Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-middenvelder hoopt op langer verblijf: 'Als ze willen praten, kan dat'

Laatste update:
/

Oscar Hiljemark moet voorlopig geduld betrachten. De middenvelder van PSV is niet verzekerd van een vaste plek in het elftal van Phillip Cocu, maar dat brengt de jonge Zweed niet van de wijs. Hij praat zelfs al voorzichtig over een nieuw contract.

"Als de leiding van de club wil praten over een langer verblijf, kan dat altijd", verklaart de 22-jarige middenvelder in het Eindhovens Dagblad. Hiljemark snapt echter dat de clubleiding momenteel andere zaken aan het hoofd heeft. "Op dit moment gaat het daar niet om. We moeten alle aandacht vestigen op presteren en het binnenhalen van de titel."

Het contract van de Zweeds international loopt nog tot medio 2017 en in de tussentijd hoopt hij zich opnieuw in de basiself te spelen bij de huidige koploper van de Eredivisie. Op welke positie, is hem om het even. "Op het middenveld krijg ik nu vaak de meest defensieve positie toebedeeld, ik ben ook als aanvallende middenvelder inzetbaar. Ik kan vuur in de ploeg brengen."

Is Oscar Hiljemark goed genoeg voor het niveau dat PSV nastreeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler voir de breedte, hoop dat PSV hem behoudt, kan een nuttige speler zijn als back up.

12 februari 2015 om 12:55

Dit is een goede wisselspeler, maar hij heeft niet de potentie om een basisspeler te worden.

12 februari 2015 om 13:05

Als hij nu al op zijn 22e goed genoeg is als wisselspeler, waarom heeft hij dan niet de potentie om een basisspeler te worden bij PSV?

12 februari 2015 om 13:08

En waarom niet dan? Hij is pas 23 en hij wisselt goede wedstrijden met minder goede wedstrijden af, als hij constanter wordt en zich verder ontwikkeld is alles mogelijk.

12 februari 2015 om 13:08

22*

Als je Hendrix, Cuardado en schaars heb voor die positie wat moet je dan nog met Hiljemark? Hoewel ik schaars niet veel beter vind dan Hiljemark.

12 februari 2015 om 13:06

Hiljemark kan je beter hebben dan Schaars. Schaars wordt redelijk oud en is veel geblesseerd.

12 februari 2015 om 13:09

En of Psv guardado volgend jaar nog tot zijn beschikking heeft is ook maar de vraag.

12 februari 2015 om 13:25

Geloof me nou Hiljemark is 2 keer zo beter dan Hendrix op het middenveld. Ik heb Hendrix op elke positie zien spelen en de mooiste positie voor hem is op linksback. Hiljemark kan goed de spel verdelen Veroverd elke bal en kan goed van afstand schieten eigenlijk is hij een baas op het veld. Hij is echt een voorbeeld en kan heel goed voetballen. Ritzmaaier is ook een goeie voetballer, ze gaan allebei doorbreken. Schaars is gewoon overbodig en als wijnaldum dit seizoen wordt verkocht dan is er meer ruimte om te rouleren.

12 februari 2015 om 14:02

Ritzmaier lijkt me nou de eerste die in aanmerking komt voor een vervroegde exit. Hij heeft zijn kansen gehad maar helaas niet gegrepen. Ik had het graag anders gezien.
Hendrix en Hiljemark zijn om het even. De voorkeur gaat dan gauw uit naar een Nederlandse voetballer.

12 februari 2015 om 14:16

Pardon? In welke wedstrijd heb jij Hendrix zien spelen als lb? De laatste wedstrijd dat hij 90 min. als lb heeft gespeeld die ik heb gezien was Europees, vorig jaar, en heb hem op geen enkele positie zo slecht zien spelen. Hij mist snelheid als linksback en heeft niet veel aanvallende intenties. ik vind hem CVM redelijk en als CB ook redelijk. Kan zich zeker nog ontwikkelen maar dan toch echt als CVM of CB.

12 februari 2015 om 16:53

Geloven,vindt je het heel erg als we dat niet doen,als je voor jou LB de beste positie is voor Hendrix.
Dan moet ik helaas tot mijn spijt concluderen dat je er weinig kaas van hebt gegeten.hij de beste defensieve middenvelder die we hebben in zijn leeftijds cathegorie .
Hij heeft er dit seizoen op deze positie prima gepresteerd,en is qua potentie vele malen beter als Hiljemark.
Dit is vooral een harde werker die verdedigend wel aardig doet,maar we hoeven van hem niet te verwachten dat hij het spel kan verdelen,want die kwaliteit heeft helaas niet genoeg.hendrix is opbouwend veel beter ,het is jammer dat hij geblesseerd is geraakt,maar hij heeft Maandag weer een wedstrijdje gespeeld,en is op de weg terug.

13 februari 2015 om 02:57

Hendrix speelde links en Brenet speelde rechts 2 jaar terug met ritzmaaier op linkshalf en van ooijen als centrale middenvelder voordat Ritzmaaier aan Cambuur was verhuurd en Arias had toen nog geen basisplaats. Je staat daar wel met je psv logotje maar je weet helemaal niks. Nadat Willems terug kwam van zn blessure werd Hendrix centrale verdediger. Daarna later zag ik Hendrix weer verdedigende middenvelder worden. Omdat Hendrix veel snelheid heeft en ook mannetjes kan passeren is de backpositie prima voor deze jongen en verdedigen doet hij veel beter dan Willems. Ik vond het echt opmerkelijk dat Ritzmaaier toen verhuurd werd en dat van Ooijen nooit een kans heeft gekregen. Er zit heel veel gif in deze jongens vooral aanvallend gaat het aan een lopende band. Van Ooijen mist wel veel open kansen om voor PSV te kunnen spelen maar ik vind hem alsnog evenwaardig aan Ayoub. Hiljemark zal zeker weten doorbreken daar ben ik van overtuigd. vroeg of laat

Ik had zo gehoopt dat Guardado het was..

12 februari 2015 om 13:11

Guardado heeft al meerdere keren aangegeven dat hij bij Psv wil blijven. Hij is ook heel tevreden in Knegsel, snap ik heel goed als Knegselaar haha!

12 februari 2015 om 16:11

Aaaah, dat is mooi om te horen. Heb je m al eens gezien?

12 februari 2015 om 18:25

Heb Guardado nou enkele malen rond zien lopen in het centrum. Ik moet toegeven hij zag eruit als een gelukkig man. In ieder interview wat er met Guardado gehouden wordt brengt hij ook nog eens uit dat hij zich op z'n plek voelt bij Psv.

Ik hoop echt dat hij aankomende seizoenen ook nog in de Eredivisie te bewonderen blijft. Naar mijn mening de beste van de Eredivisie.

Een goede speler voor PSV om erbij te hebben. Ervan uitgaande dat Wijnaldum vertrekt, heb je met Hiljemark in ieder geval een speler waarvan je weet wat je aan hem hebt.

Prioriteiten lijstje PSV bestuur;
- Guardado contracteren
- Kijken of Rekik overgenomen kan worden van Manchester City
- Willems, Wijnaldum, Depay zo lang mogelijk vastleggen
- Tamata en Brenet proberen te verkopen en betere vervangers zoeken
- Hiljemark laten bijtekenen voor een paar jaar langer

Dat zou in ieder geval mijn volgorde zijn

12 februari 2015 om 13:02

Wijnaldum en Depay hebben vorig jaar bijgetekend dus ik verwacht niet dat ze dat nog een keer gaan proberen. Die wil PSV gewoon voor heel veel geld verkopen. De rest van je lijstje is wel heel logisch.

12 februari 2015 om 13:04

Vooral Guardado! Het zou voor PSV mooi zijn om hem te behouden. Zeker met oog op CL. Ik denk dat ze Rekik wel kunnen halen.
Als Wijnaldum en Depay weg gaan moeten ze proberen Gudelj te halen. Dan blijft er nog genoeg over om evt andere posities te versterken mocht daar nog geen jeugdige vervanger voor zijn.

12 februari 2015 om 13:14

@steensel, dat weet ik maar toch zou ik het proberen als ik Brands en Gebrands was. Uiteindelijk betalen ze met een transfer je contract af. Al verwacht ik ook niet dat ze zullen bijtekenen. Misschien hebben ze bij Wijnaldum een iets grotere kans.

@El Samp, dat zou een mooie vervanger zijn ja! Dan maar de portemonnee open trekken voor Gudelj. Rekik heb ik toch nog wel twijfels over hoor of hij haalbaar is. Het is wel een homegrown speler van Manchester City (correct me if I'm wrong). Waar ze in Engeland over het algemeen wel veel waarde aan hechten. Als PSV slim is proberen ze Rekik te kopen en zorgen ze dat hij voor een x bedrag terug gekocht kan worden. Anders zie ik Manchester City hem niet zo heel snel verkopen. Maar ik ben benieuwd.

schaars komt niet meer in verhaal voor, gaat transfervrij naar Vitesse. Hendrix wordt volgend jaar basisspeler omdat ze Cuardado niet kunnen vasthouden, vanwege salaris.. Hiljemark wordt niet tussentijds verlengd. Blijft reserve speler. Zou ook nog verkocht kunnen worden.
Psv gaat enorm cashen met Wijnaldum, Depay en waarschijnlijk ook Willems maar dan moet heel nieuw elftal gaan bouwen. Gaat lastig worden in de CL. Misschien kunnen za Ola John en van Ginkel huren.
Propper of Gudelj kopen maar ik denk dat zij naar het buitenland willen.

Deze jongen komt zoveel te kort voor Psv, als het even kan verkopen deze zomer. Niveau Zimling.

12 februari 2015 om 16:13

Ik vind hem toch wel redelijk, maar aan de bal is het niet echt goed te noemen.

Zeker handig voor erbij. Harde werker, zeurt nooit.

Hiljemark zal inmiddels ook wel beseffen dat hij nooit een onbetwiste basisspeler zal worden zolang iedereen fit blijft. Als hij dan toch graag wil blijven, dan is dat een goed teken, dan moet de sfeer bij PSV heel goed zijn. Geldt ook voor spelers als Locadia, Isimat, Hendrix en Jozefzoon, die zitten op de bank terwijl ze bij veel andere eredivisieclubs altijd in de basis zouden staan, toch hoor je eigenlijk nooit iemand van de reserves klagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren