Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Rakitic gaat historie schrijven bij Barcelona, hij is een echte ster'

Laatste update:

Barcelona nam in de afgelopen transferperiode afscheid van Cesc Fàbregas, die naar Chelsea vertrok, en haalde Ivan Rakitic binnen als vervanger. De Kroatische middenvelder maakte zondagavond tegen Levante zijn eerste doelpunt voor de Catalanen en Davor Suker is ervan overtuigd dat zijn landgenoot een succes zal gaan worden in het Camp Nou.

/

Suker vergelijkt de 26-jarige Rakitic met Bernd Schuster, die in de jaren tachtig erg succesvol was op het middenveld van Barcelona. "Rakitic gaat geschiedenis schrijven bij Barcelona, want hij is een echte ster", zegt Suker. "Barcelona heeft een geweldige beslissing genomen door hem te kopen. Zijn spel doet me denken aan dat van Schuster, hij is allround."

Suker is er dan ook zeker van dat het doelpunt tegen Levante niet de laatste goal van Rakitic in dit seizoen zal zijn. "Ik verwacht dat hij tien tot twaalf doelpunten gaat maken", zegt de Kroaat. Barcelona speelt woensdagavond de competitiewedstrijd bij Málaga (uit).

Ivan Rakitic is beter dan Cesc Fàbregas

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige speler is dit zeg! Hij heeft de pass van Xavi, maar hij heeft ook loopvermogen. Plus hij durft van afstand te schieten!

24 september 2014 om 16:07

Pffff... gaan we dit nou krijgen? Haha en Mathieu is een combo van Puyol en Pique?

24 september 2014 om 16:58

Nee, want Mathieu is snel.

24 september 2014 om 17:31

Dan heb jij puyol in zijn top nog niet meegemaakt

24 september 2014 om 19:12

Ik had het meer over de vergelijking met Pique en Mathieu

25 september 2014 om 01:32

Rakitic mag de veters nog niet strikken vam xavi in zijn beste tijd..dat niveau zie ik hem ook.niet halen.

Rakitic laat inderdaad zien een echte aanwinst te zijn voor het middenveld van Barcelona. Totaal andere speler dan Fabregas, maar wellicht was hij juist het ontbrekende stukje binnen het elftal.

24 september 2014 om 17:29

In die poll zegt het meerderheid dat Ivan beter is dan Cesc hahahaha! Lachertje.

24 september 2014 om 15:23

Fabregas is misschien aanvallend wat beter, maar Rakitic is qwa passing echt (veel) niet minder dan Fabregas. Daarbij komt dat Rakitic veel meer verdedigend werk opknapt, precies datgene waar het Fabregas aan ontbrak. Ik vind t een geweldige deal van Barca, en al helemaal voor t geld.

24 september 2014 om 15:37

Rakitic is veel beter dan die slome fabregas, fabregas denkt alleen maar aan scoren maar wat er achterin gebeurt boeit hem niet. Rakitic kan zowel verdedigen als aanvallen en dat is wat hem zo speciaal maakt/

24 september 2014 om 17:12

Hij doet niets bij chelsea hoor fabregas als je de wedstrijd van chelsea tegen swansea had gezien zag je dat swansea in het begin heer en meester was op het middenveld. Dat komt omdat als matic zijn nivo niet haalt en ramires niet speelt niemand op het middenveld die dan nog meeverdedigt hoor. Begrijp me nie verkeerd cesc is een goeie speler maar hij heeft een geoeie verdedigende middenvelder achter zich nodig. Fabregas is ook heel slap fysiek eigenlijk

24 september 2014 om 14:44

Fabregas is beter. Maar rakitic kan nog veel beter worden

24 september 2014 om 17:13

Fabregas wordt niet beter meer hor gap. Ik snap je bent voor chelsea maar nee dit is zijn top.. Als hij nog aan zn fysiek zou werken zou Cesc perfect zijn

24 september 2014 om 17:17

Al? Hij kan nog zeker 6 jaar mee op top niveau. Geweldige speler dit! Bovendien, Cesc is 27. Dus ik snap je reactie niet.

Laten we vooral niet vergeten dat hij de gemiddelde lengte ook een beetje opschroeft.

Rakitic is in balverlies heerlijk, niet normaal hoe hij verdedigt. In de aanval is hij nog niet los bij Barcelona, geeft de bal vaak gewoon simpel door naar Alves.

Rakitic zie ik meer als iemand op de positie van Busquets, die het spel gaat verdelen en het spel van de tegenstander breekt. Busquets is geweldig maar kan niet verdedigen.

24 september 2014 om 14:19

Busquets heeft altijd handige tackles en is zéér belangrijk.

24 september 2014 om 14:20

Busquets kan niet verdedigen? Hij speelde constant met twee weinig verdedigende middenvelders (xavi en Iniesta) op het middenveld, voor een verdediging die een hele hoop steken liet vallen, dat Barcelona niet elke wedstrijd 2 tegengoals kreeg was grotendeels aan Busquets te danken. Het is een kwal van een vent, maar wel één van de beste cvm's ter wereld.

Ik denk dat een middenveld met Rakitic als soort van box-to-box, Busquets als CVM en Iniesta als creatieve speler aanzienlijk evenwichtiger s dan vorig jaar, ook omdat Rakitic verdedigend zijn mannetje staat.

24 september 2014 om 14:23

Ik zie Rakitic inderdaad als een soort box-to-box-middenvelder. Hij is echt overal, fantastisch om te zien. Ene moment helpt hij bij verdedigen, dan in aanval, dan aan de rechterkant,...

Echt niet normaal om te zien. Ik ben zeker tevreden met hem.

24 september 2014 om 16:34

Busquets is de belangrijkste speler na Messi, hij haalt zoveel tegenaanvallen eruit, alleen al door zijn perfecte positionering. Beter opletten

Rakitic werkt harder dan Fábregas, en is iets minder aanvallend ingesteld. Fábregas is misschien wel beter qua passing, assists geven. Maar Rakitic is dan ook weer beter in verdedigen, controleren etc. 2 verschillende spelers vind ik.

Daar gaan we weer. Die jongen komt net kijken en wordt nu al vergeleken met Fabregas. Laat hem toch lekker enkele wedstrijden spelen. Als hij daar tenminste aan toe komt bij Barcelona.

24 september 2014 om 14:18

Lol hij heeft tot nu toe bijna iedere wedstrijd gespeeld. Hij heeft duidelijk een basisplaats. Zijn statistieken zijn misschien minder goed dan die van Fabregas, maar hij speelt in ieder geval wel veel beter (bij Barca).

Pff Rakitic heeft me echt verbaasd. Hij speelt alsof hij al jaren bij Barca zit. Helpt goed mee bij verdedigen. Dat Barca nog geen goal heeft tegen gehad is ook deels door hem. Counteren tegen Barca gaat nu moeilijker met Rakitic aangezien hij de ruimte van Alves goed opvult. Belangrijkste aankoop van Barca dit zomer.

Rakitic is duidelijk DE transfer van het seizoen. Kostte maar 20 miljoen euro en heeft nu al een vreselijke impact op het spel van Barcelona. Werkt hard, scoort goals, levert assists. Topspeler.

24 september 2014 om 14:47

De transfer? Costa? Fabregas? Sanchez? Mangala? Lewandowski? Kroos? Om er maar een paar te noemen. Er zijn meer clubs dan Barcelona he...

24 september 2014 om 15:05

Ik denk de belangrijkste transfer voor Barcelona, niet van alle transfers. Al denk ik dat jongens als Costa, Fabregas, Rakitic en Sanchez wel echt een hele directe verbetering voor het elftal hebben en direct "onvervangbaar" genoemd zouden kunnen worden. Kroos is nog niet onmisbaar (niet gek in dit sterrenensemble) en Lewandowski moet nog even los komen in de competitie.

24 september 2014 om 20:32

Rakatic kan zeker tot de deal van het afgelopen transfer periode gerekend worden. Tuurlijk de spelers die jij benoem zijn zeker niet slecht integendeel eigenlijk, echter als je naar de prijzen kijkt en de impact meerekend die hij leverd is hij een koopje

Ik snap de link naar Fabregas niet zo goed. Die werd voornamelijk gebruikt als valse spits als hij speelde. Rakitic speelt toch meer op de plek van Xavi dan op de plek van Fabregas. Het zijn, zoals ze bij Barcelona gebruikt worden totaal andere spelers. Rakitic is meer een box to box speler zoals hij nu staat. Erg belangrijk voor het spel van Barcelona dat je zo'n jongen hebt.
Maar een vergelijking treffen tussen hem en Fabregas kan in mijn ogen niet echt.

24 september 2014 om 14:31

Inderdaad, ik vind dat je hem eerder met Busquets, Xavi moet vergelijken i.p.v. Fábregas.

24 september 2014 om 16:36

Cesc stond daar alleen als messi niet speelde, 9 van de 10x was het op de positie van Xavi of Iniesta.

Dit is wat je noemt een box-to-box player met spelmaak-capaciteiten. Een betere middenvelder kon Barca niet halen in mijn ogen. Hij was het missende stuk in het middenveld. Een Xavi(xavi is natuurlijk niet te vergelijken, maar zijn pass) met loopvermogen en een geweldig schot. Wat een raket heeft deze gast. Barca was alleen gevaarlijk in de combinatie, maar nu van afstand en dode spel momenten ook. Rakitic heeft dit verandert bij barca: 1. afstand schot. 2. Loopvermogen om verdediging en aanval te ondersteunen. 3. Een lekkere harde strakke bal die het spel niet versloomt, maar juist voor versnelling zorgt. 4. We lijken Eindelijk meer gevaarlijk op dode spelmomenten.

Het is misschien te vroeg om te juichen, maar Rakitic voor 20m... wat een koopje.

Het enige wat ik kan zeggen is dat we zo'n middenvelder nodig hadden. Hij is sterk, lang kan erg goed passen en heeft een geweldige schot!

Ik heb hem een paar keer zien spelen voor Sevilla vorig seizoen en serieus, elke keer dacht ik weer van 'wow deze gast is echt goed'. Vrije trappen en corners, telkens op het hoofd van een Sevilla-speler, geweldig gewoon.

Wat een geweldige speler is dit toch zeg! Ik vond hem bij Sevilla al goed maar het bleef toch maar even afwachten hoe hij het zou doen bij Barcelona.

Het is een verademing hem in ons team te zien ipv Cesc... Cesc geweldige speler maar kwam niet tot zn recht (al dan niet door de trainers en speelstijl). Perfecte opvolger van Xavi is dit, hij zakt ook veel in om te controleren, waardoor Messi ook weer meer terug kan zakken zonder dat er enorme gaten ontstaan tussen middenveld en aanval

Hoezo stemmen zoveel mensen op eens? Fabregas is van uitzonderlijke klasse , hij werd gwn verkeerd gebruikt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren