Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV verslaat Nottingham Forest dankzij Bakayoko; Noa Lang laat publiek juichen

Laatste update:

PSV heeft zondagavond een overwinning geboekt op Nottingham Forest. In het eerste bedrijf van het oefenduel werd er niet gescoord, maar in de 66ste speelminuut maakte Johan Bakayoko met een droge knal het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Verder viel Noa Lang in positieve zin op met veel dreiging en enkele fraaie acties.

Peter Bosz koos voor Walter Benítez onder de lat. Joël Drommel moest het andermaal doen met een plek op de bank en mag dan ook (tijdelijk) vertrekken uit Eindhoven. De verdediging bestond uit Shurandy Sambo, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt. Het middenveld werd gevormd door Isaac Babadi, Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. Laatstgenoemde speelde zodoende tegen de club die belangstelling in hem heeft. Voorin moesten flankspelers Johan Bakayoko (rechts) en Noa Lang (links) spits Luuk de Jong zien te bedienen.

De eerste kans van de wedstrijd was voor PSV. Lang zette een fraaie dribbel in en schudde meerdere verdedigers van zich af. De buitenspeler leek zich even vast te lopen, maar verraste de Engelse defensie met een onverwachte hakbal. Daardoor kreeg Van Aanholt alle tijd en ruimte. De mee opgekomen linksback zette voor bij de tweede paal, waar Bakayoko net tekort kwam om binnen te tikken. Forest liet weinig zien, maar kreeg na een kwart wedstrijd toch een mogelijkheid. Morgan Gibbs-White probeerde het met een afstandsschot, waar Benítez een antwoord op had. Uit de daaropvolgende hoekschop wist de Argentijn groot gevaar te verijdelen door de bal net op tijd weg te stompen. Uitblinker Lang leek voor rust alsnog voor de 1-0 te zorgen, maar hij bleek uit buitenspelpositie te zijn vertrokken: doelpunt afgekeurd.

Na ruim een uur spelen werd de score geopend. Bakayoko creëerde net buiten het zestienmetergebied ruimte voor zichzelf en produceerde vervolgens een harde schuiver in de benedenhoek: 1-0. Enkele minuten later kreeg de buitenspeler de kans de score te verdubbelen, maar ditmaal kreeg hij de bal niet voldoende in de hoek. Ruim tien minuten voor het eindsignaal kwam Bakayoko wederom dichtbij; zijn schot richting de hoek vloog rakelings naast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 juli 2023 om 20:24

Komend seizoen
1 feyenoord
2 az
3 twente
4 psv
5 ajax

Feyenoord meeste kwaliteit, az meest ingespeeld+kwaliteit, twente stabiele verdediging met degelijke ploeg, psv en ajax om het even

30 juli 2023 om 20:27

Het is wachten totdat Lang begint te muiten. Die is nu al niet happy met de kwaliteit, of beter gezegd het ontbreken daarvan.
Bosch goede trainer, maar ik denk dat dit psv te slecht is voor zijn opvattingen

30 juli 2023 om 20:29

Twente op 3? Nee dat zie ik echt niet gebeuren. Zijn nog altijd minder dan PSV en Ajax die ook nog wel wat aankopen gaan doen als het goed is.

30 juli 2023 om 20:30

Ik zag Lang al een paar keer klagen waarvan ik dacht man man je speelt een oefenwedstrijd. Stel je niet zo aan. Het blijft een mannetje he. Zeker nu hij de ‘ster-aankoop’ is heeft dat wel potentie om een dingetje te worden.

30 juli 2023 om 20:33

Hahaha kom op zeg, zonder Jans FV Twente 4? AZ 2? Hebben die spelers als Brobbey, Bergwijn, Lang etc? Gewoon optimistisch gepraat, misschien haalt Ajax nog 3 toppers en weet Steyn er een machine van te maken. Misschien haalt Psv nog 2 toppers en worden ze als nog kampioen. Kan met blessures, transfers nog zoveel veranderen.

30 juli 2023 om 20:35

Praat je altijd tegen jezelf ?

Je verwachting voor komend seizoen laat me denken dat je troll bent.

Ik denk dat een CAM en Pepi in de spits goed genoeg is om kampioen te kunnen worden. Blijft oefen pot en heb psv slechter zien spelen en vorig seizoen werden we ook 2de

30 juli 2023 om 20:38

Volgende week zal hij worden uitgescholden in de Kuip wil ik is zien of hij zich dan kan beheersen

30 juli 2023 om 20:38

Lach maar. Az op 2 was afgelopen seizoen al een reeele mogelijkheid geweest. Twente heeft het door slechte coaching van jans laten.liggen in veel uit wedstrijden oa Heerenveen en volendam. Thuis ongeslagen wat ene nr 4 waardig is. Tevens is de fundering vd 2 teams redelijk in takt gebleven.
Ajax en psv moeten nieuw bouwen en hopen dat ze de eerste 10 wedstrijden niet veel.punten gaan verspelen, alleen dan zie ik ajax en psv top 4 halen en twente dus zakken

30 juli 2023 om 20:38

Hahaha Brobbey en Bergwijn noemen, ik heb liever Pavlidis en Karlsson in mijn ploeg hoor.

30 juli 2023 om 20:40

Toont wel mentaliteit als je dat 'zelfs' in een oefenwedstrijd doet

30 juli 2023 om 20:41

Ik heb een afwijkende mening van velen van jullie, dat maakt me nog geen trol. Ik ben alleen geen populistisch meeloper

30 juli 2023 om 20:43

Dat ie maniertjes heeft is niet erg. Maar als je zelf een ongelooflijke zaadbal geeft en gaat janken op teamgenoten dan wordt het wel hinderlijk ja. Maar goed lang speelde best aardig voor de rest.

30 juli 2023 om 20:46

Woody: mentaliteit als je het doet om je teamgenoten op te peppen oke, niet wanneer je flipt als een van je teamgenoten die net de andere kant op liep jouw ingewikkelde steekbal niet begreep.

30 juli 2023 om 20:47

Wie is die nieuwe aankoop waar je het over hebt, Bakker jolo? En welke ploeg traint goede trainer Bosch? Complete troll deze man.

30 juli 2023 om 20:48

AZ tweede? Laten we niet te hard van stapel lopen he.
Psv en ook Ajax zijn altijd deelnemers voor top 3 en iedereen schrijft ze keihard af. Niet doen, blijf bescheiden en wacht nou maar eerst eens af

30 juli 2023 om 20:49

Je mag afwijkende mening hebben zekers. Ik vind dat psv veel onnodige punten tegen kleintjes heeft verspeeld door beginnende trainer. Grote wedstrijden in de competitie werden gewonnen.
Ik denk daardoor dat de nieuwe trainer meer punten gaat pakken, ja het elftal ziet er wel anders uit en Simons vervangen word een opgave maar Lang zal veel moeten doen en Bakayoko zal meer presteren dan vorig seizoen.
Over Ajax heb ik nu nog geen mening want die kunnen om laatste dag nog spelers halen als het kut blijkt te gaan. Twente word hem niet en AZ is gevaarlijke outsider

30 juli 2023 om 20:51

Lang gaat hoogstpersoonlijk het voetbal in Eindhoven op de kaart zetten..

30 juli 2023 om 20:55

Dat jij mij niet snapt maakt van mij geen troll. Goede trainer Bosch traint psv, maar ik denk zoals ik al zei dat dit team te slecht is voor zijn opvattingen

30 juli 2023 om 20:58

'Flipt'. Man, overdrijf niet zo. Paar armgebaren, thats it. Je maakt van een mug een olifant.

30 juli 2023 om 21:04

Fossen: nouja flipt is misschien wat overdreven, maar zijn reactie was dat zeker ook. Ik heb Lang vaak genoeg live bij Ajax zien spelen en dit gedrag is gewoon standaard bij hem. Snap niet dat PSV hem heeft opgepikt. Maar we gaan het allemaal zien.

30 juli 2023 om 21:10

Dat is de arrogantie van ajax. Brobbey te traag, doe mij maar een ugalde, bergwijn.... dan heb ik liever Smaldini. Een team dat al een paar jaar echt een team is VS een groep diva die denken de wereldtop te zijn en die niet willen werken voor hun geld

30 juli 2023 om 21:11

Leuk met je provocerende ranglijst. Dat gaat in geen 100 jaar gebeuren

30 juli 2023 om 22:57

Grappige ranglijst. AZ zonder Reijnders en zonder Kerkez en er zullen er nog wel enkelen gaan.
Twente gaat het moeilijk krijgen voor plek 5.
In het algemeen is het nu nog koffiedik kijken. Er gaat nog heel veel gebeuren. Uitgaande en inkomende transfers. We gaan het zien en ik hoop dat je ongelijk hebt. Feyenoord speelt nu wel met meer druk als kampioen, maar is wel kampioenskandidaat nummer 1.

31 juli 2023 om 12:43

Liever smal dan Bergwijn. Lekker Smal op linksbuiten zetten 👌🏼

Twee mooie acties van Lang. Verder weinig gezien. Luuk de Jong is echt helemaal niks meer. Degelijk PSV maar niet veel meer dan dat. Aanvallend onmachtig.

30 juli 2023 om 21:05

Ik zie dat het verlies tegen Augsburg nog niet echt verwerkt is. PSV speelde solide combinatiespel en was zeker in de eerste helft heel fel op de bal. Voorin moeten er nog wat automatismen in komen maar dan is dit PSV gewoon een kampioenskandidaat.

30 juli 2023 om 21:11

Wat een bijzondere, provocerende constatering in je eerste zin. Wat heeft Ajax precies te maken met deze wedstrijd?

PSV stond erg degelijk, Ik vond persoonlijk het combinatiespel niet zo flitsend, omdat de bal telkens rond de 16 strandde. Maar prima hoor als je tevreden bent met een hele wedstrijd de bal op het middenveld rondtikken zonder echt gevaarlijk te worden.

30 juli 2023 om 21:16

Daar is weinig provocerends aan, in Amsterdam vinden ze altijd wel een manier om het op zichzelf te betrekken dus ik dacht ik doe het maar voor ze. Dat laatste zou je als Ajacied wel moeten kunnen waarderen, dat doen ze in Amsterdam al zeker 50 jaar.

30 juli 2023 om 21:42

Je zegt: Ajax speelt al 50 jaar de bal rond op het middenveld zonder gevaarlijk te worden?

Juist. Ik ga hier niet eens op in. Dit is gewoon echt niet de moeite waard.

Zullen we het weer over PSV hebben, waar dit topic over gaat?

30 juli 2023 om 22:56

Nou nou ze gaan het Feyenoord knap lastig maken met dit systeem van Bosz. Serieus die Peter Bosz is echt een goede trainer je ziet geijk zijn systeem bij vlagen

31 juli 2023 om 06:43

Hij staat er wel om bekend dat hij kamikazevoetbal speelt. Kwetsbaar in de counter. En laat de achterhoede nu niet bepaald de beste linie zijn bij PSV..

31 juli 2023 om 10:38

Daarom verbaasde deze wedstrijd mij eigenlijk vooral. PSV stond echt heel compact, gaf nauwelijks iets weg. Goede organisatie. Maar voorin konden ze nauwelijks iets klaar spelen. Een beetje het omgekeerde van wat je van Bosz gewend bent zeg maar.

Als het voorin gaat lopen en achterin zo blijft staan heeft PSV wel echt een sterke ploeg. Dan schat ik ze eerlijk gezegd hoger in dan Feyenoord op basis van deze twee wedstrijden. Wordt een boeiende pot volgende week.

31 juli 2023 om 09:29

JtjeVtt . Luuk is goed als het tegen zit . Kan hij wel eens belangrijk zijn. Maar deze hele wedstrijd naar Luuk kijken was slecht . Jammer dat pepi niet speelde. Vind wel Isaac groot talent. Die komt er wel.

31 juli 2023 om 10:09

Ik zie in Luuk de Jong echt de absolute perfecte pinchitter als het even niet loopt inderdaad. Maar voor de basis komt hij echt te kort en zeker naast Lang en Bakayoko loopt dat gewoon niet. Benieuwd hoe hij er zelf instaat en of hij inziet dat hij een stapje terug mag gaan doen. Is natuurlijk wel jullie aanvoerder..

Saaie wedstrijd waarin de klasse van de volgende groeibriljant op de vleugel “bakayoko” doorslaggevend was. Maar goed dat we die niet voor een habbekrats hebben laten gaan vorig jaar naar PSG. Verder vond ik dat van Lang al voldoende dreiging uitging en Sambo vond ik het degelijk doen als rechtsback.

Dissonant vond ik Babadi, die heeft werkelijk waar helemaal niks laten zien en ook het hele middenveld was daardoor uit balans. Dan waren er in de lichtstadderby een paar die met meer flair speelden op het middenveld.

30 juli 2023 om 20:26

Heb je de wedstrijd wel gezoen of ven je in slaap gevallen na 5 minuten. Babambi was juist degene met passes vanuit het midden. Veerman niet gezien, lang een enkele keer en luuk de Jong alleen maar achter zijn man aan zien lopen en overtredingen maken.

30 juli 2023 om 20:35

Van een 10 verwacht je wat meer dan een paar passjes. Babadi bracht veel te weinig creativiteit, zie dan nog liever Veerman en Til weer samen op het middenveld. Beste zou gewoon een nieuwe 10 zijn. Babadi heeft het gewoon niet of is nog te jong.

30 juli 2023 om 20:49

Denk dat Babadi op links en Lang op 10 beter werkt voorlopig

31 juli 2023 om 14:10

Ten eerste waarom doe je Bakayoko met aanhalingstekens? Ten 2e speelt PSV dit jaar niet met een echte 10 maar met 2 AM. Klein verschil...

30 juli 2023 om 21:12

Je hebt gewoon gelijk. Babadi was echt matig. Ik ben sowieso nog niet kapot van hem. Vorig seizoen toch aardig aandachtig jong PSV gevolgd en Babadi is echt nog veel te grillig. Heeft in mijn ogen nog niet het niveau dat benodigd is voor de basis van PSV1. Tegen Sturm zou ik altijd Saibari op het middenveld zetten (ervan uitgaande dat er voor die tijd helaas geen nieuwe middenvelder komt). Saibari heeft een veel hogere ondergrens in zijn spel

30 juli 2023 om 23:38

Babadi speelde toch niet matig voor zijn eerste wedstrijd in PSV 1? Hebben we de zelfde wedstrijd gekeken? En dan die laatste zin over Saibari? Apart..

PSV Feyenoord zal een spannende pot worden als ik ze beide zo zie spelen.PSV vandaag verdedigend nauwelijks getest maar zegt dat iets over psv of over de tegenstander? Aanvallend prima elftal. Efficiëntie mag net als bij Feyenoord wel beter.

30 juli 2023 om 20:34

Je speelt tegen forest thuis in je sterkste opstelling. Forest de laagvliegend wisselde en nu doe jij of psv zo goed was.

30 juli 2023 om 20:44

Volgens mij onderbouw ik dat door de vraag te stellen of het aan PSV of aan Nothingham Forrest lag. Bosz zijn elftal staat vaak bekend om veel kansen weg te geven, vandaag niet gezien.

31 juli 2023 om 07:34

Eerste helft gezien, maar daar was PSV goed. Veel dreiging van Lang. Sterk middenveld. Alleen Luuk De Jong was erg, erg matig

30 juli 2023 om 20:36

Feyenoord gaat winnen PSV is dan te veel bezig met de wedstrijd tegen Graz.

30 juli 2023 om 20:39

Feyenoord heb meer kwaliteit en over een heel seizoen een betere hank

30 juli 2023 om 20:41

Zal gewoon tussen Feyenoord en Ajax gaan en ik denk dat Feyenoord de betere papieren heeft. Bij psv zal wel weer ellende komen met lang en Bosz voorspel ik

30 juli 2023 om 22:29

Sinds wanneer is het 'gewoon' dat het tussen Feyenoord en Ajax gaat? Dat komt zelden voor, want eerstgenoemde speelt meestal voor plek 3.

31 juli 2023 om 07:36

Ik zie niet in op basis van wat Ajax een rol van betekenis gaat spelen in de titelstrijd. Niet met de huidige aanwezige spelers

Babadi zenuwachtig maar vond ik heerlijk, luuk komt snelheid te kort om noa en Johan bij te houden .

Je merkt wel defensief staan we niet te lekker
Al ben ik wel gecharmeerd van sambo..

Bakayoko wordt ook steeds dreigender. Die gaat over een jaar wel wat opleveren

Lekker spelertje voor PSV. Had hem graag bij Ajax gezien. PSV en Feyenoord zijn gewoon daadkrachtiger deze transfer window

Voetballend erg goed. Luuk vertraagt het spel alleen wel vaak. Ondanks de goal van Bakayoko zie ik toch graag een serieuze concurrent voor hem komen. Ook de ‘10’ moet er iemand voor komen want Babadi is het nog net niet. En ohja de verdediging maar dat is al jaren zo.

30 juli 2023 om 20:30

Wat Luuk betreft, Pepi is toch al gehaald als concurrent in de spits.

Vond het allemaal niet zo indrukwekkend wat PSV liet zien. Een aanvallende middenvelder en centrale verdediger zijn gewoon heel hard nodig. En zet aub gewoon Pepi in de spits. Kan het echt niet aan om weer een jaar naar die trage hark als basisspits te moeten kijken.

Sangare lijkt me verkocht. Die speelde een zeer behoorlijke wedstrijd en blonk zowel met als zonder bal uit.

30 juli 2023 om 20:28

Lees weinig over Sanga. Vond hem ook inderdaad goed. Deed niks fout en zat er soms goed tussen met zijn benen. Denk dat ie Nottingham heeft laten zien dat hij het niveau makkelijk aan kan. Sterker nog…denk dat zij geen betere middenvelder hebben van wat ik gezien heb

Bij deze actie word Lang toch ipc gewoon lanceert door zijn tegenstander?

Psv speelde zeer degelijk en veel goede combinaties gezien. Snap niet dat ik hier lees dat het een saaie wedstrijd was vond het redelijk goed. In de 2e helft is er nauwelijks iets weggeven.

30 juli 2023 om 20:34

Nauwelijks iets weggegeven, maar net zo min gecreeerd. Twee kansen waarvan 1 een goal. Goal was een schot van buiten de 16, nauwelijks een kans te noemen. Andere kans was een individuele actie van Bakayoko.

30 juli 2023 om 20:40

Ik vond Ramalho opvallend relaxt/rustig ogen. Vorig seizoen was hij heel het jaar onbesuisd en slordig.

30 juli 2023 om 23:43

Speelde zeker sterk. Heel relaxt inderdaad. Ik verwacht dat hij op een lekkere vakantie is geweest en z’n vriendin zichzelf goed openstelde voor onze vriend Ramalho.

30 juli 2023 om 20:36

Je speelt niet tegen een topploeg

30 juli 2023 om 21:16

Psv volgens transfermarkt waarde van 165 miljoen en forrest 335 miljoen. Verwacht je een enorm klasseverschil in Eindhovens voordeel?

30 juli 2023 om 20:40

ik ben het me je eens Forrest speelde op de counter is moeilijker voetballen en voor de kijker vaak wat saaier, maar van PSV kant zag ik een degelijke Partij. Waar Forrest ook nog wel eens druk uitoefende op de laatste linie waar PSV zich prima onderuit voetbalde, al was Van Aanholt in het begin wat onzorgvuldig met passing hierin.
Wel apart dat Bosz geen wissels doorvoerde met bijvoorbeeld Saibari voor Babadi en Pepi voor Luuk De Jong

Het was niet best allemaal. Not. Forest vreselijk om naar te kijken. Wat een matige techniek bij een groot deel van de spelers. En PSV kon ook geen potten breken. Daar moet ook nog wel wat bij, willen ze de groepsfase CL halen.

Ik lees vrij veel negatieve reacties op de wedstrijd. Misschien heb ik een andere wedstrijd gezien maar ik vond het best onderhoudend. Spelers als Lang, Sambo, en bij vlagen Bakayoko, hebben hun potentie deels laten zien. Isaac Babadi is net achttien en moeten we wat tijd gunnen. Voor de Champions League moet er wat kwaliteit bij in de centrale verdediging en op het middenveld. Overigens zou ik Pepi in de spits zetten en Luuk als pinch-hitter gebruiken.

30 juli 2023 om 20:55

PSV fans houden er nou eenmaal van om heel negatief te zijn. Ik snap het ook niet zo goed want ik heb me goed vermaakt. Na de 1-0 werd het misschien een beetje saai maar dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat PSV niet wisselde. Niet alles was goed maar ik denk zeker dat er genoeg aanknopingspunten zijn om er een mooi seizoen van te maken.

30 juli 2023 om 21:11

@Arnout aan de namen te zien die negatief zijn kan ik er een hoop uithalen met andere club voorkeuren. Ik vond PSV aardig spelen en in de combinatie zelfs goed tot de 16 er moet een scorende 10 bij. Ik vond de verdediging vandaag best goed staan al werden ze niet echt getest.

31 juli 2023 om 00:03



Sinds wanneer ligt Crooswijk in Eindhoven? dus Crooswijker is een Feyenoorder die zich negatief uit laat over Psv.. volgende week na de JCS gaat hij roepen dat Psv met geluk heeft gewonnen van Feyenoord.

30 juli 2023 om 21:00

KoRoNi: Met alle respect, maar je speelt wel tegen een club die vorig seizoen nog in de firstdivision speelde, dan ben je als Nederlandse topclub aan je stand verplicht om die te domineren.

30 juli 2023 om 21:04

Heb je ook gezien dat het budget van NFO ongeveer 3 keer zo hoog is als dat van PSV?

30 juli 2023 om 21:19

Met alle respect, weet U wat het budget is van Nottingham Forest en hoe zich dat verhoudt tot PSV? Deze tweevoudige Europa Cup I winnaar (78/79 en 79/80) wil nota bene Sangaré kopen voor bijna 40 miljoen, was het niet?

30 juli 2023 om 23:59

Volgende keer beter je huiswerk doen..want speelde vorig seizoen gewoon in de PL.

31 juli 2023 om 06:50

Daarnaast bestaat de "first division" niet eens.

Speel je een oefenwedstrijd, pas je geen enkele wissel toe om spelers te testen…. Heel bijzonder.

En hoe lang zal het duren voor Pepi een basisplaats verovert? Luuk de Jong is het ook niet meer, daar ga je als team ook niet verder mee komen

30 juli 2023 om 21:20

Misschien om aan de conditie van de beoogde basiself te werken, ik zou het anders ook niet weten.

31 juli 2023 om 06:52

Ik vind dit dus helemaal niet gek en vraag me elke voorbereiding af waarom spelers bijna nooit 90 minuten mogen volmaken. Het is, lijkt me, juist cruciaal om weer 1 of 2 keer 90 minuten in de benen te hebben voordat het seizoen begint. Dat zag je bij PSV bijvoorbeeld ook tegen Rangers vorig seizoen. De eerste 70 minuten oid ging het prima en daarna stortten de meesten in.

Meest opvallende aan deze oefenpot: 0 wissels (aan de kant van PSV). Iemand enig idee waarom dit is? Spelen ze een dezer dagen nog een pot waar alle reserves 90min gaan spelen ofzo?

30 juli 2023 om 21:28

Afgelopen week de lichtstad derby? Waar vrijwel alle bankzitters gespeeld hebben

30 juli 2023 om 22:23

Makes sense, daar had ik even niet aan gedacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren