Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fan pakt Sancho verbaal aan bij rentree en gaat het hele internet over

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Jadon Sancho, die zaterdag zijn rentree beleefde bij Borussia Dortmund.

De aanvaller liet bij zijn terugkeer in het shirt van Dortmund meteen zijn voeten spreken met een assist op Marco Reus. BVB won met 0-3 op bezoek bij SV Darmstadt 98 en ging zodoende goed van start in het nieuwe kalenderjaar.

Na afloop van het duel kreeg Sancho nog iets toegebeten van een fan van de thuisclub, zo is te horen op een filmpje dat momenteel het internet verovert. "Erik ten Hag wants to talk to you. You are a lazy f*cker", klinkt het vanaf de tribune.

Sancho werd eerder dit seizoen door Ten Hag uit de selectie gezet bij Manchester United. De Engelsman was niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd tegen Arsenal en kon daar niet mee leven. De twee leefden sindsdien in onmin met elkaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kunt ook gewoon blij zijn dat een winterversterking gelijk belangrijk is.

14 januari 2024 om 10:20

Dit was een Darmstadt supporter, die is daar wat minder blij mee.

14 januari 2024 om 10:30

A, ja, ik lees niet goed.

Zullen we het maar op het bier houden. Alcohol en supporters ....

14 januari 2024 om 10:42

Hoe zeer ik je opmerking ook begrijp Tinus, laten we dit niet gaan verbloemen of scharen onder alcohol. Dit is iemand die dondersgoed weet wat hij zegt. Niet onder invloed, niet onwetendheid, puur om de spelr uit zijn tent te lokken. En dat moet een keer afgelopen zijn in mijn optiek. Daar mogen stewards ook voor ingrijpen wat mij betreft.

14 januari 2024 om 10:55

Ben ik niet met je oneens hoor. Maar ik schaar persoonlijk het overgrote gedeelte van het ellende in de stadions onder alcoholgebruik / misbruik.

14 januari 2024 om 11:02

Ik vind dit nogal meevallen. Dit valt voor mij onder een grapje, kan er ook best om lachen. Als je je hierdoor uit de tent laat lokken, dan ligt dat toch vooral aan jezelf.

14 januari 2024 om 11:53

Om eerlijk te zijn had ik het filmpje niet bekeken. Het is zondagochtend en ik ben lui vandaag. Net even gekeken en ik kan het niet met je oneens zijn. Diegene die het schreeuwt zegt het ook op een schijtlollige toon. Geen probleem van maken, en door.

14 januari 2024 om 13:19

Waar maak je je druk om?

Ik denk dat die Darmstadt fan daar wel gelijk heeft. Hij wordt eigenlijk beloond omdat hij de bank bij Man Utd warm bleef houden en het vertikte om zijn ego opzij te zetten.

14 januari 2024 om 11:36

Wij weten beide niet wat er is gezegd tussen Ten Hag en Sancho maar natuurlijk weet jij het beter.

14 januari 2024 om 12:47

Door Sancho 1 woordje te weinig in dit geval

Vind het soms echt te ver gaan, voetballers zijn natuurlijk ook maar mensen en niet ieder mens is instaat om altijd maar te presteren. Sancho heeft wellicht niet de mentaliteit om bij een absolute topclub te spelen, maar dan zo met hem omgaan? Soms vergeten wij dat weleens met topsporters en dit is dan het resultaat. Tuurlijk verdienen ze buitensporig, maar daar kunnen zij toch niets aan doen?

14 januari 2024 om 11:48

Je hoort je altijd in te zetten, zelfs als je niet buitensporig verdient en van 9u tot 17u op kantoor werkt Dus de kritiek gaat helemaal niet ver. En als je dan met voetballen (wat de meeste mensen leuker lijkt dan een kantoorbaan omdat het als hobby kan worden beschouwd) en daar miljoenen mee verdient en je zet je dan nog steeds niet in, dan is er iets goed mis met je en dat mag benoemd worden.

14 januari 2024 om 12:10

Daar ben ik het niet helemaal mee eens Jizzzy, je kan vind ik topsport niet vergelijken met een simpele kantoorbaan. Verder heeft Sancho het toch fantastisch gedaan bij Dortmund voorheen? Dat het nu niet lukt bij United, betekent toch niet dat 'er iets goed mis met je is'? Dat vind ik iig niet.

14 januari 2024 om 17:11

Dus als je aan werkweigering doet, vind jij het gek dat je daarna kritiek krijgt omdat je niks doet? Frappante gedachtes heb je dan wel zeg

Achja, de ene voetballer haalt niet genoeg uit zijn carrière met alle verwensingen die erbij horen. De ander krijgt een nieuwe cultstatus bij fc de Rebellen. Zoals ze in Drenthe zeggen; leem loaten leem, leven laten leven. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Vond dit echt een heerlijke opmerking, beter dit met een beetje humor ipv racisme of bedreigingen. United fans smulde hier ook van.

Pffffff de treurigheid. Dan ben je dus een volwassen kerel en dan zit je daar de hele wedstrijd over na te denken: als Sancho straks dichtbij komt dan ga ik dat in mijn beste Engels lekker naar hem roepen. En dan de hele wedstrijd oefenen. En dan vandaag aan je omgeving lekker uitleggen waarom je je zo hebt gedragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren