Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV op hoofdlijnen akkoord: aanwinst is nog deze week in Eindhoven

Laatste update:

PSV en Bayern München zijn op hoofdlijnen akkoord over Malik Tillman, zo meldt Jeroen Kapteijns van De Telegraaf in navolging van berichtgeving van het Duitse Sport 1. Het gaat om een huurovereenkomst met optie tot koop. Het bedrag daarvoor is nog onbevestigd, maar zal rond de twaalf tot veertien miljoen euro bedragen.

Florian Plettenberg bevestigde zondag al dat de clubs momenteel onderhandelen over een huurcontract van een jaar. De huurvergoeding die PSV betaalt moet circa een miljoen euro bedragen. Na afloop van het tijdelijke contract hebben de Eindhovenaren de optie om Tillman definitief over te nemen voor een transfersom die tussen de twaalf en veertien miljoen euro zou liggen.

Earnest Stewart gooide afgelopen week een lijntje uit naar Tillman, die hij al persoonlijk kende vanuit zijn vorige functie als technisch directeur van de Verenigde Staten. Tillman werd in het Duitse Neurenberg geboren, maar kon dankzij zijn Amerikaanse vader ook voor Team USA kiezen. Inmiddels staat de aanvallende middenvelder op vier interlands voor de Verenigde Staten, nadat hij tussen 2017 en 2022 voor diverse Duitse nationale jeugdelftallen uitkwam.

Tillman, een 1,88 meter lange nummer 10, speelde vorig jaar nog met Rangers FC tegen PSV. Vorig seizoen werd hij namelijk verhuurd aan de Schotten, waar de rechtspoot in 28 wedstrijden goed was voor 10 doelpunten en 4 assists. In de voorrondes van de Champions League-kwalificatie was Tillman tevens goed voor een doelpunt. Tot op heden kwam het jeugdproduct van Bayern tot zeven optredens in de Beierse hoofdmacht, waarin hij ook één keer scoorde. In de Duitse Onder 21-ploeg deed Tillman in vier wedstrijden drie keer het net bollen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een goede optie. Kan een beetje afwisselen met Babadi en misschien Saibari. Vallen zij tegen en is Tillman goed, dan koop je hem. Speelt Babadi de pannen van het dak dan laat je hem weer terug naar Bayern gaan.

6 augustus 2023 om 22:48

Met die gedachte is dit oa gedaan idd. (de ontwikkeling van Babadi in het achterhoofd)

6 augustus 2023 om 22:57

Babadi loopt komende zomer gewoon gratis de deur uit, maak je geen illusies

6 augustus 2023 om 23:00

Waar heb je deze specifieke kennis van? Hoe kom jij aan deze informatie?

6 augustus 2023 om 23:01

Die tekent gewoon bij.

6 augustus 2023 om 23:14

Ik help het je hopen maar laten we niet naief zijn. Die jongen heeft bij PSV al enorm veel kansen in het betaalde voetbal gekregen maar als ik Rik Elfrink mag geloven zit er al maanden een groot verschil tussen wat PSV hem aanbiedt en wat zijn zaakwaarnemer op tafel wil zien. Die heeft gewoon dollartekens in zijn ogen en dat gaat alleen maar erger worden naarmate Babadi meer in de spotlights komt te staan als nu. 18 jarig talent transfervrij, een Leipzig of Engelse club durft de gok wel aan met een paar miljoen tekengeld en weg is de broodvoetballer. Kom over een paar weken maar op deze comment terug

6 augustus 2023 om 23:18

De wens is de vader van de gedachten. Hele zure opmerking van je

6 augustus 2023 om 23:29

Wat moet Isaac in Engeland of bij zo'n plastic club als Leipzig doen? Daar gaat hij niet spelen. Babadi heeft bij PSV geweldig veel perspectief en wij kunnen hem een prima salaris bieden. Voor alle partijen het best als hij blijft.

6 augustus 2023 om 23:39

Ik denk niet dat dit de wens van Davilla_7 is, gezien hij zelf PSV supporter is. Maar zijn toelichting zit wel wat in moet ik bekennen, zou wel zonde zijn voor PSV want lijkt me wel een goeie speler dat ventje!

6 augustus 2023 om 23:48

@Sanderr,

Soms moet je ook gewoon geduld hebben. We weten nu nog niet wat er gaat gebeuren, bij meerdere spelers heb ik dit verhaal gelezen de afgelopen jaren en heel vaak verlengde ze wel hun contract gewoon zoals Malen en Depay bijvoorbeeld. De meeste die PSV hebben verlaten op zijn leeftijd zullen daar tot de dag van vandaag nog spijt hebben. Deze speler is nog lang niet goed genoeg, als je een talent bent zoals Simons dan kan je de stap wel maken, maar dat is hij (nog) niet.

7 augustus 2023 om 00:36

Babadi mag ook zeker beloont worden, maar komt wel net kijken. Wat dat betreft een onfortuinlijk moment om te verlengen. Wel slim dat PSV hem juist nu laat debuteren. Ik denk dat hij nog wel gaat verlengen

8 augustus 2023 om 18:40

Als deze jongen niet bijtekent dan verkopen ze hem deze zomer. Die gaat echt niet gratis de deur uit en anders weer lekker naar jong sturen.

8 augustus 2023 om 18:46

Ze zullen hem niet verkopen maar als hij niet bij tekent zal tillman sneller de kans krijgen vermoedt ik. Dan zit babadi veelal op de bank en is nog maar de vraag welke club hem nog wil. Of hij tekent bij en krijgt het vertrouwen om vervolgens een mooie stap te kunnen maken. Denk dat hij dan toch voor het laatste kiest.

8 augustus 2023 om 19:42

Davilla Rik zegt in diezelfde tweet dat Babadi wel heel graag wilt blijven maar dat laat je even weg omdat dat jou beter uit komt?

Prima deal. Huren met optie tot koop lijkt mij top in deze. Houden we nog wat geld op zak voor Vranckx en de centrale verdediger.

6 augustus 2023 om 23:10

@PSV18 Inderdaad met deze constructie heeft Babadi ook nog extra ontwikkeltijd, zit bij het eerste zonder de volle druk op hem en kan Tillman bijdragen aan sportieve prestaties. Ik zou volgend jaar afscheid nemen van Til om vervolgens als dubbele bezetting Babadi en Tillman aan te houden. PSV zou in principe ook Vranckx zo kunnen overnemen indien de financiering niet goed uitkomt. 1 jaar huur met optie tot koop. De speler is dan al binnen en kan bijdragen sportief, voldoet is prima licht je de optie voldoet ie niet kan ie weer terug zonder al teveel financiële schade.

6 augustus 2023 om 23:14

Die Vranckx laat anders wel lang op zich wachten, had gehoopt dat die inmiddels al zou zijn vastgelegd. Zal wel weer afhankelijk zijn van verkoop Sangare.
Ben erg benieuwd naar Tillman, Babadi liet een uitstekende indruk achter afgelopen vrijdag dus die moeten ze wel echt minuten gaan geven.. dan valt Til idd buiten de boot komend seizoen

8 augustus 2023 om 19:13

Idd, ben niet overtuigd van deze speler. Wat ik van hem gezien heb is hij niet sterk in duels en oogt hij heel flegmatiek. Mocht hij een aanwinst blijken dus is 10m een prima prijs natuurlijk.
Ik ben alleen wel.benieuwd of deze info klopt. Veel transfernieuws van psv blijkt anders te zijn dan eerst gepresenteerd

Ik ben benieuwd. Vond hem in dat tweeluik met Rangers niet heel erg opvallend spelen. Maar ging misschien ook mee in dat waardeloze voetbal van de Schotten

8 augustus 2023 om 18:41



Dan heb jij niet goed gekeken. Tillman speelde prima in het tweeluik

8 augustus 2023 om 18:48

Inderdaad... Het meest gevaar kwam juist van Tillman. Vrije trappen en corners ook van zijn voet, check anders even terug. Een prima 10 voor PSV die zich ook op het hoge niveau (CL) bewezen heeft.

Vind het wel een hoge koopoptie voor iemand met een eenjarig contract. Maar goed, volgens mij is het wel een goede speler

6 augustus 2023 om 23:03

Is een significant talent. Het type waarvoor Bayern eenzelfde bedrag voor kan krijgen.

Eindigt guus til straks bij ajax als de transferperiode zo doorgaat.

6 augustus 2023 om 23:08

Guus Til, Davy Klaassen en Kenneth Taylor op het middenveld. Dramatischer wordt 't niet.

6 augustus 2023 om 23:25

Kan El Ghazi ook naar Amsterdam toe? Die valt me behoorlijk tegen. Zit echt geen vuur meer in die jongen. Oogt tegens ook heel zwaar.

6 augustus 2023 om 23:35

Extra techniektrainingen dan. FC Harde Voeten.

6 augustus 2023 om 23:38

Ridder88. Ik vond El Ghazi altijd al een middenmoter. ook bij Ajax komt hij te kort

6 augustus 2023 om 23:49

Hoezo "ook bij Ajax komt hij te kort"? Hij is het bij Ajax nooit echt geweest, terwijl dat een Ajax was met een lagere standaard dan de afgelopen jaren. Dat Ajax afgelopen jaar door de ondergrens heen boorde betekent niet dat we nu kunnen spreken over dat hij zelfs voor Ajax niet goed genoeg is, omdat hij dat voor PSV ook niet is?

6 augustus 2023 om 23:54

@myvision,

Daar heb je natuurlijk gelijk in en ook lijkt de aanval bij Ajax mij niet perse het probleem. Meer een gebrek aan voetbal op het middenveld en zwakke backs.

7 augustus 2023 om 00:05

Taylor heeft een veel betere techniek dan deze 2, snap niet dat hij altijd in een rijtje met zulke technisch matige voetballers wordt genoemd.

7 augustus 2023 om 00:08

Taylor weet dat anders dan toch vrij vaak te verbergen

7 augustus 2023 om 00:30

Ben ik met je eens myvision, er word gedaan of Ajax niet meer telt en of Feyenoord niks meer voorstelde. Ik schat Ajax en Feyenoord beiden hoger in dan PSV. Puur omdat PSV al een aantal seizoenen niet constant genoeg is. Ik denk dat Ajax uiteindelijk ook gewoon een goede selectie heeft staan. Gun Steijn de tijd.

7 augustus 2023 om 00:56

Kijk jij altijd Ajax en ken je hem vanuit de jeugd? Als het antwoord nee is begrijp ik dat je zoiets denkt door de beeldvorming. Techniek is zeker niet onvoldoende bij Taylor. Maar snap dat je weer goedkoop duimpjes wil scoren.

7 augustus 2023 om 07:57

Lees goed myvision. Ik zei niet zelfs Ajax . Ik heb psv Ajax en Feyenoord hoog staan deze seizoen. En dat word spannend hoop ik. Mooie vooruit zichten toch? En nogmaals El Ghazi voor de top drie vind ik hem niet goed genoeg.

8 augustus 2023 om 18:37

Wanneer?

Prima gedaan. Concurrentie slapen ook niet.Om kampioen te worden moet je actief zijn dat kost eenmaal geld. En hopelijk komt psv ver in de cl

Dit juich ik zeker toe. Van mij mag onze Guus Til dan wel verkocht worden. Saibari vind ik een groter talent voorop 10. En daarachter Babadi al lijkt hij mij meer een speler voor op de 8 positie.

7 augustus 2023 om 11:57

Babadi is van origine een buitenspeler. Een creatieve speler met een goede actie! Hij is absoluut (nog) geen nummer 8.

Naar verluidt heeft PSV ook interesse in Tillbal.

Deze Tillman zal niet de verlosser zijn voor PSV zijn, maar dat hoeft ook niet. Bij Bosz staat doorgaans het team centraal, niet het individu. Daarvoor heeft hij nog wel een type Sanchez nodig naast Boscagli.

Als ze snel zijn kunnen ze hem wellicht dinsdag al gebruiken tegen Sturm Graz

Is zeker een goede speler en een talent, maar nog lang niet het niveau wat Bayern nastreeft (kijk naar Musiala bijv.) dus misschien dat hij met wat meer speeltijd kan laten zien wat hij kan. weet echter niet of hij de stap naar PSV gemakkelijk gaat kunnen maken. denk persoonlijk dat hij beter naar een middenmoot club had kunnen gaan voor de verhuur (vitesse, Twente, Heerenveen, Utrecht oid.), zeker als de insteek is om Xavi te gaan "vervangen" - dat zie ik hem namelijk nog niet direct doen. Wens hem iig het beste

7 augustus 2023 om 10:00

Bij de Rangers was het ook niet best. Vidovic is en was altijd een groter talent en die heeft het bij Vitesse ook niet laten zien.

7 augustus 2023 om 11:25

Ben het compleet met je eens. Daarom twijfel ik er ook een beetje aan of het wel een goed huwelijk gaat worden tussen PSV en Tillman. Ik hoop het voor beide partijen, maar ik ben eerlijk gezegd wel sceptisch.

7 augustus 2023 om 11:32

Ja dat zie je toch bij alle clubs? Er waren toch ook grotere talenten in Gakpo zijn lichting maar toch werd hij veruit de beste van zijn lichting.

Hij werd wel uitgeroepen tot beste jonge speler van de Schotse competitie, lijkt mij dan niet dat hij naar een subtopper moet gaan.

Ik herinner me hem nog wel van die tweeluik vorig seizoen tegen de Rangers, wel 1 van de weinige daar die wel kan/kon voetballen. Het is interessante voetballer, alleen weer een talentvolle speler huren waar je zelf talenten hebt lopen. Daar heb ik zo mijn bedenkingen bij.

Tillman huren voor 1 miljoen met optie tot koop (12 a 14 miljoen) terwijl we met Babadi, Saibari en Nassoh en mindere mate Antonisse zelf talenten hebben???
Saibari lijkt mij op dit moment het verst (goeie invalbeurt tegen Feyenoord), ondanks basis plaats Babadi dit moment, maar dat komt omdat Saibari door een succesvol afrika-cup 0-23 wat later aansloot.
Bovendien hebben Babadi (waar al moeite is over contractverlening), Nassoh en Antonisse een contract tot volgend jaar zomer en zullen dan alle waarschijnlijkheid transfervrij de deur uit lopen.

En wat voor Clauseles staan er in het contract??? bijvoorbeeld zoals PSV die bij Sambo had en heeft geactiveerd

8 augustus 2023 om 18:45



Al die talenten die jij noemt hebben nog veel te bewijzen. Tillman heeft veel meer ervaring op hoger niveau en een miljoen is niet veel als huur. Prima deal . Antonisse is onderkant eredivisie niveau.

Psv is goed bezig hoor....

Goeie speler in FM mobile. Gek genoeg hebben ze redelijk vaak gelijk.😁

Kijk.. Ik zie dus liever dat een club 2 á 3 gerichte aankopen doet ipv een heel vreemdelingenlegioen halen (zoals mijn club) of alleen maar jeugdspelers of B-garnituur tot nu toe halen (ajax). PSV koopt weldoordacht en gericht! Dikke prima.

Interessante transfer en ik denk slim gehandeld met optie tot koop om te kijken of de talenten zich ontwikkelen of nog een jaartje extra nodig hebben. Mag Guus Til overigens vertrekken? Anders zie ik Slot wel interesse hebben. Feyenoord zoekt tenslotte nog voor een aanvallende middenvelder.

Als PSV fan ben ik blij met dit bericht, het middenveld was toch wel dun bezet. Een jaar huur met optie tot koop biedt een uitweg als Malik Tillman komend seizoen zwaar tegen mocht vallen. Als Sangaré ook nog een jaar blijft, hij heeft een contract tot medio 2025, komt PSV dit seizoen goed beslagen ten ijs waar het middenveld en aanval betreft. Nu nog doorpakken voor defensieve versterking. Hopelijk weet PSV vanavond en volgende week Sturm Graz te verslaan want anders zouden de versterkingen Pepi en Lang wel eens heel duur blijken te zijn. PSV kan de Champions League inkomsten waarschijnlijk goed gebruiken en moet dus echt voorbij Sturm Graz en aansluitend Servette of Rangers in de voorrondes.

Kan iemand mij uitleggen wat het voordeel is voor de verhurende/verkopende club, zo een koopoptie?

Nice, 1 mil voor een directe vervanger van Xavi. Goede deal. Nu rest van het geld gebruiken voor een CV en Vranxc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren