Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV slaagt er eindelijk in om Pereiro vast te leggen

Laatste update:

Het heeft veel voeten in de aarde gehad, maar Gastón Pereiro mag zich officieel speler van PSV noemen. Zaakwaarnemer Francisco Casal stelde zich de afgelopen dagen zeker niet op als een makkelijke onderhandelingspartner, maar de contracten zijn nu getekend.

/

De kampioen van de Eredivisie laat via de officiële kanalen weten dat de transfer van de aanvaller van het Uruguayaanse Nacional woensdag helemaal is afgerond. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de twintigjarige Pereiro al op dinsdag zijn handtekening zou zetten, nadat hij een dag eerder medisch gekeurd was. Belangenbehartiger Paco Casal voorkwam dat echter nog met nieuwe eisen.

Met Nacional had PSV al wel een akkoord bereikt. Pereiro heeft een contract voor vijf jaar getekend in Eindhoven en sluit zo snel mogelijk aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu. “De Eredivisie is een fantastische competitie voor een jonge speler. Ik krijg bij PSV bovendien de kans om Champions League te spelen”, vertelt Pereiro. “PSV heeft een rijke traditie met Zuid-Amerikaanse spelers. Ik hoop in hun voetsporen te kunnen treden.”

Denk je dat Gastón Pereiro een vaste basisspeler wordt bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welkom Gaston rodrigo pereiro lopez!

15 juli 2015 om 11:18

Haha psv is net optijd met handelen want de tweede keus Berghuis gaat naar Watford

15 juli 2015 om 11:20

Godzijdank geen Berghuis, die komt in mijn ogen te kort voor Psv. Leuke speler voor een club als AZ daar niet van.

15 juli 2015 om 12:29

Helemaal mee eens...
Fijn die onbekende jongens ipv larsson en berghuis waarvan we weten dat ze niet goed genoeg zijn

15 juli 2015 om 12:23

Leuk hoor al die nieuwe aanvallers in nederland....
Ben erg benieuwd of ze een beetje kunnen ballen

Brands is laatste seizoen toch echt wel een aanwinst gebleken voor Psv. Nu hopen dat Pereiro dat ook is ;-)! Well done!

15 juli 2015 om 11:54

Ik denk dat je Toon Gerbrands bedoelt ipv Brands.

15 juli 2015 om 12:10

Denk dat brands een grotere rol speelt in de transfer wereld.

Hehe eindelijk. Nu maar hopen dat hij de verwachtingen en de moeite wat deze transfer heeft gekost, waar kan maken!!!

15 juli 2015 om 11:20

Middenveld met Guardado, Propper & G. Pereiro lijkt me toch wel echt sterk. Dan heb je Maher, Schaars & Hendrix nog achter de hand. Affelay lijkt me eigenlijk niet nodig, ook niet op links door Lestienne en Bergwijn. Hoop dat PSV nog een fysiek sterke middenvelder haalt, naar mijn mening ontbreekt zo'n type speler nog in de selectie op het middenveld.

15 juli 2015 om 11:57

Ik denk dat Lestienne op rechts gaat spelen a la Robben. Maher zal in de basis blijven. Uiteindelijk mt CL genoeg wedstrijden, dus iedereen komt aan bod. Bergwijn, Narsingh, Jozefzoon, Schaars, Hendrix, Poulsen. Een extra middenvelder is niet nodig (pereiro laten zakken of Poulsen naar voren schuiven). Dan krijg je dit:

Zoet
Arias
Bruma
Isimat
Willems
Propper
Guardado
Maher
Lestienne
De Jong
Pereiro
15 juli 2015 om 11:59

Ik denk dat pereiro op rechts gaat spelen en niet op het middenveld. wellicht fat narsingh beter gaat presteren met wat echte concurrentie voor hem

15 juli 2015 om 12:19

Ik denk dat Cocu twijfelt over hem als rechts buiten te plaatsen of als middenvelder, hij kan het allebei. Het is afhankelijk van hoe Narsigh en Maher zich ontwikkelen. Of wellicht dat hij weer met de punt naar achteren speelt en dan met Maher, Própper en Guardado gaat spelen.

Eindelijk. Nu nog onder het contract met Casal uit zien te komen en Pereiro kan zijn eigen weg bewandelen. Hij heeft er 5 jaar voor. Prima contractlengte.

Ik heb overigens het idee dat PSV meer dan prima ingekocht heeft deze transferperiode

Groot talent, goed voor de eredivisie dat er weer kwaliteit naar Nederland komt

15 juli 2015 om 11:10

Waarschijnlijk heb je hem nog nooit zien spelen, en denk je dat je met 6mil gelijk een toptalent hebt.

15 juli 2015 om 11:13

De kans is wel groot dat hij slaagt. De meeste Zuid-Amerikanen zijn technisch goed, kunnen goed dribbelen, passen en hebben vaak ook scorend vermogen / zijn vaak betrokken bij doelpunten. Hopelijk (voor PSV) heeft hij niet al teveel 'aanpassingstijd' nodig.

15 juli 2015 om 11:13

Zelfde als met die Pione Sisto.

15 juli 2015 om 11:15

haha waarschijnlijk weet jij helemaal niet wat hij wel of niet heeft gezien...

15 juli 2015 om 11:16

Als aanvoerder van urugruay en speler van de kampioen van urugruay kan je vast wel een beetje ballen...

15 juli 2015 om 11:27

@louise,

Ja, want dat zijn inderdaad de criteria om een gegarandeerd succes te worden. Ene Lucas Anders schoot er bij Ajax in de jeugd ook elke wedstrijd 1 á 2 in, en liep langs tegenstanders alsof het trainingspoppetjes waren. Heb je gezien hoe "goed" Andersen het in de Eredivisie doet?

Vrijwel niemand kent Pereiro goed genoeg om te oordelen. Zelfde geld voor Lestienne. Zelfde geld voor Sanogo en Younes bij Ajax.

Als we op jouw manier redeneren zou ik ook mogen zeggen: Sanogo speelt bij Arsenal, dus dan is Sanogo zeker Champions League niveau. Helaas werkt het zo niet.

15 juli 2015 om 11:30

Ik ben helemaal niet jaloers, maar hierzo kunnen mensen als de beste vooroordelen. Een speler van 6mil is niet per definitie goed, maar ik denk dat hij gewoon slaagt.

15 juli 2015 om 11:31

Kijk maar op Youtube, heeft al wedstrijden gespeeld in het Nationale elftal en geldt als grootste talent in Uruguay. Hij is ook lang en kopsterk. Hoop dat hij op de plek van Gini gaat spelen en niet op rechts. Lestienne kan namelijk ook op rechts, zodat Bergwijn dit seizoen zn minuten kan maken op links! Heb er zin in!!!!

15 juli 2015 om 11:41

Zet een compilatie van mij op Youtube en ik lijk ook een wereld voetballer haha.
Ben ook kopsterk met m'n 1.98,en er staat een goeie kop op bij mij😁.

On:

Ben blij dat deze soap eindelijk afgelopen is,hou niet van soaps.

15 juli 2015 om 11:43

@ Mateja_memphis

Denk niet dat Bergwijn heel veel minuten gaat maken, bij PSV zullen ze geleerd hebben van de soap Bakkali en zich niet opnieuw zo in de vingers snijden.

Pereiro is gehaald voor rechts als uitdager van Narsingh. Lestienne is gehuurd voor links.
Maher zal op de positie gaan spelen van Wijnaldum (iets waar ook de kracht ligt van Maher).
Gaurdado en Pröper zullen er normaliter achter gaan spelen waarbij aangemerkt kan worden dat beide ook de actie naar voren hebben. Echter is Guardado wel de sterkere in het achteruit denken het omschakelen.

Bergwijn moet eerst maar eens aan gaan pikken. Dat is ook de reden waarom hij mee was met het trainingskamp om te laten zien wat hij in zijn mars heeft en wat het is om een periode op hoger niveau te acteren.
Nu is het zaak voor hem om zich naar dat niveau toe te werken en een jaar lang dat vast te houden.

15 juli 2015 om 11:46

heb je het lichaam en de lengte van andersen gezien tov Pereiro. Dat is net een 17jarige kleuter...

15 juli 2015 om 11:54

Wat een kift. Lestienne staat te boek al een begaafde buitenspeler. Dat zelfde geld voor deze buitenspeler.
Als nou Affelay en Moreno er nog bijkomen is PSV kandidaat nr 1 voor het kampioenschap. Bij Ajax mis je weer een ervaren middenvelder een echte leider. Gudelj is zeker een aanwinst maar niet zo ver als een Guardado.

15 juli 2015 om 11:54

Pfff wat een afgunst proef ik uit deze reactie zeg.

Mensen zijn niet dom hoor die scout zijn maar goed waarschijnlijk weet jij het beter.

15 juli 2015 om 11:58

@afcaeric
Je hebt natuurlijk allemaal helemaal gelijk. Er zijn geen garanties. Maar de vergelijking met Andersen gaat niet op, althans, in die zin dat er over Andersen altijd al stevige kanttekeningen zijn gemaakt. Ook toen hij in de jeugd zo geweldig presteerde was al goed te zien dat hij fysiek verschrikkelijk te kort komt en dat hij onder druk nogal vaak gebukt ging. Dat laat hij in het grote Ajax dan ook precies zien.

Pereiro heeft het mentaal goed op orde en heeft de juiste functionele kracht voor de positie waar hij op speelt. Niet zo sterk als een Depay, maar ook een hele andere speelstijl die past bij zijn lichaam. Dan moet hij zich natuurlijk wel aan kunnen passen aan het leven hier en wennen aan het spel van Psv, maar op zich heeft hij alles om te slagen en heeft hij genoeg wedstrijden op niveau gespeeld om dat aan te tonen.

15 juli 2015 om 12:02

En dan propper op de plek van maher? ben benieuwd, we hebben deze brede selectie nodig.. lestienne op links is wel killing voor de opkomende willems.

15 juli 2015 om 12:15

@ tubby

Waarom? Kunnen het afwisselen en daarmee onvoorspelbaar worden?
Nieuwe speler voor je geeft andere dynamiek en kan soms zeer veel voordelen hebben,
Kan ook nadelig uitpaken nobody knows.

Tijd zal het leren.

15 juli 2015 om 12:24

@the ref, omdat lestienne een linkspoot is en dus een stuk minder naar binnen trekt, in belgie (waar hij ook goede statistieken had) stond hij op rechts! Misschien perreiro links en lestienne rechts of inderdaad afwisselen. Als willems de ruimte krijgt strooit hij met assists en is het een geweldige wisselwerking met de jong. Ben bang dat hij die ruimte niet krijgt met een linkspoot op links.

15 juli 2015 om 12:35

@ tubby

Ken genoeg linkspoten die naar binnen trekken, maar goed is aan Cocu om daar iets op te vinden.

Dan nog kan juist het linkerbeen van Lestienne ook een wapen zijn. Aangezien hij er ook goed mee kan schieten en is naar binnen trekken wel een optie. Daarmee creeërt hij ook weer ruimte voor Willems.

Mag Cocu fijn mee gaan stoeien en aangezien hij hem op het oog had en wilde hebben zullen ze er al fijn wat gedachten over hebben gewisseld.

15 juli 2015 om 12:45

Tja daar zijn er meer van Lodeiro is ook zo iemand maja we weten hoe het afgelopen is. Bij Nl talenten net zo. Gewoon afwachten. Feit is wel dat als hij het niet red een duur grapje is

15 juli 2015 om 12:50

@hoppa!

Tuurlijk, Andersen lijkt in de verste verte niet op Pereiro, maar ik bedoelde ook alleen maar aan te geven dat iemand die in Uruguay leuk gepresteerd heeft niet gelijk de pannen van het dak speelt bij Psv. Zie als voorbeeld Falcao, die toch als één van werelds beste spitsen werd gezien. Ok, hij heeft een flinke blessure gehad, maar bij United leek het toch echt helemaal nergens op.

Tegenwoordig wordt eigenlijk alles en iedereen gelijk als (super)talent bestempeld. De verwachtingen worden door de media en fans zo hoog gemaakt, dat het bijna alleen maar kan tegenvallen.

Wat alleen soms jammer is dat er wel altijd een hoop mensen zijn die kritiek hebben als de media een talent van Ajax bestempelt als "de nieuwe Cruijff" of "de nieuwe Bergkamt", en wel kunnen vertellen waarom ze dat niet zijn, maar als (in dit geval) PSV een onbekende speler haalt wel gelijk kunnen vertellen waarom dit zo'n goede aankoop is.

15 juli 2015 om 13:12

@the ref, is ook maar het is wel zeldzamer! Psv is in ieder geval goed aan het versterken en mochten affelay en moreno bog komen zijn we weer kampioenskandidaat nr 1! Had laatst de vermoedelijke pot indeling cl gezien en dan sluit ik met een beetje geluk zelfs overwintering niet uit. Ajax is nu ook goed bezig dus kan me niet onttrekken dat na jaren van nivelering de ED omhoog begint te krabbelen.

15 juli 2015 om 13:12

Onttrekken aan het idee dat*

Ik denk/ hoop dat hij wel een klasse beter is dan Narsingh en vooral voor wat psv er voor moest betalen

Dit zal een opluchting zijn voor Psv. Ik vreesde er even voor dat het allemaal niet door zou gaan en dat hij alsnog naar een andere club zou gaan (waar zijn zaakwaarnemer meer geld aan zou verdienen bijvoorbeeld). Zijn de redenen van het gedrag van de zaakwaarnemer inmiddels bekend, of was het gewoon een truc om nog iets meer geld op te strijken?

Hehe de soap is in een goed eind geëindigd.

Hehe, na een lange transfersoap is ie er gelukkig. PSV heeft tot nu toe goede zaken gedaan op de transfermarkt, ik ben benieuwd voor komend seizoen. Pereiro zal het eerste halfjaar nog wel wat aanpassingsproblemen hebben, na de winterstop moet ie vlammen!

Sjongejonge, dat werd tijd. En nu maar hopen dat hij ook echt een succes wordt......

En dat die zaakwaarnemer na één leuk seizoen niet weer moeilijk gaat doen over transfers, betere contracten of wat dan ook.

Heel vaag hoe deze deal tot stand is gekomen. Aan de andere kant verwacht ik dat het toch een grote speler gaat worden als Brands zoveel vertrouwen blijft houden na alle vreemde constructies: slechts 80% eigenaar, zaakwaarnemer die tot 2 keer toezeggingen doet en weer afbreekt, taxi waarvoor ze niet komen opdagen.

Even afwachten dus, maar ik neem aan dat PSV dus weet dat ze wat goeds in huis halen en ben benieuwd. Ook fijn dat de soap eindelijk voorbij is.

wat moet brands vermoeid zijn nu zeg

15 juli 2015 om 11:59

Omdat hij anderhalve dag heeft moeten onderhandelen? Waarbij hij vannacht gewoon is kunnen gaan slapen?

15 juli 2015 om 12:42

Nee, maanden.
En vanwege de tijdsverschillen dus ook vaak 's nachts.

15 juli 2015 om 18:39

Waarschijnlijk bedoelt Naat dat Brands vermoeid is van dat gezeur met die Casal. Iemand die op de zenuwen werkt is vermoeiend.

Goed nieuws voor Psv, maar zijn ze nu ook van die zaakwaarnemer af? ik zie het zomaar gebeuren dat die Pereiro iedere zomer naar een andere club gaat brengen....

15 juli 2015 om 11:54

Die zaakwaarnemer is 20%eigenaar van hem.
Dus ze daar komen ze niet vanaf.

15 juli 2015 om 12:00

Nacional is 20% eigenaar van hem.....die zaakwaarnemer is geen eigenaar, maar zal ongetwijfeld een wurgcontract hebben met Pereiro waarin afspraken zijn gemaakt over wie het voor het zeggen heeft wanneer het de carrièremoves van Pereiro aangaat.

15 juli 2015 om 12:32

Dacht echt dat ik heb gelezen dat hij 20% eigenaar was.
Die man is blijkbaar een van de machtigste man in de sport uit zijn land.
Maakt verder ook niet zoveel uit,belangrijkste is dat de handtekening is gezet.

15 juli 2015 om 18:41

Est.1913 en Hoppa,

In Zuid - Amerika is het blijkbaar heel normaal om mede-eigenaar van een speler te zijn. VZ meldt dat de rechten in handen zijn van Nacional, andere bronnen melden dat die 20% in handen is van een externe partij of Casal. Oftewel, niemand weet het. Het is een bende, daar aan de andere kant van de wereld.

Nieuws staat inmiddels al 10 minuten op het netwerk en iedereen die psv een warm hart toe draagt is natuurlijk blij. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen en of hij alles wel waard is .. hoop natuurlijk van wel ! Brands heeft wederom bewezen dat hij een erg goede TD is want hij heeft geen geld extra neer gelegd en handeld het mooi af. Dit is zeker een van de moeilijkste transfers gebleken in de geschiedenis van psv .. Maar nu het eindelijk zover is welkom bij Psv Gaston ! Hopelijk zien we je zaakwaarnemer over 3 seizoenen terug waneer je voor veel geld word verkocht !

Denk dat hiermee Narsingh op de bank belandt met de 2 nieuwe aanwinsten.

Ben wel heel benieuwd naar deze speler. Eindelijk weer een tropische verrassing

Eindelijk is deze soap ten einde. Nu nog hopen dat hij de verwachtingen waar maakt. Heb in ieder geval erg veel zin in volgend seizoen! Brands verdiend overigens ook een pluim. Wat een held!

Gelukkig hebben we dit ook snel geregeld want Plan 'B' Berghuis lijkt op weg naar Watford.

15 juli 2015 om 11:14

@tripps_yrn
Mag ik een bron ?

15 juli 2015 om 11:17

Euhm Mike Verweij kwam net met volgens hem en andere watchers een 'primeur' en heeft het bevestigd op twitter.

15 juli 2015 om 11:19

zie De Telegraaf.

15 juli 2015 om 11:22

Telegraaf heeft dit zojuist gemeld.

15 juli 2015 om 12:03

Ik zie het ook overal op twitter voorbij komen. Niet dat dat heel betrouwbaar is want daar melden ze al dagen geleden dat Pereiro al had getekent.

15 juli 2015 om 18:38

Op VZ stond vandaag ook ergens dat er contact is tussen Watford en AZ.

15 juli 2015 om 22:25

Toen ik de pagina verversde stond hij er net op, maar (alsnog) bedankt !

15 juli 2015 om 14:01

Niet eens een slechte transfer voor Berghuis. Speelt die toch PL aankomend seizoen met onze grote vriend Gomes! Ben benieuwd of hij dat niveau wel aankan. Hij komt een beetje fragiel op mij over qua lichaamsbouw.

Goed nieuws voor Psv. Hoop alleen niet dat deze zaakwaarnemer vaker problemen gaat veroorzaken. Dat hebben we helaas vaker gezien. Deze soap is iig voorbij nu. Ze lijken toch wel wat goeie aankopen gedaan deze transferperiode hoor. Benieuwd hoe ze er straks voor staan.

Beter laat dan nooit zullen we dan maar zeggen. Ik ben benieuwd naar de kwaliteiten van deze jongen, wat ik qua beelden van hem zie is het meer een aanvallende middenvelder dan een echte vleugelspeler, hij duikt ook veel op in de 16. Twijfel toch erg of hij geschikt is om als rechtsbuiten te spelen maar hij is uitgebreid gescout. PSV is al meer dan een halfjaar met deze jongen bezig.

Nu nog kijken of Afellay op de aanbieding ingaat die PSV hem heeft gedaan en nog een CV halen dan is de selectie helemaal rond.

Zoet
Arias
Bruma
Alex/Isimat
Willems
Afellay
Guardado
Pereiro
Maher
Lestienne
De Jong
15 juli 2015 om 11:23

Als Alex komt, komt die op de plek van Bruma te spelen.

Plus, je opstelling is veel te aanvallend. Als ik PSV was zou ik Afellay niet halen. Heb je niks aan door de aankoop van Pröpper. Affelay is zelfs een aanvaller, dus een CM plaats is niet voor hem weg gelegd. Zet Pröpper op zijn plek, en je hebt een reële opstelling voor volgend seizoen. Pröpper en Guardado zijn meer lopers, zij kunnen beide het vuile werk opknappen. Zo hoeft PSV niet met een pure CVM te spelen.

15 juli 2015 om 11:40

Ik denk dat een centrum met Alex en Bruma ook een reële optie is, natuurlijk wil je liever een rechts en linksbenige CV maar dat moet niet ten koste gaan van de kwaliteit. Een centrum met 2 rechtspoten kan ook gewoon, helemaal met Guardado die zich veel laat uitzakken om de bal op te halen.

Over Pröpper heb je helemaal gelijk, die was ik in alle commotie even vergeten. Tegen sterke tegenstanders moet je inderdaad niet zo spelen, in de CL zou je overlopen worden maar tegen de ''mindere goden'' uit de eredivisie is deze opstelling gewoon mogelijk. In zijn PSV periode speelde Afellay ook een tijdje op de controlerende positie en speelde daar zijn beste spel. Hij kan eventueel ook op beiden vleugels, daarom geen verkeerde gedachte om hem te halen.

15 juli 2015 om 11:54

Talentenscout,

Ben ik het mee eens, dat moet zeker kunnen. Al vind ik wel dat Isimat een eerlijke kans verdiend. Isimat heeft vorig seizoen, als ie speelde, erg sterk gespeeld. Ik gun die jongen het beste, ook omdat het een cultheld is natuurlijk.

Als je Afellay controlerend laat spelen heeft hij toch veel drang naar voren. Ik ben het met je eens dat hij geweldige wedstrijden op die positie speelde, niet daarvan. Maar ik ben bang als Afelay komt, en hij gaat op die positie spelen, dat dat dan ten koste gaat van het spel van Guardado. Guardado komt zo niet aan zijn aanvallende taken toe ben ik bang. Het spel van Guardado moet niet ten onder gaan aan het egoïsme van Afellay.

15 juli 2015 om 12:05

Het kan zeker, bij Chelsea spelen ze ook met Cahill en Terry in het centrum, beide rechtspoten. Natuurlijk niet te vergelijken maar het kan wel.

15 juli 2015 om 12:54

Zeker op ED niveau moet het kunnen. Als het centrum kwalitatief sterk is, moet het geen bal uitmaken.

Edit: taalblunder

Wat een opluchting zeg. Dacht even dat het helemaal mis zou lopen de transfer. Brands geeft niet op, wat ene held. Ben blij dat het eindelijk rond is. Begin op een Gtst Soap te lijken. Andere hadden het meteen opgegeven, maar Brands is een vechter en bleef door gaan tot het bittere einde. Heerlijk eindelijk weer eens een speler van het kaliber Ronaldo, Romario in potentie.

Goed gedaan door PSV. Ze hebben erg veel tijd vooraf geïnvesteerd in het volgen en warm maken en houden van de contacten. en dat betaalt zich nu uit.
Welkom Gaston!

Brands heeft bewezen een top TD te zijn met deze tranfser op het gebied van onderhandelingen. Zuid amerikanen zijn over het algemeen heel emotioneel tijdens onderhandelen en zijn niet de zakelijkste mensen maar toch is het hem gelukt.
Nu aan Cocu en aan perreiro de zak om het tot een succes te maken.

15 juli 2015 om 11:43

Wat een kolder over de Zuid Amerikanen zeg... Ze zijn heel emotioneel tijdens de onderhandelingen... Het zijn over het algemeen temperamentvolle mensen, maar ik ken genoeg Zuid Amerikanen die helemaal niet temperamentvol zijn....
Overigens vraag ik me af wie er als winnaar uit de strijd gekomen is: Casal of Brands... Moest Brands tot het gaatje gaan? Zou Casal al met veel minder akkoord zijn gegaan als Brands zijn poot stijf zou houden? Of heeft Brands erg goed gehandeld en heeft hij Casal en Pereiro uiteindelijk laten tekenen voor veel minder dan vooraf berekend?

Gefeliciteerd Psv. Hopen dat het een goede gozer wordt.

Hehe, dat zal tijd worden.

Ik ben wel benieuwd hoe lang Pereiro zijn contract met Casal loopt. Hopelijk kan hij er vanaf voordat PSV wil onderhandelen over een nieuw contract. Wat een ontzettend nare en vervelende man die zaakwaarnemer. Daar moet je niet eens mee willen praten.

Ondanks alles ben ik blij dat Pereiro vastgelegd is. Hij wordt niet voor niets gezien als groot talent in eigen land. Met een beetje geluk is dit een nieuwe exotische verassing die met veel winst wordt door verkocht.

Ik kijk er naar uit om Pereiro volgend seizoen in het Philips Stadion te kunnen bewonderen, het lijkt me een heerlijke voetballer om naar te kijken, gebaseerd op Youtube filmpjes.

Ben benieuwd hoe deze speler het gaat doen in Nederland, op basis van de verhalen mag je een hoop verwachten. Al is het altijd afwachten met Zuid-Amerikaanse spelers, de ene is een topper, de ander mislukt.

Gaston Pereiro was transfertarget nummer 1 voor Psv. Anders ben je niet een half jaar bezig om hem naar de club te halen. Ik had niet meer verwacht dat PSV hem zou binnenhalen maar het is dan toch nog gelukt. Daaruit blijkt veel vertrouwen van PSV in Pereiro. Deze speler staat bekend als het grootste talent van Uruguay en heeft het op een toernooi afgelopen winter heel erg goed gedaan. Nu moet natuurlijk blijken of hij echt zoveel talent heeft als men in Zuid-Amerika zegt.

Goed gedaan Brands!! Was bang dat Pereiro en zijn zaakwaarnemer terug naar Uruguay waren...
Hopelijk nog een goede verdediger, zoals Moreno die nu in beeld is. En dan zijn we klaar voor het seizoen. Afellay hebben we niet nodig.

Zoet
Arias
Moreno
Isimat-Mirin
Willems
Maher
Guardado
Propper
Pereiro
De Jong
Lestienne
15 juli 2015 om 11:38

@messi: we weten nog niet of Brands het goed gedaan heeft... hij is binnen, wat geweldig is, maar we weten niet of Casal als winnaar uit de onderhandelingen gekomen is of Brands..

15 juli 2015 om 11:56

Dat weten we wel ! waarom wil je altijd moeilijk doen bij Psv Topic's ? en dat al 2/3 dagen lang. Rik Elfrink heeft net al gezegd dat Brands zich niet gewonnen gaf tegen Casal.
Psv watchers ;
Strategie #PSV heeft uiteindelijk gewerkt. Brands heeft zich niet laten afbluffen door sluwe vos Paco Casal en lastig dossier goed afgerond.
Maar psv kan helemaal niks positief doen in jou ogen maarja wat boeit dat het is wel gewoon erg irritant en kinderachtig.

15 juli 2015 om 12:25

Speler heeft getekend, dat is wat PSV wilde. Speler heeft getekend, dat is wat Casal wilde. Speler heeft getekend, dat is wat de speler wilde.

Wat heb je nog meer aan informatie nodig om te bepalen wie de winnaar is? Het is heel simpel, als er een overeenkomst ligt dan zijn twee partijen tevreden over wat er is afgesproken. Twee winnaars dus, anders wordt de deal niet gesloten.

De startpositie in de onderhandeling is onderdeel van het spel, maar niet relevant voor de bepaling van het eindsucces.

Gefeliciteerd met Pereiro. Ik hoop voor psv dat het een aanwinst is. En ik hoop nog meer dat Casal niet voor meer ellende gaat zorgen de aankomende zomer als er interesse van andere ploegen is.

Waarom denkt iederee dat Pereiro op rechts gaat spelen? Hij is een aanvallende middenvelder; een nummer 10. Past perfect op de plaats van Wijnadum.
Dit zou betekenen dat Maher en Propper moeten vechten voor de resterende plaats op het middenveld.

15 juli 2015 om 11:59

Waarom denk iedereen dat hij op rechts gaat spelen ? Omdat Pereiro laast zei dat hij met Cocu heeft gesproken en dat Cocu een rechtsbuiten in hem ziet.
Dat zegt hij in het filmpje net voordat hij naar Nederland kwam.

Toch wel de verwachte ontknoping van deze transfersoap. Nadeel is wel dat de verwachtingen nu waarschijnlijk enorm hoog gespannen zijn, terwijl hij nog zoveel moet bewijzen. Nog zo jong is en grillig. Maar ik wacht het rustig af. Sowieso vraag ik me af of hij in de basis komt te staan met die belg er ook bij op dezelfde positie. Lijkt me dat Narsingh ook zeker is van zijn plek

Wat een soap..., leek wel een beetje op dat gedoe met Van Persie destijds. Die zou toen van Feyenoord naar PSV komen, maar ja; we weten allemaal hoe dat is afgelopen

Als het nu een flop wordt ligt het waarschijnlijk allemaal aan de zaakwaarnemer. Het is goed dat PSV door heeft gezet en zich (hopelijk) niet gek heeft laten maken. Aan de andere kant blijf ik het wel veel geld vinden voor een jonge speler van de andere kant van de wereld uit een kleine competitie. Zonder deze hele soap heeft hij het waarschijnlijk al lastig om zijn transfersom te verantwoorden en zo'n zaakwaarnemer maakt de schijn helemaal tegen.

Waarom wordt er bij elke PSV aankoop gedaan alsof t wereldtoppers zijn? Niemand heeft waarschijnlijk ooit wat gezien van deze jongen.

15 juli 2015 om 12:02

Deze jongen staat in de boeken als een van de grootste talenten van Zuid-Amerika en Brands is schijnbaar al een half jaar bezig geweest om hem naar Eindhoven te halen.

15 juli 2015 om 12:16

Je zou zelf misschien wat beelden van deze jongen kunnen bekijken. Je hoeft niet eens een scout te zijn om te kunnen zien dat deze jongen bijzonder goed kan voetballen. Kijk wat beelden en je zult het zelf bevestigen.
Dat wil overigens nog niet zeggen dat hij ook zeker zal slagen bij PSV. Voetbaltalent heeft hij meer dan voldoende maar hij zal zich hier ook thuis moeten gaan voelen en aan kunnen passen. Verder ben ik vooral bang dat die Casal halverwege het seizoen alweer voor onrust gaat zorgen.

15 juli 2015 om 20:26

Kun je misschien een paar voorbeelden laten zien waar wordt beweerd dat iedere psv aankoop een wereldtopper is?

Wil ik een keer een soap volgen is hij weer ten einde

Na al dat gezeik kan ie maar beter erg goed zijn.
Zou toch wat zijn als ie geen deuk in een pakkie boter speelt of snel geblesseerd raakt.

Van die Casal zijn we dus nog lang niet af. Dat gaat voor Psv nog een langere soap opleveren. Zou best eens kunnen dat ze met Casal het paard van Troje hebben binnengehaald, door middel van deze transfer van Pereiro. Dat is dan Brands aan te rekenen door de transfer niet af te blazen.

15 juli 2015 om 12:31

Of er zijn duidelijke afspraken gemaakt en er is verder geen probleem.

Maar goed, je kunt natuurlijk ook nu al vast Brands de schuld gaan geven van dingen die nooit gaan komen, zonder dat je precies weet wat er gebeurd en besproken is. Dat kan ook.

gefeliciteerd psv en gaston.
hier gaat psv nog veel plezier aan beleven, als hij z,n ding blijft doen en gewoon groeit.
kan je haast er zeker vanuit gaan dat gaston en dankzij brands binnen 2 jaar weg gaat voor een record bedrag.
mark my words 35 a 45 mil

Ben toch ook wel benieuwd hoe brands het toch voor elkaar heeft gekregen zodat hij toch tekend,aangezien hij meer geld wou.
Misschien heeft brands een dikke envelop onder de tafel doorgeschoven..

Ken de speler niet. Ben benieuwd of hij zo goed is. Is een flink bedrag dat er wordt neergelegd door Psv. Hoop het beste voor hem natuurlijk.

Eindelijk afgerond deze transfer.
Welkom Gaston Pereiro !

Ben benieuwd naar wat voor deal Brands nou met die Casal heeft gemaakt qua financien etc.

Mooi dat hij definitief binnen is. Ik was bang dat we hem nog zouden verliezen. Brands moet wel erg overtuigd zijn van zijn kunnen als hij zo lang doorzet. 6 miljoen euro is natuurlijk best wel veel voor 80% van de rechten en een 5% doorverkooppercentage. Maar beter Gaston dan een speler van het kaliber Berghuis of Larsson als je het mij vraagt. Pure middelmaat die twee.

Yves yessss yes we hebben hem. Dit wordt de sensatie in Nederland . Geweldig nieuws alleen maar afgelopen week. De kampioen is weer bekend voor 2015-2016. Klasse technische staf.

Arias en Guardado hebben er een geweldig maatje bij

Deze jongen kon naar juve,chelsea,atletico en porto. Maar psv hengelt hem binnen. Knap staaltje van de staf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren