Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rakitic glundert door Mourinho: ‘Ik weet zelfs niet of mijn vader zo lyrisch is’

Laatste update:

Ivan Rakitic is verheugd met de mooie woorden van José Mourinho. De momenteel clubloze trainer was begin maart bij beIN Sports vol lof over de 31-jarige middenvelder van Barcelona. In aanloop naar het EK-kwalificatieduel van Kroatië met Hongarije zondagavond reageert Rakitic opgetogen op de analyse van Mourinho.

“Hij is fantastisch in elk aspect. Hij doet zijn verdedigende werk en doet het vuile werk voor Lionel Messi”, zo stelde Mourinho. "Hij blijft rennen, speelt goed in balbezit, voetbalt praktisch en helpt zijn verdediging. Normaal gesproken praten we over de grote namen, maar ik denk dat Rakitic zijn Instagram en Twitter alleen maar moet verbeteren om op het niveau van de groten te komen”, klonk het ironisch.

Rakitic is gevleid door de lofzang van Mourinho. “Ik weet niet of ik genoeg woorden kan vinden om Mourinho hiervoor te bedanken. Hij is een van de beste voetbalexperts in de wereld. Ik weet zelfs niet of mijn vader zo lyrisch over mij is geweest. Dit is erg mooi om te horen van Mourinho”, zegt de routinier, geciteerd door diverse Kroatische media.

De middenvelder speelt sinds 2014 voor Barcelona, nadat de club hem voor achttien miljoen euro overnam Sevilla. Sindsdien kwam Rakitic tot 256 duels voor Barcelona, met 34 goals en 36 assists als resultaat. De 102-voudig international wordt momenteel gelinkt aan een uitgaande transfer, mede door de zomerse komst van Frenkie de Jong. Rakitic ligt nog tot de zomer van 2021 vast in het Camp Nou.

Verwacht jij dat Ivan Rakitic komende zomer Barcelona gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn glazen bol zegt dat Mourinho aankomende zomer Spaletti gaat vervangen en dat Rakatic naar Inter gaat. Met jongens als Arthur, Alena, Frenkie zal er toch iemand gaan vertekken en het zal of Vidal of Rakatic worden en ik verwacht die laatste.

24 maart 2019 om 12:56

@the Meastro: Interessante gedachtegang. Het zou maar zo komen. Als de sitatie daar echt en nog steeds zo is als De Boer schetst vraag ik mij af of Mourinho hier zich aan gaat branden. Ik denk dat hij wel selectief is wanneer hij een project instapt.

Ik vermoed dat Barcelona Rakatic wel op waarde weet te schatten en hem niet slag of stoot laat vertrekken.

24 maart 2019 om 12:56

Zou mooi zijn als die naar Inter gaat, Is toch zijn thuis ook geworden in die tijd. De verwachtingen zijn ook niet hoog bij Inter, Denk dat dat ook even belangrijk is voor Mourinho

24 maart 2019 om 13:02

Verwachtingen zijn top 4. Niet heel hoog maar ook geen makkie.

24 maart 2019 om 13:14

Het voordeel is dat ze bij Inter niet gaan zeuren over speelstijl of over jeugd brengen.

24 maart 2019 om 13:48

Nee klopt, Maar Inter valt nog genoeg aan te bouwen. Zijn niet zo sterk meer als een aantal jaren geleden

24 maart 2019 om 13:13

Ik zou dat echt heel mooi vinden. Mourinho kan een elftal maken dat extreem lastig te beaten is.

24 maart 2019 om 13:29

Dat zou voor zowel Inter, Barca en Rakitic een goede deal zijn. Ik ben Rakitic heel erg dankbaar en het is een geweldige speler met idem inzet en karakter, maar het is inderdaad tijd om te vernieuwen en met de spelers die jij al hebt genoemd + Puig en Oriol Busquets zijn er genoeg mogelijkheden op het middenveld. Alleen Mourinho naar Inter? Ik denk dat zelfs zij niet zo gek zijn met hem in zee te gaan..

24 maart 2019 om 15:16

Ik denk dat Diego Simeone naar Inter gaat. Heeft aangegeven dit ook graag te willen

Mooie woorden van Mourinho en ook op zn plek. Rakitic lost veel op en doet technisch niet veel onder.

Verwacht dat Mourinho volgend jaar de coach van Inter is. Ben geen fan van Mourinho, maar hij heeft Inter een wereldseizoen bezorgd. Rakitic mag dan ook zeker meegenomen worden. Kan dan naast Brozo spelen.

Ik denk niet dat Rakitic wil vertrekken, anders had hij dat vorige zomer wel gedaan bij het monsterbod van Psg. Bovendien kan Raki ook uitstekend op Cvm, en gaat hij ook volgend seizoen veel speeltijd krijgen, zelfs met Frenkie erbij. Ook Vidal zie ik niet vertrekken, de speler moet zelf ook weg willen gaan. Frenkie, Arthur, Rakitic, Busquets, Vidal en Alena, 6 toppers voor 3 posities, waarom ook niet. Het middenveld loopt het meest en dan kun je elke wedstrijd 2 topwissels doen. Uitgeleenden Gomes, Denis en de geblesseerde Rafinha kunnen beter vertrekken al zie ik zelfs Rafinha nog een seizoen blijven.

24 maart 2019 om 13:27

Ik zou dan Vidal weg doen. Puiq is ook een geweldig talent die niet genereert mag worden. Dan zullen Arthur, Busquets en Frenkie waarschijnlijk basis staan en Rakatic, Alena en Puiq als wissels. Ik verwacht niet dat Barça iemand die ze 90 miljoen kost, zomaar op de bank zetten, ookal gebeurt nu wel bij Coutinho. Coutinho is toch een ander verhaal aangezien hij echt een type Messi is. Hij wil eigenlijk op 10 spelen maar daar speelt Messi al. Beide willen spelen via de as en dat werk elkaar tegen

24 maart 2019 om 13:33

Barca laat toch ook Coutinho en dembele regelmatig banken? Rakitic gaat echt niet op de bank zitten op zijn 31e hoor. Die wil vol spelen.

24 maart 2019 om 16:12

Ja maar "weg doen" gaat enkel als de speler zelf ook weg wil. Vidal wil niet weg, net als Raki vorige zomer

Wellicht meent hij dit wel, Rakitic is trouwens ook gewoon een geweldige en misschien wel ondergewaardeerde middenvelder, maar dit leek me toch het zoveelste doorzichtige charme-offensief om zijn eigen imago wat op te krikken. Hopelijk miskijkt er zich geen grote club op zijn goednieuwsshow en zien we hem niet snel terug in de dug-out want dan zal hij weer snel de onuitstaanbare Mourinho worden die we zo goed kennen. Laat hem lekker analist blijven, hij lijkt zich ook meer te amuseren, win win.

Juist Rakitic is de laatste paar jaar samen met uiteraard met Messi de belangrijkste speler van Barca.
Hij is zo ondergewaardeerd. Veel mensen zien vaak niet hoe belangrijk hij is.
Vond hem afgelopen wk misschien wel de beste speler.

24 maart 2019 om 16:18

Same. Ik heb geen seizoen gehad waar ik aan hem twijfelde. Spelers als hem vreten zoveel extra meters om vuile werk van teamgenoten op te ruimen en daarnaast is hij ook aanvallend ingesteld en weet te pieken tijdens belangrijke wedstrijden. Ik geniet van spelers als Rakitic en Vidal. Hopelijk blijven ze nog minstens 1 seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren