Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real houdt vingers gekruist: sleutelspeler dreigt clash met Liverpool te missen

Laatste update:

Thibaut Courtois moet vrezen voor de ontmoeting met Liverpool eind februari. Dat weet Marca te melden. De Belg raakte zondag in de warming-up voor het duel met RCD Mallorca (1-0 verlies) geblesseerd aan zijn lies en wordt maandagochtend getest. De eerste scans zijn echter niet optimistisch.

Courtois moest zondag vlak voor de aftrap de strijd staken en werd onder de lat vervangen door Andriy Lunin. De Oekraïner kon niet voorkomen dat Real met een 1-0 nederlaag afdroop op Mallorca. Lunin verving Courtois de gehele maand oktober ook al, daar de Belg toen problemen had met zijn ischiaszenuw. Hoewel Real destijds geen enkel duel verloor, lijkt de afwezigheid van Courtois alsnog een flinke streep door de rekening.

De dertigjarige doelman pakt namelijk regelmatig punten voor de Koninklijke. Zo stopte Courtois dit seizoen al een cruciale strafschop in de halve finale van de Supercopa en belette hij Atlético Madrid meermaals het scoren in de gewonnen Copa del Rey-wedstrijd eind januari. De verwachting is dat de honderdvoudig Belgisch international in ieder geval het WK voor clubs mist. Op 8 februari speelt Real de halve finale daarvan tegen Al-Ahly, terwijl drie dagen later de eindstrijd op de planning staat.

De Madrilenen kampten voor Courtois' blessure al met een overvolle ziekenboeg. Carlo Ancelotti kon tegen Mallorca ook niet beschikken over Eder Militão, Karim Benzema, Ferland Mendy, Lucas Vázquez en Eden Hazard. Door de afwezigheid van Mendy moest Eduardo Camavinga zelfs noodgedwongen als linksback aantreden. De eerste wedstrijd tegen Liverpool in de achtste finale van de Champions League staat gepland voor 21 februari. Drie weken later speelt Real de return in het eigen Santiago Bernabéu.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zie je maar je kijkt twee minuten de andere kant op en hop opeens seizoen voorbij

6 februari 2023 om 09:12

Dat gebeurt er nou eenmaal wanneer je je niet versterkt in de breedte. Als je basisspelers een vormdip krijgen moet je kunnen handelen. Ancelotti stuurt precies de zelfde spelers op zonder idee waarbij verwacht wordt dat het ooit wel goed komt. Vooral de breedte voorin is matig qua kwaliteit. Als het voorin bij Benzema, Rodrygo of Vini niet lukt dan gebeurt er niks.

6 februari 2023 om 12:20

Hij wint letterlijk de CL en La Liga ALWEER. Dat jij denkt dat ze het veld opgestuurd worden zonder idee zegt meer over jou dan over ancelotti.

6 februari 2023 om 13:45

Hij won de CL omdat de sleutelspelers piekte met hun vorm op de juiste moment. Nu het niet loopt zie je dat er totaal geen spel is, of zie jij wel een plan? Ancelotti is een peoplemanager en geen tacticus.

6 februari 2023 om 18:07

En wie laat de sleutelspelers pieken? Of dacht jij dat als real niet in een systeem speelde waarin de sleutelspelers veel vrijheden genieten zij ook zo zouden pieken?

Courtois was samen met Benzema instrumenteel in de miraculeuze CL campagne van vorig jaar.
Een groot gemis voor Real, en nog een probleem voor op de groter wordende stapel.

6 februari 2023 om 09:34

Het is echt nog steeds ongelofelijk wat er vorig seizoen gebeurde in de CL. Wat een run was dat zeg! 🔥

Het voordeel voor Real: Liverpool is veel dramatischer dit seizoen. Het wordt hoe dan ook spannend. Real en Liverpool zijn cupfighters pur sang. Ben wel benieuwd wie er door gaat tussen deze 2.

Wordt zo echt de lamme tegen de blinde. Maar vrees niet Real. We verliezen dit jaar alles!.

Gelukkig voor Real is Liverpool momenteel nog slechter dan Elche. En als je wilt weten hoe slecht Elche is, moet je voor de grap even de La Liga stand opzoeken.

6 februari 2023 om 09:43

Toch is CL altijd weer een ander verhaal en zegt de prestatie in de competitie niet altijd wat. Real is ook alles behalve in vorm. Deze wedstrijd is moeilijk te voorspellen.

6 februari 2023 om 10:00

Klopt zeker! Bal is rond etc, maar vind Liverpool echt onthutsend zwak dit seizoen. En tsja, we kennen Real allemaal zodra het weer dinsdag- of woesndagavond is. Dan gebeuren er rare dingen en missen tegenstanders ineens 5 open goal kansen.

Kan er ook nog wel bij helaas. Militao, Vazquez, Benzema, Hazard en nu Courtois dus geblesseerd. Diepte van de selectie is gewoon een drama. Moet je tijdens het CWC weer aankomen met Vini, Rodrygo en Asensio als je aanval en dan heb je dus alweer Mariano erin. Courtois is ook enorm belangrijk maar goed Lunin had het de vorige keer ook aardig gedaan dus ik vertrouw hem wel. Alleen aanvallend gaat het weer zo pover zijn.

Het wordt dus kots versus diarree eh, beide ploegen in enorm slechte vorm.

Ondanks Pintus wonderen kan verrichten lijkt hij niet opgewassen tegen dit drukke voetbaljaar. Super Cup, La Liga, WK voor clubs, Champions League, Copa Del Rey, WK in Qatar.

Het is een beetje teveel geweest.

Voor het WK stond Real Madrid aan kop in La Liga, zo een WK heeft echt alles verkloot voor Real Madrid. Nooit meer een WK mid season erin gooien aub!

6 februari 2023 om 09:59

Real heeft dit aan zichzelf te danken door niet te investeren in de posities waar dat nodig was. Spits, rechtsbuiten en de fullback-positie worden al jarenlang verwaarloosd. Als Perez in de zomer niet investeerd mag t bestuur 'm in een gekkenhuis gooien.

6 februari 2023 om 10:12

Had je van tevoren ook wel kunnen bedenken. Er hadden gewoon meerdere spelers bij moeten komen. Een back-up spits, rechtsbuiten en nieuwe vleugelverdedigers hadden er sowieso moeten komen. Maar het bestuur laat liever spelers gaan zonder ze te vervangen. Ook vorig jaar klaagden we over het gebrek aan nieuwe spelers en afgelopen zomer heb je er weer meer laten gaan…

6 februari 2023 om 11:02

Ja en dit had iedereen toch zien aankomen! Echt he wat een onzin van het bestuur om nauwelijks iets te halen om de aanval te versterken e.d., geen backs niks! Je wist je zou meer gaan spelen, je wist Benzema heeft nog nooit zo'n seizoen gedraaid als de vorige e.d. maar nee laten we niets doen! Lachwekkend! Ze laten zo ook gewoon Carlo vallen! En toch gaat men hem alle schuld geven!

Lekker. Geen Benzema, Courtois, Mendy en Militao. Vertrouwen is al niet zo groot, en de breedte van de selectie is echt te dramatisch voor woorden. Met speciale dank naar Perez en zijn clubje.

Ik zie het zomaar gebeuren dat Real het WK voor clubteams niet gaat winnen. Aankakken met een aanval Vinicius - Rodrygo - Asensio met alleen Mariano als aanvaller achter de hand. Sjonge jonge jonge. Real Madrid voor jullie.

Zielig voor Carlo. Ik heb vaak kritiek op de beste man. Maar ze laten hem wel enorm, maar dan ook enorm in de steek. Geen respect naar de man die 4 prijzen heeft gewonnen in 2022, onder andere La Liga en CL waar die PSG, Chelsea, City en Liverpool heeft verslagen.

6 februari 2023 om 10:14

Blijft echt gênant dat je alleen Mariano als back-up hebt momenteel. Het is zo bijzonder dat je Bale, Jovic en Isco laat gaan zonder er aanvallende spelers voor terug te halen. En moet je nagaan dat we vorig jaar al klaagden over een gebrek aan aanvalskracht. Dit bestuur heeft gewoon gefaald en zeker naar Carlo toe. En dan ook nog is de winter niet Fran Garcia durven halen voor 5m en Cancelo op huurbasis. Die hadden we momenteel ook heel goed kunnen gebruiken en dat voor een zacht prijsje…

6 februari 2023 om 11:04

Goh men begint het in te zien hoor dat de schuld niet bij de coach ligt maar echt bij het bestuur. En je wist dit seizoen ga je nog meer spelen, nog meer drukte e.d.

Riep dit al vaker en vele hier waren altijd zo tegen en bleven maar wijzen naar Carlo! Poeh.

Sorry hoor, maar ook zonder Courtois moet Real met twee vingers in de neus winnen van dit Liverpool.
De kansen zijn echt 90-10 ofzo. Het zou eigenlijk een schande zijn moesten ze eruit gaan door Klopp en de zijne.
Liverpool is he-le-maal de weg kwijt. Verliezen tegen middelmatige clubs met zware cijfers en leggen zelf niks meer op de mat.
Real gaat gemakkelijk door.

Je kunt wel zeggen, met dank aan Perez dat het fout gaat, maar laten we niet voorbij aan het feit dat er ook een stadion van een miljard of zo nu staat, dat er wel degelijk investeringen zijn gedaan voor de toekomst en dat de club niet alles tegelijk kan doen. Wie denkt dat Perez niet weet dat Benzema en backup nodig heeft of dat er een rechtsback moet komen is wel erg naïef. Hij weet dondersgoed wat de club nodig heeft op het veld. Alleen, daaar eindigt zijn verantwoordelijkheid niet. En wij zijn verwend, ik ook, ik wil wel jaar 6 prijzen, maar dat werkt niet zo. En ik blijf vertrouwen houden in de voorzitter. Die credit heeft hij toch wel degelijk verdiend, gezien de resultaten die hij behaalt met Real Madrid.

6 februari 2023 om 12:23

Als we iets naar Perez verschuldigd zijn is het wel dankbaarheid. Helaas zit dit forum vol met ezels die slechts beschikken over een korte termijn geheugen.

6 februari 2023 om 14:27

Tuurlijk heeft het te maken met het stadion. Maar afgelopen winter had je prima voor een heel goedkope prijs Fran Garcia kunnen halen en ook het lenen van Cancelo voor de rest van het seizoen. Dat zijn deals die je prima had kunnen maken. Dan vind ik het persoonlijk wel eigenaardig als je zelfs niet voor zulke opties wil gaan om je selectie te verbeteren. Zeker omdat je momenteel Camavinga en Nacho als backs moet gebruiken. Dure aankopen in de winter zijn sowieso onrealistisch. Dat weten heel veel echt wel.

6 februari 2023 om 16:08

Fran Garcia kan ik inkomen, maar Cancelo komt met een prijskaartje ook als je hem huurt Mo, die man verdient bijna 15miljoen euro, en dan ga je toch rekenen: Vazquez, Alaba, Carvajal, Mendy, Militao allemaal achter elkaar en / of tegelijk geblesseerd, dat is heel veel pech hebben. Fran is al gezegd dat die in de zomer overkomt, dat al deze jongens nu geblesseerd raken is balen, maar je gaat daar toch niet van uit op voorhand.

6 februari 2023 om 16:16

Edit: daar komt bij, ik geloof niet dat Pep een verhuur aan Real goed zou keuren, die gaat ons echt niet sterker willen maken, en gezien de snelheid waarmee de deal met Bayern is gesloten geloof ik wel dat hij - Pep - de korte lijntjes met Bayern als voormalig manager heeft aangewend om Cancelo daarheen te sturen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren