Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ramos kan ogen niet geloven en slaat contractvoorstel Real af’

Laatste update:

Sergio Ramos gaat niet akkoord met een eerste contractvoorstel van Real Madrid, zo melden diverse Spaanse media woensdagavond. De centrumverdediger, die een verbintenis tot 30 juni 2017 heeft, had recentelijk een onderhoud met voorzitter Florentino Pérez. De aanbieding van sportbestuurder was voor Ramos een fikse teleurstelling en werd terzijde geschoven.

/

Ramos, 28 jaar, staat al jaren voor 4,5 miljoen euro per annum op de loonlijst. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de verdediger nog niet eens zes miljoen euro per jaar toucheren en dat is tegen het zere been van de Spaans international. Ramos wil niet minder dan Cristiano Ronaldo (17), Gareth Bale (11), Karim Benzema (8) én Iker Casillas (6) verdienen. De verdediger heeft de intentie om zijn loopbaan bij Real af te sluiten en de club wil de Sevillaan ook graag langer binden. Het verschil tussen vraag en aanbod is momenteel echter groot.

Ramos is van mening dat hij in het afgelopen kalenderjaar een belangrijke rol heeft gespeeld in de successen van Real Madrid. Bovendien is hij een van de aanvoerders van de Spaanse topclub en maakte hij eerder deze maand deel uit van het FIFPro Elftal van het Jaar. De verdediger had een aanbieding verwacht die meer bij zijn rendement past en zag sowieso niet aankomen dat het salarisvoorstel minder dan zes miljoen euro zou bedragen. De bal ligt nu bij Real Madrid, al is Pérez geen voorstander ervan om dergelijke gesprekken midden in het seizoen te continueren. Zo gaat Carlo Ancelotti ook pas aan het einde van het seizoen met Real Madrid om de tafel.

Sergio Ramos is de beste centrale verdediger van dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hoop dat door de gierigheid van perez ramos verkast naar Engeland.

21 januari 2015 om 20:35

Sorry???? Perez gierig? Bale voor 100 miljoen?

21 januari 2015 om 21:40

Ja Perez is wel degelijk gierig. Het is duidelijk dat ook deze factor speelde bij de transfer van Di Maria. Natuurlijk de grote transfers zijn puur om de macht van hem en Real Madrid te tonen aan de wereld. De gedachte dat Real Madrid iedere speler kan halen die ze willen.

Maar los daarvan is er een salaris en bonussen en natuurlijk is er een bepaalde inkomen en uitgaven van de club. Als je spelers veel betaald kun je minder of geen geld meer vrijmaken voor een grote transfer die Perez elk jaar doet. Daar zit helaas altijd een aanvaller of middenvelder tussen.

Het is ondenkbaar dat Modric, Kroos, Ronaldo of Bale moet schuiven voor velen dus Benzema zal waarschijnlijk een concurrent erbij krijgen of hij zal dit keer echt plaats moeten maken, al is de band tussen Benzema en Perez wel vrij goed meen ik. Hoewel ik het niet verwacht zie ik absoluut geen scenario voor me dat Perez ineens het transferbudget gaat gebruiken voor een keeper en verdediger zonder te investeren in een middenvelder en aanvaller.

Ook Odegaard lijkt me een prestigieuze strijd van Real Madrid aangezien er al een zeer jonge groep is en Asensio een aankoop voor de toekomst is er al gemaakt die volgend jaar zou moeten aansluiten. Lijkt me dus wel einde verhaal voor Casemiro als Lucas Silva gehaald Moet worden door Perez net als voor Khedira. Ook de toekomst van Illarramendi lijkt me onzeker.

Hernandez, Khedira, Illarramendi en Arbeloa zie ik wel vertrekken maar de rest niet.

21 januari 2015 om 20:48

Hoop dat hij naar Barca gaat

21 januari 2015 om 21:27

En hoezo zou Real hem naar Barca laten gaan als ze hem uberhaupt al laten gaan. Zou een leuke zijn voor van Gaal. Maar zie Real uiteindelijk hem wel een beter contract aanbieden, hij is zo belangrijk voor Real. En tja, Ronaldo staat boven de partijen maar hij zou toch zeker in dezelfde categorie als Casillas, Benzema en Bale etc moeten staan.

21 januari 2015 om 21:54

Leuk voor Arsenal mits hij een toekomst bij hun ziet zitten. Al hoop ik dat hij gewoon blijft.

21 januari 2015 om 23:26

Daar zit al 5 tussen. Deze man moet gewoon zelfde krijgen als Bale. Een van de beste spelers en de steunpilaar van madrid. Beste verdediger ter wereld in mijn ogen ook. Als zij het niet doen staan united, city en Chelsea in de rij voor hem met en monster salaris..

22 januari 2015 om 10:47

Zwaar overschatte verdediger bedoel je?

22 januari 2015 om 10:50

"zwaar overschatte verdediger bedoel je"?

Hoezo zou ik dat bedoelen? Volgens mij staat er redelijk duidelijk wat ik bedoel..

Ocharm geen 6miljoen per jaar ohnee hij gaat sterven van de honger

21 januari 2015 om 20:37

Gaat niet om de hoogte maar om de verhoudingen ten opzichte van teamgenoten.

22 januari 2015 om 02:07

Ja dan gaat het toch wel om de hoogte?

22 januari 2015 om 23:23

uiteindelijk wel, maar die hoogte moet niet uit de lucht gegrepen worden, maar wel ergens op gebaseerd zijn. Dat heeft weer met die verhoudingen te maken, als je begrijpt wat ik bedoel.

21 januari 2015 om 20:42

Het gaat niet om het geld, maar om het aanzien

21 januari 2015 om 20:42

Ik snap het wel. Voetballers zijn ijdele wezens en uit het salaris dat je krijgt spreekt toch grotendeels de waardering van de club richting speler. Als die waardering ergens in de middenmoot van de basiself ligt terwijl je wel één van de steunpilaren bent zou ik ook tegenstribbelen.

21 januari 2015 om 20:44

Ramos is 2x zo belangrijk als bale. Dat ziet hij zelf ook en als bale veel meer verdient steekt dat. Ramos is na Ronaldo de beste/belangrijkste speler van Real.

21 januari 2015 om 20:57

Jij snapt het echt niet.

Jij wilt toch ook geen salarisverlaging als je weet dat je juist nog meer progressie hebt gemaakt bij de beste club ter wereld en de 2e speler van Real Madrid bent?

Meer dan logisch van Ramos.

21 januari 2015 om 21:08

Hij krijgt toch helemaal geen salarisverlaging?

21 januari 2015 om 21:49

Ik snap hem wel. Ben niet zijn grootste fan, maar niemand kan ontkennen dat hij van cruciale waarde is geweest dit seizoen, en zelfs beslissend, terwijl hij een verdediger is.
Inderdaad niet meer dan logisch dat hij daar ook naar betaald moet worden.

Hopelijk gaat hij weg. En het liefst gaat hij aankomende zomer weg. Veel te goed tegen Barcelona.

21 januari 2015 om 20:57

te goed? haha hij maakt de meeste foute van al zijn teamgenoten en pakt nog is regelmatig rood

21 januari 2015 om 21:02

ssst. Ik ben aan het slijmen bij de RM fans.

Ik vind het ook echt een hele matige verdediger.

21 januari 2015 om 21:20

Ramos een matige verdediger omdat...? Vertel me alsjeblieft waarom want volgens mij kijk jij gewoon door je Barca bril heen. Ramos is beter dan iedere verdediger bij Barca en ook de beste van de wereld op dit moment.

21 januari 2015 om 22:50

Laat verdedigend vaak zijn man gaan en pakt ook vaak domme kaarten. Verdedigend is hij matig. Aanvallend top.

21 januari 2015 om 21:12

Ja echt wel maakte maakt echt achterlijk fouten die Real vaak de kop kost door zijn, domheid .. Pepe moet vaak zijn fouten oplossen.

21 januari 2015 om 21:22

Ik snap ook serieus niet waarom men Ramos de beste verdediger ter wereld noemt.....

21 januari 2015 om 23:38

Ik snap niet waarom Messi de beste speler van de wereld werd genoemd.

Vorig seizoen vond ik Pepe verdedigend beter. Aanvallend heeft Ramos echter zeer belangrijke doelpunten gemaakt.

22 januari 2015 om 02:03

Als je dat niet snapt moet je de laatste vijf jaar in een kelder hebben doorgebracht met een emmer over je hoofd. Niemand heeft het hier over Messi of wel soms? Hij maakt gewoon een valide punt; zeker de laatste tijd is Ramos' gestuntel niet om aan te zien, hij pakt gigantisch veel kaarten en er worden zo verschrikkelijk veel overtredingen van hem niet bestraft...

21 januari 2015 om 21:22

Vooral zijn penalty's zijn dodelijk(voor de toeschouwers)!

Nee ik vind Ramos ook geen top verdediger, hij is niet slecht, absoluut niet. Maar ik schat Godin, Kompany,Hummels, Chiellini toch hoger in

21 januari 2015 om 23:41

Dan mag je Miranda ook gerust noemen, hij valt minder op omdat hij minder is in aanvallend koppen dan Godin.

22 januari 2015 om 13:24

Uhm Pepe? De beste verdediger ter wereld van de laatste 2 jaar?

En nou zeker huilie huilie doen omdat die te weinig miljoenen krijgt. Kleuter gedrag ''maar jantje heeft dat ook'' deden we in de kleuter klas..

21 januari 2015 om 21:06

En wat doe jij als jouw collega 2x zoveel verdient voor t zelfde werk?

21 januari 2015 om 23:43

Misschien krijgt hij wel dezelfde uitkering. Ot: deze verhoudingen in loon kloppen niet, Ramos hoort wel wat meer te verdienen.

22 januari 2015 om 15:23

paryszek, als jij van een uitkering leeft en geen doel in je leven hebt, betekent niet dat andere dat ook zo doen.

Als Ronaldo 17 krijgt en Bale 11 verdient Ramos zeker 15 mil op basis van hoe belangrijk hij is voor Real.

21 januari 2015 om 21:12

Hij is wel belangrijk, maar zo veel verdient hij niet in mij opzicht. Tegen Atletico heeft hij weer meerdere blunders gemaakt. Ik weet niet wat hem bezielt de laatste tijd met zijn lange paasjes

Triest van Perez.
Ik ben Barcelonasupporter en ben van mening dat Ramos na Ronaldo qua salaris het meest zou moeten verdienen. Was vorig jaar de belangrijkste speler bij Real (met Ronaldo) en stond er in elke beslissende wedstrijd. Respectloos dit.

Godin is de beste centrale verdediger. Wat een beest!

21 januari 2015 om 20:41

Jaa toch...

21 januari 2015 om 20:55

Godin is zeker beter dan Ramos. Waarom stemt iedereen op Ramos als beste verdediger van de wereld? Hij maakt behoorlijk vaak gigantische fouten achterin en is verdomde roekeloos. Enige waar hij echt wat betekent is bij dode spel situaties. En zelfs dan verliest hij essentiële duels.

Ik snap dan ook wel waarom Perez hem die 6 miljoen niet geeft.

21 januari 2015 om 20:59

Precies dat dus Gerard. Ik heb hier ook al aangegeven dat hij de 2e speler van Real is maar dat komt vooral op de momenten waarop hij scoort. En ja dat zijn uit dode spelsituaties.

Het is dar Barca matige verdedigers heeft, maar ik heb liever Godin met Marquinhos achterin staan.

Het zal Ramos denk ik echt niet puur om het geld gaan (deels natuurlijk wel). Het gaat hem hier meer om de erkenning voor zijn verdiensten voor de club en dat wordt nu vaak in geld uitgedrukt. Ramos heeft gelijk om dit aan de kant te schuiven. Je hoeft natuurlijk niet alles maar aan te nemen, ondanks dat je miljoenen verdient.

Toon hem wat respect en geef hem waar voor zijn geld, hij is het waard. Ken op dit moment bijna geen enkele topverdediger die van club zou willen veranderen, ze zouden alleen kans maken op Hummels en de dure Silva. Dus houden en toon respect aan de beste op die positie!

21 januari 2015 om 21:22

Silva heeft op het WK laten zien over zijn top heen te zijn in mijn ogen..

goeie verdediger maar laat het passen alsjeblieft maar over aan kroos en modric...

Logisch een snotaap als bale komt even binnen en pakt het dubbele van wat hij pakt, en hij is een van de beste cv's mag toch minimaal 8 mil worden...

22 januari 2015 om 09:42

Volledig mee eens. Met name als je kijkt naar de salarisverhoudingen van andere topspelers, en hij hoort zeker bij de top, vind ik dat hij wel tussen de 8-10milj verdiend

Verdedigers en Keeper zullen altijd minder verdienen dan middenvelder en aanvallers.
Zo is het altijd geweest.

Ik vind echter dat hij wel gelijk heeft aangezien hij belangrijk was tegen Bayern en A. Madrid in de CL, anders hadden ze het nooit gehaald.

Ik zou 8 miljoen een goed salaris vinden voor hem.

Weinig salaris voor Ramos. Als je ziet wat andere verdedigers in Europa verdienen welke niet eens half zo goed zijn als Ramos. Nee, gelijk heeft hij wat dat betreft.

Bale 11 miljoen? dan mag Sergio van mij ook zoveel verdienen, zo niet meer.
Sergio is jaren een belangrijke kracht voor Real dus heeft hij groot gelijk.

21 januari 2015 om 21:17

Precies mayn.. Hij zeker de backbone of reals verdediging. Hij verdient meer dan wat hij nu heeft. Ten minste 10 mln.

''ramos, 28 jaar, staat al jaren voor 4,5 miljoen euro per annum op de loonlijst. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de verdediger nog niet eens zes miljoen euro per jaar toucheren'' Nou en? Hij verdient nu ook geen 6 miljoen per jaar, als het goed is gaat z'n salaris wel omhoog maar dat 't niet de 6 miljoen haalt is toch niet zo erg?!

Onzin dit bericht er staat elke dag iets anders eerst dat hij minder dan meer en nu terug minder gaat verdienen

Geld is nooit een probleem voor Perez maar wanneer het er echt toe doet is die opeens een gierige oude man. Ik ben van mening dat Ramos wel meer moet verdienen op basis van zijn verdiensten bij de club maar hij zal niet in het rijtje met Ronaldo en Bale komen te staan. Middenvelders en de aanvallers zijn altijd de grootverdieners bij een club en dat zal ook altijd zo blijven gok ik.

Ramos ga eerste maar goed verdedigen vooraleer je je meer wil verdienen want dit seizoen sta je als een kleuter te schutteren... Want hoe je dit seizoen speelt is lachwekkend en triest.. overigens 11 miljoen voor een matige renpaard Bale is wel heel erg belachelijk, dat zo een beperkte 13 dozijn voetballer zoveel kan verdienen is echt niet te geloven.

Kom maar naar de gunners. Arsene are you watching?

hahaha media blijft gek! Had Ramos maand terug zelf niet gezegd dat hij niet voor het geld speelde bij Real en dat hij blij was met wat hij momenteel verdiende? Of was dat ook verzonnen door het media? :D.

Onbegrijpelijk dat Benzema en Bale meer toucheren dan deze kaartenmagneet en klasbak!

22 januari 2015 om 04:35

Gewoon 15 miljoen per jaar bieden en een grote boete per gele kaart...

Van Gaal, are you watching?

Even serieus, één van de, zo niet de beste, centrale verdediger.
Echt een fan hem (vooral sinds Mou weg is)

Zou leuk zijn om hem bij United of Arsenal te zien.

Ik snap het wel. Het gaat niet alleen om het geld maar ook om de eer, en pikorde. Het lijkt me dat Ramos toch meer voor het team betekent dan bv. Benzema/bale. Al is 4,5 miljoen ook al belachelijk veel natuurlijk

Ik dacht dat Ramos zei dat geld hem niet boeide?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren