Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reactie van Andriy Lunin na winnende strafschop van Real Madrid gaat viral

Laatste update:

Andriy Lunin werd woensdagavond de grote man aan de kant van Real Madrid. De Oekraïense doelman stopte twee strafschoppen tegen Manchester City en werd daarmee de held van de Spaanse ploeg. Vooral zijn reactie na de winnende strafschop gaat een dag later viral.

De kwartfinale van de Champions League tussen Manchester City en Real Madrid (1-1) moet voor Lunin een van de mooiste momenten uit zijn carrière zijn geweest. De reservedoelman, die het seizoen begon als derde keus, vertolkte een heldenrol.

Lunin stopte de strafschoppen van Bernardo Silva en Mateo Kovacic en zag Antonio Rüdiger de winnende maken namens Real. Wat volgde was een ijzig kalme reactie van de keeper van Real Madrid.

Op beelden die het internet over gaan is te zien hoe Lunin amper reageert als Rüdiger Real Madrid naar de halve finale heeft geschoten. De Duitser viert zijn eigen feestje, slechts een deel van de selectie rent richting Lunin.

Sinds zijn komst naar Real werd Lunin al uitgeleend aan CD Leganés, Real Valladolid en Real Oviedo, alvorens hij dit seizoen veelvuldig wordt ingezet door Carlo Ancelotti. De Italiaanse coach kan door een blessure al het hele seizoen niet beschikken over Thibaut Courtois.

Woensdagavond zette Lunin de kroon op een toch al mooi seizoen, door acht reddingen te verrichten tegen Manchester City. Eerder dit seizoen vestigde hij al een record met negen reddingen in de wedstrijd tegen RB Leipzig.

"Het harde werken wordt beloond", aldus Lunin tegen de Spaanse pers. "Ik ben blij om de ploeg te kunnen helpen en wil de groep bedanken voor alle steun die ik heb gekregen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch prima? Misschien ff laten bezinken of van het moment genieten. Iedereen reageert anders op emotie. Vind dit wel gaaf, al vind ik dat dol dwazen gedoe van Rudiger ook gruwelijk haha. Mooie beelden.

18 april 2024 om 11:55

Bijna iedereen rent naar Rudiger, zoals meestal degene die de laatste scoort, maar ik vind dat de spelers het feest met de keeper moeten vieren die er 2 gestopt heeft. Vooral Rudiger moet niet wegrennen en z'n eigen feestje vieren, maar gelijk naar Lunin. Die was de held van de panaltyserie.

18 april 2024 om 15:18

@FR

Het punt is dat niemand persé iets hoeft te doen. Beetje vreemd dat je vraagt dat Rudiger en anderen moeten 'acteren' hoe ze simpelweg op extreme vreugde reageren.

Ik hoop dat geen een speler in dat moment daar denkt:' Nou eerst naar hem, want hij verdient het.'

Bizarre video ja……

Met al die adrenaline en de druk die hij heeft moeten voelen is dit toch niet per se raar? Of moet iedereen op dezelfde manier reageren?

In ieder geval:

🎵 Lunin JE BENT EEN Held! Lunin JE BENT EEN Held! 🎵

tja misschien had hij er nog niet zo over nagedacht, of was hij in zijn eigen wereldje wel heel blij, of hij moest het gewoon nog even laten landen
maar het filmpje op zich vind ik nou niet heel bijzonder om het viraal te laten gaan

Wat is deze jongen toch een prachtig seizoen aan het keepen, heeft Real gisteren eigenhandig op de been gehouden en vervangt Courtois echt met verve. Daarom blijft het doodzonde dat Ancelotti hem de Zamora door de neus heeft geboord als ultieme bekroning voor zijn prestaties dit seizoen.

Ik zou me kunnen voorstellen dat hij op dat moment overvallen wordt door de situatie in Ukraine en niet kan juichen!

Geweldige vervanger van Courtois. Real Madrid heeft straks een probleem. Deze jongen gaat echt geen plek op de bank meer accepteren. En terecht Is daar ook te goed voor. Hoort gewoon een 1ste keeper te zijn en wekelijks te spelen .. Misschien weer een jaar verhuren aan bv een Sevilla die opzoek zijn naar een keeper en daarna courtois vervangen

Meeste Oekraïners hebben dan ook niet heel veel te vieren. Prioriteiten prima op orde lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren