Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV pikt transfervrije Duitser op: ‘Ik ben blij dat het zo is gelopen’

Laatste update:

PSV heeft zich versterkt met Marlon Frey, zo maken de Eindhovenaren via de officiële kanalen bekend. De 22-jarige middenvelder komt transfervrij over van Bayer Leverkusen en heeft een eenjarig contract ondertekend. Frey zal in eerste instantie aansluiten bij de selectie van Jong PSV.

Frey liep begin augustus stage bij Jong PSV en maakte in die periode indruk. Nadat zijn contract bij Bayer Leverkusen afliep, zat de middenvelder zonder club. Frey doorliep de jeugdopleiding van die Werkself en speelde twaalf wedstrijden in het eerste elftal. In seizoen 2016/17 werd hij een seizoen verhuurd aan 1.FC Kaiserslautern, voor wie hij tot twaalf optredens kwam.

"Vorige week ben ik naar Duitsland gereden in de hoop langer hier te mogen blijven voetballen. Ik ben blij dat het zo is gelopen. PSV is een ontzettend grote club waar ik in de jeugd vaak tegen heb gespeeld”, zegt Frey in gesprek met PSV TV. Volgens het Eindhovens Dagblad zien de Eindhovenaren in de middenvelder nog een belofte voor de toekomst. Frey krijgt om die reden de kans om zich te ontwikkelen bij Jong PSV.

“Na veertien jaar in Leverkusen is het bijzonder om aan een nieuw avontuur te beginnen.Ik verheug me hierop en ben enorm gemotiveerd”, besluit de Duitse middenvelder. PSV maakte in de nacht van woensdag op donderdag ook al de komst van Érick Gutiérrez wereldkundig. De Mexicaanse middenvelder wordt overgenomen van Pachuca en tekent, mits hij de medische keuring doorstaat, een vijfjarig contract in Eindhoven.

Goede aanwinst voor Jong PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Toptransfer!! Sorry, heb echt geen idee wie dit is. Iemand misschien wat meer info?

30 augustus 2018 om 11:39

Hij is een voormalig talent van Bayer Leverkusen, niet helemaal uit zijn vel gekomen bij Leverkusen maar zeker een goede speler.

30 augustus 2018 om 12:59

Thnx Thiago. Zal goed genoeg zijn voor Jong maar zal ie ooit goed genoeg zijn voor het eerste? Of moet Jong PSV een gat opvullen voor een jaartje?!

30 augustus 2018 om 13:41

Op basis van zijn kwaliteiten is hij een beetje tussen in. Nog niet helemaal topniveau voor PSV maar veel te goed voor Jong PSV. Hij voetbalt een beetje als Schwaab maar kan er ook nog bij dribbelen en passen. Hopelijk heb ik jou van genoeg informatie geprovide. Zo niet laat het me weten.

30 augustus 2018 om 17:50

Dank je wel. Benieuwd wat ie gaat brengen voor PSV. En idd, totaal geen risico.

30 augustus 2018 om 12:31

Geen idee wie het is en dan toptransfer noemen? Ik denk dat dit een verantwoorde gok is van psv. Als je bij Leverkusen vanaf de jeugd het eerste haalt kan je wel wat (de kans). Maar als je contract niet verlengd wordt en ook de club waar je aan verhuurt bent (kaiserslautern) je geen contract aanbiedt is er ook een risico.
Maar ja geen transfersom dus bij falen zijn er alleen loonkosten door het putje gegaan, waardoor het een heel verantwoorde risicoafweging is.

30 augustus 2018 om 13:00

Soccersupp: sarcasme druipt er toch van af

30 augustus 2018 om 13:08

Je had mij in ieder geval tuk.

30 augustus 2018 om 17:51

Haha. De volgende keer zet ik het voor jou erbij 😜.

Ik ken hem niet, maar een eenjarig contract begrijp ik niet, zeker niet in combinatie met het plaatsen bij Jong Psv. Als hij het slecht doet heb je niks aan hem gehad, en als hij het goed doet loopt hij na een jaar weer gratis de deur uit, zonder iets voor je eerste elftal te hebben betekend.

30 augustus 2018 om 11:30

Als hij het goed doet, verleng je natuurlijk... en als hij het slecht doet, ben je makkelijk van hem af. Zo gek is het niet hoor.

30 augustus 2018 om 11:34

dan moet hij ook willen verlengen....
Of er moet een eenzijdige optie inzitten, maar die zie ik niet staan.

30 augustus 2018 om 11:49

Ja, ALS hij dan wil verlengen. Dat is nogal een aanname.

Hij kan dan ook als free agent de markt op en een tekenbonus incasseren.

En zoals Rinus zegt: als er een optie in zit, dan is het anders. Maar dat staat er dus niet bij.

30 augustus 2018 om 12:03

Maar als hij het nou wel goed gaat doen dan blijft PSV ook niet slapen en bieden ze hem in januari een verbeterd contract aan. Indien dat niet gebeurd heeft hij nog een half jaar om zich te bewijzen. Volgens mij is dit een best logische aanbieding van PSV.

30 augustus 2018 om 12:03

Maar als hij het nou wel goed gaat doen dan blijft PSV ook niet slapen en bieden ze hem in januari een verbeterd contract aan. Indien dat niet gebeurd heeft hij nog een half jaar om zich te bewijzen. Volgens mij is dit een best logische aanbieding van PSV.

30 augustus 2018 om 12:03

Maar als hij het nou wel goed gaat doen dan blijft PSV ook niet slapen en bieden ze hem in januari een verbeterd contract aan. Indien dat niet gebeurd heeft hij nog een half jaar om zich te bewijzen. Volgens mij is dit een best logische aanbieding van PSV.

30 augustus 2018 om 12:04

Godver daar gaan we weer met 3 reacties... Excuses

30 augustus 2018 om 12:56

Als je de extra reacties wijzigt en helemaal leeg opslaat, dan worden ze automatisch verwijderd als het goed is.

30 augustus 2018 om 12:59

@luckoizo

Nee, dat begrijp ik, PSV zal dan zeker toe willen slaan. Maar de grote vraag is dan of die jongen dan zelf bij wil tekenen. Met een half jaar contractduur kan je dan ook ergens een tekenbonus incasseren. Dan kost hij dus ook voor PSV meer geld.

Maar goed, hieronder las ik dat hij als vulling voor Jong PSV gehaald is. Als dat klopt dan doet dit er niet zoveel toe.

30 augustus 2018 om 11:31

Het is gewoon opvulling voor de selectie van Jong PSV. Ze zaten krap in de middenvelders en het is niet altijd ideaal om 16/17-jarige jongens naar Jong PSV door te schuiven. De kans lijkt me ook klein dat zijn contract volgend jaar wordt verlengd, tenzij hij bizar goed gaat spelen bij Jong PSV.

30 augustus 2018 om 11:50

Ok, dat zou de verklaring kunnen zijn. Dan zal hij niet al teveel geld gekost hebben, vermoed ik.

30 augustus 2018 om 11:52

Klopt, hij was Transfervrij. PSV kan zich er dus geen buil aan vallen.

30 augustus 2018 om 12:09

Mauro, Rigo en Rosario worden tot volwaardige selectiespelers van het eerste elftal gerekend dus betwijfel of zij nog veel wedstrijden voor Jong zullen gaan spelen. Lundqvist mag verhuurd worden en kan ook op de flanken uit de voeten.
Sadilek speelt linksback bij ( Jong ) Psv, dus dat is ook geen middenvelder meer en Verreth is van nature een aanvaller.
Zo wordt de spoeling ineens een stuk dunner.

30 augustus 2018 om 11:33

Misschien ook wel een goedkoop buitenkansje om de selectie van Jong PSV te completeren. Wellicht een speler met kwaliteiten die ze in deze selectie missen. Als Jong PSV een goede selectie heeft en goede wedstrijden speelt, profiteert de 1e selectie hier indirect ook van doordat de andere jeugdspelers zich goed kunnen ontwikkelen.

30 augustus 2018 om 12:09

Lijkt me dan ook wel zo'n constructie te zijn, ja. Kan me nog herinneren dat Erik Quekel (spits) destijds ook naar Jong PSV ging omdat ze - nu naar mijn weten - toen geen spits hadden en dus het team wilden completeren en jeugdspelers niet onnodig op andere posities hoefden te plaatsen.

En ja, wie weet hoe deze jongen het ineens doet.

30 augustus 2018 om 12:12

Hij mag maar één seizoen in Jong PSV spelen voor hij te oud is volgens nieuwe regelgeving, is pure opvulling op eerste oog. Bevalt hij eerste half jaar dan probeer je er paar jaar aan vast te plakken, lukt dat niet is dat pech. Bevalt hij niet ben je heel snel van hem af en is hij goedkope kracht geweest om seizoen te overbruggen.

Sorry maar deze snap ik echt niet. Hoeveel middenvelders wil je hebben denk ik dan. 22 jaar en dan gewoon in jong PSV pleuren. Vind ik ook apart.

30 augustus 2018 om 15:26

Dit is een goedkope gok en die jongen heeft alles nog te bewijzen. Hij kwam er bij Leverkusen niet aan te pas en PSV haalt hem gratis binnen. Als binnen een jaar blijkt dat hij echt een toevoeging is zullen ze hem langer vastleggen. Zo niet dan krijgt hij over een jaar een handdruk en mag hij verder kijken.

30 augustus 2018 om 15:48

Thomas is het hele seizoen uitgeschakeld, Ramselaar wil meer spelen als niet bij PSV kan dan ergens anders. Lundqvist word mogelijk verhuurd.
En dan kun je tranfervrije Duister met bundesliga ervaring, vastleggen die zijn carriere nieuw leven wil in blazen via Jong Psv, dus zo raar is niet. Tijd zal het leren of deze jongen kan doorgroeien naar het 1e zoals Malen, Rosario etrc. het vast leggen Unnerstall is ook prima voorbeeld 1 stap terug om 2 vooruit te doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren