Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV vindt interim-trainer; technische staf volledig op de schop

Laatste update:

Ernest Faber is tot het einde van het seizoen de tijdelijke opvolger van Mark van Bommel, zo maakt PSV via de officiële kanalen bekend. De Eindhovenaren maakten maandagochtend wereldkundig dat de samenwerking met de 42-jarige oefenmeester per direct werd stopgezet. Nu blijkt dat zijn assistenten Jürgen Dirkx en Reinier Robbemond ook per direct vertrekken bij PSV, terwijl er ook een einde komt aan de samenwerking met Bert van Marwijk.

Faber was al bij PSV werkzaam als hoofd jeugdopleidingen en zal nu tot het einde van het seizoen hoofdtrainer zijn. Daarbij wordt hij geassisteerd door Boudewijn Zenden en Ruud Hesp, die al als keeperstrainer fungeerde. De Eindhovenaren melden tegelijkertijd dat de komende week ‘de tijd wordt genomen’ voor de verdere invulling van de staf. Er wordt in ieder geval flink gesneden in de technische staf, daar de twee assistenten van Van Bommel tevens vertrekken.

PSV maakt ook een einde aan de samenwerking met Dirkx en Robbemond, die allebei sinds de zomer van 2018 als assistenten van Van Bommel werkten. Van Marwijk, de schoonvader van Van Bommel, vervulde een adviserende rol in Eindhoven en van hem wordt er tevens afscheid genomen. Voor de clubleiding van PSV vormde de 3-1 nederlaag tegen Feyenoord de druppel, waardoor er maandagochtend besloten is om Van Bommel te ontslaan. Volgens technisch manager John de Jong was hij ‘erg teleurgesteld’.

Logisch besluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

John de Jong mag ook opstappen. Daar heb ik totaal geen vertrouwen meer in. Volgens mij heeft hij geen idee welk type speler je nodig hebt voor topvoetbal. Hij legt de lat veel te laag. Leuk meedoen bovenin de ED is niet genoeg. De ambitie moet zijn om mee te strijden in Europa. Op welk niveau dan ook. Daar moet je je beleid op afstemmen. Afgelopen tijd 40!! miljoen door het putje gespoeld. Er worden heus mensen voor minder ontslagen.Dan Ted van Leeuwen aanstellen. Die heeft een internationaal netwerk van heb ik jou daar. In principe mag hij de trainer dan uitzoeken, maar een zwaargewicht als Louis van Gaal lijkt mij de droomkandidaat. Uitermate geschikt als een opbouwende trainer mét visie. Zo kan hij zijn vervelende afscheid bij ManUtd nog enigzins oppoetsen. Al doet hij het maar voor 1 jaar, er moet een nieuw elftal gebouwd worden. Slot zou ook kunnen, maar ook wel een beetje oppertunistisch. Trainer zijn bij AZ is toch andere koek dan trainer zijn bij PSV waar gewonnen móet worden. Lukt dit niet, dan maar kijken naar een buitenlander. PSV moet zichzelf opnieuw uitvinden. We hebben nu wel lang genoeg naar afbraakvoetbal zitten kijken.

16 december 2019 om 15:02

John de jong terug naar de functie van hoofdscout. Echter deed brands het ook niet zo goed in het begin

16 december 2019 om 15:25

Hoofdscout? Dan is hij dus nog steeds degene die spelers aanwijst om aan te kopen.. als hij het echt zo slecht doet, lijkt me ook dat geen geschikte functie. Echter wil ik nog niet meteen roepen dat hij zn werk slecht doet. Veel meer mogelijkheden om spelers te halen waren er niet. De miljoenen van Lozano zijn gebruikt om een brede selectie te krijgen, niet om 1 grote topaankoop te doen. Bruma heeft veel gekost maar ook weer niet overdreven en kan altijd nog van meerwaarde zijn. Baumgartl zelfde verhaal en heeft nog echt wel toekomst, kijk naar Senesi, niet te snel afschrijven. Bovenal ben ik van mening dat v Bommel en staf veel meer uit dit team had kunnen halen, de potentie is er wel. Wisselen van de keeper had een moment kunnen zijn om wat meer omzettingen te doen.

16 december 2019 om 15:56

Tuurlijk een aanvaller van 15 miljoen en een verdediger van 10 miljoen vallen niet onder de definitie van 'grote aankoop' en hebben niet overdreven veel gekost. Alleen Kezman heeft PSV meer gekost dan Bruma.

16 december 2019 om 19:56

Tot het woord functie vond ik je tekst verstandig, Martijn. Daarna begon ik me af te vragen of je PSV ook daadwerkelijk ziet voetballen. Want aan veel spelers kun je gelijk wel zien of ze 'iets' hebben, wat maakt dat ondanks imperfectie ze inderdaad het waard zijn om niet af te schrijven. Bij bijvoorbeeld Erick Gutierrez - die zelden de kans krijgt om langer en in een vaste samenstelling het vertrouwen te genieten - hebben we dat gezien, terwijl huurlingen Maxi Romero, Mauro Junior en Armindo Obispo dat ook hebben en ook Doan wil ik nog wel het voordeel van de twijfel geven. Maar voor de bedragen waar Bruma en Baumgartl mag je in de basis wel wat meer verwachten en je kunt - vooral bij Bruma - wel zien dat dat gewoon niets gaat worden de komende jaren. En die Fransoos kan ook in dezelfde prullenbak als Sainsbury en Behich.

16 december 2019 om 15:07

@sneekpsvik snap die roep om oude trainers nooit zo. Zo gauw er maar ergens een vacature is vliegen de namen van onder meer Hiddink en Van Gaal je om de oren. Van Gaal is al ruim 3 jaar geen trainer meer en heeft begin van dit jaar aangegeven geen trainerschap meer te ambiëren. Dat is toch duidelijk? En de naam van Ted van Leeuwen lijkt rechtstreeks uit de koker van Derksen te komen. PSV heeft gekozen voor onervaren trainers de laatste jaren. Cocu en Van Bommel met ook nog eens een onervaren TD. Daar betalen ze nu de prijs voor. Maar een pensionado aan het roer lijkt me toch ook niet de oplossing.

16 december 2019 om 15:49

Niet dat ik altijd roep om de oude garde hoor, zeker niet. Maar in dit stadium heeft PSV behoefte aan een sterke man met internationale connecties. Zéker als John de Jong blijft zitten waar hij zit (god verhoede het). Juist van Gaal heeft bewezen goed om te kunnen gaan met jonge spelers en uitstekend een elftal kan opbouwen mét resultaat. Als je nu voor een Slot gaat, dan neem je weer een risico.

16 december 2019 om 17:47

Ik noem de naam Slot ook niet en zeg evenmin dat jij altijd roept om de oude garde. Ik stel alleen vast dat Van Gaal al ruim drie jaar geen club meer heeft getraind en begin dit jaar aangegeven heeft gestopt te zijn. Wat heeft het dan voor zin zijn naam te noemen?

16 december 2019 om 15:08

Ted van Leeuwen is DE droomkandidaat. En het nachtmerriescenario is dat John de Jong nu tijdens de wintertransfers aankopen mag gaan ritselen. Haalt ie straks Linssen op voor weinig, want die brengt ervaring en de linksbuiten positie is toch ietwat onbezet.

16 december 2019 om 15:11

Zeg dat eens niet hardop, voor hetzelfde geld leest John mee! Nee, ik kan ook alleen maar hopen dat we ook hem zien vertrekken, ik ben er bang voor echter.

16 december 2019 om 15:55

Ach beter een jongen als Linssen die niet zo snel door de ondergrens zakt en voor weinig te halen is, dan een speler als Bruma die al jaren zijn grote naam als talent niet heeft kunnen waarmaken en alsnog de hoofdprijs kostte. Neemt niet weg dat ik denk dat PSV op een ander kaliber speler moet mikken. Linssen is meer een typische Feyenoord-aankoop.

16 december 2019 om 16:20

Passionforpink, Linssen is inderdaad beter dan Bruma. Betere pass, meer inzicht, veel meer scorend vermogen. En ik vind het nog een leuke gozer ook. Typte het meer omdat PSV al seizoenen snakt naar een goede middenvelder en centrale verdediger, maar De Jong koopt liever overbodige aanvallers. Had Brands ook een handje van om de verdediging te laten verslonzen. Daar plukken we nu in negatieve zin de vruchten van. Teams bouw je van onderop af.

16 december 2019 om 15:14

We gaan nu onder een nieuwe trainer zien hoe goed/slecht de aankopen van PSV daadwerkelijk zijn, want van Bommel maakte er gewoon een zooitje van gezien de resultaten. PSV is natuurlijk niet meer zo goed als in het tijdperk met oa Memphis, Gini, Guardado, Moreno, LdJ en Arias maar nog steeds beter dan de meeste teams in de Eredivisie. Jongens als Baumgartl, Guti en Bruma kunnen echt wel wat, dus die zullen onder een andere trainer misschien wel tot wasdom kunnen komen.

16 december 2019 om 15:27

Precies dit. Goed dat ze schoon schip maken, laat een andere trainer maar zien dat er zeker potentie in deze spelers zit.

16 december 2019 om 15:51

Joshuak_ , ik heb Baumgartl, Guti, en Bruma vaak zien spelen, en vraag me nu wel af waardoor je van mening bent dat zij 'echt wel wat kunnen'. Baumgartl wil ik zelf nog niet echt definitief over oordelen, zie wel potentie op zich, maar hij is een beetje een slappe hannes die niet echt ingrijpt als verdediger. Loopt veel achteruit. Maar dat kan hij misschien nog verbeteren. Moet ie wel langs een echte leider als Moreno staan. Viergever is net goed genoeg als hij zich puur op zichzelf focust, maar dat is ook geen type die aanwijzingen geeft en de defensie stuurt. Guti heeft een leuke lange bal, maar is voor de rest op alle vlakken ongeschikt: verwaarloosd zijn defensieve taken, heeft geen slimme looplijnen, lijdt zeer veel (dom) balverlies op eigen helft. Zeker als het tempo iets omhoog gaat, en dat in de Eredivisie. Ik denk niet dat daar nog veel aan te trainen valt. Als hij die diepe bal niet geeft, heb je niets aan hem. Erger nog, dan vormt hij een gevaar voor je eigen team! Bruma is af-schuw-lijk slecht, blinder dan hem kun je ze niet vinden. Hij heeft een klein beetje een dribbel, maar geen schot, geen voorzet, geen pass. Geen inzicht, geen overzicht... Eerste wedstrijd speelde hij wel leuk, maar dat deed Mitroglou ook. En Brumas statistieken gaan al zijn hele carriere niet over rozen.

16 december 2019 om 17:14

@mt87 Baumgartl heeft meer dan 100 wedstrijden in het eerste van Stuttgart gespeeld en is pas 23. Dan heb je voor de Eredivisie een meer dan prima niveau, met ook nog 20 interlands voor Jong Duitsland. Stuttgart is natuurlijk gedegradeerd, maar ze hadden in de defensie met Pavard zelfs een wereldkampioen in het team die nu bij Bayern zit dus dat team was blijkbaar hopeloos. Toen Guti begon zag je dat die jongen iets anders brengt dan de andere PSV spelers met z'n passing en durf naar voren, dat is volledig tenietgedaan door van Bommel die zijn zelfvertrouwen heeft verwoest. Bruma is inderdaad een vrij blinde renner, maar dat soort spelers kunnen in de Eredivisie nog succesvol zijn (zie Narsingh in z'n topjaren). Hij zat trouwens bij de meest recente selectie van Portugal, dus hij wordt gezien hun sterke generatie aan aanvallende spelers in eigen land wel op waarde geschat. Ben het echter volledig eens met de kritiek dat zijn transfersom veel te hoog was, wat voornamelijk gebeurde om Porto af te troeven. Vergeet daarnaast niet dat in een slecht draaiend elftal structureel uitblinken praktisch onmogelijk is, je ziet zelfs jongens als Bergwijn, Malen en Ihattaren die top van de top in de Eredivisie regelmatig meegaan in de malaise.

16 december 2019 om 17:43

Joshua, dat achteruit lopen van Baumgartl is ook typisch iets van een speler die tegen degradatie gevoetbald heeft en daarin verloren heeft. Er zit nog angst in zijn spel en in een slecht draaiend elftal neemt dat de overhand. Ik schrijf hem dus ook nog zeker niet af. Guti ben ik het toch echt mee oneens. Heb hem 1 mooie goal zien maken en een handvol goede diepe ballen zien geven, maar als cm komt hij echt te kort. Heel misschien als CAM, met minder verdedigende verantwoordelijkheden, kan het nog wat worden. Maar dan is Ihattaren veel beter. Narsingh had in zijn hoogseizoen nog overzicht voor de assist en een dienend karakter naast zijn snelheid. Bruma is een frommelaar. Die zit ver onder het niveau van PSV. Wat die drie voorin betreft ben ik het wel enigszins met je eens. Vooral Bergwijn op 10 leek nergens op. Maarja als je Gakpo, Bruma, en Malen hebt die daar kunnen spelen is er ook gewoon verkeerd ingekocht. Maar goed het middenveld stoort mij vooral. We weten al seizoenen lang dat Hendrix leuk meedoet naast een goede middenvelder, Guti idem, Rosario idem. Maar dat het samen totaal niet werkt. Ik geef je gelijk dat er misschien nog wel meer inzit. Maar niet dat je dit door een andere coach oplost. Er moet bij alle drie de middenvelders een speler naast waaraan ze zich kunnen optrekken. En bij de centrale verdedigers is dit eigenlijk precies hetzelfde.

16 december 2019 om 17:56

@mt87 Volledig mee eens over de middenvelders, PSV mist een leider waar de anderen zich aan kunnen optrekken. Guardado en van Ginkel waren daarin perfect aangezien ze ook vooruit (van Ginkel meer dan Guardado) echt een meerwaarde hadden. Dat moet prioriteit nummer 1 zijn voor PSV op de winterse transfermarkt als Afellay die rol gezien een gebrek aan fitheid/ritme niet kan invullen, een box to box middenvelder die als leider de andere middenvelders meeneemt in de strijd.

16 december 2019 om 15:38

Van Gaal die met Ted van Leeuwen samenwerkt lijkt me geweldig, maar dat gaat niet gebeuren. "Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij zo dom?"

16 december 2019 om 15:43

Haha ja, iderdaad. Dat was ik alweer vergeten. Maar kom op..... hoe lang is dat nu geleden? Dit is toch een gouden kans om een club als PSV weer opnieuw op de kaart te zetten? Lijkt me hét moment om in te stappen.

16 december 2019 om 16:42

Waarom zou Arne Slot nu van AZ naar PSV gaan? Van een goed draaiend en jong AZ naar de depressie in Eindhoven. Ik weet niet of dat echt een fijne overstap zou zijn.

16 december 2019 om 17:21

Ik ben het gedeeltelijk eens met jou eens alleen ik vind ook dat Toon hier schuldig aan is. in 2018 word er een onervaren technisch directeur aangesteld niet heel veel maanden later word er een onervaren coach aangesteld niet heel veel dagen daar weer later worden er twee assistent coaches aangesteld die net zo onervaren zijn dan de trainer zelf. Ik vind het daarom ook raar dat Gebrands vorig jaar Ruud Brood heeft bedankt, hij had prima in de technische staf een rol kunnen spelen. Dus uiteindelijk mag Gebrands ook goed in de spiegel kijken. Het enige positieve van Gebrands is dat hij van Bommel lang een kans heeft gegeven om het weer op de rit te krijgen. Je moet goed en met vertrouwen omgaan met een clubicoon. Uiteindelijk heeft het helaas niet zo mogen zijn voor van Bommel. John de jong idem, hij mag ook op het matje geroepen worden. Zijn aankoop beleid lijkt voor als nog op een mislukking. Wat wel vreemd is dat er dan ook echt geen een van de aankopen het goed doet. Misschien is de manier van spelen niet goed of het vertrouwen die sommige jongens krijgen niet voldoende. Sommige spelers hebben wel een bepaald niveau laten zien vorig jaar die ze de afgelopen maanden niet hebben laten zien. Maar goed je kunt moeilijk iedereen ontslaan maar wat wel duidelijk is dat John de Jong aan de bak moet en zich niet heel veel meer kan veroorloven.

16 december 2019 om 17:39

Wat heeft iedereen toch altijd met die oud trainers zoals Advocaat, Hiddink en van Gaal. Die moet je niet eens meer willen als trainer. Waarom blij zijn met een van Gaal als trainer voor 1 seizoen dan? Als je een opbouwende trainer wilt dan moet je er eentje hebben voor meerdere jaren.

Ik zou juist gewoon nu opteren voor een buitenlandse trainer of misschien die oud trainer van VVV die in de zandbak zat (steinen is dat toch?). Die liet ook mooi voetbal zien met beperkt materiaal. Maar anders een buitenlandse trainer die niet al te oud is.

Het is gewoon een opeenstapeling van knulligheden. Uitschakelingen, belachelijk slechte wedstrijden en de keepers-soap. Maar de selectie blijft natuurlijk wel hetzelfde. Kijken wat ze kunnen doen in de winterstop!

Prima oplossing. Seizoen afmaken en tussentijds opzoek gaan naar een nieuwe start met een ''nieuwe'' selectie. Wellicht verrast Faber nog wel, maar het is gewoon een tussenpaus neem ik aan.

Lijkt mij een logische optie als interim-trainer, wellicht de hoogst geplaatste met de geschikte papieren binnen de voetbaltechnische organisatie van psv. Moet alleen niet te lang duren, want faber heeft zichzelf nou niet echt bewezen als geschikte coach, zeker niet van een topclub.

Hoop dat er een nieuwe trainer komt met assistenten die wat tegengas geven en niet twee die blind de coach volgen. Had nu het idee dat er twee marionetten zaten die alleen maar ja en amen zeiden.

Lijkt me geen vreemde beslissing. Naar mijn mening mag John de Jong ook weg. Ruim 40 miljoen uitgegeven afgelopen zomer en geen 1 echte versterking voor het team.

Fabertje.... gelukkig maar tijdelijk want hij zal het verschil ook niet maken...

16 december 2019 om 14:55

Ja even deze week vol maken en dan hopelijk zsm de nieuwe trainer presenteren.

16 december 2019 om 15:00

Juist niét zo spoedig mogelijk. Dit seizoen is toch al verloren. Juist nu heb je de tijd om rustig en goed na te denken over de vervolgstappen. Dus niet zomaar wat doen en aub géén paniekaankopen.

16 december 2019 om 15:09

Ik bedoel het als in zo snel mogelijk alles rond hebben voor volgend seizoen zodat je dan goed voorbereid opnieuw kunt gaan bouwen en dat de trainer ook eventueel inspraak kan hebben in transferbeleid. Toen ik dat typte dacht ik nog dat er eventueel in de winter al een nieuwe permanente trainer zou moeten komen, maar Faber blijkt het seizoen dus af te maken.

Oh jah, slim. Je hoofd jeugdopleidingen voor de groep zetten. Dat is bij uitstek een baan om de cultuur en langetermijn te bewaken. Hopelijk zeer tijdelijk dus, zodat hij terug kan op die plek. Was als coach niet zo'n succes, niet qua voetbal en niet qua uitstraling. Als trouwens niet binnen nu en heel snel het bericht komt dat John De Jong nog voor de winterse transferwindow gedumpt wordt, word ik gek. Edit: Oh, Faber zit er tot het einde van het seizoen, dat stond er eerst nog niet. Volslagen idiote keus dus. Lekker bezig mannen.

Heeft nog lang geduurd zeg voordat ze eens wakker werden. Vorig jaar na de winterstop al 12 punten voorsprong verkloot.
En pizza's komen de kleedkamer in na een verliespost tegen LINSK!!? Lekker topsport klimaat hoor Toon....
Tientallen miljoenen door de plee gespoeld met Mark aan het roer. Bedankt hè !!!

Bewijst maar weer eens dat trainer een vak is.john De Jong heeft zich hier lekker uit weten te draaien maar moet nu wel doorpakken en een goeie trainer aan te stellen, daarnaast heeft hij voor miljoenen ingekocht aan spelers die niet presteren.

Van Mark van Bommel naar Ernest Faber. Nare trainer is dat. Uitgekotst bij NEC en FC Groningen die moet je dan er bovenop helpen. Dat is mogelijk een nog slechtere people manager dan van Bommel. Ook nog meteen tot het eind van het seizoen. Ik was verder gaan kijken.

16 december 2019 om 16:13

Ja, ik ben hier goed ziek van. Hoofd jeugdopleidingen is een langetermijnfunctie, en inderdaad, Faber zat daar omdat hij inzag dat het trainersvak, wat hij eigenlijk ambieerde, op zijn zachts gezegd niet voor hem was weggelegd. Maar wat ik het ergste aan dit ontslag vind is dat nu blijkt dat ze geen vertrouwen hebben in Van Bommel als coach. Wat mag, maar dan had je hem dus veel eerder moeten ontslaan. Ik dacht dat dit zo lang uitbleef omdat zijn selectie zo afgrijselijk but is. Dus dat het nu overleven was, en dan in de winterstop met een aankoop en frisse moed ertegenaan. Als je een coach zo lang laat aanmodderen, dan doe je dat alleen als je toekomstperspectief in hem ziet. Als Mark zo lang mocht blijven zitten om enige andere reden, dan is dit uiterst onprofessioneel. Zoals het er nu voorstaat heeft PSV wel het offer gemaakt qua punten en Europese uitschakelingen, maar zet men het niet door om er later nog de vruchten van te plukken. Halverwege de investering uitstappen. Kortzichtig, dat is het. Kortzichtig om hem 1) zo lang te laten zitten, en 2) om hem daarna alsnog te ontslaan.

Nou een interim om de gemoederen rustig te houden. Maar ik hoop toch maar dat Henk Fraser wordt aangesteld volgend seizoen.

Zal je zien dat van Bommel nu als assistent van Koeman gaat fungeren bij Oranje, met het oog op het EK. Lijk me wel een prima rol voor hem.ik snap niet waarom de Jong nog aan blijft. De clubleiding moet toch ook zien dat de Jong er een puinhoop van maakt, vorig seizoen waren de aankopen al bagger en het is er niet beter op geworden. Ik ga er vanuit dat de druk op de Jong zo hoog wordt dat die zelf opstapt of dat de clubleiding niet anders kan dan ook hem te ontslaan.

John de Jong wordt gespaard? Lijkt me de belangrijkste reden. Probeer Joris Mathijssen los te kweken bij Willem II. Die haalt voor een paar procent van het geld betere spelers. Heeft ook kennelijk een netwerk, want de spelers die hij haalt ik had de meeste nog nooit van gehoord, maar ze zijn stuk voor stuk een succes. Dat is een heel stuk creatiever dan 13 in een dozijn voetballers als Doan en Bruma voor 22,5 miljoen.

16 december 2019 om 20:05

Ted van Leeuwen heeft een waanzinnig netwerk, een rijke (internationale) ervaring en bovendien een neus voor buitenkansjes. Als iemand geschikt is om in plaats van omhooggeschoten snotneus als John de Jong te vervangen is hij het wel in mijn ogen. En intussen zou ik ook maar eens ophouden steeds jonge ex-spelers zo gemakkelijk in het zadel te helpen; laat aspirant-trainers als Van Nistelrooij eerst ervaring als assistent-trainer, coach van Jong PSV en/of een club als SC Heerenveen of Heracles opdoen en - zoals het ook bij spelers het geval is - via die weg zijn geschiktheid als hoofdcoach bewijzen. Faber is dat niet gelukt, wat het nogal achterlijk maakt om hem na komend halfjaar definitief aan te stellen als coach. Haal liever wat ervaring in huis. Peter Bosz is mijn droomkandidaat, waarmee je eindelijk eens een visionair in huis hebt die met aansprekend en aanvallend voetbal vermaak en resultaat kan bieden, in plaats van behoudende afbraakvoorstanders als Cocu en Van Bommel. Bosz zal echter denk ik niet makkelijk bij Leverkusen weggaan en bovendien op het vinkentouw zitten wanneer Koeman na het EK zijn plannen voor Barcelona doorzet. Alternatief vind ik Slot en Wormuth dan de voor de hand liggende kandidaten.

Is tot het einde van het seizoen op zich al niet tijdelijk? Verder geen verrassing natuurlijk, had al eerder moeten gebeuren!

Ontsla je van Bommel en zet je vervolgens Faber op de bank als trainer. Kan verdomme niet erger worden zeg! Ben bang dat PSV erg laag op de ranglijst gaat eindigen. Ergste seizoen die ik in mijn hele leven heb gezien van PSV!!!

16 december 2019 om 20:06

Best schokkend hoe PSV 'cultuurbewaking' is doorgeschoten tot vriendjespolitiek.

17 december 2019 om 01:20

Daar zat ik ook aan te denken, vriendjespolitiek. Met 'scholletje' De Jong als spil. Deze hele machtstrijd, nu gewonnen door De Jong, kan wel eens een cruciaal punt in de PSV geschiedenis worden. En dan in negatieve zin. Ik zie geen enkel ander aanknopingspunt waarom je in godsnaam bij Faber zou uitkomen.

Opzich goed dat ze nu v bommel ontslagen hebben. Maar ben er bang voor dat dit niks gaat veranderen. Er zal namelijk goed gekeken moeten worden naar een andere koers, daarnaast weet ik niet of de jong en toon wel echt verstand hebben van het werk dat ze doen. Maarja we zullen t zien, hoop dat er veel veranderd

Faber is een lege jas, die bij NEC en FC Groningen toch vooral bewees even zozeer een dertien-uit-een-dozijn-Eredivisietrainer te zijn als pakweg Fons Groenendijk, Jurgen Streppel, Danny Buijs of John van 't Schip. Het seizoen is toch al verloren, meer dan Europa League-voetbal zit er niet in, maar voor het maximale zou ik eerder een bewezen 'manager' met ervaring het seizoen laten afmaken. Faber is van dezelfde gestampte pot als Van Bommel en zal verder in het seizoen dezelfde gevalletjes moeten handelen als het Veldwijk-relletje waar hij in Groningen zich niet van zijn beste kan liet zien. Waar iemand als Guus Hiddink op de lange termijn niet de gewenste vernieuwing gaat zorgen - daar kan Toon Gerbrands zich over buigen - maar wel een motivator die in het hoofd van de spelers kan kruipen en ook vooral ook de latino's weet te raken.

Wordt van Nistelrooy de nieuwe hoofdtrainer van PSV, na het interimwerk van Faber?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren