Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wint in Rotterdam en vestigt Eredivisierecord

Laatste update:

PSV heeft in de zevende speelronde van de Eredivisie geen fout gemaakt. Het team van trainer Phillip Cocu was zaterdagavond met 1-3 te sterk voor Excelsior en heeft nu voor het eerst in de geschiedenis dertien uitzeges in de Eredivisie op rij geboekt. Daarin slaagde een andere Nederlandse ploeg nog nooit.

/

PSV speelde in de eerste tien minuten niet veel klaar op Woudestein en het opmerkelijkste moment daarin was dat Luuk de Jong de uitsupporters tot de orde moest roepen. Er waren namelijk spreekkoren te horen over scheidsrechter Danny Makkelie en na kort oponthoud kon er verder gevoetbald worden in Kralingen. De eerste grote kans viel na ruim een kwartier spelen te noteren: Jurgen Mattheij gooide zijn lichaam voor een schot van Luciano Narsingh en voorkwam daarmee mogelijk de 0-1. Vijf minuten later konden de Eindhovenaren echter alsnog juichen.

Narsingh ging in het strafschopgebied de combinatie aan met Bart Ramselaar en werkte het leer vervolgens beheerst in de verre hoek: 0-1. Excelsior, dat in het verleden nog maar drie keer van PSV won, knokte zich via een benutte strafschop van Luigi Bruins al gauw terug. Hij mocht aanleggen na een overtreding van Jetro Willems op Kevin Vermeulen. PSV legde zich daar niet bij neer en ging op jacht naar de 1-2. Nadat De Jong de paal had geraakt en ook Narsingh een kans had laten liggen, vond PSV de 1-2 in de blessuretijd van de eerste helft alsnog.

/

De Jong stond na een vrije trap van Andrés Guardado volledig vrij en kopte de bal naar de verre hoek van Tom Muyters. De aanvoerder maakte zijn 25e kopdoelpunt voor de regerend kampioen, vijftien meer dan welke speler dan ook sinds hij in Eindhoven actief is. PSV kon de tweede helft dan ook met vertrouwen tegemoetzien en kwam het eerste kwartier eenvoudig door. Mitchell van der Gaag greep daarom in en haalde Nigel Hasselbaink en Terell Ondaan naar de kant ten faveure van Danilo Pantic en Hichm Faik.

Excelsior ging plots beter voetballen en was na ruim een uur op de klok dicht bij de 2-2, maar Jeroen Zoet liet zich niet verrassen door een afstandsschot van Khalid Karami. De thuisploeg speelde hierna niet veel meer klaar en incasseerde zeven minuten voor tijd de 1-3: Davy Pröpper pikte de bal na een voorzet van Narsingh op en schoot via Faik binnen. PSV had het duel al eerder op slot kunnen gooien, maar De Jong kopte rakelings voorlangs en ook Pröpper en Narsingh hadden het vizier niet op scherp staan. PSV stelde via Pröpper dus alsnog de drie punten veilig en was via Héctor Moreno nog dicht bij de 1-4, maar de Mexicaan trof de paal.

Denk jij dat PSV dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

3 punten. niks meer niks minder

24 september 2016 om 22:43

Het voordeel van de statistiek geeft mij als Ajacied een gunstig gevoel.
De kans wordt namelijk levensgroter met de wedstrijd dat de eerstvolgende uitwedstrijd verloren wordt )

24 september 2016 om 22:47

nog steeds 33.3% kans

24 september 2016 om 22:47

Die kans is net zo groot als wanneer ze 4 wedstrijden geleden verloren hadden.. Statistieken zeggen totaal niets over wat er komen gaat !

24 september 2016 om 22:47

Wat hou jij er voor bijzondere kansberekening op na dan? Bestaat er een soort wiskunde formule die vaststelt dat bij elke overwinning de kans op een overwinning in de volgende wedstrijd met 5% afneemt ofzo?

24 september 2016 om 22:48

Geldt dat niet voor elke ploeg? Ajax nu al 4x op rij gewonnen, dan wordt de kans ook groter dat ze een keer verliezen, Feyenoord idem dito.

24 september 2016 om 22:54

Onzin elk wedstrijd is een andere wedstrijd. De vorige wedstrijd(en) zeggen niks over dienen nog komen gaat

24 september 2016 om 22:57

Hoezo wordt die kans groter? Dat is onzin zo werkt kansberekening niet. Als je 10 keer op rij munt gooit is de kans dat je 11de keer kop gooit ook niet ineens 80%. De kans blijft 50%.

24 september 2016 om 23:03

Maar de kans dat je 10 keer achter elkaar munt gooit, is 0.5 tot de macht 10.

24 september 2016 om 23:03

Statistisch gezien valt dit niet te berekenen vanwege het enorme aantal variablen.

24 september 2016 om 23:17

Dat klopt inderdaad. Maar ik bedoel ze zeggen dat dat niks veranderd aan de kans op de 11de keer munt. Maar inderdaad, het is moeilijk om kans te bereken bij voetbal. Al wordt het natuurlijke wel op een bepaalde manier gedaan doen wedkantoren.

24 september 2016 om 23:17

Common sense is dat. De kans wordt groter aangezien je nooit alles gaat winnen aangezien dat onmogelijk is. En hoe meer je wint, hoe minder wedstrijden erover blijven waarin nog geen resultaat is geboekt en door dat kleinere aantal is de kans groter dat de volgende wedstrijd zal verliezen/gelijk spelen. Mja dit telt natuurlijk alleen als je uitgaat van dat het onmogelijk is om alles te winnen.

24 september 2016 om 23:17

Common sense is dat. De kans wordt groter aangezien je nooit alles gaat winnen aangezien dat onmogelijk is. En hoe meer je wint, hoe minder wedstrijden erover blijven waarin nog geen resultaat is geboekt en door dat kleinere aantal is de kans groter dat de volgende wedstrijd zal verliezen/gelijk spelen. Mja dit telt natuurlijk alleen als je uitgaat van dat het onmogelijk is om alles te winnen.

25 september 2016 om 00:04

Een ding is zeker de kans dat psv kampioen wordt is 99.999%

25 september 2016 om 00:52

Ga een keer naar een casino ik denk dat je kansberekening snel door hebt ;-). Ot: heel erg knap van PSV. Te hopen dat ze dit nog even volhouden. Whos next ?

25 september 2016 om 09:12

Leuk bedacht maar zo werken kansberekeningen niet helemaal. De kans dat je bijvoorbeeld 6 keer op rij 6 met een dobbelsteen gooit is niet zo groot. Maar als het je net 5 keer gelukt is dan is de kans dat het de 6e keer lukt evengroot als de kans dat het de eerste keer lukte. Namelijk 1 op 6.

Benauwde zege. Was weer de mix van het niet afmaken van kansen en pech (luuk en Moreno op de paal) die PSV wel vaker had de laatste tijd. Keeper van Excelsior deed het ook aardig. Penalty zal allemaal wel. Wel een leuk record! Punten zijn in ieder geval binnen, op naar Rostov.

Spreekkoren overigens belachelijk. Goed dat Cocu en De Jong daar ook afstand van namen.

24 september 2016 om 22:46

Nou ja benauwde zegen is ook overdreven. Excelsior heeft letterlijk geen kans gehad, volgens mij was de penalty de enige bal op goal. Het was zelfs zo erg dat de commentator ging doen als of de bal die Karami weg roste een bewust schot op goal was haha.

24 september 2016 om 23:20

Als je in de 80e minuut nog op 2-1 staat geloofd Excelsior er nog in, dat noem ik benauwd. Er had zomaar nog een balletje verkeerd kunnen vallen, zeker met al die kansen die er tot aan de goal van Pröpper niet in gingen.

24 september 2016 om 23:32

Een bal kan alleen verkeerd vallen als je ook daadwerkelijk kansen krijgt en voor de goal komt. Dat was toch niet het geval. Zelf in de periode dat Excelsior een beetje aandrong, kreeg PSV de beste kansen.

24 september 2016 om 23:54

Hoeft maar 1 zo'n kans tussen te zitten. Die penalty en de goal kwamen ook voort uit zo'n beetje de enige echte aanval van Excelsior in de eerste helft.

24 september 2016 om 22:53

Een benauwde zege was het niet. Alleen duurde het veel te lang dat PSV de bevrijdende 1-3 maakte. Zo hou je altijd die angst van de 2-2 in het achterhoofd. Het had ook best nog 1-4 kunnen worden, maar het zat ook niet altijd mee.
Beste spelers waren naar mijn mening Brenet en Propper.

Ik weet niet wat de supporters naar Makkelie riepen, maar als het niet te erg is moet je als scheids ook wel even een dikke huid hebben en hier boven staan.. Je weet toch dat dit nog steeds leeft onder de PSV-supporters. Maar houd het dan wel netjes en doe het dan spottend.

24 september 2016 om 22:57

Ze riepen eerst Danny is de hoer van Amsterdam, daarna riepen ze nog iets maar dat was niet te verstaan

24 september 2016 om 23:00

Aha, tja dat kan natuurlijk niet. Dan is het wel terecht dat Makkelie hier tegen op trad.

24 september 2016 om 23:11

Daarna was het:
'het was 8 mei 2016, de joden haalden het toen net niet, ondanks die penalty, van Danny Makkelie.'

Dat is gewoon een ludieke manier die moet kunnen.

' Danny is de hoer van Amsterdam' is natuurlijk smakeloos. Juiste reactie van Makkelie, Cocu/van de Heuvel en consorten. Al liet Makkelie zich wel kennen met een ironisch applausje naar het uitvak. Daardoor gaan ze natuurlijk alleen harder/langer door.

OT: had Makkelie een foutloze wedstrijd gegund. Niet gelukt. Nu denken complotdenkers natuurlijk dat hij een bias tegen PSV heeft.

24 september 2016 om 23:45

Zielige supporters. Niets meer niets minder.

24 september 2016 om 23:55

Foutloos was het niet nee, penalty is zeer twijfelachtig en hij had ook wel een paar keer geel mogen trekken.

25 september 2016 om 08:48

Ja net als dat liedje wat Ajax had naardat de boeren hun 100 jarig bestaan vierden zonder titel, terwijl ze alles uit de kast hadden gehaald. Moet allemaal kunnen idd. Maar Psv supporters moeten niet klagen krijgen in eigen huis zo vaak een rode kaart mee, of een penalty, vrije trap.

Jammer dat Makkelie een zwaar onterechte pingel geeft aan Excelsior want was niets aan de hand maar goed uiteindelijk toch de 3 punten.

Voetbalzone ook jullie mogen dit vermelden trouwens hé.

24 september 2016 om 23:46

Gelukkig ben jij geen scheidsrechter zullen we maar zeggen

25 september 2016 om 13:20

Was geen penalty joh.

Hadden nog wel wat goals bij gemogen en die wilde ze ook wel maken dat was mooi om te zien. Veel kansen weer gemist vandaag dat gaat ze ooit echt opbreken (vorige week eigenlijk al) woensdag naar rostov dat wordt een lastige wedstrijd,!

PSV moet toch echt een keer de kansen gaan afmaken, anders gaat het tegen een betere ploeg problemen opleveren. Nu zijn ze vandaag niet echt in de problemen gekomen, er was een fase dat Excelsior beter leek maar toen hebben ze ook geen kans gehad.

Volgens mij speelde Willems overigens gewoon de bal en was het echt geen penalty.

24 september 2016 om 22:49

Die problemen hebben ze vorige week zondag al gehad tegen Feyenoord.. Die kansen moeten ze idd echt gaan afmaken, ze krijgen er veel, maar missen er echt te veel!

24 september 2016 om 22:59

Ja precies. Al vond ik het tegen Feyenoord ook vooral ongelukkig hoor, het stond letterlijk 1 moment verkeerd bij een corner. Als je die wedstrijd nog 10x speelt wordt het gelijk of wint PSV er 9. Vind overigens sowieso dat her achterin heel goed staat bij PSV. Ze geven veel minder kansen weg dan vorig seizoen.

Wat mij betreft nog steeds titelkandidaat nummer 1. Een hele sterke selectie. Het is mij een raadsel dat ineens heel veel mensen nu ineens.beweren dat feyenoord de sterkste is op papier(nav eerder artikel). Vorig jaar was iedereen toch wel.met elkaar eens dat feyenoord de minste is van de 3. Psv is nagenoeg intact gebleven. Ajax ook en heeft daarbij de beste speler van ed aan haar selectie toegevoegd. En toch heeft feyenoord nu ineens de beste selectie. Apart...maar moet wel eerlijk bekennen dat ik feyenoord heel veel gun...als ajax dit jaar faalt.

24 september 2016 om 22:50

Als je kijkt naar de tegenstanders die de top 3 heeft gehad dan denk ik dat PSV tot nu toe wel het zwaarste programma heeft gehad.. Zegt natuurlijk niks maar we gaan het zien, het seizoen is nog lang en elke club zal nog wel wat puntjes laten liggen..

24 september 2016 om 23:36

PSV blijft voor mij ook titelkandidaat nummer 1. Maar het is nog niet erg overtuigend allemaal dit jaar. Maar wel de meest complete selectie

24 september 2016 om 23:50

Nou ja ik vind het qua spel echt niet slecht bij PSV hoor. Tegen Atletico, Feyenoord en Groningen hadden ze ook gewoon een beter resultaat verdiend. Maar je krijgt niet altijd wat je verdiend, maar de manier van spelen geeft wel hoop en perspectief voor de rest van het seizoen. En ook achterin staan het goed, ze geven minder kansen weg dan vorig seizoen, nu moeten ze alleen wel nog beter met de kansen omgaan.

24 september 2016 om 23:58

Vooral achterin is PSV veel beter dan Ajax. Ik heb vanavond weer met verbazing bij Ajax moeten constateren dat de verdediging redelijk lek genoemd mag worden. Defensie van PSV is vele malen zekerder en beter. Die verdediging gaat Ajax nog veel parten spelen dit jaar.
Denk dat PSV met Van Ginkel vorig jaar toch een belangrijke speler mist

25 september 2016 om 07:57

Weet je wat t is, ik heb bij psv gewoon t gevoel dat ze zon wedstrijd volledig onder controle hebben vanaf minuut 1. Ze kunnen toch makkelijker een tegenstander hun wil opleggen heb ik t gevoel.

Terwijl bij ajax heb ik juist t gevoel dat ze iedere wedstrijd weer punten kunnen verspelen. Zelfs gister had ik dat. Daarbij was tot nu toe t programma toch een stuk moeilijker. En qua spel toch wel behoorlijk. Ondergrens is een stuk hoger bij psv.

25 september 2016 om 09:53

Mwa ik vind eerlijk gezegd dat de rol van v Ginkel een beetje overschat wordt. Het is een leuke speler als je tegen Utrecht of Excelsior speelt. Maar ik de topwedstrijden zag je gewoon dat hij niet de techniek en snelheid zoals bijv Pröpper heeft. Ik vind Ramselaar eerlijk gezegd ook, zeker in potentie, een betere voetballer.

25 september 2016 om 10:06

Ja helemaal met je eens everybody. Gisteren niet hoor, maar vooral vorig jaar zag je dat erg vaak. Veel wedstrijden die Ajax maar heel moeizaam won, won PSV heel eenvoudig. Voor mij was het dan ook niet een zeer grote verrassing dat Ajax het kampioenschap verspeelde bij De Graafschap.
Dit jaar zag je het weer tegen Heracles bijvoorbeeld hoe moeizaam het af en toe gaat. Tegen Roda zag je hetzelfde ook weer. Dit soort potjes wint PSV gewoon veel zakelijker en makkelijker.

25 september 2016 om 14:21

Gisteren 1e helft was ik niet gerustgesteld eerlijk gezegd. Tis maar dat de 1-1 snel viel. En de 2-1 ook uit een doodspel moment. Maar goed, laten we hopen dat onze jongens flinke stappen kunnen maken en ons een hele mooi seizoen schenken. Liefst ook nog eens 34e titel.

26 september 2016 om 19:28

Als de titel niet komt, is het seizoen wat mij betreft mislukt. Ook al geen CL gehaald terwijl je makkelijk hebt geloot.

Appeltje, Eitje... zowaar een goede pot van narsingh!

24 september 2016 om 23:39

Vond je? Vond hem weer beroerd. Meent telkens dat hij door 6 man heen kan rennen en verliest daardoor vaak de bal. Zijn doelpunt was een goede actie dat dan weer wel maar verder was het matig.

24 september 2016 om 23:47

Vond hem de 1e helft veruit de gevaarlijkste man.

24 september 2016 om 23:53

Het is wel zo dat het bij Narisngh vaak gevaarlijker oogt dan het is. Hij neemt vaak op het laatst een verkeerde beslissing. Maar inderdaad ik vond hem vandaag aardig spelen, geld eigenlijk voor de gehele voorhoede. De Jong speelde ook een stuk beter dan tegen Feyenoord en Pereiro lijkt ook in vorm te komen.

25 september 2016 om 12:47

Grappig dat een Feyenoord supporter iets over spreekkoren roept...bij jouw club worden nog steeds vuurwerkgeluiden nagebootst als je tegen Twente speelt om maar eens wat te noemen. PSV supporters gedragen zich over het algemeen netjes. Het is goed dat Cocu, Zoet, Brands en PSV in het algemeen afstand neemt van dit soort spreekkoren. Ook daar zit wat mij betreft een verschil met jouw club...

25 september 2016 om 14:44

Mee eens. Het gaat hier over PSV en niet over Feyenoord. Bovendien neemt Feyenoord drastische maatregelen daar waar we bij PSV wederom het zalvende en gemoedelijke maar uiterst zwakke Dit hoort niet bij PSV horen.

Brands zei net voor het einde van de transferperiode dat we goed in de buitenspelers zitten , nou ik zie ze niet , vorig jaar eigenlijk ook al niet . Het gebrek aan snelle goede creatieve buitenspelers gaat Psv dit jaar opbreken , er is dit jaar ook niets geinvesteerd en zie nu al dat een aantal spelers niet hun gebruikelijke niveau halen [ kennelijk ergens anders mee bezig ] Er is flink wat extra geld binnen gekomen met het halen van de landstitel en het behalen van het milioenenbal waarom voeren we dan ajax beleid uit ? Dat we vorig jaar op de laatste speeldag kampioen werden had een eyeopener moeten zijn !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren