Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV wil serieuze poging wagen voor rentree Oranje-international'

Laatste update:

PSV werd zaterdag kampioen van Nederland en zal zodoende volgend seizoen weer in de Champions League spelen. De Eindhovenaren willen in het miljoenenbal een goede indruk achterlaten, maar weten dat Memphis Depay en Georginio Wijnaldum waarschijnlijk zullen vertrekken. Marcel Brands is mede daarom al op zoek naar mogelijke aanwinsten voor PSV.

/

Een van de namen die op het lijstje van de technisch manager staat, is die van Ibrahim Afellay. De middenvelder werd dit seizoen kampioen van Griekenland met Olympiacos en wordt door de club uit Piraeus gehuurd van Barcelona. Daar loopt zijn contract in de aankomende zomer af, waardoor PSV Afellay transfervrij terug zou kunnen halen.

Thijs Slegers, PSV-watcher van Voetbal International, heeft begrepen dat PSV serieus wil gaan proberen om Afellay te contracteren. Dat meldt de journalist op Twitter. De 29-jarige Afellay speelde al 159 competitiewedstrijden voor PSV, voordat hij in januari 2011 naar Barcelona vertrok. Mede door blessureleed bleef een doorbraak bij de Spaanse topclub uit.

Eind maart zei Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Afellay, nog dat geen enkele club zich bij hem had gemeld voor de middenvelder. Afellay had even voor deze uitspraken een terugkeer naar PSV niet uitgesloten: "PSV is altijd een fantastische club geweest. Geweldige supporters. Dat zal ook wel een optie zijn, of worden", zei hij tegen de NOS.

Denk je dat PSV Ibrahim Afellay goed zou kunnen gebruiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze kunnen hem volgend jaar zeker goed gebruiken. Hij mag gefaald hebben bij Barcelona(wat geen schande is) maar hij is wel goed genoeg voor de eredivisie.

19 april 2015 om 20:47

Nu met CL kunnen ze m overtuigen. Goede back up voor als Wijnaldum weggaat

19 april 2015 om 21:02

Niet alleen backup. Als wijnaldum blijft kunnen ze ook gewoon samen spelen.

19 april 2015 om 21:08

de vraag is alleen of hijzelf wil gezien zijn salaris in het buitenland en zijn nog relatief jonge leeftijd

19 april 2015 om 21:48

Ik hoop dat we Isi , Reyes/Moreno , Affelay en een verassing voor in de plaats van Depay halen.
In de CL kunnen we denk ik als de poule gunstig is voor plaats 2 spelen en weer voor het kampioenschap.

19 april 2015 om 20:48

Als het net zo'n succes word als de Jong dan is het goed

19 april 2015 om 20:58

Iedereen zegt dat hij slecht speelde voor oranje de laatste wedstrijden. Maar wie speelde er wel goed dan. Ik denk dat het meer jaloezie is tegen hem omdat hiddink wel vertrouwen in hem heeft en zo slecht vond ik hem niet spelen. Want bij oranje is hij de enige die helemaal afgebrand wordt door iedereen alsof hij de slechtste was, heel oranje speelt slecht. Maar ja zal wel aan mij liggen als hij die bal op de lat er tegen Turkije in had geschoten dan was hij een held. Zet affelay op zijn juiste positie en hij zal heel belangrijk zijn.

19 april 2015 om 21:01

De jong kan misschien na volgend seizoen weer een avontuur aangaan. Hij ging te snel weg. Voor Affelay wordt psv zijn laatste club. Hij is zeker goed genoeg. Dat heeft hij al eerder bewezen net als De Jong.

19 april 2015 om 21:49

Hij ging helemaal niet te snel weg. Hij maakte misschien een te grote stap maar hij was echt wel uitgeleerd in Nederland hoor.

19 april 2015 om 21:49

Oh laat maar dacht even dat je dat over Afellay had gezegd.

20 april 2015 om 06:50

Affelay is gewoon een egoïstische speler die het te hoog in z'n bol heeft.
Totale overschatting is hem niet vreemd.
Voor PSV een aanwinst maar voor de top niet!!!

19 april 2015 om 21:50

Misselijke vent wil ik echt niet meer in de ED en Oranje zien. Vind zichzelf veel beter dan dat hij is en dat baseer ik niet op z'n overgang naar Barcelona want hij zou gek geweest zijn als ie niet ging. Het is z'n uitstraling en de wisselwerking met RvP, die ik ook niet meer in de ED of Oranje wil zien. Voor PSV en de ED is hij zeker goed genoeg, te goed zelfs maar ik vond het helemaal niks.

19 april 2015 om 21:51

*vind ipv vond

19 april 2015 om 23:25

Ga lekker kokek ofzo!

19 april 2015 om 23:25

Koken*

20 april 2015 om 13:33

Gefaald bij Barcelona?????? De 12/13 man zijn van de beste ploeg van de wereld en dat noem jij gefaald????????

Welkom terug.
Top speler voor de eredivisie...

Mensen gaan hieronder weer de media(vi) napraten en zeggen dat ie er niks van bakt...

19 april 2015 om 20:54

Je kan niet ontkennen dat hij er de laatste tijd veel van bakt, maar dat zegt niet dat hij bij Psv zijn oude vorm kan terug vinden. Dan zou hij een van de beste van de eredivisie zijn, dan niet de beste.

19 april 2015 om 21:55

Hoezo niks van bakt wordt toch gewoon kampioen met Olympiakos. Of volg jij die competitie zo goed...

Als vervanger van Wijnaldum heb ik liever een Gudelj (al zal die waarschijnlijk naar Ajax gaan), een beetje een krachtmens. Als vervanger van Depay zou ik liever een snelle buitenspeler willen. Kortom; van mij hoeft hij niet te komen. Het is een ervaren speler, maar niet eentje die het team op sleeptouw neemt. Met Guardado en De Jong heeft PSV daar overigens ook iets minder behoefte aan dan voorheen.

19 april 2015 om 20:45

Ik denk dat psv voor pröpper gaat als vervanger van wijnaldum. Vervanger van depay zou misschien wel boetius kunnen zijn die niet aan de bak komt bij feyenoord.

19 april 2015 om 20:58

Boetius komt bij PSV ook niet aan de bak, die is gewoon niet goed genoeg. Wat Propper betreft denk ik dat je gelijk hebt, maar ik twijfel nog een beetje of dat een goeie zet is. Ik zou liever Gudelj hebben en anders buiten Nederland kijken.

19 april 2015 om 21:03

Liever Tighouadini, Ola John of Larsson als vervanger van Depay, vind ze allen (in potentie) beter dan Boetius.

19 april 2015 om 21:21

Weer zo'n mislukt gevalletje van een raiola

19 april 2015 om 22:01

Mwah boetius zou een dip kunnen hebben. Wijnaldum werd ook pas later echt goed bij psv. Geef boetius het vertrouwen en dan gaat hij zich wel weer herpakken uiteindelijk.

Ik denk dat de glans er een beetje af is bij Affelay, en zn beste jaren heeft gehad. Voor de positie van Wijnaldum is een speler die meer fitheid heeft misschien beter, helemaal omdat er ook nog europese wedstrijden gespeeld moeten worden

Bij Oranje viel hij me niet mee. Ik hoop dan ook dat we hem daar niet meer zien. Tegen Spanje zag je met welke spelers Oranje verder moet.

Misschien een gek idee, maar is el Shaarawy niks voor psv. Hij heeft wel een beetje de speelstijl van Depay. Allebei een goede dribbel en een goed schot. Hij speelt nooit meer bij ac dus misschien huren of proberen te kopen.

20 april 2015 om 04:06

psv wilt vast meer betalen om zijn contract af te kopen dan de rest van europa en het miljoenensalaris dat psv hem logischerwijs wilt bieden is ook een stuk hoger dan de andere clubs willen doen

ik zal nu serieus reageren op je reactie

ja is idd een heel erg gek idee en dat zal niet gaan gebeuren

Dat PSV serieus werk wil maken van de komst van Afellay is niet meer dan normaal. Hij is kind van de club, is ervaren, heeft kwaliteiten en is transfervrij. Ik hoop hem echt volgend seizoen te zien maar ik ga er niet vanuit. Hij is nog geen 30 en ik denk dat hij in een grotere competitie een volle seizoen vol gas wil geven. Zou wel een geweldige zet van PSV zijn als ze het wel lukt. Is ook nog eens multifunctioneel.

Verder heeft Thijs Slegers ook gemeld dat PSV een akkoord heeft bereikt met Manchester United omtrent Memphis Depay. Transfersom 30 miljoen euro.

19 april 2015 om 21:29

30 miljoen? lijkt me een beetje veel, voor een speler, die nog weinig gepresteerd heeft.

19 april 2015 om 21:50

Gewoon terecht dat bedrag. Als je kijkt naar sommige transfers, dan is dit meer dan logisch. Deze man kan niet slechter zijn dan Young, dus dat gaat goed komen. Verder snap ik dat je als Feyenoorder best jaloers kan zijn op zo'n bedrag.

Denk dat Afellay zeer zeker PSV beter maakt. Maar ik geloof niet dat hij ooit nog het niveau haalt van zijn laatst seizoen bij Psv. Toen was hij echt weergaloos.

Bij oranje valt hij elke keer zwaar tegen, ik denk dat psv daar beter niet aan kan beginnen. Vergane glorie.

Ik twijfel over zijn fysieke gesteldheid en daarnaast zal die een enorm salaris moeten verdienen.

Op het middenveld heb je al de ervaring van Guardado, haal dan een Tapia, Propper of Vejinovic die potentie hebben en daarna goed kan doorverkopen.

19 april 2015 om 21:18

Altijd maar dat opleidingsmentaliteit hebben. Gewoon voor een speler gaan met kwaliteit en ervaring. Hij is transfervrij en zoveel verdient hij ook weer niet hoor. Feyenoord en Ajax gaan zich versterken, dus PSV moet dat ook doen willen ze weer in de CL spelen het jaar erop.

Ik heb geen media of VI in het bijzonder nodig om zelf tot de conclusie te komen dat ik Ibi aflopende zaak vind. Heeft te weinig constant gepresteerd, is bij Oranje meerdere keren flink door de mand gevallen en zijn ego draagt er bepaald niet aan bij dat hij af en toe kritisch naar zichzelf kijkt.
Die blessure is lullig geweest voor hem, maar zonder blessure had hij het ook niet gered.

Voor PSV hoop ik dat ze niet in de verleiding komen hem daadwerkelijk te halen. Hebben nu eindelijk de goede weg ingezet, dan moet je dat niet gaan verstoren door Ibi te halen

dat hij al 29 is joh,22 had ik ook geloofd.... zeker een aanwinst voor de eredivisie en transfervrij ,ik zeg doen!

PSV kan hem goed gebruiken. Nu PSV de CL ingaat, hebben ze toch meer ervaring nodig. Met alleen jonge gasten kom je er niet. Gerbrands heeft de ambitie om te overwinteren en hebben ze spelers nodig met internationale ervaring

19 april 2015 om 21:54

Inderdaad, hij heeft net ook een CL seizoen er op zitten en is nog best belangrijk geweest voor Olympiakos. Als hij komt is hij absoluut een meerwaarde. Een middenveld met Ibi, Guardado en Wijnaldum (als hij blijft) is een middenveld om jaloers van te worden. Depay weg dan zie ik Tighadouni wel komen, alhoewel hij natuurlijk Depay niet gelijk gaat doen vergeten.

Ik ben benieuwd wie psv zou halen mocht willems vertrekken. Dat zou de grootste aderlating kunnen zijn voor psv.

19 april 2015 om 21:05

Ik vind het helemaal niet erg dat Depay gaat vertrekken. Ga wel erg vinden als Willems vertrekt. Ik denk dat hij toch 1 jaar minimaal gaat blijven om CL te spelen. Hij is toch de koning van de assisten.

19 april 2015 om 21:58

Zo sterk als hij bij psv heeft gespeeld en bij oranje zal er wel belangstelling voor hem zijn.

19 april 2015 om 21:23

Wijnaldum misschien? Broertje van , speelt ook vooral aanvallend sterk. Is jong en technisch , sterk en snel.

19 april 2015 om 21:58

Die is bij Groningen mislukt...

19 april 2015 om 23:59

Dit is een grapje hoop ik? Leuke speler voor Go Ahead.. Misschien wat voor jong Psv..

Ibi, kom terug! Met jou technische kwaliteiten verhoogt de kans dat wij nog een keer kampioen worden! Je bent hier hartelijk welkom, en in combinatie met je snelheid kan je net zo succesvol zijn net zoals je jaren bij Psv.

20 april 2015 om 04:10

affelay en snelheid?
of je bent een woord vergeten, of jij neemt de wedstrijden op om ze vervolgens versneld af te spelen, maar affelay heeft het nooit van zn snelheid moeten hebben en e laatste tijd al helemaal niet...

Moet PSV vooral doen, dure spelers halen. Wat moeten ze over een paar jaar dan weer verkopen om de kosten te dekken?

19 april 2015 om 21:43

Hij is transfervrij, en als die komt naar PSV zal het zeker niet om zijn salaris zijn.

20 april 2015 om 08:03

Dat hij transfervrij is, weet ik ook wel. Staat zelfs in de tekst. Het gaat hier over het salaris. Afellay verdiend een paar miljoen euro en dat kan PSV nooit betalen.

19 april 2015 om 23:09

Hootch,

Provoceer maar raak, PSV vangt 20 miljoen voor alleen al depay... Geld zat en daarbij /- 12-15 miljoen minimaal via de CL tv gelden

19 april 2015 om 23:25

En 12-15 miljoen voor wijnaldum en wellicht ook wel 12-15 voor willems

20 april 2015 om 08:13

jan1980,

Hoezo provoceren? Een aantal jaren geleden deed Feyenoord dat ook en kijk waar Feyenoord toen belande.

Je kunt wel hier terecht met trots bedragen noemen, maar deze spelers die vertrekken zouden ook vervangen moeten worden. Spelers met vergelijkbare kwaliteiten als Depay en/of Wijnaldum moeten uit het buitenland komen en vragen een hogere salaris. Meer dan een miljoen euro per jaar.

Zoek PSV het in hun eigen jeugd of competitie dan is het al snel exit in de Champions League en is maar de vraag of de selectie de juiste kwaliteiten heeft om wederom de titel te halen.

Dus als iemand iets negatiefs zegt over Psv, is dat niet gelijk provoceren, want ik kan mijn mening ook gewoon onderbouwen. Ik denk blijkbaar nuchterder dan jij en daarom zie jij dit niet.

20 april 2015 om 18:31

Om een vervanger van Depay te vinden hoef je niet in de buitenland te kijken of iemand zoeken van CL niveau. Chery Berghuis Alberg en nog een paar van zulke voetballers kan je ook gewoon in je eigen competitie vinden. Die zijn ook een stuk ouder en ik denk dat deze spelers makkelijk met de CL niveau meekunnen. Voor de CL kan je zo weer zo niet iets bereiken met jonge spelers maar alles wat je wilt zoeken kan je gewoon vinden in je eigen competitie. Slagveer is ook goed genoeg voor de top om maar een naam op te noemen.

21 april 2015 om 20:11

Hootch,

Voor wie kreeg Feyenoord dan 30 miljoen? En 20? en 15?en Feyenoord bakte er niets van terwijl PSV nu +/- 10-15 miljoen aan CL geld pakt ongeacht de reacties.

Feyenoord haalde Van Bronckhorst, Makaay, Tomasson en Hofland? Timmer? De Cler? Veel spelers hadden een fors salaris... of een enorm debiel hoog (bronckhorst, Makaay) etc.

En al die spelers hadden 0,0 restwaarde... dus dan gooi je letterlijk jaren salaris weg......terwijl PSV nu spelers koopt waar nog wel restwaarde op zit......op Afellay dan weliswaar waarschijnlijk niet heel veel.......maar een eventuele vervanger van Wijnaldum (propper? Of toch Gudelj?) zit nog restwaarde zat.

Dat is het grote verschil .

21 april 2015 om 20:11

Dubbelpost, traag internet ineens.

19 april 2015 om 23:25

PSV is juist in de problemen geraakt door te bezuinigen op het sportieve aspect. Onder Reker werd vooral middelmaat gehaald. Gevolg: de vele Champions League miljoenen droogden op en de club stortte in.
Brands doet het nu gewoon uitstekend.

20 april 2015 om 04:13

nope,

onder reeker moesten alle puinhopen die voor hem gecreerd waren opgeruimd worden, er is toen namelijk jarenlang onder bv van raaij te veel geld uitgegevenen vooral ook contracten voor te lange tijd afgesloten, waardoor psv jarenlang cl-salarissen betaald heeft, ook aan huurlingen, terwijl er geen cl gespeeld werd

hierdoor heeft reker keihard moeten bezuinigen om de club weer op de rit te krijgen, wat hem goed gelukt is en na het vertek van reker kan er onder gebrand weer gebouwd worden ipv oude financiele gaten vullen

20 april 2015 om 04:53

Nee, van puinhopen was geen sprake.
Reker durfde er alleen niet van uit te gaan dat PSV zich minstens eens per twee jaar voor de CL zou kwalificeren.
Maar het waren juist zijn bezuinigende maatregelen waarmee hij zelf het onheil over de club afriep.

Reker heeft helemaal niks, maar dan ook niks op de rit gekregen. Niet sportief en al helemaal niet financieel.
Het waren Tiny Sanders en de RvC die de club moesten redden door die grond te verkopen en die slimme lening met de gemeente af te sluiten.

Ik zou Chery wel een goede opvolger van Wijnaldum vinden. Affelay is niet geworden wat men er van had verwacht.

20 april 2015 om 04:14

affelay is niet geworden wat veel psvers van hem verwacht hadden, maar tot nu toe presteerd hij volledig in de lijn van mijn verwachtingen en ja dat kan je ook een gebrek aan presteren noemen...

Afellay is zeker welkom en ook een versterking als wijnaldum weggaat.

Zou PSV niet gewoon een Ola John als linksbuiten kunnen aantrekken? Misschien dat hij inziet dat lekker ballen in de Eredivisie en CL spelen met PSV goed voor zijn carriere kan zijn. Aangezien dat bij jongens als Bruma, Rekik, de Jong etc goed heeft uitgepakt. Of is dat een onmogelijke opgave aangezien Doyen sports een aandeel in deze jongen heeft?

Ibi moet komen, daar kan PSV wat aan hebben. Vooral in de CL komend seizoen. Wat een verschil zeg PSV met Ajax. PSV lijkt veel verder te zijn. Ze moeten wel goed kijken voor vervangers voor een Depay en wellicht Wijnaldum etc. Ze kunnen komend jaar een prima team neerzetten. Vervanger voor Wijnaldum zou ik zeggen Gudelj of Propper en voor Depay lijkt me Tigha van NAC een prima vervanger. Alhoewel ze wel beter kunnen halen met het geld dat ze krijgen voor Depay. Ziet er goed uit voor komend seizoen.

Zoet
Arias
Bruma
Isimat
Willems
Wijnaldum
Guardado
Ibi
Narsingh
de Jong
Tigha?

Mooie speler voor PSV en de eredivisie, envenals Kuyt! Ajax zal hopelijk nu ook beseffen dat ze beter moeten doen als ze volgend jaar kampioen willen worden.

Als ik PSV was had ik nog wel een middenvelder gehaald met loopvermogen, kortom Propper of Chery. Affellay kan ook nog linksbuiten.

Is een gokje, maar hij is transfervrij. Als rechtbuuten zou het een goede optie zijn... Daarnaast zou ik wel een linksbuiten halen die een zekerheid is. Op het middenveld zijn propper en gudelj betere opties...

Ik denk dat psv zo gaat spelen volgend seizoen:
Waar speelt alex eigenlijk nu? Zou ook wel leuk zijn als hij terug zou komen of gomes!

zoet
arias
bruma
isimat
aankoop
pröpper
guardado
maher
narsingh
l.de jong
affelay/boet
19 april 2015 om 23:23

Alex speelt bij Psg.
Gomes bij Watford, maar die wil zelf nog altijd heel graag terugkeren. Vraag is of Brands daar trek in heeft. Zoet heeft momenteel het vertrouwen.

19 april 2015 om 23:28

Nee, zag net dat hij bij Milan speelt. Zal inderdaad niet eerlijk zijn naar zoet toe om hem nu te passeren. Ik denk dan dat gomes niet meer terug gaat komen bij psv als keeper.

20 april 2015 om 01:45

Aaaah shit ja, ik had die transfer even weggehallucineerd in al het Eindhovense feestgedruis. Alex speelt inderdaad bij Milan nu, ja.

Gomes speelt komend seizoen Premier League. Ik zie hem daar wel alsnog schitteren. Of hij daarna ook nog terug wil naar de Eredivisie durf ik niet te zeggen... Misschien als Zoet verkocht wordt?

Vraag me af of hij dat zal begrijpen, maar voor Affelay zou een stap terug echt een zege zijn! Hij zou zelfs daarna weer bij een topclub kunnen komen..

Vrees alleen dat hij zichzelf te goed vindt en het als gezichtverlies zal zien.

20 april 2015 om 04:21

het zou meniets verbazen als affelay zn zakken gaat vullen in turkije, griekenland, de zandbak oid

affelay vindt zichzelf te geweldig, vraagt wss teveel geld en is voor de competities beter dan de eredivsie niet goed genoeg

en zelfs als affelay zou terugkeren en een goed jaar zou hebben, dan zijn er geen topclubs die een 30-jarig arrogant mannetje die 1 goed seizoen in nederland heeft gehad willen kopen

of je moet natuurlijk op een topclub uit india, china, de zandbak oid doelen

maar een barca, real chelsea etcisgewoon veel te hoog gegrepen voor affelay, als je dat nu nog steeds niet inziet heb je of totaal geen verstand van voetbal, of lukt het je niet om op een reeele manier naar ( oud) spelers van je club te kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren