric, James, Kroos, Bale en Casemiro(khedira en Illramendi zullen waarschijnlijk vertrekken) voor 4 posities.

De selectie van Real is vrij klein en dient ook aangevuld te worden. De rest zal worden gedaan met jeugdspelers, zoals Nacho die na Varane de 4de CV is.

Als je dat vergelijkt met topclubs van het zelfde niveau is de selectie van Real vrij klein voor het aantal wedstrijden dat ze spelen.

16 januari 2015 om 12:41

Blij dat je een beetje kennis hebt over de formatie dat is niet bij iedereen het geval, maar voor mij is het simpel. Reus is goed genoeg voor de basis van Real Madrid. Zo'n speler laat je niet lopen voor 25 miljoen. Waar hij volgend jaar precies gaat spelen en met wie is voor dan een zorg.
Ik zie onderstaande aanval graag(442).

Ronaldo Benzema

Reus(Isco) kroos modric Bale(James)

Wat moet Real Madrid nou met Reus? Ze hebben al Ronaldo, Rodriguez en Bale. Zou puur voor 'de heb' zijn, compleet onbegrijpelijk van beide partijen (zeker ook van Reus) als dit echt waar is.

15 januari 2015 om 18:57

Inderdaad... totaal overbodig... Verder hebben ze Jesse ook nog.

Off: Waarom besteed VZ nooit aandacht aan de Asian Cup? Zitten best leuke affiches tussen!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat hoop ik erg dat Reus komt, zou echt een toevoeging zijn. Kan zowel op de counter als in de kleinte ruimte goed spelen, magisch dribbels en snel en geniaal. Dan die waardeloze Bale verkopen die er niks van kan en er niks van bakt.. Reus ik zeg doen Perez, dan zal ik helemaal van jou houden..

16 januari 2015 om 12:43

Waarom moet Bale dan weg. Kan je er toch gewoon bijhouden. Ze kunnen zelfs beide spelen in 442. Met het drukke programma komen isco en James ook wel aan spelen toe.

Tja dan zal Ronaldo of Bale plaats moeten maken.

Hem zijnde zou ik naar United gaan, linkerpositie kunnen ze nog wel iemand van zijn kaliber gebruikrn. Dan kan je 442 spelen met Di Maria op rechts en Reus links . aanval om van te smullen 👌

25 miljoen als David Luiz 60 kost waarom Reus dan 25. Ik vind Reus trouwens als die in normale doen is de beste middevelder die Duitsland heeft.

15 januari 2015 om 18:47

Omdat Reus zn contract bijna afloopt, nu kan een club bieden wat ze willen. Alles beter dan transfervrij

15 januari 2015 om 18:48

Alsnog vind ik dat 25 miljoen niet op zijn plaats

15 januari 2015 om 19:04

Het staat in zijn contract dat ie 25 miljoen kost ookal liep zijn contract nog 5 jaar. Als je 25 miljoen betaald dan is ie op te halen.

15 januari 2015 om 18:49

Omdat reus een afkoopsom van 25 miljoen in zn contract heeft staan die in de zomer zal ingaan, ook was david luiz 50 miljoen en was hij dat geld natuurlijk nooit waard

15 januari 2015 om 18:53

Omdat dat als vaste afkoopsom in zijn contract staat, terwijl Chelsea mocht vragen wat het wou voor Luiz.

Perez's motto: Koop elke speler dat populair is, ook al hebben we hem niet nodig..
Welke speler moet dan aan de kant voor hem? Geen enkele speler van Real Madrid verdient t om op de bank te spelen en hetzelfde geldt voor Reus

15 januari 2015 om 19:00

Als je goed hebt opgelet met name sinds Mou , speelt Real (heel slim ook) met een aardig roulatiesysteem.
Bijna niemand is zeker van een echte basisplek, (enkel Ronaldo, Modri Kroos, en ja Ramos Pepe maar zelfs hun krijgn hun rust zo nu en dan) dat kan een nadeel zijn maar in het geval van Real vind ik dat niet.
Real bekijkt het tegenwoordig heel anders dan pakweg 10jr geleden , tegenwoordig gaat het echt om de gehele selectie en niet alleen om 11 man.
Verder zie ik idd niet snel iemand verttrekken maar als ik toch iemand moet opnoemen dan kan het best dat Khedira de eerstvolgende is. (alhoewel ik eerder hoop op Arbeloa maar goed).

Tot slot wilt niemand serieus banken lijkt me daar heb je zeker een punt, maar voor een club als Real moet je gewoon ook voor willen vechten en spelen.
Er is gewoon een redelijk gezonde concurrentie onder mekaar daar.
Ik zie niet in waarom Reus niet zou kunnen komen.

15 januari 2015 om 19:34

Arbeloa die is goed wel op zijn plek bij Real. Een goede back-up voor Carvajal, als hij speelt, dan speelt hij meestal wel goede wedstrijden en bovenal het is Madridista.

15 januari 2015 om 21:09

Dat Arbeloa goed op zijn plek zit en madridista is snap ik in zijn geheel.
Wellicht zal hij ook daar eindigen , misschien ook niet.
Maar als hij speelt.. speelt hij beroerd..
althans dat vind ik 9 van de 10x ondanks dat ik steeds weer goede hoop had.
Zeker geen slechte speler dat wil ik niet beweren maar ik vind dat hij makkelijk vervangbaar is door zelfs iemand die bij wijze van nooit RB speelde.
En of kijk bijv hoe snel Carvajal er staat nu?

16 januari 2015 om 12:45

Arbeloa is een madridista, maar die man is zo langzaam en heeft aanvallend geen toegevoegde waarde wat Marcelo zo veel beter maakt. Met een goede aanvallende back is je aanvalsspel veel sterker. Je creeert extra ruimtes en man meer situaties.

Wat een onzin, reus maakt indd elke club sterker maar niet elke basis opstelling.

Koop hem en stal hem vervolgens 1/2 jaar bij Dortmund. Dan kan hij langzaam Ronaldo opvolgen.

Lijkt me sterk dat Reus bij Real gaat tekenen zonder het wetenschap dat er 1 van Ronaldo of Bale een vertrekkende man is. Bij geen vertrek van 1 van beiden heren tekent Reus dus voor een niet gegarandeerd basisplek en hoop rouleren.

In dat geval kan hij net zo goed in Duitsland blijven, met ongeveer dezelfde hoeveelheid speelminuten als Real maar zal zijn concurrent Ribery eerder stoppen/uit de basis verdwijnen dan Bale/ronaldo en kan hij beter gaan verdienen dan de hierboven genoemde 7 miljoen. Bovendien voegt hij zich ook weer bij zijn vroegere maatjes Gotze en Lewa.

15 januari 2015 om 19:04

Reus kan voorin overal spelen, dus hij krijgt sowieso een basisplaats. Bale mag verkocht worden voegt niets toe en zijn spel is altijd matig. Reus worden we alleen maar nog sterker....

Dit is wat ik gister dus ook al ergens hier op VZ zei.
Ik vermoed serieus dat het eigenlijk al "rond "is maar kwestie van tijd.

Grappig trouwens dat zoveel mensen steeds struikelen over die linksbuiten plek net alsof Reus enkel en alleen daar uit de voeten kan.

Reus voor Dortmund of Bayern !! Lekker in de Buli blijven !

het zou zomaar kunnen dat een ster real madrid verlaat. Dat hebben we ook met ozil en di maria gezien. Iedereen zeurt wel op het transferbeleid van real-madrid maar de laatste grote aankopen hebben allemaal waarde gehad, en het gemis van di maria en ozil wordt totaal niet gemerkt.
Het zou mij niets verbazen als benz of jese ineens vertrekt.

15 januari 2015 om 19:12

Klopt.
Ik bedoel maar van is Real zwakker geworden sinds Ozil weg is en hmmz hoe doet Ozil het nu op het moment?
Di Maria ik blijf er bij , hij is een geweldige speler maar hij had mij persoonlijk echt nooit overtuigd was echt te wisselend. Sterker nog als ik em aan twee spelers dood ergerde was het wel aan hem en Arbeloa
Maar ik ben wel blij dat Di Maria naar een leuke club is gegaan het is hem gegund. En geweldig hoe hij presteert daar.

Maar benz weg?? Nee joh, die blijft , heeft ook nieteens zo gek lang verlengd..en staat prima zijn mannetje dat was altijd al aardig het geval maar nu Hig weg is komt ie helemaal tot zijn recht.en Jese??
Hij is de toekomst van Real, natuurlijk werd dat ook van een Canales gezegd haha , maar nee Jese zie ik totaal niet vertrekken deze man had al bijna zowat basisplek binnen tot iemand hem zo vies moest blesseren.
Ik vind hem echt 1 van de betere spelers.
Als ik iem zie vertrekken is het helaas Khedira wat ik best zonde vind want het is een zeer nuttige speler maar hij krijgt overduidelijk te weinig minuten ik denk niet dat hij dat nog lang volhoudt en of nog zelf wilt.

15 januari 2015 om 19:16

Veel mensen vonden ook dat di maria(motm in de champions league finale) en ozil(belachelijk aantal assists op ronaldo met name) onvervangbaar waren. Ik ben het met je eens dat ik z beide ook liever niet zie vertrekken, maar het zou me gewoon niet verbazen als er weer een dergelijke stunt wordt uitgevoerd op transfergebied. Bovendien kunnen ze financieel misschien een klapper maken. Benz verkopen voor 50 a 60 mil en een vervanger voor 25 mil aanschaffen. Zelfde geldt voor Jese die met de prijzen van tegenwoordig minimaal 25 miljoen moet kunnen opleveren. Halen ze dan wel mooi Reus voor terug, iemand die nog altijd wel beter is dan Jese en ook nog jaren meekan

15 januari 2015 om 19:23

Ja ik snap je.. wat je bedoelt over verbazen haha... helaas door aankopen in het verleden etc zou t idd niet gek zijn.
Toch vind ik dat Real hun beleid zeer netjes is de laatste tijd het begint steeds meer op te lijken hoe ik het al jaaaaaaren geleden wilde zien.
(ook qua spanjaarden kansen geven eigen jeugd etc gaat gewoon echt beter nu)
En idd laten we hopen dat Benz en Jese niet vertrekken.
Finacieel denk ik dat elke club die Reus zou aantrekken een klapper maakt. 25milj voor hem?ja het is enorm veel geld maar in verhouding is hij gewoon echt een koopje en ik ben van mening dat Borussia een grote fout heeft gemaakt toen ze zijn contract opstelden.

En ja even weer terug naar Jese, ik ga echt niet liegen en misschien jij en of andere vinde dit raar maar ik geniet tien x meer van Jese dan van Ronaldo.
Ik vind hem echt een topper in wording en hij maakt snelle doch grote stappen voor zo een jonkie.

Maar ook deze Reus soap ik hou het in de gaten haha ik zou hem graag in het maagdelijk wit shirt willen zien schitteren samen met Toni

15 januari 2015 om 19:30

Ojah excuus: vergeten.. wat je zegt over di maria motm in cl finale , vond ik persoonlijk niet.., en ik las (vooral hier op vz) veel dat men hem motm vonden maar ik was het er gewoon mee oneens.
De man die dag was Marcelo!!
althans in mijn belevenis.
Vervolgens vond ik het helemaal mooi dat hij dan nog die 3e scoorde maar zelfs zonder die goal vond ik Marcelo van grootste waarde.. (maar ze hebben natuurlijk heel mooi met zijn alle gedaan wat een match!)
Di maria , speelde in die wedstrijd zekers wel goed hoor daar niet van maar motm vond ik hem persoonlijk niet, maar ja iedereen zijn / haar mening.

ze hebben hun aandeel zo nu en dan ook gehad maar beide ze worden niet gemist en van beide vond ik persoonlijk al toenderijd een verstandige keus om ze te laten gaan.

15 januari 2015 om 19:42

@duke222

Helemaal eens. Men had het over Ramos en Di Maria terwijl het duidelijk Marcelo was. Raar is het ook niet, omdat Marcelo altijd ijzersterk is in topwedstrijden.

Di Maria is een top momenten voetballer em op de juiste momenten was hij enorm beslissend. Desondanks had hij de hoogste balverliespercentage en laagste passingpercentage bij Real en nu ook bij United.

Hij is wel goed. Want als Ronaldo geblesseerd raakt kan hij op zijn plaats of als Ronaldo stopt kan hij daar. Hij kan heel de aanval spelen

Ik zou Reus gewoon al niet kopen omdat hij het laatste jaar zo veel en zwaar geblesseerd was. Toch nog eerst een jaar afwachten.. Wordt hij dan door een andere club gekocht, dan is het maar zo..
Genoeg voorbeelden van spelers die in een sukkelstraatje geraken als ze op jonge leeftijd eens een zware blessure hebben gehad.
25 miljoen is niet veel voor een fitte Reus en qua bedrag al zeker niet voor Real. Valt hij tegen den verkopen ze die nog voor minstens 40 miljoen aan een club die paniekbeleid voert.

Nu ja, het maakt mij niet uit waar hij naartoe gaat, zolang hij blessure vrij kan zijn en daardoor zijn talent kan tonen. Want fit is hij toch top 10 van de wereld op zijn positie.

Bij real zijn er al te veel goeie spelers, hij kan beter naar engeland gaan of naar münchen

Ik hoop zo erg dat hij niet voor Real kiest. Waar zou hij moeten spelen of wie moet oo er op de bank plaatsnemen? Hij moet naar een club waar hij een vedette kan zijn èn die op topniveau speelt.. United misschien wanneer Falcao weer terugkeert naar Monaco?

Dat kan Real wel willen, maar Reus gaat daar echt niet heen om de bank warm te houden. Daarnaast is zijn positie al bezet door Ronaldo. Reus zal alleen tekenen bij een club waar hij een reeële kans maakt op een basisplaats.

16 januari 2015 om 11:04

Reus gaat gewoon bij Real tekenen en is niet zeker van een basisplek. Dat is de realiteit

Mijn droom blijft nog steeds Hazard en Ronaldo op de flanken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren