Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'er Jerdy Schouten kan toptransfer maken en moet 30 miljoen euro kosten

Laatste update:

Jerdy Schouten kan komende zomer een transfer naar Borussia Dortmund maken, zo meldt Patrick Berger van de Duitse tak van Sky Sport maandag. Volgens de journalist heeft 27-jarige middenvelder geen ontsnappingsclausule in zijn contract en is de transfersom onderhandelbaar.

Dortmund is mogelijk onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van Schouten tijdens de duels met PSV. In de achtste finales van de Champions League bleken die Borussen over twee wedstrijden te sterk voor de Eindhovenaren.

Schouten maakte in beide duels de negentig minuten vol voor PSV. Zowel in Eindhoven als in Dortmund stond hij centraal achterin naast Olivier Boscagli geposteerd.

Volgens de berichtgeving van Berger is Dortmund nadrukkelijk op zoek naar een flexibele middenvelder. Schouten zou perfect in het ideaalplaatje van trainer Edin Terzic passen.

De middenvelder annex verdediger beschikt nog over een contract dat hem tot medio 2028 in het Philips Stadion houdt. In zijn contract is geen ontsnappingsclausule opgenomen, dus de prijs is vrij onderhandelbaar. PSV verlangt naar verluidt minimaal dertig miljoen euro bij een eventuele zomerse verkoop.

Schouten is in de huidige voetbaljaargang uitgegroeid tot een cruciale kracht van het PSV van coach Peter Bosz. Hij kwam sinds de start van het seizoen al tot 33 wedstrijden in het shirt van de Eindhovenaren en bovendien maakte hij de negentig minuten vol bij Oranje in het EK-kwalificatieduel met Ierland (1-0 winst).

Afgelopen transferzomer maakte de defensieve middenvelder de overstap van Bologna voor een bedrag van circa twaalf miljoen euro. PSV wenst dus bijna het drievoudige te ontvangen bij een eventuele doorverkoop.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deed het in de serie A al uitstekend. Hij kan de overstap makkelijk aan. Maar hopelijk blijft ie nog een jaartje.

18 maart 2024 om 20:10

Dit was echt de aankoop van het seizoen kostte geloof ik 12/15 miljoen. PSV moet hier ook gewoon echt 50 miljoen voor vragen als het niet meer is. Hij is veel beter dan Sangare was toen die weg ging en licht ook nog eens lang vast.

Zou een prachtige stap zijn voor hem! Maar zou hopen dat die voor meer gaat

Daar hij geen afkoopsom heeft, zou ik hem als PSV zijnde nog een jaartje aanhouden. Zo niet, laat hem dan een goed EK spelen in de zomer en dan kan hij voor een misschien nog wel hoger bedrag weg.

Onze spelers worden een voor een weggepraat vandaag. Boscagli naar Napoli, Schouten naar Dortmund en Bakayoko naar de top. We gaan het zien Schouten zou ik wel langer willen houden.

18 maart 2024 om 21:21

Ja tuurlijk, hoop dat het geen leegloop zal worden maar verwacht dat er een stuk 3 of 4 zullen vertrekken.

18 maart 2024 om 22:25

Bakayoko, Ramalho, Bella-Kotchap, Teze vertrekken of waarschijnlijk of zeker na dit seizoen. Dan ben je er al.

18 maart 2024 om 23:18

En voeg daar Veerman nog maar aan toe. Zou me zeer verbazen als hij blijft.

19 maart 2024 om 00:10

Veerman en boscagli niet verkopen zou financieel zeer onverstandig zijn. Als ze beide niet willen verlengen, wat Veerman volgens mij aangegeven heeft niet te willen, dan moet je ze gewoon verkopen. En gezien wat er vorig jaar met de td is gebeurd lijkt met dat ook wel te gaan gebeuren

18 maart 2024 om 21:35

Had ook niet anders verwacht na zo een topseizoen. Flink cashen, goed scouten en je kunt echt reuze stappen zetten als club ten opzichte van de concurrentie.

Als je 35 miljoen kan krijgen zou ik em verkopen. Alleen denk ik wel dat als je als club wil groeien naar een hoger nivo je hem altijd moet behouden. En buiten dat gaat Psv zoiezo cashen, want 40+ miljoen CL geld. Bakayoko word ook al voor 30+ miljoen voor gevangen. En Veerman brengt ook wel 25 op. Dan nog een paar kleine bedragen van de spelers die toch al het nivo niet hebben. Dus dan is de nood er voor Psv niet echt om Schouten te verkopen.

18 maart 2024 om 20:11

60-70 miljoen is het startgeld nu voor CL dacht ik? Gaat iig flink omhoog.

18 maart 2024 om 20:13

Bakayoko gaat minimaal 50 opleveren. Afgelopen zomer is er al een bod van 40 afgewezen. Nu heeft hij een heel seizoen in de benen, waarbij hij zeker belangrijk is geweest

18 maart 2024 om 20:25

Als Schouten 30 miljoen opbrengt dan Veerman 40/50 let maar op. Bakayoko kan beter nog een jaar blijven die is nog jong en wisselvallig.

19 maart 2024 om 07:26

Niemand gaat 40-50 miljoen betalen voor veerman

19 maart 2024 om 09:35

Nee want zijn contract loopt volgend jaar af. Dus dat ga je dan nooit krijgen.

19 maart 2024 om 16:26

@pango, bedoel je met "volgend jaar" 2026? Want dan loopt zijn contract af, dus dan heb je sowieso nog een zomer om hem te verkopen.

die moet je echt al niet weg doen na 1 seizoen. ik zou hem zeker nog tot het eind van Bosz zijn contract hier proberen te houden, dus nog 2 seizoenen in Eindhoven. en 30 miljoen is ook een lachertje, deze gast is oprecht goed in voetballen en niet zomaar een hype spelertje. spelers als schouten gaan het verschil maken de komende jaren of we nog beter kunnen dan dit seizoen of dat we weer afzakken naar het niveau wat PSV normaal speelde.

Zijn natuurlijke opvolger staat al klaar en draagt de naam Tygo Land

18 maart 2024 om 21:34

Wat voor type is Land? Ik dacht dat hij een wat ander profiel dan Schouten had en meer werd gezien als de opvolger van Veerman?

18 maart 2024 om 21:52

Uit het artikel na zijn debuut in het eerste:

Land wordt in de kleedkamer vaak vergeleken met Frenkie de Jong. "Ik hoor het ook wel redelijk vaak, vooral bij de jongens hier, die zeggen het regelmatig. Ik heb er alleen niet zo veel aan, het is wel mooi. Vooral Noa en El Ghazi zeggen het, allemaal eigenlijk wel."

"Ik ben vooral een voetballende middenvelder, wel een type Frenkie de Jong", stelt Land zichzelf voor. "Ik wil veel dribbelen en passen en de verbinding zijn met de aanval. Voetballen en aan de bal zijn vind ik het leukste wat er is."

18 maart 2024 om 22:22

Veerman is echt anders. Die kan echt aanvallen op een hele directe manier opzetten. Schouten, maar ook Land, meer op een indirecte manier. De combinatie is het beste en daarom is Schouten/Veerman zo'n goed koppel. Ik zie dus het liefst een vervanger voor Veerman binnenkomen met een soortgelijke trap en overzicht. Land zou Schouten qua type speler zeker wel kunnen vervangen, al zou Veerman's vervanger dan evt wel verdedigend sterker moeten zijn.

18 maart 2024 om 22:28

@PSVgillingham
Ik zie Saibari wel als een vervanger voor Veerman. Een iets andere type speler maar ik zie hem op die positie zeker uitgroeien tot een “type Moussa Dembelé”. Fysiek ijzersterk, loopvermogen, goede pass en overzicht en een goede dribbel. Bikkelen kan die ook wel. Ik vind hem alleen vrij blessuregevoelig.

18 maart 2024 om 22:05

Je wil een sterkhouder, international en een door de wolf geverfde speler vervangen voor een, in potentie hele goede speler, die nog geen handjevol wedstrijden voor PSV 1 heeft gespeeld en het fysiek vermogen heeft van een jeugdspeler? Ik volg je denkwijze en sympathie over spelers uit de eigen jeugd maar je slaat met regelmaat compleet door.

30 miljoen is een lachertje, kijkend naar kwaliteit, contract en status in het team van PSV. Gaat ook nooit gebeuren lijkt me, na 1 seizoen.

18 maart 2024 om 21:09

Lachertje is ook overdreven. 30 miljoen is toch echt wel veel geld voor een speler van zijn leeftijd. Kan mezelf ook wel voorstellen dat hij die stap wil maken. Maar voor PSV komt het natuurlijk absoluut niet goed uit, dus begrijp wel als ze hier voor gaan liggen. Zeker gezien spelers als Teze, Boscagli, Veerman en Bakayoko gezien hun huidige spel en contract ook wel in aanmerking komen voor een transfer en dat de nodige miljoenen op zal leveren.

18 maart 2024 om 21:26

30 miljoen is zeker veel geld, toch zou ik hem dan liever gewoon in Eindhoven houden, je weet tenslotte wat je aan hem hebt. Bij een vervanger is het maar de vraag hoe hij rendeert in het elftal.

Schouten zou perfect in het ideaalplaatje van trainer Edin Terzic passen.

Ja? In die van trainer Bosz ook

19 maart 2024 om 16:29

Klopt, maar Dortmund is een grotere club (niet eens gebaseerd op de onderlinge confrontatie dit seizoen), speelt in een grotere competitie met betere spelers en betalen meer. Dus als die kans zich voordoet, zie ik hem helaas wel vertrekken. Zou enorm jammer zijn, zie liever andere spelers voor dit soort bedragen vertrekken die makkelijker op te vangen zijn. Als je beetje pech hebt, vertrekt Schouten, Veerman en Tillman. Dan weet je zeker dat Guus Til nog een jaar blijft aanklooien en wordt er nog meer verwacht van Saibari en Babadi. Ik zou als TD van PSV óf Veerman óf Schouten verkopen, nooit allebei tegelijk.

20 maart 2024 om 12:14

Zou ik ook niet doen, vandaar dat Bosz zijn ideale plaatje moet kenbaar maken 😜

Ik ben benieuwd wat Schouten zelf wilt. Het was al verrassend te noemen dat hij PSV boven Milan koos, het zou best kunnen dat hij gewoon graag in Nederland wil zijn. Al is Dortmund wel erg dichtbij, dus dan zou hij nog in Nederland kunnen blijven wonen.

Schouten is absoluut een topper voor PSV en vrij onmisbaar. Maar bepaalde bedragen zijn gewoon moeilijk te weigeren. 30 mil zou ik accepteren. Zolang PSV niet, net als Ajax, honderden miljoenen aan de kant heeft moet je ook denken aan kapitaal. De verkoopafdeling blijft het levensadder van PSV. In Bosz heb ik vertrouwen en Sangaré leek ook moeilijk te vervangen. Als je je ergens meld met een bedrag van 10-15mil zal je vast wel, met een beetje creatief scouten, een hele goede speler kunnen kopen.

Je moet iedereen verkopen voor de hoofdprijs en jonge spelers als Bakayoko, Saibari, Tygo en Babadi vasthouden met goeie contracten. PSV heeft in de aanval echt gewelddadige spelers, de probleem ligt echt achterin met al die lichtgewichten.

Dertig miljoen is gewoon te weinig voor zo'n bepalende sleutelspeler als Schouten die nog tot 2028 onder contract staat bij PSV. Jerdy is bovendien net 27 jaar oud en dus zit hij normaal kort voor zijn top en heeft hij nog veel restwaarde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren